De LGBT-beweging heeft een nieuwe vlag uitgebracht om de rechten van pedofielen te waarborgen, nu ze op weg zijn naar hun volgende perverse grens van seksuele bevrijding, bericht Bigleaguepolitics.

Als gevolg hiervan heeft Twitter CEO Elon Musk het account geschorst en de pro-pedo uitingen op het platform onderdrukt (een grote verschil van het beleid dat van kracht was voordat hij het bedrijf kocht):

Big League Politics heeft bericht over hoe de LGBT-beweging aandringt op acceptatie voor minor-attracted persons (tot minderjarige aangetrokken personen), wat hun nieuwe eufemisme is voor pedofielen in een poging het slachtofferschap van kinderen te mainstreamen:

“Een assistent-professor aan de Old Dominion University (ODU) verdedigt pedofielen, noemt hen bij hun nieuwe voorkeurseufemisme “tot minderjarige aangetrokken personen” en beweert dat hun gedrag “moreel” kan zijn.

Allyn Walker, assistent-professor sociologie en strafrecht, schreef zijn boek A Long Dark Shadow: Minor Attracted People and Their Pursuit of Dignity om de acceptatie van pedofielen te bevorderen. Hij legde de redenering achter zijn gedachten uit tijdens het beantwoorden van vragen in een recente livestream.

“Ik gebruik de term minor-attracted person of MAP in de titel en in het hele boek om meerdere redenen. Allereerst omdat ik denk dat het belangrijk is om terminologie te gebruiken voor groepen waarvan leden van die groep willen dat anderen die voor hen gebruiken, en MAP-pleitbezorgers zoals ‘Before You Act’ hebben gepleit voor het gebruik van de term MAP. Zij pleiten er vooral voor omdat het minder stigmatiserend is dan andere termen zoals pedofiel,” aldus Walker.

“Veel mensen die de term pedofiel horen, nemen automatisch aan dat het om een zedendelinquent gaat, maar dat is niet waar, en het leidt tot veel misvattingen over aantrekkingskracht op minderjarigen. Het idee dat u naar voren bracht, dat het gebruik van de term “aangetrokken tot minderjarigen” suggereert dat het oké is om je tot kinderen aangetrokken te voelen, heb ik zeker gehoord, maar het gebruik van een term die aangeeft tot wie iemand zich aangetrokken voelt, zegt niets over de moraliteit van die aantrekkingskracht,” voegde hij eraan toe.

Andere opmerkingen uit de discussie maken overduidelijk dat Walker pedofilie verdedigt en pedofielen probeert op te nemen in de LGBT-beweging.

“Niet-overtredende MAP’ers misbruiken per definitie geen kinderen, dus hun gedrag is moreel verantwoord, maar ze worden nog steeds onderworpen aan het idee dat ze slechte mensen zijn,” zei Walker.

“Het stigma tegen MAP’s is deels een probleem omdat het MAP’s laat denken dat ze monsters zijn. Dat is echt problematisch voor het welzijn van MAP’s. Het is echt moeilijk om ermee om te gaan omdat je denkt dat je een verschrikkelijk persoon bent omdat je gevoelens hebt die je niet kunt veranderen,” voegde hij eraan toe.”

Goed van Musk dat hij actie onderneemt tegen deze waanzin. Er zal echter christelijk nationalisme nodig zijn om deze plaag volledig uit de samenleving te verwijderen.

  De wereldwijde opstand begint: Fiatvaluta's verdampen, terwijl de voedsel- en brandstofinflatie voor miljarden een plotselinge ARMOEDE ontketent

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De wereldelites normaliseren pedofilieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa onthult kaart die Rusland opdeelt in 41 nieuwe landen
Volgend artikelVredesbesprekingen Oekraïne – Een volwassene neemt de leiding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Even voor de goede orde, wie moeten we nu zieliger vinden, MAP mafkezen of kinderen die misbruikt worden? Laat die mapkezen hun gevoelens voor zich houden. Ik kan geen begrip gaan tonen voor ieders kronkel in z’n kop. Laat de wereld beschermd zijn tegen ieders kronkels en het wordt nog eens gezellig en veilig op aarde.

