FENIXX KLASSIEKEN

Vandaag werd ik door verschillende ouders opgebeld wier tienerdochters aanwezig zijn op het hockeykamp in Nyköping. De reden is dat hun dochters zijn gemolesteerd in de Rosvalla Arena waar ze deelnemen aan het zaalhockeykamp Selected Player Future voor jongens en meisjes tussen de tien en veertien jaar, schrijft Joakim lamotte op zijn Facebook.

Een moeder beschrijft hoe haar dochter samen met een vriendin zijn achtervolgd door een bende moslims en gedwongen voelden om zich op te sluiten in een toilet terwijl de mannen schreeuwden en op de deur bonkten.

Vanaf het toilet hebben ze hun trainer opgebeld die te hulp is gekomen, waarop de mannen zijn afgedropen. Na het incident werden de meisjes door de leiders medegedeeld dat ze een lange broek aan moesten doen in plaats van shorts, en voor hun eigen veiligheid niet moeten douchen of een openbaar toilet gebruiken. Gisteravond werden de meisjes ook gedwongen naar een nieuw verblijf te verhuizen om zich veiliger te voelen.

De ouders die contact met me hebben opgenomen vragen zich af waarom de meisjes moeten verhuizen terwijl ze niets verkeerd hebben gedaan, en zijn van mening dat de verantwoordelijken voor het hockeykamp nu proberen te bagatelliseren wat er gebeurd is, terwijl de meisjes huilend naar huis bellen.

Ik heb contact opgenomen met Henrik Pehkonen die verantwoordelijk is voor het zaalhockeykamp Selected Player Future. Hij bevestigde dat in de Rosvalla Arena gelijktijdig een moslim conventie bezig was en dat meisjes achtervolgd werden door islamitische mannen, en zich gedwongen voelden in de toiletten te vergrendelen, en dat daarna van verblijf geruild is zodat de meisjes zich veiliger konden voelen.

Zombiejagers gearresteerd met auto vol wapens in Zweden

Is het waar dat u de meisjes heeft aangemaand een lange broek aan te doen in plaats van shorts?

We hebben voordat we naar het kamp gingen onze tieners uitgelegd dat er een islamitische conventie op dezelfde plaats bezig is, en de verschillende zienswijzen die er bestaan tussen verschillende culturen, zodat ze weten wat moslims denken van meisjes in shorts. Na deze gebeurtenis heeft misschien een leider gezegd dat wanneer ze zich comfortabel willen voelen een lange broek kunnen aandoen, maar niemand is gedwongen.

Hebben jullie een politie aanmelding gedaan?

Nee, en ik weet eigenlijk niet waarom. Ik was niet aanwezig toen het werd besproken. Het kan ook zijn dat de meisjes overdrijven en je weet niet wat waar is of niet.

Maar moet men niet de verhalen van deze meisjes serieus nemen?

Natuurlijk wel. Maar we hebben gesproken met de leiders van de moslim conventie en hadden een goed dialoog over wat er gebeurd is. Er zijn waarschijnlijk vijfhonderd moslims daar aanwezig en sommigen misdragen zich. Daar voor hoeven niet alle moslims voor gestraft worden.

De ouders zeggen dat u probeert te bagatelliseren wat er is gebeurd. Is dat waar?

Nee, dat is absoluut niet waar.

Oostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert

Vorig artikelFlorida sheriff waarschuwt Antifa en BLM dat hij “elke legale wapenbezitter in zijn gemeente tot hulpsheriff benoemt indien dat nodig is”
Volgend artikelVoormalige vluchtelingenhelpster lucht haar hart: “Er zal geen verandering van denken plaatsvinden, totdat het in alle hoeken en gaten crasht”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. De verantwoordelijke bestuurders zien en horen niets bang als ze zijn om hun werk goed te doen en onze kinderen beschermen tegen moslims

  2. Heeft weinig met Moslims te maken maar alles met religie in het algemeen.
    Ben nu 40+ maar in mijn jonge jaren moest je het in ons hysterisch gereformeerde milieu ook niet proberen om onbedekt rond te lopen als vrouw. Alles moest bedekt blijven met lange mouwen, knoopjes tot je nek toe dicht. Geen strakke broeken of rokjes want daar werden mannen geil van. En als je zo’n man aankeek had je verkering dus kijk uit.
    Zulke kleertjes als die hockeymeisjes droegen vond men al pervers, dan was je een hoer en vroeg je erom verkracht te worden. Mijn pa denkt nog zo. Alle vrouwen zijn hoeren en daar mag je aan zitten. Je bent als vrouw zijn bezit. Ook als je de dochter bent.
    Dus ik begrijp die moslims wel. Ze zijn nog de beesten die onze gelovige mannen ook altijd zijn geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in