In de nasleep van de COVID-19 prik lijkt het of er elke week een artikel uitkomt over de nieuwe manieren waarop jongeren een hartaanval kunnen krijgen. Volgens verschillende analyses is er een tendens waarbij meer jongeren aan hartaanvallen en beroerten lijken te lijden dan vóór COVID-19. Dit heeft ertoe geleid dat veel deskundigen oproepen tot een onderzoek naar deze stijging, schrijft Matt Agorist.

In één voorbeeld, uit India, ontdekten onderzoekers dat de prevalentie van jonge patiënten die een hartaanval kregen tijdens de COVID-19 pandemie 11,5 procent was op 624 patiënten. Na de pandemie steeg dit aantal aanzienlijk tot 13 procent op slechts 443 patiënten.

Volgens de onderzoekers:

Wij hebben een onderzoek gedaan tijdens en na de Covid-pandemie. Jonge patiënten komen met het hele spectrum van acuut coronair syndroom dat is ST – elevatie Myocardiaal infarct, dat is een hartinfarct dat 100 procent occlusie van slagader veroorzaakt, dan is NSTEMI- Non ST Elevation Myocardiaal infarct waarbij er een gebrek aan bloedstroom is naar het subendocardium en gevallen van instabiele angina (VS). Instabiele angina is ook een aandoening waarbij er pijn in het hart is in rust of bij minimale inspanning.

Van de jaren 1970 tot de jaren 2010 hebben de Verenigde Staten eigenlijk een daling van de cardiovasculaire mortaliteit gekend, maar rond 2012 begon er iets te veranderen. Terwijl in de bovenstaande studie na COVID-19 een toename van hartfalen-gerelateerde sterfte werd gevonden, blijkt dat in Amerika deze trend al minstens een decennium te zien is.

“Dus, hoewel dalingen in cardiovasculaire sterfte tussen de jaren 1970 tot 2010 zouden kunnen wijzen op succes van gerichte interventies in het gezondheidsbeleid, gebruik van richtlijngestuurde medische therapie, en betere beperking van klinische risico’s, suggereren deze gegevens van de laatste jaren uitdagingen met de blijvende succesvolle implementatie van deze strategieën,” Muhammad Shahzeb Khan, MD, MSc, en hoogleraar in de Division of Cardiology, Duke University School of Medicine, die auteur was van een studie waarin deze stijging naar voren komt.

Oudere volwassenen vormen de meerderheid van de gediagnosticeerden met hartfalen, maar de laatste jaren zou ook een toenemend aantal jongere volwassenen gediagnosticeerd worden. Er zijn weinig gegevens over de mortaliteit als gevolg van hartfalen bij deze patiënten, zodat het belangrijk is de omvang van het probleem te kwantificeren om het gezondheidsbeleid beter te kunnen onderbouwen, vonden de auteurs.

Khan en zijn collega’s staan niet alleen in hun pogingen om deze recente toename van cardiovasculaire problemen bij jonge gezonde mensen te begrijpen. Zoals TFTP eind vorig jaar meldde, heeft de Duitse krant Berliner Zeitung gewezen op een “ongewoon grote” stijging van het aantal cardiovasculaire voorvallen bij gezonde sporters.

Volgens onderzoek van Dr. Yaffa Shir-Raz was er een “5-voudige toename van plotselinge hartdood bij FIFA-spelers in 2021.”

Zoals Shir-Raz opmerkt:

Dit cijfer blijkt statistisch significant te zijn. In feite is er sinds 2001 geen ander jaar waarin het verschil tussen het aantal waargenomen gevallen van SCD/SUD en het verwachte aantal statistisch significant is. In 2021 is het zeer statistisch significant en slechts ongeveer 2 op de 1.000 keer waarschijnlijk dat het toeval toeslaat.

Toen men vorig jaar over deze stijging van het aantal cardiovasculaire voorvallen begon te praten, hebben de factcheckers hun leger uitgerold om elk discours te stoppen. Nu is het gebruikelijk geworden dat er wekelijks krantenartikelen verschijnen waarin gespeculeerd wordt over schijnbaar goedaardige activiteiten die dit verschijnsel zouden veroorzaken.

Deze week, volgens een nieuwe wetenschappelijke verklaring van de American Heart Association, die donderdag gepubliceerd is in het Journal of the American Heart Association, hebben Amerikanen 30% meer kans op een hartaanval of beroerte, of de dood door een van beide – als zij eenzaam zijn.

“Meer dan vier decennia onderzoek heeft duidelijk aangetoond dat sociaal isolement en eenzaamheid beide geassocieerd zijn met ongunstige gezondheidsresultaten,” aldus Crystal Wiley Cené, M.D., M.P.H., FAHA, voorzitter van de schrijfgroep voor de wetenschappelijke verklaring, en hoogleraar klinische geneeskunde en chief administrative officer voor gezondheidsgelijkheid, diversiteit en inclusie aan de University of California San Diego Health. “Gezien de prevalentie van sociale isolatie in de hele V.S., is het effect op de volksgezondheid vrij aanzienlijk.”

