Er zijn nog steeds 100 miljoen Europeanen die niet of slechts gedeeltelijk gevaccineerd zijn, vertelde EU-commissaris voor gezondheid Stella Kyriakides donderdag op een vergadering van de Covid-commissie van het Europees Parlement. “Het is geen tijd om te ontspannen, het is tijd om voorbereid te zijn,” zei zij.

Kyriakides riep de lidstaten van de EU op de vaccinatiegraad te verhogen en surveillancesystemen op te zetten voor het geval er een nieuwe variant of golf opduikt.

De EU-commissaris zei eerder dat de Europese Commissie werkt aan een “overkoepelende aanbeveling”. “Het is belangrijk dat wij snel met een gemeenschappelijke strategie komen. Vooral om ons voor te bereiden op de volgende winter.”

Zij heeft de lidstaten verzocht “een reeks maatregelen” te overwegen om zich de komende maanden voor te bereiden en te coördineren. Het is niet duidelijk om welke “maatregelen” het precies gaat.

Kyriakides zei dat zij bezorgd was dat er elk moment een nieuwe variant zou kunnen opduiken en tot een “plotselinge toename van het aantal gevallen” zou kunnen leiden.

Europarlementariër Rob Roos (JA21) woonde de vergadering van de Covid-commisie in het Europees Parlement bij. Hij kondigde aan dat de EU een nieuw vaccinatieoffensief begint om na de zomer 100 miljoen ongevaccineerden te “overtuigen”. Men bereidt zich voor op de volgende “golf”, zegt Roos.

“Ik vrees vooral een nieuwe golf aan maatregelen en vaccinatiedrang,” schrijft de Europarlementariër.

Via Uncutnews.ch.

  Massale vaccinatiecampagnes zouden kunnen leiden tot een catastrofale verergering van de Covid-19 pandemie

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMiljoenen doden: Vaccindeskundige Geert Vanden Bossche waarschuwt voor vaccinramp
Volgend artikelNY Times verschuift pro-oorlogsnarratief, documenteert mislukking van VS in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

82 REACTIES

 1. Juridisch gezien plegen deze politici dus moord of poging tot moord. Het wordt inderdaad tijd dat we deze moordenaars (en dat kunnen we gewoon concluderen) oppakken en strafrechtelijk gaan vervolgen.
  Wat denken deze malloten nu wel,dat wij achterlijk zijn of zo???
  Dit soort lui dienen de rest van hun leven opgesloten te worden,want ze hebben allemaal direct of indirect bloed aan hun handen. Vroeg of laat zullen ze tegen de lamp lopen. Gerechtigheid zal komen!

 2. Ze doen maar, ik neem het wederom niet. Verder ieders eigen keus en als mensen het willen is dat helemaal prima.

  Verder spreek ik gevaccineerden die 2 of 3 shots hebben genomen en zich bedrogen voelen. Het zal moeilijk zijn om hun over te halen weer te prikken. Ik zal het zelf pas overwegen als de lijken in de straten liggen te rotten.

 3. De laatste stuiptrekking van een satanische verdorven mensonwaardig regime dat zo snel mogelijk ontruimd moet worden geen genade voor dat crapuul.

 4. Ik wil weten wat die ‘maatregelen’ zijn. Iemand enig idee? Dat zit me niet lekker…. mogelijk is het tijd om weg te gaan uit de EU. Ik vertrouw die monsters voor geen stuiver, en ze moeten en zullen die gifspuit in iedereen krijgen omdat het MOET. Anders krijgen ze de GMO-mens niet voor elkaar en zakt de EU-covid pas ook in elkaar.

  • (mogelijk is het tijd om weg te gaan uit de EU.)
   Mogelijk is het tijd dat deze smeerlappen zelf worden verwijdert uit de EU.
   Het is toch te gek voor woorden, dat je jezelf moet ophangen, of een kogel door je kop moet jagen.
   Wat zijn dat voor keuzes ? Het word tijd voor een opstand, beter laat dan nooit.
   Ze gaan nu echt te ver!!

