Talloze mensen die nog helder kunnen denken vragen zich af hoe het mogelijk is een aanzienlijk deel van de bevolking in een staat van voortdurende angst te brengen, hoewel het veronderstelde gevaar van de “pandemie” voor meer dan 99% van de mensen niet eens waarneembaar is. De reden hiervoor is gemakkelijk te verklaren: de functionele elites, de door hen gecontroleerde mainstream media en de afhankelijke “deskundigen” trekken alles uit de kast van het repertoire van gangbare manipulatietechnieken. Deze methoden zijn zo geraffineerd en verfijnd dat ze niet gemakkelijk te doorzien zijn, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

Het is algemeen bekend dat vooral in bejaardentehuizen en verpleeghuizen bejaarden sterven nadat zij zijn “geïmmuniseerd”. Reeds in het begin van het jaar heeft FRONTNIEUWS tragische gevallen in een verpleegtehuis aan de orde gesteld in het artikel Vaccinatie sterfgevallen plotseling “Corona slachtoffers” – Nadat 25% van de gevaccineerden stierf in bejaardentehuis en in een ander artikel Dramatische stijging van sterfgevallen onder bejaarden sinds “Corona-bescherming vaccinaties” begonnen, werd het onvoorstelbare bewezen aan de hand van uitgebreide statistieken. Natuurlijk hebben de voorvallen op geen enkele manier tot een herbezinning geleid; de tegenovergestelde propaganda in de mainstream media is te sterk.

De vaccinatielobby weet inmiddels hoe de situatie kan worden omgedraaid: nu is het de “ontbrekende derde vaccinatie”, de “booster-shot”, die verantwoordelijk zou zijn voor het overlijden van bejaarden en zo luidde de kop van het artikel in tagesanzeiger.ch:

“Ontbrekende derde vaccinatie eist slachtoffers – “Met een booster, zou mijn moeder nog in leven zijn””

In het artikel roepen Jack Schmidli, die maandag zijn dubbel gevaccineerde moeder aan Covid-19 verloor, en ook “deskundigen” vervolgens op tot “eindelijk meer snelheid bij de boostervaccinatie”.

"Fitte en gezonde mensen vallen gewoon om": Australische presentator spreekt onomwonden over de vaccinatiemanie

En verder staat er dat de 89-jarige ten tijde van de inenting goede hoop had dat “de pandemie spoedig voorbij zou zijn”. Zij was niet de enige – veel mensen trapten in de leugens van de politici. En haar zoon voegt daaraan toe: “Als mijn moeder een boostervaccinatie had gehad, zou ze nu nog leven,” zegt hij.

Eerlijk gezegd zit hij er niet zo ver naast, want “samenzweringstheoretici” beweren al sinds het begin van de vaccinatiecampagne dat de “geïmmuniseerden” nu voortdurend aan de naald zullen hangen als ze willen overleven. Junkies met een abonnement, als het ware.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uit officiële regeringsrapporten blijkt dat de volledig gevaccineerden in de loop der tijd hun immuunsysteem verliezen – immunodeficiëntiesyndroomVolg Frontnieuws op Telegram

7 REACTIES

  1. Als je het analyseert, zoals ik het begrijp van Hannah Arendt: als de ervaring de mens niet meer kan bereiken dan kan van de werkelijkheid niets meer worden geleerd.

  2. Hah, eerlijk gezegd ligt het er aan. Een echte boostershot is wel nodig nu mensen geen enkel immuunsysteem meer hebben. Of de klaarliggende boosters die hulp gaat brengen betwijfel ik echter.
    Maar gemanipuleerd wordt er zeker!

    • als het immuun systeem achteruit gaat is dat niet alleen dat tegen covid maar tegen elke infectie en dan staan we er slecht voor , kan je aan een gewone verkoudheid al dood gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here