Niet zelden vragen mensen zich af waarom de elite een moordzuchtige veroveringsideologie importeert in onze westerse samenleving. Een samenleving die zich onder andere kenmerkt door keuzevrijheid, persoonlijke ontwikkeling, de rede als basis, een hoog niveau van beschaving, wetenschap en een relatief grote mate van veiligheid. Islam staat haaks op deze zaken. Heeft de elite de islam onderschat? Is men naïef? Of zit er een bewust idee achter?

In 1400 jaar is de islam niets veranderd. Het is derhalve plausibel dat er geen sprake kan zijn van onderschatting. Ook enige vorm van naïviteit lijkt niet aannemelijk in relatie tot een elite met mondiale macht. Er ligt dus een bewuste intentie ten grondslag aan het importeren van de islamitische ideologie, die onverenigbaar is met onze normen en waarden, met onze zeden en gewoonten, schrijft gastauteur Blondemevrouw.

De elite heeft bepaald dat de volkeren van Europa zichzelf moeten beschouwen als Europeanen. Niet als Nederlanders of Duitsers, maar als Europeanen, die trouw zweren aan de EU-vlag. Om dat te realiseren, moeten nationale identiteiten worden vernietigd. Het importeren van een ideologie die haaks staat op alles waar westerlingen voor staan, moet die nationale identiteit laten vervagen. “Dè Nederlander bestaat niet.”

Daarnaast hekelt de elite de ontwikkeling van de mens in westerse landen. Slimme mensen zijn meer kritisch en kunnen zaken beter doorgronden. Slimme mensen informeren zichzelf en laten zich niet belazeren door propaganda. Liever ziet de elite een ouderwets volgzaam volk, gemakkelijk onder controle te houden.

Wellicht lijken moslims moeilijk onder controle te houden, met terreuraanslagen en het weigeren zich aan te passen aan de westerse wereld waarin zij zich vestigen. Maar ze volgen in de 21e eeuw, na 1400 jaar, nog steeds de leer van Mohammed en doen exact waartoe hij opdracht geeft in de Koran en ahadith. De westerse vrijheid heeft geen aantrekkende werking en westers onderwijs heeft nauwelijks invloed. De ummah laat zich juist gewillig meer en meer radicaliseren.

  Macron: "Voor elk Europees land dat demografisch verdwijnt, verschijnt in dezelfde periode een Afrikaans land"

Wetenschappelijk onderzoek van Ruud Koopmans toont dat 60% van de moslims in Nederland meent dat moslims terug moeten gaan naar de 1400 jaar oude kern van islam. Geen modernisering, geen afscheid nemen van de vele oorlogzuchtige en mensonterende opdrachten uit de Koran en ahadith, maar terug naar de historisch radicale kern.

75% van de moslims in Nederland meent dat er maar één interpretatie is van islam, waar iedere moslim zich aan moet houden. Koranverzen op één manier interpreteren, is de verzen letterlijk nemen.

70% van de moslims in Nederland acht de islamitische religieuze wetten belangrijker dan de Nederlandse grondwet. Vanuit islam worden door de mens gemaakte wetten niet erkend.

Ondanks alle voordelen die een westers bestaan heeft ten opzichte van een bestaan in islamlanden, constateert het sociaal cultureel planbureau dat nagenoeg alle moslims in Nederland de leer van Mohammed als leidraad hebben. Geïndoctrineerd vanaf de geboorte laten moslims zich hiervan door niets of niemand afleiden. Niet door westers onderwijs, niet door westerse vrijheden en niet door wetenschap. Hen is met de paplepel ingegoten dat zij het nieuwe Herrenvolk zijn, verheven boven westerlingen en hun zeden en gewoonten.

In de 21e eeuw houden moslims nog steeds vast aan een 1400 jaar oude veroveringsideologie. Niet gehinderd door moderne wetenschap of enige vorm van beschaving.

De elite houdt van een volk dat, zonder zelfstandig kritisch te oordelen, bereid is de meest brute opdrachten uit te voeren. Een volgzaam volk, dat zich niet laat leiden door een geweten, maar dat gewoon doet wat hen verteld wordt. Er is één groep in de wereld die aan die omschrijving voldoet, alsof de middeleeuwen nooit zijn weggeweest. De aanhangers van islam.

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Vorig artikelBLM demonstrant schiet blanke bestuurder neer
Volgend artikelFlorida sheriff waarschuwt Antifa en BLM dat hij “elke legale wapenbezitter in zijn gemeente tot hulpsheriff benoemt indien dat nodig is”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Vergeet het binnenhalen van allerlei Afrikanen niet.
    Heetgebakerd, zonder geweten.
    Die stoken het vuurtje wel op.
    ik kan wel zeggen zeer veel heel recente voorbeelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in