 2. Dat doen ze ook om zelf niet veroordeeld te worden als er allerlei soorten bewijs van pedo clubs boven water komen waar de elite aan mee doet..

  • Was in 2015 toch .. dit schandaal mi een gecreëerd toneelstuk
   En dan nog, wie kijkt in een gevangenis cel of iemand daar zit.

   • Mogelijk zijn er meer van dit soort gecreëerde spektakels opgevoerd. ,
    Who knows
    wat je ziet lijkt niet veelal op waarheid te berusten .

    • Normalisering is een truck die (((zij))) gebruiken.

     De 2000 kinderen in een handeling van fraude door de buitenlandse onderneming
     “ De Belasting-Dienst” ont-Vreemd waarin de juridische kant van het ver-haal zo lang mogelijk getraineerd word is om normalisatie te bewerkstelligen dmv een senario creëren waarin het wetenschappelijk onderbouwd zielig word om de ver-vreemde kinderen
     “ na zon lange tijd”
     uit hun misschien wel geweldige nieuwe omgeving te halen en ze naar “misschien wel” slechte ouders terug sturen.

     (Allemaal gebakken lucht)

     Ondertussen worden er nieuwe regels gefabriceerd die met ante-datering de originele fraude-handeling van de belasting-dienst in een vermeend positief daglicht stelt.

     “Help de misschien mishandelde kinderen
     Van hun misschien frauderende ouders”
     (Wij redden hun)

     Nu zal de originele fraude handeling in presedenten en rechts-bank uitdpraken
     “ bescherm het kind -het is zielig ze terug bij de ouders te plaatsen”
     een legitiem en genormaliseerd karakter ontvangen.

     Zodra dit is gelukt zullen ze zoals communisme graag wil kinderen bij Jan en alleman weg halen voor de indoctrinatie opvoeding waarin kinderen zo vroeg mogelijk gehersenspoeld worden dat de “staat”
     hun opvoed om
     “arbeid macht frei”
     Sex en werk
     slaven te creëren.

     Reverse Ingenearing
     Ideologische subversie
     En inversie.

     Communisme
     socialisme en liberalisme

     rot van binnenuit.

     Dit is bv waarom ze onvervreemdbare en onveranderbare Neurenberg acoorden bespreekbaar wouden maken , word het bespreekbaar?
     beslissen wij dat het mag!

 3. Marttheman ,

  club behoort mi tot dezelfde als de covid aanjagers , transgenders, de sex educatie op scholen ,
  En omvat een enorm netwerk in Nederland en wereldwijd.

  Misschien, is het een idee om kinderen te organiseren , ook als groep.

  De term ‘het zijn kinderen’ , in deze tijd mi geworden tot producten voor een industrie/ “ behoeften “
  Kinderopvang, onderwijs, zorg, vrije tijd artikel zoals hier.

  Een club oprichten , bv
  vrij, blij geen gezeik.
  Kan het kind zich organiseren. Dmv educatie, weerbaarheid, rechten.
  in medisch dossier laten opnemen.
  Als je niets doet, overruled dit
  De term ‘ wie zwijgt stemt toe’ kun je
  Zien als overruler.

 4. Als men uitgaat van het meest extreme getal van 4% van de bevolking dan zijn er wel een heleboel pedo’s 4% van 18 miljoen mensen reken maar uit.

  Hoeveel pedofielen er precies zijn, is niet bekend, omdat veel mensen zich voor hun gevoelens schamen en er niet over durven praten. Schattingen lopen uiteen van 0,1% tot 4% van de bevolking, is te lezen op pedofilie.nl. Pedofielen worden meestal in de puberteit al geconfronteerd met hun gevoelens voor kinderen.

