Screenshots via Twitter / @AnwaltUlbrich

Slechts enkele dagen” zou het duren voordat het mRNA van de experimentele gentherapie tegen Covid-19 in het lichaam is afgebroken en verdwenen. Iedereen die hieraan durfde te twijfelen was een Corona-ontkenner en een bedrieger. Advocaat Tobias Ulbrich vertegenwoordigt talrijke vaccinslachtoffers: op Twitter publiceerde hij nu testresultaten volgens welke vaccinatie mRNA en vaccinatie spike-eiwitten twee jaar later nog steeds kunnen worden aangetoond in immuuncellen en bloed van vaccinatieslachtoffers, bericht Report24.

BioNTech heeft destijds een website opgezet om informatie te verstrekken over de “veiligheid” van haar “wondermiddel”, dat in samenwerking met Pfizer werd gelanceerd. Ook nu nog: de bewering dat het mRNA van het vaccin volledig wordt afgebroken – en dat na “slechts enkele dagen“.

Screenshot mrnaverstehen.biontech.de (bron)

Deze bewering werd zonder enig bewijs door zowel autoriteiten als mainstream media onophoudelijk verspreid en als onomstotelijk feit beschouwd. Elke waarschuwing over de mogelijke persistentie van het kunstmatige mRNA en de permanente productie van schadelijke spike-eiwitten in het lichaam werd gebrandmerkt als “desinformatie”. Pathologen zoals Prof. Dr. Arne Burkhardt in Duitsland en Dr. Ryan Cole in de VS werden niet alleen genegeerd met hun explosieve onderzoeksresultaten, maar ook voortdurend belasterd.

Bevindingen: Vaccin-mRNA en vaccin-spike-eiwit twee jaar later nog steeds aantoonbaar

En nu? Het Corona-narratief is nu net zo uit elkaar gespat als het vaccin-narratief – maar de ware omvang van de massavaccinatie is nog steeds ongrijpbaar. Eén ding is zeker: er zijn talloze mensen die na de injectie ernstige bijwerkingen hebben ondervonden – sommigen van hen hebben blijvende schade opgelopen. Advocaat Tobias Ulbrich is een van die Duitse advocaten die het voor deze mensen opnemen en voor hun rechten vechten. Op 24 en 25 mei publiceerde hij op Twitter explosieve microbiologische bevindingen van twee vaccinslachtoffers.

  Dr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke Zombiepandemie

De eerste constateerde vaccin-mRNA in de immuuncellen van een gevaccineerde persoon twee jaar na haar BioNTech vaccinatie. Ulbrich schrijft:

Onderwerp vandaag: “Vaccin-mRNA gedetecteerd in #immuuncellen van vaccinbeschadigde”.

Bij een van onze cliënten, een slachtoffer van de #vaccinatie met een mRNA-vaccin van BioNTech, is 2 jaar na de vaccinatie door het #MMD-laboratorium in Maagdenburg het vaccin-mRNA gedetecteerd in de #immuuncellen (PBMC).

Wat dit eigenlijk betekent en welke betekenis een dergelijk laboratoriumonderzoek heeft zal de komende dagen duidelijk worden, evenals de vraag of en zo ja, welke andere testen zinvol zijn voor verdere verificatie. In dit specifieke geval is er weefselmateriaal van verschillende biopten op verschillende tijdstippen, zodat de vraag ook op verschillende tijdstippen verder kan worden opgehelderd. Wij zijn benieuwd naar. #vaccinschade
Tobias Ulbrich

De tweede bevinding betrof de detectie van spike-eiwit in iemands bloed – ook twee jaar na vaccinatie. Ulbrich somt in dit verband verschillende tests op die relevante inzichten in vaccinatieschade zouden kunnen opleveren:

Onderwerp vandaag: “Na 2 jaar vaccinatie – spike-eiwit gedetecteerd in bloed”.

Gisteren heb ik uitgelegd dat vaccinatie #mRNA in immuuncellen is gedetecteerd door het #MMD-laboratorium in #Magdeburg. De test kan worden gecombineerd met de detectie dat het spike-eiwit ook in het heparine-bloed zit. De detectie is mogelijk vanaf 4,5 pg/ml (detectiedrempel).

Vandaag laat ik een voorbeeld uit een ander mandaat zien van de kwantitatieve detectie van het spike-eiwit in het bloed 2 jaar na #vaccinatie. Dit is niet nieuw en is al eerder gepresenteerd in de wetenschappelijke literatuur.

