Voorafgaand door een kwaadaardige pygmee in maatpak met 6.000.000 valse beschuldigingen volgt een briljante uiteenzetting van Thierry Baudet die de werkelijke intentie konterfeit van de coronafake met zijn onderliggende grafkelders als massale immigratie, de klimaatwaanzin en de verkwanseling van onze identiteit als de werkelijke intentie voor een fundament van de dystopische Great Reset.

In dit huis bestaat alleen maar minachting voor het establishment en zijn lakeien, maar alhier flakkert een vlam in het sompige duistere mausoleum:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We zijn in oorlog

  Wereldwijd eisen steeds meer artsen dat de injecties worden stopgezet
Vorig artikelNoorwegen herclassificeert Covid-19: Niet gevaarlijker dan gewone griep
Volgend artikelAnalyse uitgelekt DARPA document bevestigt aanval op de mensheid met behulp van aërosolvormige, huidpenetrerende nanodeeltje spike-eiwitten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Respect voor deze man! Een toekomstige held door zijn hedendaagse heldendaad. Hij zegt het gewoon. Ik ben zeer benieuwd wat hij nog in petto heeft.

 2. Hèhè, eindelijk iemand die ingaat op de wetenschap achter het verhaal en niet gaat lopen zeuren over misplaatste verontwaardiging.
  Ik heb ook een brief op deze site gezien van holocaust overlevenden die precies het hele gebeuren vergelijken met wat ze al eens eerder hebben meegemaakt en het dus ook helemaal niet willen. Daar doen die vijf namen die Jetten opleest met nep verontwaardiging op zijn gezicht niets aan af. Anekdotisch, als het al waar is. Daarnaast zijn die namen allemaal van mensen die verontwaardigd zijn voor anderen, want zelf hebben ze het niet meegemaakt.

 3. Met Wilders vind ik dit de beste speech van het APB. Pure feiten, doorgaand sterk en het partijkartel roept wat in zijn interrupties maar de inhoud is stil. Klasse vann Baudet, alleen wel jammer dat we hier toch niks mee bereiken.

 4. Moet je de reacties horen van geprikten.
  Daar is nog steeds niets doorgedrongen.
  Het ongedierte van de msm heeft en doet zijn werk van liegen en bedriegen nog goed.
  Nederland????

  • Beste verontruste,

   Ik hoor van steeds meer geinjecteerden dat ze spijt hebben. Vandaag weer van 2. Niet (nog?) van de bijwerkingen maar vanwege de medische apartheit.

   Groeten,
   Hugo

   • Oh en nog een mooi voorbeeld. Een collega vertelde vandaag dat hij en zijn vrouw morgen naar een muzikale voorstelling zouden gaan welke eindeloos was uitgesteld. Ze eiste een QR voor toegang en als je dat niet wilde kreeg je je geld terug. Ruim 50% van de bezoekers (was een voorstelling voor voornamelijk ouder publiek) heeft zijn geld terug gevraagd dus voorstelling geannuleerd.

    Ander mooi voorbeeld, hoofd van de grootste afdeling van het bedrijf waar ik voor werk (ca 4500 medewerkers, waanzinnig beleid volgend tot nu toe) opende de kwartaal bijeenkomst als volgend. ”Ik ben helemaal klaar met covid en ik ga er vanuit jullie ook. Gelukkig is eea vanaf maandag voorbij. Ik zal niet tolereren dat covid vaccinatie gehad of niet een splijtzwam bij ons zal plaatsvinden. Binnen ons mooie bedrijf zullen we nooit discriminatie steunen. Het maakt niet uit welke soort van dsicriminatie.

    Hopelijk ontzorgt je dat een beetje verontruste (smile)

    Groeten,
    Hugo

     • Dank je wel Greengo. Wordt gewaardeerd.

      Als ik zo vrij mag zijn. Je post regelmatig links zonder of amper reden waarom mensen die link zouden moeten lezen. Ik weet dat je het goed bedoeld maar als je een korte samenvatting zou willen geven helpt mij en andere lezers dat om te bepalen om al dan niet dat te beluisteren of lezen of niet.

      Ik ben bijvoorbeeld zeer geinteresseerd in de relatie tussen covid en het ineen stortende financiele systeem. De medische corruptie door covid veel minder bijvoorbeeld. Politieke covid… spaar mij.

      Beschouw het als een suggestie en niet kritiek please.

      Groeten,
      Hugo

      • Hallo Hugo, kun je een voorbeeld geven van zo een link?
       Normaliter namelijk plaats ik vaker een stukje tekst erbij om te teasen, maar inderdaad niet altijd. Wanneer ik dat niet doe, geeft de link zelf aan wat het thema is. Wanneer ik er niets bij zet, betekent dat, dat het aan een ieder voor zich is om vanuit nieuwsgierigheid zo’n link te willen openen, of niet.

