© Freepik

Veel regeringen hebben hun burgers verteld dat ze niet “terug naar normaal kunnen gaan” totdat ze twee keer zijn geïnjecteerd met kunstmatige spike-eiwit software, terwijl het principe van geïnformeerde toestemming verloren is gegaan. De termen “antivax” en “vaccin aarzeling” zijn bedacht om mensen te vernederen en te verdelen, terwijl ze het principe van geïnformeerde toestemming overboord zetten. Mensen hebben meer informatie nodig, geen dwang, bericht naturalnews.com.

De mensen hebben behoefte aan een eerlijke interpretatie van deze vaccinstudies en hun diagnostische criteria, niet aan meer dwang. De wereld heeft meer transparantie nodig over dit experimentele protocol en meer respect voor de menselijke waardigheid en het recht om zelf te beslissen. Mensen hebben GEEN behoefte aan meer terreur, corruptie, isolatie, discriminatie, deugdzaamheidssignalen, censuur, propaganda, onderdrukking van natuurlijke oplossingen van het immuunsysteem, misbruik, sociale uitsluiting, valse reclame, bedrog, fraude, segregatie en bedreigingen. Het belangrijkste is dat niemand het gevoel zou moeten hebben dat hij zichzelf fysiek moet misbruiken om een ander mens een plezier te doen, of om grondrechten terug te krijgen.

Medscape heeft een lijst samengesteld van onderzoeken van artsen en andere medische beroepsbeoefenaren die zich uitspreken over wat zij zien.

Medische professionals melden ernstige gezondheidsproblemen na de COVID-19 injecties

Dr. Brian Lenzkes zegt dat de meeste van zijn patiënten geen ernstige bijwerkingen hebben gehad, maar bij verschillende van zijn patiënten hij heeft neurologische veranderingen gezien. In één geval leed een oudere man aan ernstige ataxie, slechts twee weken na de Pfizer-prik. Slechts drie uur na het innemen van de injectie kreeg een 28-jarige een acute aanval die overging in ernstige tachycardie. Dr. Lenzkes verloor ook een voormalige patiënt, die “extreem gezond was met normale labuitslagen”, maar slechts acht dagen na de tweede injectie overleed.

  Australische politie opent het vuur op vluchtende vreedzame demonstranten, waaronder vrouwen en kinderen, terwijl militairen de straat opgaan en burgers aanvallen

Dr. Cassandra Balomiri, een voorheen gezonde 29-jarige arts in opleiding, heeft al 15 weken na de vaccinatie last van ernstige bijwerkingen. Ze zegt dat deze bijwerkingen massaal worden genegeerd. “Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat mensen gewoon worden genegeerd!”, zegt ze. Het maakt niet uit hoeveel bijwerkingen zij en haar collega’s melden, “er komt niets officieel naar buiten”. De informatie wordt begraven, en patiënten voelen zich alleen, opgescheept met de problemen.

Dr. Candice Black rapporteert “spiertrekkingen in het onderbeen” na de vaccinatie, een plotseling probleem dat haar ongerust maakt. Ze zegt, “het lijkt niet weg te gaan” en het wordt alleen maar erger.

Dr. Alex Vasquez wijst erop dat er fraude is gepleegd om de werkzaamheid van het vaccin vast te stellen. “Eerst gaf de FDA toestemming voor noodgevallen op basis van antilichaamrespons die ze verkeerd bestempelden als “werkzaamheid” en nu zeggen ze dat antilichamen betekenisloos zijn en niet moeten worden gemeten“, zegt hij.

Dr. Peter Angelin zegt dat de noodtoestemming van de FDA (EUA) voorbijgaat aan ernstige veiligheidsrisico’s, met “korte en lange termijn bijwerkingen voor verschillende bevolkingsgroepen”.

Dr. Ivan Iriarte is bezorgd dat de mantra “veilig en effectief” bedrieglijk en op een gewelddadige dwingende manier wordt gebruikt, waardoor talloze jonge, gezonde mensen worden blootgesteld aan ernstige problemen zoals myocarditis en bloedstolsels. Hij waarschuwt: “Dit vaccin, als het al wordt aangeboden, mag alleen worden gegeven aan volwassenen met een hoog risico op COVID, alleen op vrijwillige basis, en alleen met volledige openbaarmaking van informatie”.

  De zeven niveaus van Red Pilled zijn

Jack Holder, een fysiotherapeut uit het Verenigd Koninkrijk walgt ervan dat zorgverleners hun bezorgdheid niet kunnen uiten zonder “gebrandmerkt te worden als een anti-vaxxer of samenzweringstheoreticus”. Hij is getuige geweest van een toename van (recent gevaccineerde) patiënten met “pijn in de voeten, ontstekingen, branderige en tintelende sensaties in voeten en benen, alsmede heuppijn”. Deze pijnen bestonden voorheen niet, zegt hij, maar de patiënten leggen vaak geen verband tussen de “nieuw ontwikkelde pijnen” en het vaccin, zodat talloze bijwerkingen ongemeld blijven.

