Aangezien dit worst-case scenario geloofwaardig is verklaard door vooraanstaande westerse functionarissen, is het daarom tijd om te bespreken wat er zou gebeuren in dat geval, dat zich al eind deze maand of ergens in de volgende maand zou kunnen voordoen, schrijft Andrew Korybko.

Laszlo Kover, voorzitter van het Hongaarse parlement, verklaarde begin september: “Onder externe druk handelt de EU tegen haar meest elementaire economische belangen in en moet zij nu al als verliezer worden beschouwd, ongeacht welke van de direct bij de strijd betrokken partijen zichzelf tot winnaar zal uitroepen.” Volgens RT voegde hij eraan toe dat “machten buiten Europa proberen de leden van het blok te veroordelen tot militaire kwetsbaarheid, politieke onderwerping, economisch en energetisch onvermogen, financiële schuldenlast en sociale desintegratie, waarbij Brussel hen helpt dit doel te bereiken.” Dit is objectief gezien het geval en het zal alleen maar erger worden als de gebeurtenissen de komende weken uit de hand lopen.

De bevrijde gebieden van de voormalige Oekraïense regio’s Donetsk, Kherson, Lugansk en Zaporozhye zullen na afloop van de lopende referenda vrijwel zeker stemmen voor hereniging met hun historische Russische thuisland, in welk geval de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergey Lavrov, tijdens zijn toespraak tot de Algemene Vergadering van de VN al duidelijk maakte dat zij zullen worden beschermd door de nucleaire paraplu van zijn land. Dit gebeurde nadat voormalig president Dmitry Medvedev expliciet had gewaarschuwd dat kernwapens zouden kunnen worden gebruikt om deze regio’s te verdedigen wanneer zij bij Rusland worden ingelijfd, en nadat president Vladimir Poetin dit afgelopen woensdag in zijn televisietoespraak tot de natie zeer sterk had geïmpliceerd.

  De kadavergeur van Azovstal - Wat de catacomben van Azovstal verbergen

Ik heb eerder in deze drie analyses hierhier, en hier betoogd dat Rusland niet bluft over het scenario van het gebruik van tactische kernwapens ter zelfverdediging als absoluut laatste redmiddel om een overweldigende, door de NAVO gesteunde maar door Oekraïne gedomineerde invasie van nieuw ingelijfd gebied te stoppen, die de VS Kiev zouden kunnen bevelen te beginnen voordat de gedeeltelijke mobilisatie van 300.000 ervaren reservisten door Rusland is voltooid. Commandant van het US Strategic Command Navy Admiral Charles Richard verklaarde dat het “niet langer theoretisch” is om het gebruik van kernwapens door Rusland te overwegen, de Washington Post meldde dat andere Amerikaanse functionarissen er net zo over denken, en EU-buitenlandchef Josep Borrell zei iets soortgelijks.

Aangezien dit worst-case scenario geloofwaardig is verklaard door vooraanstaande westerse functionarissen, is het dus tijd om te bespreken wat er zou gebeuren in dat geval, dat zich al eind deze maand of ergens in de loop van de volgende maand zou kunnen voordoen. Het meest onmiddellijk zou het mogelijke gebruik van tactische kernwapens ter zelfverdediging door Rusland als laatste redmiddel zijn om de overweldigende conventionele invasietroepen te vernietigen, parallel aan strategische niet-nucleaire aanvallen op militaire en ondersteunende doelen (bijvoorbeeld bepaalde infrastructuur) in heel Oekraïne. Deze reactie zou bedoeld zijn om de tegenstander volledig lam te leggen door zijn vermogen tot het voeren van een aanvalsoorlog tegen Rusland uit te schakelen.

Mocht Rusland de Rubicon overschrijden door tactische kernwapens in te zetten, dan zou het kunnen denken dat er geen reden is om niet ook de stekker uit zijn energie-export naar Europa te trekken, om de steun van de NAVO-landen aan hun Oekraïense proxies te bemoeilijken. Hoewel niet het hele continent zou uitvallen, zouden sommige delen dat wel doen, en het is daarom waarschijnlijk dat als reactie daarop de staat van beleg zou worden afgekondigd (hetzij in de meest direct getroffen landen, hetzij in het blok als geheel) om zo effectief mogelijk noodhulpmiddelen toe te wijzen. De sociaal-economische gevolgen van deze snelle gebeurtenissen zouden ook kunnen leiden tot rellen, die sommige autoriteiten, afhankelijk van het land en de context, moeilijk onder controle zouden kunnen krijgen.