Nog een reden waarom de pro-lockdown menigte nooit meer vertrouwd moet worden…

Andere deskundigen hebben onlangs beweerd dat u door gewoon te dutten een beroerte kunt krijgen. Mensen die vaak dutten hebben een grotere kans om een hoge bloeddruk te ontwikkelen en een beroerte te krijgen, beweren de auteurs van een studie die vorige maand gepubliceerd is in Hypertension, een tijdschrift van de American Heart Association.

“Dit kan komen doordat, hoewel het doen van een dutje op zich niet schadelijk is, veel mensen die dutjes doen dat misschien doen omdat zij ’s nachts slecht slapen. Slechte slaap ’s nachts wordt in verband gebracht met een slechtere gezondheid, en dutjes zijn niet genoeg om dat goed te maken,” zei klinisch psycholoog Michael Grandner in een verklaring.

Als de persoon jonger was dan 60 jaar, verhoogden de meeste dagen dutten het risico op het ontwikkelen van hoge bloeddruk met 20%, vergeleken met mensen die nooit of zelden dutten, volgens de studie.

Terwijl dutten en eenzaamheid hand in hand kunnen gaan, beweert een ander recent artikel dat het eenvoudig ervaren van vreugde reden tot bezorgdheid kan zijn. Mubarak Hussein Sayed Abdel-Jalil, 22 jaar, had gewacht op het eindcijfer, nadat hij vorige maand zijn eindexamen had gedaan aan de faculteit wetenschappen van de South Valley University in Qena, Egypte, toen hij het eindelijk kreeg.

Volgens zijn familie werd hij, toen hij de enveloppe opende om te vernemen dat hij geslaagd was, “overmand door vreugde”, wat leidde tot een hartaanval, die hem fataal werd.

De lijst gaat maar door en door. Blijkbaar zijn koude douches, jicht, vlees eten, een hele reeks medicijnen, en zelfs klimaatverandering allemaal factoren waarvoor u moet oppassen als u een gezond iemand bent die probeert te voorkomen dat hij aan een hartaanval sterft.

Veel geluk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse Hartstichting waarschuwt nu met flyers voor trombose na COVID-19 vaccinatiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe massale slachting van de MENSELIJKE KUDDE is nu aan de gang… hier is precies hoe het in zijn werk gaat om tot massale uitroeiing te komen
Volgend artikelIsraël verovert de wereld
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. VK zoekt koelopslag om lichamen vast te houden

  De Britse regering is een zoektocht begonnen naar koelhuizen om een ​​mogelijke overloop van lijken als gevolg van de coronaviruspandemie op te vangen, volgens mensen die bekend zijn met de situatie.

  Vastgoedadviseur Avison Young heeft de opdracht gekregen om de Crown Commercial Service te helpen bij het zoeken naar verschillende geschikte magazijngebouwen van maar liefst 250.000 vierkante voet (23.000 vierkante meter), zeiden de mensen, die vroegen om niet geïdentificeerd te worden omdat de zaak privé is.

  De magazijnen zijn misschien niet nodig, maar de zoektocht door het inkoopbureau weerspiegelt de opgevoerde noodplanning in het VK naarmate het dodental als gevolg van het coronavirus toeneemt.

  https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-04-02/u-k-seeks-cold-storage-for-bodies-as-virus-death-toll-rises#xj4y7vzkg

  • Het magazijn is misschien niet nodig, tja das een misleidend voorwerp. Natuurlijk is het nodig. Maar niemand zou anders zijn magazijn willen uithuren wetende dat er lijken in komen te liggen. 😶‍🌫️

   • Nou dat er helemaal niet veel mensen aan die zogenaamde virus dood gingen, en juist meer door die opsluitingen en verplichtingen dood gingen, waarvan veel zelfmoord waren.

    En nu veel dood gaan door al die vaccinaties, wat nu een echte epidemie geworden is, nog nooit in geschiedenis zijn er al zo veel sporters dood gegaan aan hardaanvallen, en zij zijn de gezondste mensen op aarde, qua bewegen en eten en drinken.

    Maar wij de ongevaccineerde krijgen de schuld, wij krijgen straks de schuld, wanneer er ontzettend veel mensen van “onbekende redenen” dood neer vallen, door ons komt er een gemuteerde versie, en die zal vreselijk zijn, en de overgrote meerderheid zullen het geloven, dan komt de echte heksenjacht er aan, en deze herfst en winter zal voor de derde keer de gezicht luiers weer terug komen en afstand houden en niet meer bij elkaar mogen komen, en avond klok weer helemaal terug maar dan erger, en zal me niks verbazen dat ook de vaccinatie pas deze winter er komen, en dan woord het nog veel moeilijker voor ons.

    Mensen ga A.U.B. zo veel mogelijk eten kopen die je heel lang kan bewaren, zo als Rijst en Macaroni en Mie, en veel pot vlees en groente, en soep, en meer, en ook vooral veel echte vitamines.

 2. Bij gebrek aan meer ophitsflauwekul deze maar uit de motteballen gehaald? Eigenlijk doet Frontnieuws hetzelfde als de MSM, maar dan gericht op de eigen bubbel. Negatieve berichten scoren clicks. Dus moeten wij altijd ons gezond verstand alert houden. En van alle kanten de informatie tot ons nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in