Florida sheriff waarschuwt Antifa en BLM dat hij “elke legale wapenbezitter in zijn gemeente tot hulpsheriff benoemt indien dat nodig is”

0
893

 – Ik benoem ze voor dit ene doel om in de kloof tussen wetteloosheid en beschaving te staan. Een sheriff uit Florida zegt dat hij zal doen wat hij kan om de inwoners van zijn gemeente te beschermen tegen gewelddadige radicale linksen, maar waarschuwt dat hij verder kan gaan en legale vuurwapenbezitters als hulpsheriffs kan aanstellen.

In een openbare dienstaankondiging op Facebook op dinsdag betwist Sheriff Darryl Daniels van Clay County de heersende sympathie van de mainstream media voor de protesten die pogen de wetshandhaving in een slecht licht af te beelden.

Wordt geen slachtoffer of speel slachtoffer van dit praatje dat wetshandhaving slecht is, dat wetshandhaving de vijand is van de burgers die we gezworen hebben te beschermen en te dienen, zegt Daniels.

De sheriff gaat verder met het waarschuwen van gewelddadige demonstranten, die in de afgelopen weken in grote Democratische steden een ravage hebben aangericht en standbeelden hebben neergehaald, dat de wetshandhaving in de provincie Clay County klaar staat om ze onder handen te nemen.

Als je naar Clay County komt en je denkt dat we voor één seconde onze rug zullen buigen voor je, dan heb je het helaas mis, zegt de sheriff.

Ik weet wat er gebeurt als er wetteloosheid heerst. En op deze dag en tijd doet God mannen en vrouwen oprijzen, net als de mensen die achter me staan en een sterke ruggengraat hebben die in de kloof zullen gaan staan tussen wetteloosheid en de burgerij die we gezworen hebben te beschermen.

Sheriff Daniels verklaart dan dat als zijn eenheid niet in staat is om de bewoners te beschermen tegen gewelddadige demonstranten, hij de vuurwapenbezitters als hulpsheriffs zal aanstellen om gezag en orde in zijn gemeente te behouden.

Als we je niet aankunnen, zal ik de macht en het gezag als sheriff uitoefenen, en zal ik van elke legale vuurwapenbezitter in deze gemeente speciale hulpsheriffs maken en zal ik ze voor dit ene doel deputeren om in de kloof tussen wetteloosheid en beschaving te staan.

Dat is wat we gezworen hebben te doen. Dat is wat we gaan doen. Je bent gewaarschuwd, zegt Sheriff Daniels.

Black Lives Matter uit stad verjaagd

Man die de schedel van een vrouw verbrijzelde wordt "de dapperste atleet in de geschiedenis" genoemd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here