  "Een verrader minder": Zelensky leidt campagne van moord, ontvoering en marteling van politieke oppositie

Aangezien het alleen mogelijk is om de meest waarschijnlijke contouren van dit ongekende scenario te voorspellen en niet de precieze details, zou het algemene effect zijn dat de strategische stand van zaken die de Hongaarse voorzitter Kover begin september aanstipte, verergert. “Militaire kwetsbaarheid, politieke onderwerping, economisch en energetisch onvermogen, financiële schuldenlast en sociale desintegratie” zullen zeker volgen, geheel of gedeeltelijk, met als meest waarschijnlijke uitkomst dat de VS hun afnemende unipolaire hegemonie over Europa op zodanige wijze zullen herbevestigen dat het volledige herstel van het continent en het herstel van zijn vroegere rol als economische rivaal voor altijd wordt verhinderd.

Het scenario van een “Derde Wereldoorlog” met nucleaire uitwisselingen tussen Rusland en de NAVO kan nooit worden uitgesloten, maar is nog steeds onwaarschijnlijk als er geen sprake is van een misrekening, aangezien het concept van “Mutually Assured Destruction” (MAD) van kracht blijft dankzij de vooruitgang van Moskou op het gebied van hypersonische en glijvoertuigtechnologie, waardoor de inspanningen van de VS om de tweede aanvalscapaciteit van hun tegenhanger uit te hollen via het “raketafweerschild” zijn geneutraliseerd. Zelfs de meest ideologisch geradicaliseerde leden van de Amerikaanse elite zullen naar verwachting geen zelfmoord plegen door Rusland te provoceren tot vergelding van een eerste aanval waar sommigen van hen over fantaseren, dus het vooruitzicht dat de apocalyps binnenkort zal plaatsvinden lijkt om die reden vergezocht.

Ervan uitgaande dat de militaire gevolgen van een mogelijk gebruik door Rusland van tactische kernwapens ter zelfverdediging als laatste redmiddel waarschijnlijk beperkt zouden blijven tot het Oekraïense slagveld, maar dat de sociaal-economische en politieke gevolgen van die ongekende stap in het hele continent zouden doorklinken, kan dus worden gezegd dat Europa maar beter kan hopen dat de VS Rusland niet tot dat scenario dwingt. President Poetin zou geen enkele reden hebben om zich in te houden en niet de stekker uit de energie-export van zijn land naar Europa te trekken als hij de Rubicon al heeft overschreden door tactische kernwapens te gebruiken. Alles wat volgt zou voor de EU volstrekt chaotisch zijn en onvermijdelijk leiden tot haar eeuwige dienstbaarheid aan de VS.

  Oekraine: Heeft de VS weer een proxyoorlog verloren?

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De EU wil straffen opleggen aan verspreiders van verkeerde informatie – Wat zou er in hemelsnaam mis kunnen gaan?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelParallellen met het begin van de Tweede Wereldoorlog
Volgend artikelEuropa’s energiecrisis zal geen “één winterverhaal” zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Niet te ver zoeken… al die uitleg is overbodig en iedereen geeft ook andere uitleg.
  Die 1 % super rijken beslissen elke dag hoe het verder moet!
  De VS, EU of Poetin, ze staan allemaal op één lijn en volgen de afspraken van die 1%.
  Als wij niks doen dan geven ze ons veel miserie en chaos.
  Doen we wel iets dan geven ze ook veel miserie en chaos.
  Is er een (kleine) uitweg zonder gelul? Dat zou ik graag willen weten.
  Dus… hoe zien jullie die uitweg?

   • Loop je niet mee (niks doen) dan krijg je dus miserie en chaos…
    Enige wat wel kans maakt is alles overnemen, dus alles zelf in handen nemen en vooral niks kapot maken of afbreken want anders heb je niks meer dat werkt.
    Dat moet waarschijnlijk gebeuren op wereldschaal… wie gaat zoiets coördineren?
    Alles zal dan weer voor een tijdje beetje normaal zijn?

    Einde van de wereld voorspellen of daarover video maken is een hobby van de mens omdat ze zich vervelen. Het zijn meestal bange mensen en willen anderen ook bang maken of doen het voor de centen.
    Uiteraard elk kind weet dat ooit een voorspelling zal uitkomen… want niks blijkt hier op aarde oneindig en de vraag is; wanneer?
    Ze hebben al 1000 x(?) hun datum uit schaamte moeten verschuiven, haha
    Zolang je niks abnormaal aan de hemel ziet moet je niet bang zijn.
    Onze Obama was ook zo een raar ventje, we gingen allemaal verzuipen maar meneer koopt wel al zijn villa’s dicht aan het water, haha
    En is de enige en laatste niet!