  • Iets GEDWONGEN moeten, vind ik uberhaupt een geweldsmisdrijf!
   Daarbij wordt op papier of mondeling GEEN 100% garantie gegeven dat de vaccins veilig zijn.
   Dus zonder enige veiligheidsgarantie tegen mijn uitdrukkelijke wil een prik gedwongen opdringen, vind ik zijn totaliteit een bewuste poging tot moord.

   • Totaal eens met jullie Discobol en Fleur. Waarom zouden we ons weg laten jagen. Maar ik wil graag weten wat die ‘maatregelen’ zijn – ik vind het vreemd dat ze daar niet mee over de brug komen. I smell a rat. Ze zijn al twee jaar met een misdrijf tegen de mensheid bezig, en nu beginnen ze weer met die verdomde vax campagne, ondanks al het bewijs dat deze rotzooi gif is. En dit jaar is getekend door het getal 22, wat ‘groot verlies’ betekent (voor de samenleving en de mens), dus voor hun moet het lukken dit jaar. Ik wil dat ze oprotten, maar waar sturen we ze heen?

    • Immortal; 100% eens. Ook ik ben benieuwd naar die maatregelen. Aan de andere kant heb ik het idee; dat doordat ze de testen gedaan hebben (testen van de rek van de mens en maatschappij) in 2020 en 2021; dat ze een tandje hárder gaan.

     Een vriend van mij werkt bij POSTNL en die zei me dat hij HEEL VEEL brieven vanuit ziekenhuizen bezorgd bij de mensen. Stiekem open gemaakt omdat hij bevestiging wilde of het klopt; en ja inderdaad; allemaal lichamelijke aandoeningen van de prikken… althans.. vermoeden. Hij doet het werk al jaren en zegt dat hij nog nooit zoveel ziekenhuis en dokter brieven bezorgd heeft bij mensen.

     Daarbij.. de uitnodigingen voor de boosters, hebben ze allemaal in januari/ feb/ maart gekregen en ALLE MENSEN DIE NIET VOOR DE PRIK(KEN) gekozen hebben, ALLEMAAL GËËN BRIEVEN MEER GEHAD HEBBEN.

     Dus reken er maar op dat we met zijn allen op het netvlies staan van de overheid.

     LOG IN IN MIJN OVERHEID

     Dan zie je met wie je gegevens zijn gedeeld; RIVM staat er ineens tussen!!!
     Reden: Vaccinatiecampagne.

     Dus we gaan uitgerookt worden.

     Land uit vertrekken? Ja… je hebben en houden achter laten?
     Ook gewaagd want volgens mij is het in elk land wel gaande…. uitroeien van de mens is het doel dus welke tactieken er per land worden bedacht is een raadsel.. maar 1 ding weet ik zeker; ALS je uitgerookt wordt of dat ze poging doen, kan je toch beter in je eigen huisje zijn. En vertrouwde omgeving.
     Anders ben je aan je lot overgelaten als je ergens in een hutje op de hei zit…

     Mexico is een idee…. maar ook daar zullen bepaalde strategieën uitgevoerd worden.. t.z.t. denk ik.. Het is een kl*te gedachten maar ik denk dat ze mensen gaan onderdrukken en afpersen …..net zo lang tot je je je geen raad meer weet.

