Pixabay

Nieuwe milieuvoorschriften in Nederland dreigen de rundvee-industrie van het land te decimeren. Een veehouder met de naam Martin Neppelenbroek zegt dat de regering van hem verwacht dat hij zijn veestapel met 95 procent afmaakt, waardoor hij te weinig dieren overhoudt om te kunnen overleven, Ethan Huff.

“Ik kan geen boerderij runnen op vijf procent,” verklaarde Neppelenbroek in een interview van 7 juli met The Epoch Times.

Neppelenbroek zegt dat de nieuwe “groene” regels hem er waarschijnlijk toe zullen dwingen zijn familieboerderij te verkopen – dat wil zeggen, als iemand bereid is die te kopen.

“Met het oog op de voorschriften kan ik het aan niemand verkopen,” klaagt hij. “Niemand wil het kopen. Maar de regering wil het kopen. En daarom hebben ze die voorschriften, denk ik.”

EpochTV’s Roman Balmakov, presentator van “Facts Matter,” maakte onlangs een reis naar Nederland om zelf de situatie te bekijken. Daarna sprak hij met Neppelenbroek over de gevolgen van de nieuwe regels voor zijn boerderij.

De Nederlandse minister van natuur- en stikstofbeleid Christianne van der Wal zou eigendommen in beslag kunnen nemen van boeren die niet voldoen aan de eisen inzake ruiming van de veestapel

Een heel klein lichtpuntje in dit alles is dat niet elke boerderij met dezelfde beperkingen te maken krijgt als die van Neppelenbroek. Anderen kunnen, afhankelijk van de situatie, een groter percentage van hun kudde mogen houden.

“Mensen die verder van gebieden wonen die beschermd zijn in het kader van Natura 2000, een overeenkomst van de Europese Unie (EU) voor het behoud van soorten en habitats, mogen meer vee bezitten,” meldt de Times.

  Wereld Economisch Forum maant mensen aan om zeewier, algen en cactussen te eten om de planeet te redden

“Dat komt omdat de voorschriften van de Nederlandse regering voor de uitstoot van stikstofoxiden en ammoniak gebonden zijn aan de nabijheid van de terreinen bij die beschermde gebieden.”

Toch zijn de nieuwe regels belachelijk en onwetenschappelijk. De mensheid heeft sinds het begin der tijden zonder problemen vee gehouden, maar nu moeten wij plotseling geloven dat de meeste koeien moeten sterven om de “opwarming” van de planeet tegen te gaan?

Zelfs in een reeds “groene” economie zoals Nederland die nu heeft, beginnen de burgers te beseffen dat het “klimaatveranderingsnarratief” dat zij hun leven lang te horen hebben gekregen, een list is om vlees uit te bannen, de economie te wurgen en uiteindelijk hun land en de wereld te ontvolken.

Dit is wat bedoeld wordt met een “grote reset,” wat betekent dat grote hoeveelheden mensen hun leven zullen moeten laten beëindigen om de planeet “af te koelen” en alles “duurzaam” te maken.

Volgens berichten zouden Nederlandse boeren die weigeren zich aan de nieuwe regels te houden, hun eigendom in beslag kunnen zien genomen door Christianne van der Wal, de minister van Natuur- en Stikstofbeleid van het land – een titel die op zichzelf al belachelijk is.

“Er is geen toekomst voor alle [Nederlandse] boeren,” waarschuwde de Nederlandse regering.

Neppelenbroek’s landgoed van meer dan 70 hectare herbergt momenteel slechts 130 melkkoeien. Het is al een halve eeuw in zijn familie, maar wordt nu door de groenen met de grond gelijk gemaakt.

“Ik ben de tweede generatie,” zegt hij.

Bedenk dat Nederland, ondanks zijn betrekkelijk kleine omvang, een belangrijke producent van voedsel en andere landbouwproducten is. Het land behoort momenteel tot de top 10 van voedselexporteurs in de wereld, en heeft ideale klimaatomstandigheden voor een verscheidenheid aan landbouwproducten.

  WEF-professor zegt dat we een "massabeweging" nodig hebben om pedofielen toe te staan kinderen te kopen voor seks

“Het is een delta, en het klimaat is niet te warm, niet te koud,” zegt Neppelenbroek. “Het is een ideale plaats om te telen.”

