Een man uit Louisiana, sceptisch over het beruchte #GorillaGlueGirl incident van Tessica Brown, besloot om zelf een soortgelijk idee uit te proberen. Om te zeggen dat de dingen niet gingen zoals hij verwachtte, zou een understatement zijn.

In een Facebook-video die op 10 februari werd gepost, legde Len Martin zijn test uit.

“Ik neem het, zet het op dit bekertje, en zet het op mijn mond”.

Hij vervolgde met te zeggen dat hij het zou “likken en het eraf zou halen, het is makkelijk”.

Backup:

Natuurlijk werkte dat niet. Gorilla Glue is een extreme lijm, meestal gebruikt op hout en glas, wat betekent dat je waarschijnlijk niet in staat zou zijn om gewoon de lijm eraf te likken.

Zo geschiedde ook, en belandde Martin korte tijd later op de eerste hulp met de beker aan zijn gezicht geplakt.

In een interview beschreef Martin de ingreep die hij moest ondergaan als “pijnlijk pellen”.

Martin nam ook afstand van zijn daad en vertelt iedereen die de zogenaamde Gorilla Glue Challenge zou overwegen om het te vermijden.

Na het eerste incident met Tessica Brown, heeft Gorilla Glue een verklaring uitgegeven waarin wordt gewaarschuwd tegen het gebruik van de lijm op enig deel van het lichaam.

“Onze lijmspray vermeldt op het waarschuwingsetiket ‘niet inslikken. Niet in de ogen, op de huid, of op de kleding krijgen”, aldus het bedrijf.

Gelukkig is het advies om geen dingen op jezelf te lijmen algemeen aanvaard, en zijn dit slechts geïsoleerde gevallen.

Afro-Amerikaan gebruikt superlijm als haarproduct – beschuldigt de fabrikant van racisme

  Trump levert bewijs van verkiezingsfraude: "Biden kan geen president worden"
Vorig artikelExperimentele mRNA-vaccins veroorzaken volgens de Britse regering 600 nieuwe gevallen van oogaandoeningen en maken 5 mensen compleet blind
Volgend artikelZo werkt verzet: duizenden Italiaanse voetbalfans hebben maling aan de Corona-regels
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Er zullen altijd van die wazige figuren blijven bestaan die menen dat ze moeten bewijzen dat je niet aan een boom hoeft te hangen om een eikel te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in