  Onderzoek: een op de tien mannen worstelt met pedofiele gevoelens
  Een op de tien Nederlandse mannen worstelt met pedofiele gevoelens. Ze voelen zich tot op bepaalde hoogte aangetrokken tot minderjarigen en sommigen hebben met hen ook seks gehad. Daarnaast kampen ze met psychische problemen. Dat blijkt uit nog niet gepubliceerd onderzoek van de Tilburg University.

  https://www.ad.nl/binnenland/onderzoek-een-op-de-tien-mannen-worstelt-met-pedofiele-gevoelens~a523016d/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&cb=6709b553200d9d4d2426d507bae2120b&auth_rd=1

  • Hof: pedoclub Martijn niet langer verboden

   Ze kruipen uit alle hoeken en gaten de geperferteerde kinder-schanders met hun zgn. liefde voor kinderen, naar mijn mening ligt het aantal pedoseksuele roofdier hoger dan men ons laat vermoeden, vooral in hoge kringen wordt dit feest gevierd door deze zieke klootzakken, er wordt gezegt en beweerd dat zij die zich hieraan verbonden voelen geen keuze is.

   Het hele leven van een mens manifesteerd zich door een aaneen schakeling van keuzes, ergo pedofilie is voor velen van deze ziek beesten een keuze.

  • Adriaan.

   Mag duidelijk zijn wat de oorsprong is van onderzoeken.
   Zie rivm covid wetenschappers
   Hoe er onderzoek wordt gedaan : nietszeggende bullshit omdat je nooit de cliënten, hoe vragen zijn gesteld , en hun stemgedrag kunt inzien
   Het AD is een mi promotor van dit soort bagger onderzoeken.

     • Denk dat aangezien dit onderdeel is van een CLUB

      Vrijwel ‘ gelegaliseerd’ brainwash door onderwijs, door vrouwen
      dat deze meer gaan worden ingezet in toekomstige tijden.

   • Mocht het zo zijn dat ik in mijzelf dergelijk geperforeerde gevoelens mocht waarnemen, dan zoek ik hulp.
    Gevoelens is één, acting out is twee en moet worden aangepakt. Mocht ik ergens zulk een vlag zien hangen dan gaat er per direct een baksteen door het raam.

 5. Ik hoorde eens iemand over Peter Stuyvesant. Hij bloosde niet toen hij in trance raakte, hij kreeg schuim op zijn mond. Hij werd volledig hysterisch. Waarom denk ik daaraan, omdat ik weer een indiaantje zag, die zijn zo slecht behandeld en ook vermoord in Canada enz. dat ze nu extra ‘verwend’ moeten worden.

  • De Premier heeft er ook belang bij; seks met dieren vond hij geen enkel probleem toen ie nog de voorman van de jongeren afdeling van de VVD ’t JOVD was intussen, vraag het hem op de man af en u zult wéér een leugen horen.

 6. Ik ben geen voorstander van deze fotos , en waarom als het zonodig moet …zijn deze gezichten niet geblurd van de kinderen.

  Ongepast en onsmakelijk . !!

  Leuk als ze straks ouder zijn hun eigen fotos op internet vinden als ze ouder zijn…

 7. ‘Transgenderisme’ is de 21-eeuwse versie van het collectief zelfbedrog in het sprookje ‘De nieuwe kleren van de keizer’ van Hans Christian Andersen.
  Het verhaal is bekend. Een paar oplichters bieden een keizer aan om tegen een rijkelijke beloning voor hem kleren te maken die wondermooi zijn, maar niet gezien kunnen worden door domme mensen. De opzichters geven vervolgens de indruk dat ze bezig zijn de kleren aan het maken. Omdat niemand aan het hof van de keizer voor dom wil doorgaan beweren hovelingen, ministers en uiteindelijk de keizer zelf dat ze de kleren prachtig vinden en als de kleren af zijn gaat de keizer met zijn fictieve kleren op straat paraderen, waar hij wordt toegejuicht door een menigte die alleen maar een naakte keizer ziet. Het is een verhaal over collectief zelfbedrog. Niemand ziet de kleren, maar iedereen gelooft dat ze moeten bestaan.

  De transgender waan is eigenlijk ook een soort van collectief zelfbedrog.
  Onlangs werd een biologische man genomineerd als ‘vrouw van het jaar’, kan het nog waanzinniger…?

  De spot drijven met het hele transgender waanidee is geen uiting van transgender haat maar van volkse humor die de spot drijft met dit waanzinnig collectief zelfbedrog.

  “People who cannot accept themselves for what they are, are trying to force others to accept them for what they are not.”