     ALS je het land uit wilt, is NU, deze maanden toch wel DE beste tijd om dat te doen….. Ik vind het een mega stap om zomaar even mijn hele levensopbouw hier in NL achter te laten….. starten met inboedel verkopen en huis verkopen/ huur opzeggen etc….. en dan een enkeltje kopen en vliegen naar land van bestemming… moet je wel schuldenvrij voor zijn (studie schuld, bank schuld bij gekocht huis etc. etc.). Dus om dit zo ff te doen..
     Je kan ook als voortvluchtige gezien worden als je er geen officiële emigratie van maakt…. dus ALS we willen met z’n allen.. moeten we het echt nu doen en anders vrees ik dat v.a. september we gewoon echt een benarde positie gaan meemaken…. afpersing; stopzetten pensioengelden, AOW, of opnemen in een “quarantaineopvang” a.K.a. KAMP. Geen idee wie dan de kosten blijft betalen (hypotheek/ huur/ verzekeringen etc.) in de tussentijd maar ik laat me niet afvoeren naar een dergelijk kamp…

     Ben ook wel benieuwd naar al die mensen die uit Oekraïne zijn opgevangen hier. Allemaal ge”vaxxed”??

     • Bedankt voor je opmerkingen Lee1990…weliswaar huiveringwekkend, maar wsch niet zo ver van de waarheid, gezien het monstrueuze en zeer stiekeme gedrag van onze medemensen.

 5. De Spaanse griep was een pandemie met 100 miljoen doden. corona is peanuts. Hoeveel zijn er echt gestorven aan Corona in plaats van met Corona. Het zijn massa moordenaars in Brussel. Ze denken ook des te minder er overblijven des te minder aanklachten. En de komende oorlog zal alles achterhalen. Zodra Finland lid wordt van de NAVO wordt het bal.

  • De spaanse griep is ontstaan door de vaccinaties en door de uitrol van electriciteitskabels in de lucht. Was geen pandemie,maar een vaccinatie griep/schade.

 6. Wat ze ons niet vertellen is, dat iedere ongevaccineerde aanspraak heeft op zijn/haar geboortetrust. Als deze mensen niet voor een bepaalde tijd die gifspuit in zich hebben, zijn de regeringen verplicht om deze uit te betalen. Maar de ader onder het gras is dat de regeringen failliet zijn. Daar elke gevaccineerde opnieuw is geboren in het nieuwe slaven systeem (waar geen ontkomen aan is), zij kunnen zich dan niet meer voor de 100% mens claimen. Dus gelden de mensenrechten dan ook niet meer voor hen en kunnen zij niet meer hun geboorte trust beneficiair aanvaarden. Dit geldt tevens voor iedereen die ooit een PCR test of de zelf sneltesten heeft ondergaan. Die zijn m.b.v. het zogenaamde lange wattenstaafje met de CRISPR techniek als ware gevaccineerd. Op deze wijze worden ook vee en huisdieren mee geënt. Rond september/oktober gaan we alle weer in de lock-down en zal het mondkapje waarschijnlijk weer ingevoerd worden en zal bij veel bedrijven en winkels e.d. de QR-code nodig zijn om gebruik ervan te mogen maken. Tenslotte alles moet economisch kapot gemaakt worden in opdracht van de AZR. Zodat iedereen afhankelijk wordt van hun regeringen en dat elke AZR regering alles kunnen bepalen over de bevolking. De AZR heeft toch al een handje ervan om voor GOD te willen spelen. Waar de psychopaten en sociopaten de boventoon bepalen en iedereen wil onderwerpen aan hen.

 7. Van alle voorgaande´golven’ totaal geen last gehad, de volgende golf zal wederom een oud sprookje in een nieuw jasje zijn…
  Ben reuze ‘benieuwd’ naar hun maatregelen die mij moeten overtuigen om alsnog´lid’ te worden van de Corona kerk…
  Ik waarschuw ze vast, elke Voldemort die mijn voordeur benadert om me te overtuigen om die gifspuit alsnog te nemen, zal ik genadeloos met gifspuit en al van mijn erf verwijderen…

  • Ik verwacht dat de oversterfte tegen de herfst als een verkapte corona golf geduid zal worden en daarom is vaccinatie nodig! Die idiote Lauterbach in Duitsland zinspeelt ook op de herfst met zijn killer virus variant……

