Eind augustus onthulden The Exposé exclusief dat de officiële sterftecijfers voor Europa een schokkende toename van 691% lieten zien van het aantal extra sterfgevallen onder kinderen tot week 33 van 2022 sinds het Europees Geneesmiddelenbureau in mei 2021 de vergunning voor noodgebruik van het Pfizer Covid-19-vaccin verlengde voor gebruik bij kinderen van 12 tot 15 jaar, bericht Expose-news.com.

Ons onderzoek heeft de officiële statistische dienst van de Europese Unie er sindsdien toe gedwongen een onderzoek in heel Europa te beginnen naar de vraag waarom er een aanzienlijke toename is van het aantal extra sterfgevallen bij kinderen van 0 tot 14 jaar.

Bij de aankondiging van het onderzoek wijzigde EuroMOMO, de organisatie die de cijfers publiceerde, echter de baseline waarmee de sterfteoverschrijdingen worden gemeten. Door deze twijfelachtige actie werd het aantal sterfgevallen kunstmatig verlaagd.

Wij hebben de gegevens dus opnieuw bekeken, en ondanks de inspanningen van EuroMOMO om de ernst van de door ons ontdekte situatie te verminderen, kunnen wij exclusief onthullen dat uit de gewijzigde cijfers blijkt dat het aantal sterfgevallen onder kinderen van 0 tot 14 jaar in 2022 tot nu toe met 755% is toegenomen, en met 630% in totaal sinds het EMA het Covid-19-vaccin voor kinderen heeft goedgekeurd.

EuroMOMO is een Europese sterftebewaking. De organisatie stelt dat haar doel is “het opsporen en meten van excessieve sterfgevallen in verband met seizoensgriep, pandemieën en andere bedreigingen voor de volksgezondheid”.

De 29 Europese landen of subnationale regio’s van het EuroMOMO-netwerk, dat wordt ondersteund door het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en wordt beheerd door het Statens Serum Institut in Denemarken, leveren wekelijks officiële nationale sterftestatistieken.

  Britse verpleegkundigen vertellen aanstaande moeder dat ze "haar baby zullen PCR-testen zodra het geboren is, omdat het niet langer haar eigendom is" wanneer deze zich niet in haar buik bevindt

De volgende grafiek toont het wekelijkse sterfteoverschot in 2020 en 2021 bij kinderen van 0 tot 14 jaar in heel Europa. De grafiek is afkomstig van de EuroMOMO-website en kan hier worden geraadpleegd.

Klik voor groot

Zoals u hierboven kunt zien, lag het aantal sterfgevallen onder kinderen in 2020 over het algemeen onder het verwachte aantal. Deze trend zette zich voort in 2021 tot en met week 22, waarna wekelijks tot het einde van het jaar een sterfteoverschot werd geregistreerd.

Wat interessant is aan het feit dat in week 22 van 2021 de oversterfte bij kinderen werden geregistreerd, is dat dit samenvalt met de week waarin het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) “een uitbreiding van de indicatie voor het COVID-19-vaccin Comirnaty (Pfizer) heeft toegekend voor gebruik bij kinderen van 12 tot 15 jaar“.

Bron

De volgende grafiek toont de cumulatieve totalen van wekelijkse sterfgevallen met overschot tussen 2017 en 2022 bij kinderen van 0 tot 14 jaar in heel Europa tussen week 0 en week 21. De gegevens zijn afkomstig van de EuroMOMO-website en kunnen hier worden geraadpleegd.

Het gemiddelde aantal oversterftegevallen onder kinderen in heel Europa tussen week 1 en week 21 in de periode 2018-2020 bedraagt 199. Maar tijdens de eerste 21 weken van 2021 waren er 408 minder sterfgevallen onder kinderen dan verwacht en 607 minder sterfgevallen dan het gemiddelde van 2018 tot 2020.

De volgende grafiek toont het totale aantal oversterftegevallen onder kinderen van 0 tot 14 jaar in 2021 na de goedkeuring van het Covid-19-vaccin door het EMA voor 12- tot 15-jarigen in week 22, vergeleken met hetzelfde tijdsbestek in andere jaren. De cijfers zijn afkomstig van de EuroMOMO-website en kunnen hier worden geraadpleegd.