“Je kunt niet slechts één kleine groep in je land de schuld geven van het vervuilen van het milieu,” voegt hij eraan toe, verwijzend naar de boeren die alleen maar iets doen wat boeren al duizenden jaren doen: voedsel verbouwen en grootbrengen voor menselijke consumptie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Speelt Nederland een sleutelrol in de Grote Reset? Volgens gelekte documenten voert Nederland de globale WEF agenda aanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne versus Rusland: De gevaren van lik op stuk
Volgend artikelJordan Peterson: De Russen vechten om niet net zo gedegenereerd te worden als wij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. waarom worden al die wetten gewoon opgevolgd ,stopt hier toch mee ,en wie kiest nu nog vroor groen ,als de bevolking zegt (maar ook het groter deel ) we hebben genoeg van jullie is het toch gedaan ,stopt met die verdeeldheid,dat is hun sterkte

  • Was alles hier maar zo simpel… maar doe eens een kleine test met een gewone geldboete!
   Ga je die niet betalen dan worden de kosten hoger…
   Betaal je die nooit dan komt de deurwaarder je inboedel aanslagen.
   Jaag je die weg… dan ga je naar de gevangenis.
   Je eventuele pensioen gaat dan meestal naar de directeur van de gevangenis.
   Iedereen die iets bezit al is het maar een auto moet opletten.
   Heb je niks dan kunnen ze alleen je privacy afpakken in de bajes.
   Maar op zich is dat niet leuk en je klein pensioen gaat dan ook meestal naar de directeur.

  • Het vlees is straks nog alleen voor de elite en is meteen Co2 op gelost en het volk vind dat goed daarom niet zeuren dat gaat gewoon gebeuren wij zijn zwakkelingen en laten dat gewoon gebeuren wij zijn slacht offer van het gedrag van het laf volk.

 2. Klimaatverandering = weermanipulatie tbv militairaparaat en meerdere agenda’s. Niets natuurlijks aan en al helemaal niet de schuld van het vee. Nu ook de bosbranden in Europa, naast de branden in Siberie, California, Alaska. Op een warmende planeet zou voor elke graad celsius het 7% meer vochtig moeten zijn en niet droger.
  Voor meer informatie: http://www.geoengineeringwatch.org en verrijk jezelf met informatie.
  Het beestje bij de naam noemen, klimaatverandering is een containerbegrip en achter te verschuilen. Weervervreemding door manipulatie.

  • Nou daar ben ik het helemaal mee eens. Ik ga graag mee om dat addergebroed wat zich onze regering noemt uit het ambt te zetten. Helaas hebben de heren in den Haag en Brussel de deur voor alle redelijke dialoog in ons gezicht dichtgesmeten dus we zullen over moeten gaan tot geweld om ons leven nog zeker te zijn. Zijn we daartoe bereid? dan ga ik mee

 3. Geen melk, surrogaat moedermelk, yoghurt, kwark, kaas. Geen vlees en vleesbeleg. Dierentuinen worden gesloten, waarmee ik niet kan zitten. Dieren worden afgemaakt. Daar zit ik wel mee. Geen honden en katten. Mijn hond alvast vreet geen vis (de visserij zit ook in de knel) en ook insectenproducten vreet ´ie niet. Heb het geprobeerd. Gaan we terug naar kannibalisme? Het oude Jeruzalem en Babylon? Ook vegetariërs dienen wakker te worden. Het Beest Systeem bestuurt de wereld. Nog even..

  • Oh gatverdamme ik mag er niet aan denken. Wat zullen de kannischaapjes straks de lekkerste stukjes vlees vinden, waar zit de ossehaas aan de mens? Getverdegetver… avondje bbq’en met de buren. Piet aan ’t spit. Nog een biertje, Miep?

   • @Immortal – Er was een tijd dat ik goed kon lachen om dit soort cynische humor, geloof me. De ontwikkelingen vandaag de dag hebben me het lachen doen vergaan…

    Artikel op FN van vandaag
    New York Times: Dankzij de klimaatverandering is het nu tijd voor… kannibalisme

 4. wat voor smeerlapperij is dat ?? in de USA worden met regelmaat van de klok voedselverwerkende fabrieken opzettelijk in brand gestoken , hiervoor is de wef van nazi sschwab verantwoordelijk , ze willen vlees bannen om de bevolking honger te laten leiden zodat ze beter controleerbaar zijn …bij het lezen van dit artikel kon ik mijn afschuw van deze onnodige daad echter niet verbergen , zelfde regel in Nederland , ze willen alle vlees eruit en iedereen krekels en wormen laten eten om het klimaat te redden ????wie gelooft zulke onzin ?? , er mankeert niks met deze dieren…wat er werkelijk aan de hand is dat het wef een tri state wil creeren van Nederland , Belgie en Luxemburg …één staat van drie landen die gecontroleerd word door het wef nazi plan , zoek maar op op inertrnet , tri state…en daarom moeten de boeren eruit , beginnen ze te lullen over nitraat onzin en hoe slecht vlees wel is …word wakker en weiger hieraan toe te geven , Rutte is de grootste smeerlap die aan dit misdadig plan meewerkt , kijk nier : https://www.dutchnews.nl/news/2017/10/dutch-investors-launch-new-marketing-programme-for-nl-tristate-city/

  • FatBoy, kwam ik laatst ook tegen, verbaasde me ook. In de VS zeggen we dat, als er culturele overeenkomsten zijn tussen een drietal staten die naast elkaar liggen, bijv NY, NJ en CT, we noemen dat de tri-state area. Er zijn er meerdere in de VS. Waarom ze dat nu in EU willen? Om het meer op de VS te doen lijken of zo? Of zo 3 vliegen in éen klap te vangen…? Maar dit was in 2017 al op de tekentafel.