 8. Natuurlijk begint ze hier over in Korea gaan mensen dood aan een mysterieuze koorts
  Tenminste dat wordt beweerd het zijn natuurlijk gewoon de gevaccineerde die nu dood neervallen
  Waarschijnlijk komt er binnenkort een bericht in de kranten en op tv dat het hier om een zeer gevaarlijke corona variant gaat
  Kan je op je vingers natellen
  Het is zo voorspelbaar dat het zielig is
  Denken ze nu echt dat er geen inteligente Mensen bestaan
  Wat een lullo.s allemaal
  Aan mijn lijf geen prik en voor de gene die nu gaat twijfelen niet doen

 9. Wij “wappies “ …. zullen nooit dit vergif nemen.
  Je zou wel knettergek zijn met alles wat nu al geweten is.
  Dat het merendeel van de zombies dit wel weer zal doen staat vast…..want onze zouden maar niet eens op reis kunnen gaan.
  In September/oktober zullen ze weer In rijtjes staan aanschuiven 🤐

 10. De moordlustige ellendelingen zijn de afgelopen maanden getraind in het nazilandoorlogje (er zijn veel wapens verzameld) en dat schorum staat te trappelen om onze voordeuren straks in te trappen.

  Mijn doemscenario voor najaar 2022 (mede door wat psychobillie door liet schemeren in zijn laatst uitgestuurde “nieuws” over hem:

  Lockdowns, vernederingslappen, èn: alle niet experimenteel geïnjecteerden mogen het huis niet meer uit zonder zich iets van 3x per week te zelftesten met resultaten ontvangen op verplichte apps.
  Overal en nergens aanhoudingen en met nog meer geweld die staaf je neus te beschadigen.

  Ik ben, net als jullie, meer dan spuugklaar met deze hufters.
  Maar, het directe gevaar zijn de deugmensen om ons heen. Zij zullen verder worden opgestookt dat zij ziek zijn door ons. De heksenjachten gaan komen!!!

  Zijn er overigens al netwerken buiten dit amerikaanse legerwapen (het www)?
  Ik heb het gevoel dat we allemaal zitten te wachten alsof de boodschap overmijdelijk is. Er gaan weer stumpers toegeven aam de eindeloos lijkende toenemende druk.
  Ik ontplof zo ongeveer!!!!!
  (en had ik al verklapt dat ik aan voerbaknijd lijdt?!!!!!!! Gaat niet goed komen als ze kunstmatig mijn basiseten vernietigen.

  En de EU heeft zich ten doel gesteld het braafste jongetje van de SSwabklas te worden. Dus 100% ontmenste nutteloze vreters in hun totalitaire macht. En wel als eerste.

 11. De moordlustige ellendelingen zijn de afgelopen maanden getraind in het nazilandoorlogje (er zijn veel wapens verzameld) en dat schorum staat te trappelen om onze voordeuren straks in te trappen.

  Mijn doemscenario voor najaar 2022 (mede door wat psychobillie door liet schemeren in zijn laatst uitgestuurde “nieuws” over hem:

  Lockdowns, vernederingslappen, èn: alle niet experimenteel geïnjecteerden mogen het huis niet meer uit zonder zich iets van 3x per week te zelftesten met resultaten ontvangen op verplichte apps.
  Overal en nergens aanhoudingen en met nog meer geweld die staaf je neus te beschadigen.

  Ik ben, net als jullie, meer dan spuugklaar met deze hufters.
  Maar, het directe gevaar zijn de deugmensen om ons heen. Zij zullen verder worden opgestookt dat zij ziek zijn door ons. De heksenjachten gaan komen!!!

  De EU jeeft ingezet op het zijn van het beste jongetje in de SSwapklas. Dus doel: 100% ontmenselijkte, geheel te besturen nutteloze vreters.

  • Ab, zijn dit de feiten.. of zijn dit je aannames? Ik zit hetzelfde te denken, maar wilde het met zekerheid weten, vandaar dit ik dit vraag.