  27-jarige Australische verslaggeefster 10 dagen na injectie Pfizer in ziekenhuis opgenomen met hartzakontsteking, moedigt anderen aan toch de injecties te nemen

Het gemiddelde aantal oversterftegevallen onder kinderen in heel Europa tussen week 22 en week 52 in 2017 en 2020 bedraagt 104,25. Maar in dezelfde periode in 2021, na de goedkeuring door het EMA van het Pfizer Covid-19 vaccin voor kinderen, waren er 682 meer sterfgevallen onder kinderen dan verwacht en 578 meer sterfgevallen dan het gemiddelde van 2017 tot 2020.

Dit betekent dat het aantal sterfgevallen onder kinderen in heel 2021 na de EMA-goedkeuring van de Covid-19 injectie voor kinderen van 12 tot 15 jaar, met 554% is gestegen ten opzichte van het gemiddelde van week 22 tot week 52, 2017 tot 2020.

De volgende grafiek toont het totale aantal oversterftegevallen onder kinderen van 0 tot 14 jaar in 2022 tot nu toe (week 37) in vergelijking met hetzelfde tijdsbestek in andere jaren. De cijfers zijn afkomstig van de EuroMOMO-website en kunnen hier worden geraadpleegd.

In 2022 is aan kinderen vanaf 5 jaar in heel Europa de Covid-19-injectie aangeboden, en aan kinderen vanaf 12 jaar maximaal drie doses.

Het gemiddelde aantal sterfgevallen onder kinderen tussen week 1 en week 33 van 2018 tot 2021 bedraagt 63,4. Maar tijdens de eerste 33 weken van 2022 waren er 542 meer sterfgevallen onder kinderen dan verwacht en 479 meer sterfgevallen dan het gemiddelde van 2018 tot 2021.

Dit betekent dat het sterftecijfer onder kinderen in heel 2022 tot nu toe na de EMA-goedkeuring van de Covid-19 injectie voor kinderen van 5 jaar en ouder, met 755% is gestegen ten opzichte van het gemiddelde van 2018 tot 2021.

Als we de cijfers vanaf week 22 in 2021 tot en met week 33 van 2022 (1.224 overtollige sterfgevallen) combineren en vergelijken met het gecombineerde gemiddelde van 2017 tot 2020 & 2018 tot 2021 (167,65 overtollige sterfgevallen), vinden we dat de overtollige sterfgevallen onder kinderen in heel Europa met 630% zijn toegenomen sinds het Europees Geneesmiddelenbureau in mei 2021 voor het eerst een Covid-19-vaccin voor kinderen van 12 tot 15 jaar goedkeurde.

  De Omicron Fraude - De WHO zegt nu dat het "super-mild" is

Gelukkig is de officiële statistische dienst van de Europese Unie vanwege ons eerdere onderzoek al begonnen met een onderzoek in heel Europa naar de vraag waarom er een aanzienlijke toename is van het aantal extra sterfgevallen onder kinderen van 0 tot 14 jaar sinds het Europees Geneesmiddelenbureau de Covid-19-injectie voor kinderen heeft goedgekeurd.

Ter vergelijking: dit zijn de cijfers die we in week 33 aan het licht brachten, voordat EuroMOMO in week 36 bij de aankondiging van het onderzoek vreemd genoeg de basislijn veranderde.

Bron

Wij hebben echter weinig hoop dat de autoriteiten ooit zullen toegeven dat deze sterfgevallen te wijten zijn aan de Covid-19 injecties.

Het feit dat deze extra sterfgevallen zich pas voordoen sinds de EMA het Covid-19-vaccin voor het eerst goedkeurde voor kinderen, zal waarschijnlijk gewoon weer een “toeval” zijn om toe te voegen aan de lange lijst van “toevalligheden” die zich sinds begin 2020 hebben voorgedaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Man vermijdt amputatie nadat Turkse artsen verschillende 10 centimeter lange bloedklonters uit zijn been hebben getrokkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa’s eerste koudegolf begint deze week bij een verergerende energiecrisis
Volgend artikelOekraïne, EU’s dictatuur en verandering van wereldorde: Lavrov spreekt in de VN
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Je zult je kind maar hebben laten prikken en het nu eindelijk door hebt wat je hebt gedaan…

  Persoonlijk zou ik dan de arts even opzoeken die mij verteld heeft dat het goed en vooral ook nodig was en dat is geen leuk gesprek dan.

