Pathetisch: Joe Biden stamelt, stuntelt tijdens zijn eerste persconferentie

2
©

Joe Biden had het voorspelbaar moeilijk toen hij probeerde de eerste persconferentie te houden sinds zijn installatie.

Tijdens de langverwachte persconferentie op donderdag nam Biden de bezorgdheid over zijn kwakkelende geestelijke gezondheid niet weg, maar vergrootte die juist door herhaaldelijk zinnen te laten vallen en zijn gedachtegang te verliezen, bericht NewsWars.

Biden’s hersenen faalden toen hij probeerde te zeggen dat hij manieren wist om de filibuster regels van de Senaat te veranderen.

“Ik ga iets schandaligs zeggen”, zegt Biden, terwijl hij zijn gedachte oppept.

“Ik ben nooit bijzonder slecht geweest in het berekenen hoe je dingen gedaan krijgt in de Senaat van de Verenigde Staten. Dus de beste manier om iets gedaan te krijgen, als je… als je dichtbij je houdt dat je, uh, um, graag, uh… anyway…”, zegt Biden.

Hier is nog een moment waar hij een gedachte onafgemaakt liet:

Elders tijdens de persconferentie in de East Room van het Witte Huis, beweerde Biden ook dat hij al “120 jaar in de Senaat zit”.

Biden vertelde een verslaggever dat hij “verwachtte” zich kandidaat te stellen voor herverkiezing, om vervolgens merkwaardig te verklaren dat hij president Trump miste.

Hij had ook een “kom op, man” moment toen een verslaggever met de vraag volgde of hij inderdaad van plan was om zich in 2024 opnieuw verkiesbaar te stellen.

“Maar mensen, ik ga”, beëindigde Biden abrupt de bijeenkomst na “vragen te hebben beantwoord van een vooraf bepaalde lijst van 10 verslaggevers”, aldus Breaking911.

Bekijk andere Biden-flaters in de volledige persconferentie hieronder:

Mainstream media zwijgen: opnieuw “verwarde” toespraak van VS-president Joe Biden

Vorig artikelImmunoloog waarschuwt na sterfgevallen tegen vaccineren van mensen die al immuun zijn
Volgend artikelVaccinatiepropaganda video’s om u aan te sporen om domweg van vaccins te houden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Lachwekkend als het niet zo triest was. Ik krijg bijna medelijden met deze man, ware het niet dat het een oorlogscrimineel is en zijn zoon nog veel erger.
  Dat de MSM zo oorverdovend zwijgen over hun held heeft ook wel iets positiefs, met Trump schreeuwden ze dag in dag uit over de ‘schandalen’ rondom hem.

 2. Hebben jullie enig idee waarom deze man niet normaal meer kan praten?

  Omdat hij jaren zijn taal heeft ontleed om zo effectief mogelijk te hersenspoelen of ‘sussende’ woorden te gebruiken.

  Door ‘wetenschap’ te gebruiken in het vormen van taal zodat mensen gehoorzaam (en dom) blijven.

  Nu kan hij niet gewoon meer spreken, zonder de drang te onderdrukken er op een ‘ontledende’ manier naar te kijken.

  Dat is wat het linkse-policor-taaltje waar ik van moet kotsen, veroorzaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in