   • Zoals ik zeg, mijn doemscenario. Dus geen feiten, gewoon mijn (on) logica.
    En ik heb helaas heel vaak gelijk.

    De psychopaten spelen met ons en geven alles, verkapt, prijs.

    Maar het maakt met al die deugschapen niks meer uit.

    • Hm ja… geef ze maar geen ideeen… iedereen leest mee hier! 😉
     Ja, ze trekken een lijkje uit de kast, en de schaapjes zijn weer blij met de bevestiging. Maar het grote lijk blijft in de kast – totdat. Het te laat is. Maar het boeit die kloteschapen niet… dat is het probleem, en dat blijft het probleem. De schapen zijn de (stinkende) mest waarop de psychopaten hun plannen kweken.

 12. Dit tuig moeten we de mond snoeren. Waarom?
  Omdat ze anders ons de mond snoeren met hun gifspuiten!
  We hebben weinig keus!

 13. “Moordpoging” “ experimentele prik” typische wappie praat weer. Laat zien in wat voor droomwereld de waps leven, met hun angsten die nergens voor nodig blijken te zijn. Mensen zoals jullie die zó angstig zijn voor de prik, hebben vaak nog andere problemen in hun leven, waar ze vaak het liefst de overheid de schuld van geven. (Alcohol problemen, rokenn, schulden) ook wonen de meesten van jullie op 8 hoog achter zonder ooit de basisschool afgemaakt te hebben. Zo ontstaan die denkbeelden van jullie 😂

  • Er bestaan Wappies en domme wappies zoals jij, ik neem aan dat deze post een letterlijke beschrijving van jezelf betreft?
   Het zal een troost voor je zijn dat in het najaar de terreur weer gaat losbarsten waarvan jij een van de grootste meelopers bent…
   Ik hoop dat de keuzes die je maakt en hebt gemaakt en bovendien nog voor jou gemaakt gaan worden je gelukkig maken en vooral ‘gezond’ houden.
   Verder hoop ik van ganser harte dat je gekozen weg in de toekomst ook plezierig voor je blijft…
   Veel geluk in het naleven van een doctrine waarvan de machthebbers de spelregels naar believen kunnen wijzigen zoals ze het uitkomt…
   Verder vraag ik me ten zeerste af wat een deugtroll als jij op deze site te zoeken heeft…

  • Er staat ergens geschreven’ ‘ de mens vernietigt zichzelf en jij bent er daar een van” alleen al door het wegkijken van angst om de waarheid niet te hoeven zien. Jij wordt nog wel wijzer, alleen dan vrees ik dat het te laat is.

   De echte wappies zijn de wegkijkers en de bangeriken voor de waarheid!

  • Wel, ik pas niet in jou straatje, als Wap. Ik vind persoonlijke vrijheid erg belangrijk. Wie mij dwang oplegd is bezig met het eigen graf.

   Liever dood dan slaaf.

  • Hey Wappstradamus! Je zit ook overal, he, met je amusante opmerkingen, vaak dezelfde op verschillende artikelen. (Da’s wel een beetje saai.) Wist jij dat jij voor die zielepieten op 8 hoog (en 7 hoog in je andere paragraafje) belasting betaalt? Betaal je die nog steeds, of begin je het ook zat te worden te betalen voor die schunnige alcoholisten met schulden die de basis school nog niet afgemaakt hebben. Zolang jij blijft betalen, blijven die mensen bestaan. Ergerlijk voor je toch? Of krijg JIJ er juist goed voor betaald, omdat je die mensen op 8 hoog in leven houdt met ONS belastinggeld?? Op je hoge hakjes.. net als Zelensky je grote vriend. Hahahaah domme gans….je nodigt wel uit tot vermaak hoor! (Of heet dat ‘leedvermaak’?)

  • Je naam alleen al: “Domme Wappies”.

   Jij bent gezakt voor de EQ test. Dat is duidelijk. Good luck with that!