 8. Ook hiervoor geldt weer eens: verander de taal en je beheerst het narratief.

  In Amerika is homophile geen begrip. Het is homosexual. Wie boeit het of je tot dezelfde sexe bent aangetrokken, het gaat om de keuze die leidt tot gedrag. Sex onder gelijken in dit geval. Het gast ook niet om liefde maar om lust. Eros geen philiae.

  Bij pedosexuelen wordt het ineens wèl pedophile genoemd!? Om te verbloemen dat het niet gaat om ‘liefde’ voor of aantrekking tot kinderen gaat maar om lust tot sexueel verkeer. En dat is nooit tussen gelijken. Het is geen liefde tussen twee zielsverwanten. En het is ook niet een jonge man van 23 met een meisje van 17. Het gaat om een ongezonde machtsrelatie.

  Ook bij chemisch gecastreerde plegers zal het gedrag zich herhalen want het gaat meestal niet om sex maar om macht en manipulatie. En dat zijn nog de milde gevallen.

  Wat ook veel gebeurt is dat kinderen het niet overleven. Dan gaat het om de kick van de jacht en om de adrenaline of de adrenochrome. Die van het kind welteverstaan. En dan zijn de slachtoffertjes nog veel jonger.

  Dat er zoiets opgetuigd wordt als de LGBTQI+ ‘gemeenschap’ is ook weer pure misleiding. De meeste LGB willen er al niks mee te maken hebben maar opvallend is dat er steeds meer letters toegevoegd worden die al lang onder de + vallen. De waarheid is dat de + de P moet verbergen. Van de priesters en elites is dik 70% verstrikt in kindermisbruik. Voor bloed, sex, afpersing en satanische rituelen.

  Het is ook geen geaardheid maar een ontaarding.
  Dit valt

 9. Er is een groot verschil tussen een pedofiel en een pederast.
  De een valt op een kind, de ander op een adolecent, sexueel volwassen.

  Denk dat de meeste die pedo genoemd worden, dat ook zijn.

  Maar voor sex: de leeftijd voor sex met instemming zou omlaag moeten; ik geloof dat dat in Belgie 15 jaar, maar in NL 18.

  Zou idd 14 of 15 moeten zijn.
  ———————————-
  Maar pedofilie: dat is een no-go zone.
  Kinderen moeten gewoon leven als kinderen en met rust gelaten worden.
  Laat ze lekker met poppen spelen of voetballen of wat dan ook.

  Voor misere met sex hebben ze hun volwassen leven nog; meer dan genoeg.

  • sex tussen jongeren onderling prima.

   Maar als jouw soort oude smeerlappen 40-70 jaar ook maar een 18 jarige proberen te pakken: … ..!

   vreselijk individu

 10. Dit is weer zo’n achterbakse manier van doen, dat ‘MAP” (minor attracted person, oftewel persoon die tot minderjarigen aangetrokken wordt).
  De omschrijving laat opzettelijk het woord ‘seksueel’ weg. Ik ga zelf ook graag met kinderen om, stoeien, judoles, buiten in de natuur bezig, maar ben verdomme zeker niet niet seksueel aangetrokken tot kinderen. Dat opzettelijk weglaten moet het voor de normale mensen dan meer acceptable laten lijken en is pure misleiding, het gaat deze gore gasten juist om dat seksuele gedeelte. Kinderen moeten niet geseksualiseerd worden, geen seks worden opgedrongen en al helemaal geen seksuele relatie met volwassenen hebben.

  Nou heb ik tot zeker hoogte nog niet eens een probleem met het aangetrokken voelen, zolang zo iemand beseft dat dat niet gezond is en hulp zoekt. Zolang het bij gevoelens blijft en niet bij daden zal ik iemand niet veroordelen.
  Echter, dat geldt tot op het moment dat iemand over de scheef gaat, want dan slaan bij mij wel alle stoppen door en zal ik die persoon met groot genoegen aan de ballen aan een boom ophangen of met de ballen aan een boom spijkeren zodat ik de rest van nijn ‘ongenoegen’ daarna in alle rust eens kan uitleven. Of het nou mijn kind is, of een neefje of nichtje of het kind van een buur, wie aan die kinderen komt zal dat nooit meer kunnen doen. En als dat betekent dat ik de cel in moet dan is dat maar zo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in