       Persoonlijk ben ik niet zo geïnteresseerd in het ineen stortende financiële systeem. Dat dit geagendeerd is, was mij al een tijdje duidelijk; met of zonder ‘covid’. Persoonlijk ben ik meer geïnteresseerd in de pharmaceutische maffia inherente corruptie en de politiek die het een en ander uitvoert. Ook ben ik geïnteresseerd in het sociaal maatschappelijke aspect van deze frauduleuze hoax en wat het met mensen doet.

       • En wanneer ik dit draadje even door scroll zie ik diverse plaatsingen door mijzelf waarin bevestigd wordt datgene wat ik hierboven heb vermeld.

 5. Wat ik ook mooi vind is dat Van Haga die ik niet hoog heb zitten, Rutte voor het blok zette met de vraag of hij er rekening mee houd dat hij op een dag berecht zou kunnen worden voor het opzettelijk doden van mensen met de lockdowns.

  • Het valt mij iedere keer op dat er tussen van Haga en Baudet nog steeds veel wederzijds respect is en dat zij ook elkaar niet aanvallen. Ik ben er van overtuigd dat van Haga op een zeker moment dusdanig onder druk is gezet dat hij geen andere keuze had dan zich af te splitsen. Ik denk nog steeds dat zij elkaar uitstekend aanvullen.

 6. Het wordt hem niet in dank afgenomen. Wat ik zo beluisterde van mijn man, die dat leugenachtige NOS had gekeken vonden alle partijen dat hij te ver was gegaan…..

  Ik vind dat hij geen 100%maar 200 % de waarheid heeft gezegd!!

 7. Thierry is briljant. Dit is gewoon integraal een briljante speech. En ik schoot in de lach toen uiteraard die nare vrouw vervolgens het woord nam, om op te komen voor het meest succesvolle verdien-model van haar sekte aller tijden. Klassiek. Dáár wordt ze voor betaald. Het paradepaardje dat deze sekte al decennia gebruikt om landen moreel te gijzelen en waarmee ze deze landen biljoenen, zo niet triljoenen af heeft geperst moet en zal van stal gehaald blijven en ons ad nauseam door de strot worden geduwd. Deze kwaadaardige doos probeert nog steeds een dood paard over een finish te duwen, terwijl ze aan alle kanten door intelligente, jonge mensen die hier terecht totaal geen interesse in hebben, wordt gepasseerd. Zie Thierry. Thierry is briljant, is een intellectueel met inzichten en ideeën.
  De jonge mensen willen banen, woningen, een toekomst. En steeds meer jonge mensen hebben door, welke sekte hun dromen buitenproportioneel van ze heeft afgenomen.

 8. Hippocrates, Jezus en vriendelijkheid

  ‘Het is onvoorstelbaar hoe in korte tijd vele mensen zo onvriendelijk tegen elkaar geworden zijn (niet iedereen). We hebben het niet alleen over mensen die elkaar niet eens kennen – uiteraard is dat ook niet prettig – maar het fenomeen onvriendelijkheid is zelfs tot in de huiskamer, op scholen, op het werk, in winkels, etc. doorgedrongen. Dat allemaal in naam van onze gezondheid, bescherming voor een virus, veiligheid en zelfs vrijheid.’

  ‘Respect is een gevoel of uiting waarmee je laat merken dat je iemand aanvaardt als een waardig en waardevol mens. Het woord ‘respect’ betekent oorspronkelijk ‘omzien naar’, en van daaruit ‘rekening houden met’. Hoe is het dan mogelijk dat een minister, waarvan je toch zou verwachten dat hij een maatschappelijke voorbeeldfunctie heeft, het volgende uitspreekt: “Ik heb nul begrip voor mensen die de coronaprik weigeren,” aldus Hugo de Jonge op een persconferentie in maart ‘21. Zo’n uitspraak getuigt niet van vriendelijkheid en respect naar de mensen die je als minister moet dienen en die geacht worden je beleid te volgen. Ook deze uitspraak is niet ministerwaardig: “Het heeft iets decadents om een vaccin te weigeren.”’

  https://www.succesboeken.nl/mailings/wk2138-24sep/wk2138.pdf

  https://www.succesboeken.nl/api/mailings/wk2138-24sep/Boekenlegger%20Eed%20van%20Hippocrates.pdf

 9. ‘Waarom moet iemand een wappie genoemd worden? Volgens Wikepedia (overigens een niet-objectieve online encyclopedie, die iedereen kan muteren): Wappie is een benaming voor personen die de ernst van COVID-19 ontkennen en de coronapandemie zien als een complot dat door de elite is bedacht om ‘het volk’ te controleren. Dit is natuurlijk een onvriendelijke mening en berust niet op feiten, want als je geen nieuws zou kijken, zou je niet weten dat er op dit moment een pandemie aan de gang is. Bij een echte pandemie vallen mensen om je heen dood neer. Ook de feiten, opgetekend door het RIVM, een overheidsinstelling die valt onder het ministerie van Hugo de Jonge, zeggen dat er niet meer doden zijn gevallen in het griepseizoen 2020-2021 dan in andere hevige jaren.’

  https://www.succesboeken.nl/mailings/wk2138-24sep/wk2138.pdf

 10. De kwaadaardige pygmee in maatpak is geen gewone pygmee. Het is namelijk een “pygmee” tussen aanhalingsteken. Deze soort is namelijk nog veel kwaadaardiger.