Dr. Signee Hoffman werkt in een musculoskeletale kliniek. Hij rapporteert over verschillende patiënten die binnenkomen met ernstige ontstekingen en problemen aan het bewegingsapparaat na het nemen van de injecties. Eén patiënt was een 76-jarige vrouw die 72 uur na de injectie met spoed naar de eerste hulp werd gebracht. De injectie veroorzaakte atriale fibrillatie, maar zij werd uiteindelijk gedwongen een tweede dosis te nemen, ongeacht haar ziekenhuisopname. Een andere patiënt is een 66-jarige verpleegster die na de inenting begon te braken, droog te kokhalzen en koud te zweten. Haar arts zei dat de reactie op het vaccin normaal was! Een derde patiënte van hem leed aan neuropathie aan de linkerkant van haar gezicht. Zij kreeg plotseling TMJ pijnen, zware migraine en werd uiteindelijk gediagnosticeerd met een bloedstolsel in haar linker popliteale ader.

Sonya T, een RN en ziekenhuisadministrateur, ondervond neurologische symptomen die twaalf uur na de eerste dosis duurden. Na de tweede dosis verergerden de neurologische symptomen en duurden enkele maanden. Deze symptomen omvatten onwillekeurige bewegingen van de hand en duim van de gevaccineerde arm. Zij kreeg ook te maken met “spiertrekkingen” in haar hele gezicht en leed vier maanden lang aan onverklaarbare hoofdpijn en vermoeidheid. Ze zegt dat ze haar kinderen nooit de vaccins zou laten nemen.

  Vijf 'samenzweringstheorieën' die in 2021 werden bewaarheid

Medische instanties voeren gehoorzaam en plichtsgetrouw een holocaust uit

Waarom zou iemand willen dat zijn lichaam deze spike-eiwitten produceert, die de binding van SARS-CoV-2 aan menselijk weefsel versterken, en tegelijkertijd de vasculaire en neurologische gevolgen van de infectie teweegbrengen? Het Salk Institute for Biological Studies heeft een studie vrijgegeven waaruit blijkt hoe het spike-eiwit de bloed-hersenbarrière passeert en vasculaire endotheelschade veroorzaakt. Meer dan 5.000 sterfgevallen zijn gemeld aan het Vaccine Adverse Events Reporting System, en een meerderheid van deze meldingen is afkomstig van intensive care-afdelingen, spoedeisende hulp, huisartsen en apotheken. Aanvallen, encefalitis, microvasculaire infarcten, hersenbloedingen, gedissemineerde intravasculaire coagulopathieën en plotseling multisysteem orgaanfalen zijn slechts enkele van de belangrijkste gezondheidsproblemen die na vaccinatie door medische professionals over de hele wereld worden waargenomen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse arts doorbreekt stilzwijgen: ernstige bijwerkingen, kinderen en ouderen in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerdwaalde Biden roept vragen op over dementie
Volgend artikelOuders van Benjamin Goodman spreken zich uit over zijn moord door J&J injectie “We willen niet dat nog meer mensen sterven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Met deze vaccinatiecampagne komt aan het licht, dat vele artsen eigenlijk onbekwaam zijn en geld boven hun artsen eed plaatsen. Dat de politiek met hun overheden organen, de farmaceuten en de reguliere media niets anders zijn dan kwaadaardige organisaties zijn, die bewust dood en verderf zaaien, om enkele meer macht en rijkdom naar zich toe te kunnen trekken.

 2. Wat moet er verder nog allemaal fout gaan voor er gereageerd wordt?
  Momenteel wordt alles doodgezwegen, wat zo langzamerhand letterlijk kan worden opgevat.
  Maar ook hoe zal het schaapachtig volgende publiek reageren als het voor hen werkelijkheid wordt dat ze belogen en bedrogen zijn . Maar vooral omdat de aangerichte schade niet kan worden verholpen of teruggedraaid.
  Man, man, wat een ellende.

 3. “Waarom zou iemand willen dat zijn lichaam deze spike-eiwitten produceert, die de binding van SARS-CoV-2 aan menselijk weefsel versterken, en tegelijkertijd de vasculaire en neurologische gevolgen van de infectie teweegbrengen? Het Salk Institute for Biological Studies heeft een studie vrijgegeven waaruit blijkt hoe het spike-eiwit de bloed-hersenbarrière passeert en vasculaire endotheelschade veroorzaakt.”

  Dit is bijna alles wat je moet weten.
  Het Salk heeft ook een pseudo covid virus getest. Het eiwit zonder virus.
  Het eiwit is de ziekte, het virus maakt je niet ziek.
  De sterfte zou heel geleidelijk minderen waren er geen vaccinatie geweest.
  Nu wordt dit versneld zodat we terug de economie kunnen openen omdat mensen nu sit eiwit zelf aanmaken.
  Dat is de simpele agenda achter de vaccinatie.
  Straks is covid iets uit het verleden.
  Maar wat de vaccin nog gaan brengen op termijn, dat is een ander verhaal.
  bron: https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in