 5. Nederland is een Sovjet, het voert commando’s uit van een hogere sovjet. Dat deed ze met de Corona problematiek ook. Het Nederlandse parlement heeft de bevoegdheid niet meer om die beslissingen aan te passen. Die is uit handen gegeven. De Oplossing is simpel: terugtrekking uit al die verdragen en weer onafhankelijk worden. De volle soevereiniteit weer terug plaatsen bij het Nederlandse volk. Gewoon uit de EU stappen, Uit de NATO,uit de WHO, uit de mensenrechten commissie en daarmee besluiten dat wereld communisme economische zelfmoord betekent. Daarna sluit je overeenkomsten met landen die hetzelfde gedaan hebben en je gaat weer VRIJ handelen. De Sovjet-Unie implodeerde ook door dergelijke politiek. 90 jaar ellende, massale slachtingen in burgeroorlogen, vernietiging van vrijheid, censuur, concentratie kampen en een humorloze saaie samenleving die uit ellende maar aan de alcohol en drugs ging.

  • Renevers:
   “Gewoon uit de EU stappen” – helemaal mee eens, maar wie gaat dat regelen? De medemensen waar jij op gestemd hebt, die?

 6. In plaats van de veestapel te ruimen zouden we die corrupte WEF-klonen in Den Den Haag een enkeltje abattoir aan moeten bieden, an offer that they can not refuse.

 7. Het gaat om de “bescherming”van wilde gebieden.
  Nu is het bloedheet en kurkdroog.

  Lucifertje, en die gebieden bestaan niet meer….
  Probleem opgelost.
  ——————-
  Waarom denk je dat er IEDER jaar rondom Athene bosbranden zijn?
  Bos kost bijna niets, maar je krijgt nooit bouwvergunning.
  Is het afgebrand, is de waarde tientallen malen zo hoog, en mag er gebouwd worden.

  • Wat gaat ons uit eindelijk nog anders over blijven want dan kan elke persoon op zijn eigen uit maken wat de fik in moet en gaat en dan is het heel simpel lucifers je geen hoeft dan ook geen personen meer zelf aan te sporen, elke dag driehonderd branden stichten bij huizen van de rijken en de elite gemeente huizen en overheid gebouwen alles in de fik gaat zijn wij van dat tuig verlost. NEEM RECHT IN EIGEN HAND ALS DE WET JE IN DE STEEK LAAT.

 8. Trouwens, wat zijn die walgelijke parasieten van plan met de vissen??? Die blazen CO2 uit, in het water, 75% van de Aarde. Oh jee. Gauw de vissen om zeep helpen, 75% van de Aarde wordt bedwelmd onder CO2. Hoe durven die vissen, betalen moeten ze.

 9. Vergeef me, reguurders, ik kon het echt niet helpen… maar valt jullie niets op aan die foto van der Schwabscheister met der Krutte, hierboven? Zoals der Klaus naar das junge Markchen zit te kijken, en zoals das Markchen tussen zijn handen de grootte ergens van aantoont.. vast niet die vis die hij op het weekend ving. (En die blik ook van die moron; toch is daar ook iets niet helemaal mee in orde met die stumperd. Ook al denkt hij zelf van wel.)

 10. Een oud boek voor velen, maar daar staat letterlijk dat er eens mensen zullen zijn die zeggen dat het voedsel wat God ons gegeven heeft niet goed is voor je.

  • Hallo beste JenneB,
   Zou je kunnen aangeven waar dat staat in dat oude boek: ik neem aan de Bijbel? Ik hoor het graag! Bedankt!

 11. Voor de eerste keer in de geschiedenis valt een “gekozen”regering eigen bevolking en eigen inkomsten met als doel het land en bevolking straatarm te maken; en de linksen zijn zo achterlijk–werkelijk achterlijk–die zwaar gestoorde homofiele landverraders te volgen…..

  Hun uiteindelijk doel: groot deel van bevolking dood.
  Hitler en Stalin zouden zo trots op die flikkers zijn geweest!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in