De genetisch gemanipuleerde Covid-vaccins worden aangeprezen als veilig en doeltreffend. Tegelijkertijd zien we sinds het begin van de vaccinatiecampagne een hoge oversterfte, die tegen de vermeende veiligheid spreekt, en hoge aantallen Covid-gevallen in de landen met de hoogste vaccinatiegraad, en zelfs hoger dan ooit tevoren. De redenen daarvoor zijn welbekend, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Oorspronkelijk werd gezegd dat twee doses met een tussenpoos van ongeveer drie weken van de preparaten AstraZeneca, BioNTech/Pfizer en Moderno, plus één dosis van Johnson&Johnson, bescherming zouden bieden tegen infectie en ziekte. Geen van de studies was bedoeld om dit aan te tonen, maar toch werd het iets meer dan een jaar geleden schaamteloos beweerd door Biden’s CDC-directeur Rochelle Walensky:

“Gevaccineerde mensen brengen het virus niet over, zij worden niet ziek.”

Het tegendeel is waar. Voor de vermeende “basisimmunisatie” en een geldig inentingsbewijs zijn nu 3 doses nodig, en de booster is dan al de vierde.

Maar met elke dosis neemt het zelf toegebrachte gevaar van de gevaccineerden toe.

Wat is de oorzaak van deze golf van vaccinatie-bijwerkingen, sterfgevallen, verhoogde corona-infecties bij gevaccineerden in vergelijking met ongevaccineerden, Covid-ziekten en sterfgevallen?

De oorzaken

Enkele weken geleden heb ik de kwestie in totaal in vijf artikelen belicht, waarbij ik verschillende facetten van de steeds duidelijker wordende negatieve effecten belichtte. Daarbij wordt het beeld steeds meer geconsolideerd dat er niet alleen geen bescherming is tegen infectie en ziekte, maar dat er ook op lange termijn schade door vaccinatie wordt aangericht. In de artikelen citeerde ik veel studies en ze waren daarom niet altijd gemakkelijk te lezen. Hier is een vereenvoudigde en ingekorte versie.

  Huiszoeking en licentie intrekking bij Coronakritische arts

1. Desensibilisatie van het immuunsysteem.

Bij allergieën wordt de prikkel in meerdere kleine doses gegeven. Het immuunsysteem wordt gedesensibiliseerd, het wordt toleranter. Iets soortgelijks gebeurt met de herhaalde injecties dosis 1, 2 en 3, booster en dan opnieuw de booster.

Het gevolg is dat het immuunsysteem aan het virus gewend raakt en veel langzamer en later reageert. Dit leidt tot ernstiger ziekten, de gevaccineerden hebben een hogere viral load en zijn dus besmettelijker.

Oorzaken van verminderde immuniteit bij elke extra dosis vaccin

2. Het immuunsysteem ontwikkelt boodschapperstoffen die de afweer afremmen.

Na vaccinatie werden in het immuunsysteem verhoogde boodschapperstoffen (Treg, IL-10) gevonden die de afweer vertragen. Deze verzwakken niet alleen de specifieke afweer tegen coronavirussen, maar ook de algemene afweer tegen ziekten en alle andere plagen.

Deze verzwakking van het immuunsysteem is een gevolg van het ontwerp van de vaccins, die de cellen van het lichaam het spike-eiwit doen produceren. Zij moeten langs het immuunsysteem en in de lichaamscellen komen, en daartoe wordt de afweer verzwakt.

Meervoudig gevaccineerde mensen vatbaarder voor infectie en dood? Deel 2: Mogelijke oorzaken

3. Een verzwakt immuunsysteem is verantwoordelijk voor kanker, gordelroos en andere ziekten die vóór de vaccinatie onderdrukt werden.

Tumorcellen worden voortdurend aangemaakt en al even voortdurend door het immuunsysteem geëlimineerd. Er zijn andere virussen die wij voortdurend in ons lichaam hebben, zoals EBV of herpes zoster. Een verzwakt immuunsysteem kan ze niet langer in toom houden. Gordelroos, kanker, herpes, allergieën en andere ziekten zijn het gevolg.

Waarom de genetisch gemanipuleerde spike-vaccins kanker bevorderen

  The Independent: "Woede over poging van samenzweringstheoretici om de dood van Lisa Marie Presley in verband te brengen met vaccins"

4. mRNA-eiwitten van de vaccins blijven weken en maanden in het lichaam aanwezig.

Dat is wat een nieuwe studie heeft uitgewezen. Zelfs na 60 dagen werden nog hoge niveaus van mRNA gevonden in en bij de lymfeklieren. Er worden ook beduidend meer spike-eiwitten geproduceerd dan zelfs bij de ernstigste Covid-ziekte.

De spike-eiwitten zijn speciaal gemodificeerd om ze resistent te maken tegen de afweer. Daarom duurt het weken en maanden voordat het lichaam ervan af is, en niet een dag of twee zoals de vaccinatiepropaganda ons wil doen geloven. Hetzelfde geldt voor lipide nanodeeltjes.