 11. Hetgeen me opvalt tijdens het debat is dat wanneer Jetten zich uitspreekt aangaande ‘joodse’ zaken alle slaapkamerleden braafjes zitten te luisteren, bijna met de armen over elkaar .. en wanneer Baudet het woord heeft, dezelfde poppetjes weer druk bezig zijn met hun ‘S.M.A.R.T’-apparaatjes en wat nog even goed in beeld wordt gebracht. De Jonge en Rutte zijn typen die ikzelf m’n klas had uitgepleurd: wat een tokkies zijn dat, terwijl het zichzelf minister mag noemen!

 12. Ben ook verbijsterd vanwege het alleronbeschoftst gedrag van de personen die meedoen aan het verminken van de hele volksgezondheid, sans scrupule. Ons aanzetten tot ziekmakende, dodelijke spuiten en zelf er verre van blijven.
  Dat is gewoon een feit. Zij vrezen De Heere God niet en zelfs maken zij zich niet druk over hun eeuwige zaligheid.
  Maar: Jesaja 5 vers 20, 21:
  https://www.bible.com/nl/bible/328/ISA.5.20-21.NBG51
  Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter. Wee hun die in eigen oog wijs zijn en in eigen oordeel verstandig.
  Vers 24 …..omdat zij verwerpen de wet des HEEREN der heirscharen, en de rede des Heiligen van Israël versmaden.
  25 Daarom is de toorn des HEEREN ontstoken tegen Zijn volk, en Hij heeft tegen hetzelve Zijn hand uitgestrekt, en Hij heeft het geslagen, zodat de bergen hebben gebeefd, en hun dode lichamen zijn geworden als drek in het midden der straten. Om dit alles keert zich Zijn toorn niet af, maar Zijn hand is nog uitgestrekt.

  • Ik vrees de Heere God ook niet, maar heb mijn medemensen lief. Wie bang is krijgt ook slaag. Deus Sabaoth is mijne maat niet. Lees de bijbel en stel vast, dat die kerel een psychopaat is, een abusieve vader, die zijn jong terroriseert.

   Liefde is een veel betere motivatie dan vrees. En beiden zijn onverzoenbaar.

 13. Mag dit deel uit Jesaja 5 nog even extra benadrukt worden? Hopelijk.
  https://www.statenvertaling.net/bijbel/jesa/5.html
  B.v. het woord DAAROM
  Vers 24 …..omdat zij verwerpen de wet des HEEREN der heirscharen, en de rede des Heiligen van Israël versmaden.
  25 Daarom is de toorn des HEEREN ontstoken tegen Zijn volk, ………………

  De Wet des Heeren is op elke wijze veracht door bijna de hele regering/Westerse wereld, Gods Scheppingsorde omver geworpen (gevolg vd EvolutieTHEORIE) waarvan Sodom & Gomorra nog steeds HET TEKEN zijn.
  Dat staat voluit beschreven in het Nieuwe Testament, het Bijbelboek Judas. Statenvertaling
  http://www.verhoevenmarc.be/SV_html_1750_Jongbl/judas.htm

 14. Goeie schaak en mat, maar ik vindt het jammer, dat hij ze niet duidelijk zegt, dat het criminelen zijn volgens, Grondwet, Mensenrechten, en Conventie van Nuerenburg, alle geldig in Nederland. Iedereen, die voor deze illegale politiek pleit en ze steunt dient in de gevangenis te verdwijnen, als de rechterlijke macht nog functioneert.

  Er is dus geen rechtstaat meer. De democratie is zonder slag of stoot opgegeven, na honderden jaren strijd, om er een paar jaar van te genieten. We leven in een maatschappij van achterlijke lafbekjes. Mannen verdedigen hun vrouwen en kinderen niet meer, snappen zelfs niet meer wat hun kinderen al lang doorhebben.