Omdat mij gisteren in de commentaarfuncties meerdere malen werd gevraagd naar tests die zinvol zijn, wil ik erop wijzen dat ik geen immunoloog of arts ben, maar jurist. Volgens de literatuur en de dossiers bieden de volgende tests waarschijnlijk aanvullende inzichten in het kader van vaccinatie tot #schade, zonder dat het een uitputtende lijst is. Gelieve de details te verduidelijken met uw arts:

a. Th1, Th2, Th17 cytokine status, T-Reg
b. Fundamenteel immunologisch profiel met CD 4+, CD8+, en ratio
c. D-dimeer
d. #VEGF (ELISA) Vascular Endothelia Growth Factor)
e. #RANTES (ELISA) Systemische ontsteking bij v.a. kaakosteitis/NICO.
f. Kwantitatieve detectie van spike-eiwit in plasma/serum g. Vaccin mRNA in #immuuncellen (PBMC).
In termen van laboratoriumtests wordt iedereen uitgenodigd om te delen of er andere #vaccin-gerelateerde tests zijn die meer inzicht kunnen geven en waarom. #vaccinschade #vaccinschade
Tobias Ulbrich

Het is tragisch dat dergelijke onderzoeken niet vanaf het begin zijn geïnitieerd door autoriteiten als het PEI, dat geacht wordt verantwoordelijk te zijn voor de veiligheid van vaccins. Men krijgt de indruk dat elke bewering van een farmaceutisch bedrijf in dit land door politici, systeemmedia en zelfs zogenaamde wetenschappers als de ultieme waarheid wordt aanvaard – zonder onderzoek, zonder bewijs, zonder kritische vragen. Hoeveel geld moest er vloeien om het zover te laten komen?

  American Airlines vlucht 2740: Waarom piloten niet moeten vliegen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wij mogen de oorlog tegen de ongevaccineerden nooit vergeven of vergetenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe EU heeft geen leiderschap, alleen NGO’s en denktanks die haar vertellen wat ze moet doen, zegt Hongaarse minister
Volgend artikelFBI’s ‘U-Haul-Nazi vlag’ stunt bij barricade Witte Huis alom belachelijk gemaakt als overduidelijke valse vlag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. ´Het onderstaande artikel is een vertaling van een artikel dat is gepubliceerd op ‘Childrens Health Defense‘. Het gaat niet alleen over de situatie in Amerika, maar in feite over de situatie in de hele wereld. Er was veel binnenlandse oppositie in de VS op staats- en lokale basis tegen alle orders die uit Washington D.C. kwamen, inclusief de lockdowns en de vaccin-verplichtingen. Als gevolg van de grote weerstand er tegen deze totalitaire maatregelen tijdens de COVID pandemie, besloten de regeringsleiders in het Witte Huis om al die staats- en lokale tegenstand te omzeilen door naar de WHO te gaan en dit alles om te zetten in een internationaal verdrag of overeenkomst. In dit artikel wordt uit de doeken gedaan hoe er een juridische coup plaatsvindt die vanuit de Amerikaanse regering de hele wereld onder controle tracht te krijgen.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/is-de-who-een-frontorganisatie-voor-de-overname-van-de-amerikaanse-regering/

  • Juist, alles moet aan het licht komen. Een duidelijk eerlijk, gedegen en uitgebreid onderzoek is nodig! De echte schande van dit moment is het stilzwijgen. Hopelijk is dit onderzoek van voldoende kwaliteit om serieus genomen te worden. Als ongevaccineerde moet ik inmiddels wel toegeven dat het vaccin minder schadelijk is dan ik had gevreesd maar hoe schadelijk het dan wel is kan gewoon niet gezegd worden door het stilzwijgen. Schandalig!

 2. “Bevindingen van vaccinslachtoffers: Vaccin mRNA en spike-eiwit nog steeds aantoonbaar in het lichaam 2 jaar na vaccinatie”

  Bevindingen van vaccinslachtoffers zijn absoluut belangrijker dan van de gecorrumpeerde artsenen specialisten die naar de pijpen van de WHO dansen, dansen met Jansen was ook zo’n voortrekker van Hugo de Jonge om de jongeren uit de lockdowns te bevrijden, echter de een na de andere steft nu aan een hartaandoening die veelal dodelijk is gebleken.

  Twee jaar na vaccinatie is het Spike eiwit terug te vinden in alle organen, er zijn zelfs gevallen van een prion-ziekte (een variant van Creutzfeldt-Jakob ziekte) een onwijs groot scala aan ziektes en aandoeningen overspoelen de ziekenhuizen, hoppa op naar de artsen en specialisten die er voor gezorgd hebben dat deze beleidsmaatregelen van de plandemie uitgerold konden worden.

