Democraten in Minnesota hebben wetgeving ingediend om pedofielen te beschermen tegen elke vorm van discriminatie door pedofilie te categoriseren als seksuele geaardheid.

De bestaande antidiscriminatiewet van de staat sluit seksuele aantrekking tot kinderen uit van de wettelijk beschermde seksuele geaardheden, maar HF 1655 zou die uitsluiting schrappen. Het wetsvoorstel beschrijft zichzelf als “het verwijderen van bepaalde secties in de mensenrechtenwet die discriminatie op grond van seksuele geaardheid mogelijk maken”, bericht Thepeoplesvoice.

De zin “‘seksuele gerichtheid omvat niet een fysieke of seksuele gehechtheid aan kinderen door een volwassene” zou uit de wettelijke definitie van seksuele gerichtheid worden geschrapt als het wetsvoorstel wordt aangenomen.

Daily Caller meldt:

Seksuele geaardheid is een beschermde juridische klasse in Minnesota op het gebied van werkgelegenheid, huisvesting, openbare accommodaties, openbare dienstverlening, onderwijsinstellingen, krediet en zakelijke discriminatie.

De wetgeving creëert ook een wettelijke definitie voor genderidentiteit en specificeert dat genderidentiteit niet mag overeenkomen met iemands biologische geslacht en niet zichtbaar mag zijn voor anderen.

Leigh Finke, die als eerste wordt genoemd bij de auteurs van het wetsvoorstel, is zelf transgender en spreekt zich regelmatig uit tegen wettelijke beperkingen op geslachtsveranderingen bij kinderen.

Finke legde een verklaring af op Twitter waarin ze beweerde dat de terugslag tegen het radicale wetsvoorstel wreed is en ingegeven door “transfobie”.

Klaus Schwab wil nu ook het internet "immuniseren"

“De afgelopen 36 uur in deze baan waren de moeilijkste tot nu toe. Ik ben geconfronteerd, voor de ergste dingen uitgemaakt, bedreigd met moord. Het volume was groter dan ooit tevoren. Allemaal voor een leugen over een klein wetsvoorstel dat niets verandert aan de seksuele geaardheid,” schreef Finke.

“Zoveel wreedheid. Voor wat? Voor een debat van één minuut over een amendement van 2 regels dat unaniem werd aangenomen. Letterlijk. Nee. Controverse. Mensen hadden kunnen luisteren, maar dat wilden ze niet. In plaats daarvan gebruikten ze de gelegenheid om de haat tegen transgenders te versterken.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Weerzinwekkend: Pedofiele kannibalenfoto’s tentoongesteld in EU-parlementVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWie heeft er baat bij een eeuwige oorlog in Oekraïne?
Volgend artikelEuropa onthult kaart die Rusland opdeelt in 41 nieuwe landen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

25 REACTIES

   • Idd waarschijnlijk heeft dit te maken met integratie van islam. Muhamed had sex met aisha als ze 9 was… en in Islam is er geen minimum leeftijd. Lees haddeeths en quran en wees niet versteld hier omtrent. Zoek daarna een goede psychiater op om de schade ongedaan te maken….

 1. Blanke Amerikanen zijn net als Fransen een lelijk volk, met dat donkere haar en ogen in een lijkbleek gezicht, daardoor denken ze dat ze geen racisten zijn.

  • Dat zijn die puriteinse dominees die zich eeuwenlang hebben ingezet om met je handjes van je kruis weg te blijven enz. en daarom naar de VS zijn vertrokken. De hippies van nu.

 2. Pedo’s zijn chantabel. Dat verklaart waarschijnlijk waarom regeringsleiders vaak zo hoog geplaatst worden, zonder dat ze capabel zijn (zo lekker te manipuleren). Gelukkig verandert geen wetsvoorstel iets aan de reputatie van pedo’s, want de meeste mensen lusten ze niet en dat zal gelukkig nooit veranderen.

 3. “Democraten dienen wetsvoorstel in om pedofielen te beschermen tegen elke vorm van discriminatie”

  Zal het de nationale groepsdruk zijn die deze vol-idioten strak bijeen en georganiseerd houd of zou het een compleet geestelijke dysforie zijn die om een bepaalde reden als genormaliseerd dient te worden onder deze zombies.

 4. Dus nu ik aangeef dat er veel kinderporno op Nederlandse computers is aangetroffen waarover gezwegen wordt omdat iemand als racist sarcastisch een profeet erbij haalt komt mijn reactie niet door. Vandaar dat je kan weten dat mensen hier onrechtvaardig selectief naar smaak een comment wel of niet laten doorkomen. Racisten commentaren worden hier altijd doorgelaten, net als geenstijl, commentaar daarop mondjesmaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in