   En; wat doe jij hier eigenlijk?

   Misschien moet jij jezelf dat eens afvragen.

  • Beste Domme Wappie
   Neem het niet kwalijk

   In Leken taal
   Als een Mens ziek is
   Echt Ziek
   Dan pas gaat zo een persoon naar een Helper

   Dan is er de keuze uit Drie mogelijkheden ?
   Wat voor een Helper ?

   Èèntje met een Witte Jas
   Een BoekenWurm
   Voor het Westen uit onwetendheid meestal Dokter genoemd
   De Enige echte Kwakzalvers

   Met opgedane gestolen kennis
   Verdraaid in het belang van de Olie industrie Chemicalie Shell Farmatie Miljoenairs en Hoger zonder Einde
   Opgeschreven in boekverband opgedrongen opgelepeld de zogenaamde kennis wetenschap aan de genezers Helpers

   Of

   WonderDokter
   Ook wel Natuur Dokter geheten

   Of

   Raadplegen
   Het eigen inwendige enige Echte Dokter & Medicijn tegelijkertijd
   Ook wel het Immuunsysteem geheten

   De keuze is aan de patiënt zelf
   Wat die gaat doen

   Goed of slecht blijk altijd pas na behaalde resultaat

   Begrijpt U een beetje

   Als wij onszelf niet eens kunnen begrijpen
   Hoe gaan wij dan een ander iets over onszelf kunnen vertellen ?

   Daarom ?

   Leert Uzelf kennen

   Alles
   Ik Ben !!

   Dank U

 14. Ga een hobbie zoeken, spuitjunk!!!

  Heel vervelend weer een stuk langs dat fucking molentje te moeten scrollen.

  Kan fn deze sneue, aangetaste gifbom (die hoopt dat wij zijn commentaren lezen op deze zwakzinnige reageren)niet blokkeren?

 15. Hey windmolen, dat je ergens in het verleden een klap met de wiek hebt gehad is duidelijk aan je raaskallen te vernemen, misschien zelfs uit de kinderwagen gevallen (of gegooid) een klets op de stoeprand gemaakt wie weet.

 16. Als je nu het woord gif-prik vervangt voor Auto ? Iedereen moet die auto kopen ( krijgen)! Bekend is dat hij onvoldoende is getest, er legio ongelukken mee gebeuren van klein naar fataal. Zou je die auto willen hebben???? Ach een goed product verkoop zichzelf, toch ?

 17. Beste mensen
  Weest er alvast op voorbereid
  Maakt Uw borst maar nat

  Zet U heele lichaam nu Alvast in de Gips

  Want een Helderziende verteld het aan Hilly Billy Soryos Fausi en nog een paar zogenaamde niet goede feëen die dus niet goed kunnen horen en dus niet goed kunnen luisteren

  Dat U allen dat moet doen !!!
  Wat ??
  Want tussen nu en 3 jaren komt er een speciale wind
  Oooo……
  Die wind gaat Speciaal U
  Zo omver blazen dat U de kans gaat lopen om alle botten van Uw lichaam op twee plaatsen te breken
  Nounou…….
  Dus weest erop voor bereid
  De Gips !!
  Billy’s Poort heeft een speciale cement uitgevonden in opdracht van de Wind om Uzelf tegen die Wind van de wind maker zelf te kunnen beschermen

  Begrijpt U het nog een kleinbeetje
  Mooi zo
  Dus
  Wat moet U doen ?

  Ga onmiddelijk naar de huisarts vraag om verwijzing naar het ziekenhuis

  U moet het / dat doen !!

  U komt vanaf heden niet meer in aanmerking voor doktorie chirurgi bij botbreuken

  Dus U bent gewaarschuwd ?!

