Achter de schermen worden voorbereidingen getroffen om nieuwe COVID-19 injecties uit te rollen tegen een virus dat daartoe in een laboratorium ontworpen was. De Nederlandse minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers roept de mensen op om toch maar weer een nieuwe prik te halen, bericht Freewestmedia.com.

Vorige week maakte de Nederlandse gezondheidsraad, het RIVM, bekend dat de eerste inentingen tegen Corona de mensen niet meer beschermen. Ongeveer een jaar na de injecties is de zogenaamde “effectiviteit van het vaccin” afgenomen tot nul procent, aldus het RIVM.

Volgens de officiële cijfers heeft 82,7 procent van de Nederlanders van 12 jaar en ouder ten minste één prik gehad. Maar de meeste mensen hebben er genoeg van.

Zeven op de tien

Uit de campagne-effectmonitor van 7 juli, die in opdracht van de regering is gemaakt, blijkt dat zeven van de tien mensen die geen boosterprik hebben gehad, niet van plan zijn er een te halen. Van de mensen die een uitnodigingsbrief voor een tweede boosterprik hebben gekregen, zijn meer dan vijf op de tien niet van plan te gaan.

De voornaamste reden om de prik niet te nemen is dat men “klaar is met alle vaccinaties”. Andere redenen die worden genoemd zijn het vertrouwen van de mensen in hun eigen immuunsysteem om het werk van de ziektebestrijding te doen, twijfels over de veiligheid van de vaccins, twijfels over de doeltreffendheid van deze ongeteste producten, angst voor de gevolgen op lange termijn en angst voor bijwerkingen.

Het vertrouwen is geschonden

Veel mensen willen ook geen nieuwe prik meer, omdat ze het gevoel hebben dat ze het wel gehad hebben met vaccinaties. Bovendien twijfelen veel mensen ernstig aan de doeltreffendheid en de veiligheid van de boosterprik in het licht van een duidelijke piek in myocarditis-gevallen.

  Prof. Edinger: Prikken, Grafeen en 5G - hoe we onszelf kunnen beschermen en vaccinatieschade kunnen beperken

Oud-verpleegster Marga Bult heeft gereageerd: “Ik ben blij dit te lezen. Ik heb het ook gemerkt bij mensen in mijn omgeving. Veel mensen hebben ondanks de vaccins Corona gekregen en zijn er klaar mee. Het vertrouwen is geschonden.”

Haïti heeft zijn burgers niet gevaccineerd. Het huidige vaccinpercentage is 1,4 procent en toch is het land nog steeds het land met een van de laagste Covidsterftecijfers ter wereld.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

87.000 Nederlandse artsen en verpleegkundigen weigeren zich te laten vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDoor de VS geleverde HIMARS MLRS doden en verwonden honderden burgers in Donbass en Zuid-Oekraïne
Volgend artikelDr. Coleman: Iedereen die in de toekomst de COVID-19 prik neemt, verdient wat hij krijgt. Zij zijn te dom om te leven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

  • Wij zullen doorgaan wij stoppen pas als onze Ab Oosterhout al zijn rommel weer heeft verkocht dus nog even vol houden domme schapen jullie gaan lekker dood, daaag.

 1. Kun je dit niet doorsturen naar een russische vriend zodat Poetin wat haast maakt met zijn oorlog tegen de verdomse EU!

 2. Ontworpen in een lab?
  Ontworpen als een computermodel in een computer bedoel je zeker.
  Het is gewoon de griep geredefinieerd.
  Het is nog steeds niet geisoleerd en dus niemand kan aantonen dat het bestaat.

 3. Tsja. Het was verdomd en moordelijk bedrog vanaf Dag 1. Herhaaldelijk hebben we er op gewezen dat dit idiote ‘virus’ een computer model was (zie ook Henk hierboven) en de gifspuit heeft niks te maken met een ‘virus’. Waar het wel mee te maken heeft, is je DNA veranderen in een S-antigeen fabriek. Met alle gevolgen van dien op de processen in je lichaam, inclusief je immuun systeem en de voortplantingsprocessen.

  Zelf hoor ik ook steeds vaker dat mensen geen gifspuiten meer willen halen. Ze zijn zich er echter nog steeds niet van bewust WAAROM die gifspuit er zo nodig in moest. Ze geloven nog steeds dat de ‘covid’ en het ‘virus’ echt bestonden. Weet je die griep van 2015 nog… ik dacht dat ik dood ging.

  • Idd virussen bestaan niet, het is een schoonmaakproces in je lichaam de griep.
   De zwakkeren kunnen de griep vaak niet overleven vanwege een ernstig verzwakt immuunsysteem.
   De MSM en overheden hebben covid enorm opgeklopt om angst onder de bevolking te implanteren.
   Maar vanaf het begin van de covid-pandemie was er wereldwijd geen sprake van oversterfte door covid cq griep.
   Nu er wereldwijd uitbundig is gevaccineerd, is er wereldwijd wel sprake van oplopende oversterfte.
   Ook de gevaccineerde chronisch zieken neemt enorm toe.
   In ieder branche is momenteel een fors personeelstekort.
   Ook in de gezondheidszorg en dan moet het komende griepseizoen nog beginnen…
   Rutte het schoothondje van Klaus Schwab is ijverig bezig ons land compleet te vernietigen.
   Ik vraag mij dan ook af als de boel wereldwijd ineenstort, of hetgeen wat in onderstaand artikel staat werkelijk gaat gebeuren…

   https://www.niburu.co/het-complot/16796-misschien-is-het-plan-nog-geraffineerder-dan-wij-dachten

   • Fleur: dat verhaal circuleert al een tijdje, minstens al een jaar. In grote lijnen klopt het wel met wat we zien, tenminste, zo leest het wel? Ik weet niet of die parasieten alles zo kunnen plannen dat alles precies zo uitkomt. Trouwens, Henry Makow had dit verhaal ook gepubliceerd.