  Goh, wat een heerlijke tijd moet het zijn als arts, ergens moet je door hebben dat het niet is als geadverteerd en dan besef je hoe dom en goedgelovig je was. En daarna ga je gewoon door en hou je je praktijk gewoon open. Want slachtoffers of niet je geeft natuurlijk niet je inkomen op, dan aar wat schade…

  Iedere arts die nog meedoet is een gevaar voor de volksgezondheid en zou als zodanig behandeld moeten worden.

  • Ja hoe moeilijk zullen de ouders het niet hebben als ze met een knuffel voor het kindergrafje staan en doen of hun iets ergs is overkomen , maar mijn stelling is en blijft wij heeft het kind naar deze gaskamer gebracht wel in de vorm van een spuit waar zo kind ook nog langzaam aan zal sterven met veel pijn en angst ouders die zich zorgen maken ik heb geen zwarte kleren om te dragen bij de begrafenis zal hun zorg zijn gelukkig zal er een foto van het lachend kind staan die zij zich nog heel wazig kunnen verhinderen dat dit hun kind was.
   Ik kots op die ouders met hun krokodillen tranen zij zijn net zo slecht als Rutte en het kabinet maar zouden ook zo er deel van uit kunnen maken, MOORDENAARS.

 2. Of de kinderen en baby’s nu wel of niet zijn geprikt….
  Alle geprikten geven de ingeënte stoffen (zolang een prik werkt) wel door middels ademen/hoesten,
  seks (later) en huidcontact. Het staat ergens in o.a de Pfizer-papers dat dit mogelijk is.
  Die reststoffen van de prikken -die helemaal niet alleen in vetweefsel blijven- en alle uitgestoten
  getriggerde afweersysteem stoffen vanuit lichaam (=virus) die besmettelijk kunnen zijn.
  Weet hoe de ‘Cabal (sturende macht)’ werkt. Ze spelen deels adviezen door (anderhalve meter afstand), als dat zij aan hebben gestuurd op handen stukwassen. Voor hen voor beide maatregelen een overwinning tot de-populatie.

  Of de mens 2.0 volgsysteem nano-stoffen besmettelijk zijn lijkt mij sterk. Daarom zette/zet de Cabal ook alles op alles om iedereen die prik te laten nemen.
  Mainstream fact-checkers beweren dat prik niet ‘magneto’ is, maar zij doen niet onderzoek naar de stoffen in de entstof die zich later her-groepereren aan afbraakstoffen hemoglobine-systeem.
  Ook te lezen in bepaalde gigantisch Engelstalige pdf-papers. Voor de schapen (offermensen)….lekker zelf uitzoeken. Dan maar wat minder TikTokken, influencers kijken, clown-media-programma’s, competitiesportprogramma’s, soaps, realitysoaps, etc. kijken.

  Voor alles ouders die in onzekerheid leven of hun kinderen wel stiekem zijn gevaccineerd.
  Die handelswijzen gingen wel veel geraffineerder dan dat live-onderzoek (video) van FvD bij GGD.
  Vele doktoren hebben ook ‘valse’ geheimhoudingsplicht gepleegd.

  Dat de kinderen en jongeren maar gezond mogen blijven, en zulke natuurlijk mogelijke levens mogen leiden. Want het gaat lang niet alleen om corona en prikken.

  Stop nooit met actievoeren (werk of niet). Blij o.a het WHO/RIVM/OMT/GGD, etc heel goed in de gaten.
  Van telefonisten/istes tot aan de één-na-bovenste lagen blijven het allemaal maar mensen die maar doen wat hen wordt opgedragen.

  Bellen, mailen en bezoeken afleggen om actievoeren. Je zult erachter komen dat velen er niet meer werken……
  Daarom ook het extreme handenwassen als tip van WHO/RIVM, zodat dit eer

 3. Hoe kunt ge nu een verslag vertrouwen die een cijfer van 775% aanhaalt ????

  % = per honderd.

  Ben misschien ne pezewever, maar heel die berekining is ook bij ‘t haar getrokken

  Voor de rest ben ik volkomen anti vaccinatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in