Studie: Schadelijke vaccin spike-eiwitten blijven maandenlang in het lichaam

5. Gegevens uit vele landen laten meer infecties, ziekten en sterfgevallen zien bij gevaccineerde mensen.

Dit is in vele landen gebleken, het meest recentelijk in Portugal, Australië en natuurlijk Israël. Exemplarisch voor Schotland, bijvoorbeeld, volgens gegevens van Public Health Scotland. De gegevens laten duidelijk een hoger percentage infecties zien bij eenmaal, tweemaal en driemaal gevaccineerde mensen in vergelijking met ongevaccineerde mensen. Tweemaal gevaccineerden komen ook relatief vaker in het ziekenhuis terecht dan ongevaccineerden en hebben ook een hoger sterftecijfer. Dit geldt ook voor degenen die eenmaal gevaccineerd zijn, maar in mindere mate. De booster biedt tijdelijke bescherming, maar die verdwijnt in kortere tijd dan na de tweede dosis, zoals gegevens uit Israël hebben aangetoond.

Gegevens van Public Health Scotland tonen schade aan het naïeve immuunsysteem aan door vaccinatie met genspike

De bevindingen van 1. tot 5. wijzen op een verzwakt immuunsysteem ten gevolge van vaccinatie, in het Engels:

  Zij die sterven in de laatste uren van deze oorlog

Vaccin-Accquired Immune Deficiency Syndrome, of V-AIDS.

Doorgaan met genetische vaccinaties schaadt de gevaccineerden op korte, middellange en lange termijn. Directe of indirecte vaccinatieplicht is de dwang om lichamelijk letsel en ziekte als gevolg te aanvaarden, zonder enig voordeel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten – Er zijn werkelijk “DODELIJKE BATCHES” onder de prikkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDienaar van de Corrupten
Volgend artikelDe bubbel is nu aan het barsten: de resultaten van slecht karma worden verwezenlijkt, misschien al deze winter, zo niet eerder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Tja waarom hier nog aandacht aan besteden. Het is duidelijk dat het een gifprik is wat een regering of een leger moet voorstellen trekt zich nergens niets van aan want de agenda ban dr mengele bill gates en hitler klaas schwaab moet door de strotten geschoven worden omdat de euro kapot is, de schulden liggen zo hoog. Dat niemand van die achterlijke politiekers weer hoe ze er aanuit moeten komen. Pensioenpot is leeg helemaal vergokt en lomp nederland en belgie slaapt gewoon verder. Totdat er geen pensioenen meer zijn en de kinderen hun ouders in huis moeten gaan nemen. Enig idee wat de uitkomst hiervan is. Heel snel digitaal geld zodat ze de bankcijfers digitaal kunnen gaan opvoeren. Dat is wat ze willen. Maar uiteindelijk klapt de huizenmarkt de economie en digitaal geld zal niet helpen aan pensioen betalingen. Dan pas word het lompe volk wakker …..wanneer het te laat is. Ze kijken allemaal bewust weg, onverantwoordelijk gedrag vind ik.
  Ik zeg al twee jaar tegen familie vrienden kennissen. Als je zo dom bent om je talen vaxxen met vergif en je word ziek neem ik afstand van je en ik weiger om voor je te zorgen. Als je het vergif neemt zo onverantwoordelijk moet je ook tegen kunnen dat ik nu de verantwoording neem en nu al nee zeg als je ziek word. Eigen schuld dikke bult.
  En er zijn al best veel mensen om mijn heen ziek en verzwakt en al overleden.
  Er zijn vrouwen wiens partner hun kind(deren) seksueel misbruiken en die vrouwen kijken gewoon weg. Omdat ze geen verantwoording willen nemen hierin. Zo is het ook met de gifprik, mensen kijken bewust en wakker weg omdat ze geen verantwoording willen nemen. Dus van mij geen medeleven als ze ziek zijn.
  Ik ben een warm mens maar had besloten in begin van deze coup die de staat tegen de mensen pleegde om er geen deel van te zijn.
  Laat je niet wijsmaken dat mensen slapen of onbewust zijn, ze kijken bewust en moedwillig weg van de gevolgen van de gifprik en de coup van de staat tegen hen, gelijk die vrouwen die bewust wegkijken van hun seksueelmisbruikte kinderen.
  Het zijn de niet gevaxte die moeten ontwaken en beseffen dat het lompe volk geen fuck geeft om verantwoording nemen en daar maakt dr mengele bill gates en hitler klaas schwaab misbruik van, dit is ingecalculeerd.

  • Lees je eens in wie Hitler en Mengele daadwerkelijk waren voordat je hun namen door het slijk haalt.
   Hint: Deze mensen hebben hun leven gegeven om te strijden tegen de joodse wereldorde. Dezelfde wereldorde die al deze ellende over ons heen stort.

    • Tip: Kijk Europa: The last battle, The greatest story never told
     Tip: Lees Tell the Truth & Shame the Devil | Gerard Menuhin

     Waarom zo gebeten reageren? Voordat deze site frontnieuws heette was de naam Fenixx.
     Geen echo kamer zoals Frontnieuws nu is maar een site die de joodse wereldorde durfde aan te kaarten.
     Verdiep je eerst voordat je begint te roeptoeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in