    • Ja dat verhaal circuleert al een tijdje. Maar zoals die duivelse kliek NU ook de MSM ( in hun broekzak ) volop gebruiken voor de covid-hoax, kunnen zij de MSM ook exact inzetten om het volk op te hitsen datgene uit te voeren wat in het artikel staat.
     Het is immers bekend dat psychopaten je gebruiken zolang als nodig om je daarna volledig te dumpen en indien noodzakelijk te laten vermoorden.
     Laatstgenoemde laten zij gemakshalve over aan de bevolking, omdat dit hen zelf veel tijd en inspanning bespaart.
     M.a.w orde uit complete chaos….

   • De Australische regering spreekt al openlijk over de New World Order. Dus dat klopt. Maar die Protocollen bestaan niet, zijn nep.

  • Totdat er weer gedwongen word te vaccineren met ziekelijke aangeprezen vaccinaties. Dan lopen de domme schaapjes weer recht in de handen van de communisten, de helft van nederland is nog niet wakker en laat zich wel degelijk weer vaccineren. Dat zijn de laffe mensen zonder ruggengraat.

 4. Tot ze te horen krijgen dat ze zonder niet meer mogen reizen…..café…..of restaurant gaan….

  Eerst zien…..dan geloven…..

 5. de effectiviteit is afgenomen tot ” 0 ” volgens het RIVM. Prima maar waarom dan toch weer een prikje halen.
  Voor wat en met wat? Is er soms een nieuw ‘ vaccin ‘ op de markt gebracht? Ik heb er niets over gelezen en als het wel het geval zou zijn dan had big pharma via de MSM en al die valse politici dit juichend medegedeeld.
  Oh nee nu begrijp ik het ” ze werken ook tegen varianten!! Tja dat is natuurlijk heel knap dat men aan het begin van die zgn pandemie ook al wist dat het tegen toen nog niet bestaande varianten werkzaam zou zijn.
  Heel knap!!

 6. Voordat de echte henk begint te piepen, ik ben … Juist ja, degene die onder deze naam gebanned wordt. Kan deze zelfs niet gebruiken in berichten zonder dat het bericht verwijdert wordt!
  Enfin, ik moest een naam aannemen die niet gebanned wordt en koos voor Henk, niet wetende dat die al in gebruik was.

 7. Het is een uitstekend signaal richting de genocide- ratten zoals o.a Bill Gates die zich alsmaar denkt te kunnen verrijken met oeverloze herhaal-prikken.
  Intussen hebben de gifprikken wereldwijd inmiddels zoveel schade en komende schade aangericht, waardoor velen vroegtijdig zullen sterven.
  Zonder mensen valt de aarde echter niet te runnen…
  De Natuur -die vele malen sterker is dan de mens- zal uiteindelijk de aarde volledig overwoekeren waardoor onze planeet grotendeels onleefbaar wordt…
  Dus als die psychopaten nog een greintje verstand hebben stoppen zij nu met het doden van de mensheid door o.a de gifspuiten.
  Duidelijk is dat in ieder geval de ouderen volledig geruimd moeten worden aangezien de huidige boosterprik ( tot nu toe ) uitsluitend is bedoeld voor 60 plussers.

 8. Beste mensen

  Het is heel verstandig als de mens een Ezel niet bij de staart vasthoud en zegt :
  Hup Hup

  Waar zitten dan de Grootste Ezels ?
  Welke Ezels houden de Staart van de andere Ezel vast ?

  Wie is hierbij de Herder ?
  &
  Wie is de Schaap ?

  Wat is de functie van de Wolf ?
  Wie bekleden die Functie ?

  Kijk uit het diepste van Het Hart
  U zult Uw antwoorden zelf aan Uzelf geven

  Hierbij nog een aanvulling
  Als de tijd van verzadiging is genaderd
  Dan volgen er massale Slachtingen plaats

  Dank U

 9. Het vaccin heeft nooit gewerkt, pas nu komt het RIVM met de nieuwe leugen dat de werkzaamheid 0% zou zijn … ( zeer veel studies spreken juist van een negatieve werkzaamheid tot 3100%). Door de propaganda van de zgn. MSM hebben velen zich laten verleiden toch een prik te halen. De centralistisch gestuurde MSM verkondigen geen echt nieuws maar slechts propaganda die oa de belangen van een zeer kleine groep eigenaren van de MSM dienen.

 10. Prima, volgende pandemie hopelijk veel doden. Ik heb lebensraum nodig en wens niet opgehokt te worden met migranten.

 11. Waarom is er nog niemand berecht.gevangen veroordeelt,vermoord,getrapt,etc.?
  Omdat ze blijven liegen,allemaal.
  Alleen Poetin kan het stoppen.Maar dan stopt alles.

  • Rutte en zijn tuig zijn helden hij doet preciest wat er van hem verwacht wordt het dom volk uit moorden, geweldig meneer Rutte u ben een held en heeft heel veel schaapjes die u blind volgen en kunnen niet wachten wanneer u weer met de volgende leugen komt, MOORDENAAR.

   • Lol, ergens heb je gelijk want je moet verdomd veel lef hebben om je land zo te verraden.
    Dit soort mannen schoten in de loopgraven zonder pardon de soldaten neer die weigerde eruit te springen. Die zal veel mensen vermoorden en blijven liegen zonder blozen om toch zijn doel te halen. Maar die leraar moet niet onderdoen!
    Jammer dat ze aan de verkeerde kant staan van de geschiedenis.
    Hun (klein)kinderen mogen heel fier zijn op hen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in