De FBI staat de laatste jaren minder bekend als een federale “wetshandhavingsinstantie” en meer als een propaganda-afdeling van de Amerikaanse “deep state”, die tot doel heeft het land zoals het is gesticht te ontmantelen door het te bewapenen tegen echte patriotten, schrijft JD Heyes.

Voorbeeld: Het “U-Haul-Nazi vlag” incident van deze week waarbij een “neonazi” uit de buurt van St. Louis, Mo. een barrière bij het Witte Huis raakte.

Alleen deze keer zag een groeiende meerderheid van de Amerikanen het “incident” voor wat het was: Pure fictie.

“We verdienen betere valse vlaggen. Het is alsof de FBI het niet eens meer probeert. Dat is de consensus van de meeste conservatieven, die ‘BS’ zeggen over de laatste ‘Nazi’ stunt die zich in D.C. ontvouwde, en het gewoon weer een slecht georkestreerde FBI psyop noemen,” meldde Revolver News.

Volgens Inside Paper is dit wat er gebeurde in het Witte Huis:

US Secret Service agenten hielden de bestuurder van een U-Haul box truck aan in Washington op maandagavond nadat het voertuig tegen een barrière botste in de buurt van het Witte Huis, zei het agentschap in een verklaring.

“Er waren geen gewonden bij het personeel van de veiligheidsdienst of het Witte Huis en de oorzaak en de wijze van het ongeluk worden nog onderzocht,” aldus de verklaring.

Woordvoerder Anthony Guglielmi van de Secret Service zei later in een tweet dat uit een “voorlopig onderzoek blijkt dat de bestuurder mogelijk opzettelijk de veiligheidsbarrières op Lafayette Square heeft geraakt” en voegde eraan toe dat er een aanklacht zou worden ingediend naar aanleiding van het incident.

Niet lang daarna, en precies op tijd natuurlijk, werd een nazivlag in de vrachtwagen “gevonden” en perfect op straat gelegd zodat iedereen hem kon zien.

Het verslag voegde eraan toe:

Facebook coördineert vaccincensuur met Biden

Een lokaal CBS-filiaal, WUSA9, meldde dat bij het doorzoeken van de U-Haul een nazivlag was gevonden, maar er werd geen verdere informatie over de vlag verstrekt.

De crash vond plaats net voor 22.00 uur (0200 GMT) aan de noordelijke rand van het plein, een paar honderd meter van het Witte Huis in een gebied waar verschillende chique hotels staan.

Een lokaal Fox-filiaal meldde dat sommige hotelgasten zeiden dat ze te horen hadden gekregen dat ze moesten evacueren na de crash.

Een journalist van de zender plaatste een video van de plek waar een robot de laadruimte van de vrachtwagen doorzoekt.

Dit gebeurt terwijl het Biden-regime en de gepolitiseerde agentschappen die het controleert herhaaldelijk beweren, zonder bewijs, dat “blanke suprematie” de grootste binnenlandse terroristische bedreiging voor het land is.

Volgens sommige rapporten neemt het binnenlands extremisme in de Verenigde Staten toe, deels gevoed door politieke polarisatie en de verspreiding van verkeerde informatie via de sociale media. Maar dit extremisme kan vele vormen aannemen, waaronder blanke suprematie, antiregeringsgroepen en gewelddadige linkse groepen zoals Antifa. De FBI heeft dergelijke groepen aangemerkt als een grootste bedreiging voor de nationale veiligheid, maar natuurlijk richt het huidige regime zich slechts op één bedreiging: “blanke conservatieven”.

Maar in dit geval is de “blanke supremacist” eigenlijk van Indiase (als in uit India) afkomst.

Maar Amerikanen worden wijs uit deze overheidspropaganda.

“Laat me dit goed begrijpen… dus u vertelt me dat een man met een nazivlag in een lege Uhaul Truck willekeurig en met lage snelheid tegen een barricade van het Witte Huis is gereden, vervolgens onmiddellijk heeft opgegeven en is gearresteerd, en dat de FBI de vlag voor de truck heeft gelegd voor de perfecte foto?” Matt Wallace van de Elon Musk Council merkte het scepticisme van velen op.

Weer anderen zien dat de deep state zich voorbereidt op een nieuwe grote geënsceneerde “binnenlandse terreuraanslag”.

Onze regering is volledig corrupt.

Joe Biden's Freudiaanse verspreking, noemt Kamala Harris "President Harris" tijdens Covid toespraak

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Acht cruciale VOORSPELLINGEN die de rest van 2022 en heel 2023 zullen bepalen: Voedsel, financiën, oorlog, ontslagen, pandemische biowapens en meerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBevindingen van vaccinslachtoffers: Vaccin mRNA en spike-eiwit nog steeds aantoonbaar in het lichaam 2 jaar na vaccinatie
Volgend artikelAlles wordt met de dag veel gevaarlijker en veel stommer
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Wat matt bracken van de alt light/patriotards vergeet te melden is dat patriotfront GEEN ‘gay’ fed front is maar een groep ter rechterzijde van zijn cuckery..

  2. De truuk die ze altijd gebruiken om tegenstanders monddood te maken:

    “beschuldig je tegenstander altijd van wat je zèlf bent”.

    Daarmee rechtvaardig je jezelf voor het oog van het publiek “want je zegt toch net dat je daar tégen bent” en je tegenstander is totaal verbijsterd omdat hij hetgene waar hij tegen is nog niet eens zo ongenuanceerd durft te benoemen.

    Dus telkens wanneer iemand schreeuwt “fascist, jij bent een vuile fascist” dan weet je uit welke hoek de wind waait. Kijk maar naar de rood zwarte vlag van ‘Antifa’. Of de achtergrond van de Biden speech. Totaal hallucinant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in