Black Lives Matter rellen en plunderingen in Lancaster, Amerika op zondagavond nadat een zwarte man was neergeschoten en gedood terwijl hij een politieagent met een mes aanviel. De politie van Lancaster haastte zich op zondag de bodycam-video van de aangevallen agent te publiceren om het ontspruiten van gewelddadigheden van BLM- activisten proberen te onderdrukken, tevergeefs.

Via Informationliberation, Lancaster Politie:

“Op 13 september 2020, om ongeveer 16:13 uur, ontving Lancaster County-Wide Communications een noodoproep voor een huis in het 300-blok van Laurel Street in Lancaster City. De beller vertelde dat haar broer naar verluidt agressief werd tegen zijn moeder en probeerde in te breken in haar huis. Verschillende agenten van het politiebureau van Lancaster reageerden op de oproep en de eerste agent arriveerde om 16:24 uur.

De eerste agent op de plaats delict liep naar de voorkant van de woning en maakte contact met een vrouw, die werd geïdentificeerd als een familielid. Een man kwam toen door de voordeur van de residentie en belaagde de agent. Voorlopige informatie en bodycam-camerabeelden geven aan dat de man een mes in zijn rechterhand had toen hij de agent aanviel. De agent schoot meerdere malen met zijn vuurwapen, waarbij hij de verdachte raakte. De verdachte, geïdentificeerd als een 27-jarige man uit Lancaster, overleefde zijn verwondingen niet en werd ter plaatse doodverklaard.

De volgende beelden zijn opgenomen op het filmmateriaal van de bodycam-camera van de agent:”

(Circa 1:30)

De aanvaller, Ricardo Munoz, werd in 2019 aangeklaagd voor het neersteken van vier mensen – waaronder een tiener.

  Het Amerikaanse volk wil dat Trump harder optreedt tegen de BLM-blankenhaters

Via Penn Live, maart 2019, “Man stak na een gevecht 4 mensen neer, waaronder een tiener, politie”:

“Vier mensen moesten maandagavond naar het ziekenhuis worden gebracht nadat de politie verklaarde dat ze waren neergestoken na een fysieke ruzie.

Een van de slachtoffers is een jongeman, die volgens de politie in ernstige toestand verkeert.

Ricardo Miguel Munoz, 25 jaar, wordt geconfronteerd met vier aanklachten van zware mishandeling als gevolg van het incident.

[…] agenten kwamen aan om Munoz met een mes op de stoep te vinden. Toen hij de agenten zag, hield Munoz het mes tegen zijn eigen keel, verklaarde de politie.

De agenten vertelden Munoz om het mes te laten vallen, maar de politie zei dat hij niet luisterde. Munoz probeerde toen om over een leuning naar de voorzijde van een appartement te klimmen, aldus de politie. Een agent moest een Taser gebruiken om hem te neutraliseren, en werd in hechtenis genomen.

De politie verklaarde ook dat agenten een 16-jarige jongen aan de achterkant van het pand hadden gevonden met “meerdere verwondingen” als gevolg van een steekpartij.

De politie meldde de volgende verwondingen:

– De jonge man had steekwonden in zijn gezicht, rechterdij, linker enkel en de rechterkant van zijn romp. Hij ligt in het ziekenhuis in ernstige, maar stabiele toestand.

– Een 22-jarige vrouw had een snijwond aan een van haar handen. Ze werd in het ziekenhuis behandeld en ontslagen.

– Een 26-jarige man had een snijwond aan zijn hoofd. Hij werd in het ziekenhuis behandeld en ontslagen.

– Een andere 26-jarige man had een steekwond in zijn linkerarm. Hij werd in het ziekenhuis behandeld en ontslagen.”

Hoe dan ook, net als bij bijna alle helden van de BLM, kun je zien dat hij een echte steunpilaar van de gemeenschap was.

  Biden's hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social media

Er braken rellen uit nadat het woord werd verspreid dat een “ongewapende”, “autistische”, “zwarte man” of een “autistisch 14-jarig zwart kind” werd neergeschoten en gedood door de politie.

Linkse activist bracht vlammenwerper naar BLM-demonstratie

Vorig artikelStudie onthult: door de VS geleide oorlogen maakten van 37 miljoen mensen vluchtelingen
Volgend artikelHongarije neemt het op tegen de globale tech-giganten, eist vrijheid van meningsuiting voor Hongaarse burgers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. autistisch en gevaarlijk, ken ze heb ze in mijn klas gehad… lekker betutteld door de directie maar voor mij een horrorverhaal om elke dag 5 uur zo iets in de klas te hebben en u aan de regels houden terwijl je constant een roofdier moet in toom houden en je niet te lang met de rug naar de klas mag begeven, priemen schroevendraaiers zagen hamers allemaal ter beschikking KNAL KNAL eene minder WELL DONE POLICE . nu is dat snotjoch genezen voor hij ernstigere dingen ging begaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in