 15. degoutant dat die twee paljassen daar gewoon op hun telefoontje zitten te spelen , daar hebben ze hier in belgie ook een vaartje van , de mensen zijn tegenwoordig allemaal (bijna toch) hersendood -ik word er soms gewoon kotsmisselijk van , zolang ze hun voetbal of belachelijke soap maar hebben dan is alles ok -zum kotsen-is er nergens geen land te koop waar we nog naartoe kunnen ?en dan die t..t op het laatste wat doet die daar ? wat is de meerwaarde van haar gezwets en welke achterlijke volksverrader stemt voor zo een incompetent viswijf

  • Het toont aan dat ze de rug keren naar het volk maar ook naar hun kiezers het zijn gewoon een stelletje rand debielen geen greintje fatsoen hebben en zij voelen zich ook on aan tastbaar en ergens is dat ook zo want het volk staat niet achter mekaar maar tegen over elkaar en wie kan hun dan wat doen.

 16. Zeer goede speech, maar de hele kamer is enkel bezig met het zoeken naar een struikelblok voor Baudet en
  de voordracht te kapen door de aandacht te verleggen naar WW2 zoals gewoonlijk.
  Wat een kleuterklas die helemaal niet luistert naar de inhoud en zich zo makkelijk laat manipuleren door een paar WEF personeelsleden.

 17. Dat is precies wat ik in het begin van de covid waanzin heb voorspeld .

  Maar als er een gewapend verzet komt ( ik hoop het niet maar vragen er wel om )
  Wil ik wel vooraan staan .
  Ik heb een meervoudige handicap en niks te verliezen .

 18. Tja, politiek is frustrerend.
  Beeld je de psyche van zo’n Jetten en Rutte in; klein , ondermaats, homo, altijd gepest op school, meiden zagen hun niet staan–logisch, die keken letterlijk over ze heen– dus die hobbits hadden geen andere keus dan de homo wereld, met een ontiegelijke haat tegen alles wat normaal was.

  Luister eens naar het verhaal van jetten; totaal geen argument.
  Idd, als je iets aanhaalt, wordt het tussen aanhaal tekens gezet; normaal.

  Maar ook: de joden claimen alle misere van WO2.
  Vreemd.
  Er werden veel meer Russen vermoord dan joden.
  En toch worden Russen contenue afgekat, en vergeten; vreemd niet?

  Trouwens voor de joden: de “joden ster”was een oorspronkelijke uitvinding van de………..islam.

  Marre…ik heb die joden verenigingen, en ook de linkse hobbit clubjes, nooit gehoord over een paar toch wel belangrijke zaken:
  –de joden en anderen die de moffen overleefden, zagen bij terugkomst dat hun boedel, woningen en andere bezittingen gestolen waren door de overheid, zonder compensatie.
  –1995, Srebenica.
  –Waarom saboteerde de Franse gezagvoerder de inzet van F16?
  –waarom werden er geen F16’s gestuurd vanuit NL?
  –waarom werd de REDEN van de massa executie nooit genoemd? Reden: de moslims hadden in WO2 een leger dat ten doel had collaboratie met de moffen en het uitmoorden van Serven, als wraak op WO1.
  De massa executie was een hel, heel kleine terechte wraak.
  –waarom wordt niet gemeld dat de MH 17 door Oekraine werd neergehaald op verzoek van een andere kabouter, Rutte dus?

  • Hier geeft ik enkele namen van mensen die door de corona injectie zijn vermoord, Emiel 3 jaar/ Bas 8 maanden Clara 41 jaar Ruud 36 jaar en dat gaat door dat zo een zes miljoen mensen die door het gift van de spuit zijn overleden en dat zelfde bedrag aan mensen die zowel geestelijke als lichamelijke klachten hebben ontwikkeld naar de testspuit corona maar daar hoor je die smerige homo niet over.

 19. Hoezo afrekenen met links , mijn gedachtengang is niet veranderd ,, wel wat eerst links,, maar nu rechts is en visa versa , wie kiest de woorden die in naam van Frontnieus geopperd worden , zijn jullie overgenomen ?????

 20. Enkele jaren geleden werden bootvluchtelingen terug gestuurd , als ze nu een strandwandeling maken worden ze door dezelfde mensen de boot ingesleurd , om ze maar snel als vluchteling te betitelen , ze een huis te geven waar inwoners van hetzelfde land waar ze heen gaan , meer dan tien jaar op moeten wachten , volledig ingericht , zijn er toch nog enkele Nederlandse bedrijven die er aan verdienen betaald door de belasting betaler die zelf moet wachten , Ik dank jou niet rutte en handlangers

 21. Gert Jan Seegers het ergste wat eens een vrij land was heeft Deze smeerlap Gert J S vuile verrader jij ben miljoenen mensen aan het vermoorden met je giftspuit waar nu al meer dan 12 miljoen zijn vermoord maar daar zijn christelijke partijen.

 22. In 1735 was vrijmetselarij verboden in de Republiek. Anno 2022 is Nederland bezet door die maçonnieke loges en dreigen ze Nederland in een atoomoorlog mee te sleuren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in