 3. @Adriaan W.
  Beetje of topic .
  Ik kom een posting tegen van jou op de mag de naam niet noemen site .
  Ik zelf zou daar nog niet dood gevonden willen worden .
  Er is nu een tripple strikte moderatie op die bagger site .
  Ik heb de mening dat jij nu een beetje een backstabber bent.
  De draadje daar draagt niets bij .
  Hier op FN hoor je thuis en niet daar.
  Ondanks je vrijheid van zelfrecht en spreekrecht ga je imo duidelijk vreemd .
  Die site daar wordt geleid door een megalomane egotripper .
  Welke daas van een Admin gaat nu dreigen dat er 3× zwaardere moderatie gaat toegepast worden ?
  Na een andere layout genomen te hebben ?
  Ik lees hooguit de topics daar ( weinig nieuws en inhoudelijk)
  Shame on you Adriaan W..
  Ik zet je in het vervolg in ignore mode . 🤨

 4. CorNietdus mei 27, 2023 at 12:30

  Ja ik reaguur daat zo nu en dan op deze site wwarvan de naam niet genoemd mag worden en zijn topics waarop ik wil reageren.

  “Ik zet je in het vervolg in ignore mode”

  Ik ben BLIJ met je besluit idioot

 5. ´Kijkers zullen deze bomvolle aflevering niet willen missen, waarin Dr. Nass en Alexis Baden-Mayer de geschiedenis van de vaccinindustrie en de spelers achter haar samenzweringen blootleggen. Ze onthullen details over gain-of-function-onderzoek, de Mexicaanse griep “scamdemic”, aansprakelijkheidsbescherming en meer – helemaal terug naar de jaren 1900.´

  Inclusief een lijst met verwijzingen naar diverse bronmaterialen.

  https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/shows/good-morning-chd/biological-weapons-industrial-complex/

 6. CAUSE OF DEATH: UNKNOWN – Big Pharma & the selling of mental illness….
  I was a Healthcare professional, specialize in mental health, I corroborate that many patients die from heart failure because their medication, anti psychotics. I fought against it, and was bullied at work and threatened with taking me to court under false allegations. To make a long story short, I left my practice in mental health for ethic reasons. Anti depressants cause a lot of death too, including suicide, so obviously it’s all a big busisness making billions of dollars out of killing persons. We must remember that psychiatry is not a science, because is not basé in evidence, is a represión tool used for the system.
  https://youtu.be/G4cXvoSnT94
  To the whistleblowers who stepped up & told the truth.
  Thank you, you have done what you could do.

 7. Als je deze hoort ging het al verder terug in 1992 om drugs te promoten = RIP Dr. Rashid Buttar 1966-2023
  This Is A Grand Agenda To Control The Population
  Ik praat over het echte virus en zegt Obama 16 miljoen mensen gaan dood in the United States is 20% of de populatie maar mensen lachte en 90% van de Duitsers zouden het vaccin moeten krijgen….. https://youtu.be/h5eR018XReo

 8. This World Government Will Make You Own Nothing – David Icke
  https://youtu.be/nfgAuq0YwNA

  History Repeat
  knowing that we already is having everything if you are smart as this is an entire financial system of the Western world is in private unelected unaccountable hands, the hands of people who meet in absolute secrecy.
  https://youtu.be/it1cU2mayeU

  CBDC Is Coming For Your Money
  https://youtu.be/eHIEbvm-Cpw

  Graaiflatie
  Word jij belazerd door bedrijven met megawinsten?
  Het leven is duur: van boodschappen tot benzine, van kleding tot horeca. Is dat wel terecht?
  Of profiteren grote bedrijven van de hoge inflatie, door hun prijzen harder te laten stijgen dan nodig?
  https://youtu.be/K4Hvaq_Zun4

  De Internationalisten waartegen de Duitsers vochten- waaronder de Amerikanen- streven sinds de Eerste Wereldoorlog naar een ‘Verlicht’ wereldbestuur, wat ook wel Nieuwe Wereld Orde heet.
  Die hebben een broertje dood aan nationale soevereiniteit, en gebruiken de EU als ontmanteling van natie-staten.
  https://www.interessantetijden.nl/2018/11/20/adolf-hitler-was-optimist-tot-in-de-kist/

  Yes I called this from the start. How did I know?
  https://www.theepochtimes.com/health/a-colossal-failure-around-the-world_5260961.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-05-22&src_cmp=health-2023-05-22&utm_medium=email&est=moOu5mTGwls0K8BmRRJXVkpPhmjS2Qz%2F6tasbilZW6FRq4Tq3usTeNwEVeQcm%2B8kk9b8cMywfUIY

  It is already happening in Canada……
  CAUSE OF DEATH: UNKNOWN

  Big Pharma & the selling of mental illness….

  I was a Healthcare professional, specialize in mental health, I corroborate that many patients die from heart failure because their medication, anti psychotics. I fought against it, and was bullied at work and threatened with taking me to court under false allegations. To make a long story short, I left my practice in mental health for ethic reasons. Anti depressants cause a lot of death too, including suicide, so obviously it’s all a big busisness making billions of dollars out of killing persons. We must remember that psychiatry is not a science, because is not basé in evidence, is a represión tool used for the system.
  https://youtu.be/G4cXvoSnT94

  To the whistleblowers who stepped up & told the truth.
  Thank you, you have done what you could do.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in