  Doet U dat niet dan gaat de verzekering Uw opgelopen botbreuken niet vergoeden

  Hup ga Uw lichaam als de bliksem in de Gips laten zetten
  Van Tot tot Teen

  Hah wat zijn wij Hilly Billy Soros Fausi en cornuiten toch goed bezig
  Met maken van geld gaande over lijken van de olie domme slimmerikken
  Haha haha haaaa

  P.S. verbeter zelf de fouten

  Dank U

 18. Jee wat een achterlijk commentaar van domme wappie
  Inderdaad alleen de naam al die hij of zij zich aanmeet
  ga maar weer lekker in de rij staan voor je prikkie
  Het is duidelijk dat je hersencellen als je die al had wat ik niet denk al voor een groot deel opgelost zijn

 19. Nog 1 toevoeging op de plannen voor de “twijfelaars”
  Frankrijk wil degenen die wat angstig zijn voor de mra techniek een alternatieve spuit verstrekken.

  Lief toch? Was al even bang dat ik helemaal overgeslagen zou worden.

  • Frankrijk is als eerste land druk doende iedereen te dwingen ingespoten te worden. Technisch gezien mag je Frankrijk niet binnen zonder spuit of herstelbewijs, mits deze niet ouder is dan 6 maanden. Dus spuiten….en doorrijzen idem, de Franse regering is super WEF en daarmee zeer gevaarlijk voor de eigen burgers….

   Mochten jullie daar toch revolutie krijgen kom ik graag helpen…..

 20. Bienvenue chez nous!!!!

  Ik hamer ook niet voor niks op het niet gebruiken van woord “vaccin”.
  De overheid hier heeft een wet om vaccins te kunnen verplichten.
  En het gaat een welhaast onmogelijk gevecht worden om uit te leggen dat een wet hebben en vervolgens definities wijzigen niet deugt.

  Als er een plek veilig was dan ging ik de overstap (uiteraard illegale grensovergang) wagen.
  (kennis van dit soort zaken had ik bij een “ik vertrek” voorbereiding echt niet kunnen bedenken)

 21. In Hongarije zijn geen coronabeperkingen meer.
  Wel moet de campingeigenaar passen, rijbewijzen en identiteitsbewijzen van alle bezoekers scannen.
  Wat staat ons te wachten in de komende weken?

 22. SMS Gate Hadden er meer last van en vraag je toch af wat nu echt allemaal de bedoeling is met onze wereld Bekijk hier mijn tussenkomst in het Europees Parlement over de ongeoorloofde en tot nu geheime sms-contacten tussen Commissievoorzitter von der Leyen en de Pfizer-CEO. https://youtu.be/tVzVcp0xCcY

 23. En blijven opletten Pfizer-studie onthult waarom die 75 jaar geheim moest blijven.

  mei 11 2022

  Wat is genocide? “Er zijn vele manieren om te moorden. Men kan iemand een mes in de maag steken, hem uithongeren, hem ziek maken en houden, onder abominabele woonomstandigheden laten leven, hem dood laten werken, hem tot zelfmoord drijven, hem ten oorlog voeren, enz.
  Slechts een paar van deze dingen zijn verboden in onze staat.”

  “Slechts een paar dingen zijn verboden in onze staat.”

  Dat klopt, maar dit geldt alleen voor staatsburgers.

  De onderneming STAAT is gerechtigd tot moord en doodslag op alle mogelijke manieren, aangezien het doel de middelen heiligt. De laatste 2 jaar hebben ons laten zien dat dit actueler is dan ooit.

  Staatsgenocide is sinds 1994 gelegitimeerd toen 160 landen hun handtekening hebben gezet onder Agenda *21 en om de wereldbevolking te reduceren tot 800 miljoen zielen in 2030.

  STAP 1 – 2019 – Ensceneren van een nep pandemie en afkondigen van maatregelen;
  STAP 2 – 2021 – Genetisch modificeren van de wereldbevolking;
  STAP 3 – 2022 – Ensceneren van een nep oorlog teneinde een economische en voedselcrisis te realiseren;
  STAP 4 – 2024 – Een invasie van buitenaardse wezens die de wereldbevolking terroriseren.
  De kiem is gelegd.
  Mensenhaters met hun absoluut gewetenloze complotpraktijken…..
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/05/11/pfizer-studie-onthult-waarom-die-75-jaar-geheim-moest-blijven/

  En had meer dan 110 jaar geleden dezelfde doelstellingen als nu Het plan van de industrie.

  Het over het genezen dan wel voorkomen gaat, blijft het daar niet bij. 
  Ronduit shocking deze video, de video verklaart veel van wat er nu gebeurt wat ik nog niet wist.
  https://youtu.be/gORv-DJaI4o
  Global economic interests.
  http://www.profit-over-life.org/about/documents.html

  Plannen voor Nederland https://youtu.be/3rc6YWOWgpM

 24. Ja het is allemaal niet meer normaal wat Bill Gates en Soros ( WEF ) en de EU en Klaus Schwab ( Bilding Back Better ) en onze regeringen in Europa allemaal willen uitvoeren. Al deze Spygopaten en helpers moeten wij oppakken en naar de Goelach in Rusland deporteren. Ze zijn het niet waardig om op deze wereld te leven. Ze willen maar een ding en dat is ons Burgerbevolking uitmoorden en/of slaaf maken om hun nieuwe wereld te maken.
  Maar goed wat kunnen wij er allemaal aan doen : Wij moeten zorgen voor onze eigen belangen en ons massaal verenigen in al onze provincies onze vrijheids strijders te formeren en dan in elke provincie op te staan en daar dan onze wetten aan hun op leggen, wij zijn met miljoenen mensen en kunnen hun echt aan pakken om dat genocide moorden tuig te stoppen. Dit Cabal tuig moeten wij zelf aan pakken en zwaar straffen niemand anders helpt ons daar bij, het is ook niet te geloven dat het Leger en de Politie niet met ons mee werkt, zijn ze soms allemaal blind en doof, hebben ook zij dan geen Familie en Kinderen en Vrienden die afgemaakt gaan worden. Dus kom op allemaal en stop met deze reactie’s allemaal, achter het toetsenbord kunnen wij nooit iets bereiken of veranderen. We zitten nu in een oorlog die zij maken dus dan red ons nog maar een ding MASSAAL OPSTAAN en tegen gas geven. Wij het volk zijn veel sterker als dit gespuis.

  • Groot gelijk beste Jan S.

   Go for it

   Alleen te samen kunnen de Burgers iets doen

   Hoe aanpakken ?

   Hoe de mensheid ervan overtuigen ?
   Op gelijke voet komen te staan met WEF / WHO / NAVO / NATO / CIA / FBI :
   Welk als leiders hebben :
   Prins Claus Schwabberlap , Hilly Billy Grates & Meer ??

   Wie gaan de Burgers met raad en daad bijstaan ?

   De Burgers moeten goed op Hun tellen passen
   Opletten dat er geen infiltranten gestuurd door Lapschwans Schwabber van de tegenpartij komt roeren in de Pot

   Het zijn stuk voor stuk vergift mengers
   NL. pRutters & HugoHug maken daar ook deel van uit even als Troelala uit de Doos in Canada
   Thrue do do en meer uit meerdere landen

   Hoe oo hoe aanpakken ??

   Suggestie
   Als er nu een gezamenlijke bijeenkomst plaats wordt gemaakt ergens in het Land
   Zonder telefonisch verkeer
   Zonder electronica in de omgeving in de buurt
   Gewoon mondelinge afspraken maken en die ook daadwerkelijk nakomen ??
   Op een zonder Rijdende Laptop vervoermiddelen te bereiken plaats ?
   De tijd dringt !!
   De mensheid wordt uitgeroeid !
   Wie kan helpen ??
   A.U.B. melden
   Help ???
   Attentie
   Nogmaals Pas heel goed op
   Er liggen heel veel Kapers voor/op de Kust

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in