    • Ja zij zijn begonnen met mensen bang te maken maar niet alleen Poetin maar ook Rutte met zijn elite van het WEF zij hebben de smaak te pakken en weten nu hoe bang de volkeren zijn over de wereld nu de ijzers gesmede is doorpakken is nu het advies.
     Er zullen nu heel veel gevaren op ons toekomen zullen ze roepen om zo zelf in de schaduw te blijven van de vele misdaden die zij al reeds gepleegd hebben gaat he spel verder maar let op de eind face zal omstreeks 2030 plaats gaan vinden het opruimen van lijken en zieke en gestoorde mensen die de strijd verloren hebben dan is er geen verzet meer want iedereen zal kruipend naar hun grote leider gaan om hem te bedanken en krijgt vervolgens twintig zweep slagen zweepslagen en u grote sekte leider bedanken voor de straf die hij hun gegeven hebben , wat een dom gepraat zullen de schaapjes weer zeggen maar kijk maar eens goed rond over de gehele wereld gebeurd dat inmiddels Canada is er een goed voorbeeld van, sukkels.

  • Een uitweg?
   misschien voor jezelf en je eigen kringetje, probeer daar wat mee op te bouwen en wees mobiel. OK ik heb makkelijk praten als zee zigeuner maar Nederland is niet de meest geschikte plek om te overleven.
   Kun je niet weg zoek dan wel het platteland op en leg een netwerk aan van boeren, vissers en andere aan. Kijk ook wat je zelf kan bied je diensten aan, het gaat uiteindelijk om ruilhandel en samenwerking.
   Daar zie ik toekomst in maar er is ook een gevaar! als het goed gaat dan zijn er altijd kapers op de kust, beveiliging is ook een ding.
   wellicht als de superrijken niks meer te handelen hebben stort hun systeem ook in maar daar moeten we echt met zijn allen voor zorgen.

   • Nee, dat vraag ik niet! Met uitweg bedoel ik uitweg voor iedereen.
    Kruip je snel zoals ik op een boot met super zware motoren dan kan je op tijd ontsnappen en overal aanmeren waar eten te vinden is… en de ene heeft een vliegtuig of zelfs een camper…zo simpel is dat.
    Uiteindelijk blijf je gevaar lopen want dit gaat over de hele wereld.
    Zigeuner of niet, geloof mij, vroeg of laat loop je ook tegen de lamp, je kan ook niet blijven rijden… alles komt droog te staan.
    Ik heb een sliert zonnepanelen die ik achter mij overboord gooi om mijn batterijen vol te laden. Ook alle reserve onderdelen en metaal… een motor op diesel en elektriciteit.
    Maar steeds met angst leven om gepakt te worden is geen pleziertje… vooral wanneer je kinderen bij je hebt.
    Wij kunnen de miserie of executie uitstellen maar de vraag is hoelang?
    Vroeg of laat moet je naar ziekenhuis…

    • Best Jossi,

     “Kruip je snel zoals ik op een boot met super zware motoren dan kan je op tijd ontsnappen en overal aanmeren waar eten te vinden is… en de ene heeft een vliegtuig of zelfs een camper…zo simpel is dat.”

     Moet ik je toch even uit de illusie halen. Op het moment dat de pleuris uitbreekt ga je niet meer van dit continent want je kan nergens heen. Zelf denk ik dat je niet eens meer in Zuid-Europa terecht kan. Laat staan andere continenten bevaren. Ze zien je aankomen, met je bootje varen.

     De afgelopen 80 jaar heeft het westen meer dan 80 oorlogen/coups/color revoluties gepleegd in andere landen. Die hebben geen zin in je. Ook niet even aanleggen om voedsel in te slaan.

     Nee Jossie, de realiteit zal zijn dat blijft waar je bent. En dat is in Nederland (neem ik aan). Op het moment dat pleuris uit breekt zijn alle plannen waardeloos en zal je je moeten aanpassen aan de situatie van het “moment”
     Dat is wat ik denk dat realiteit is.

     En dan krijgen we een shock therapie. Iets wat het Westen vele landen de afgelopen 80 jaar heeft aangedaan. Een goed boek hierover is geschreven Naomie Klein en heet: Shock Doctrine: The Rise Of Disaster Capitalism.
     Kost 11 Euries bij Bolletje, welswaar paperback.

     Vriendelijke groet, RS

 2. Ik zag op een oude kaart dat het Donbass gebied bij Rusland hoorde, de Krim en de oosterse gebieden allemaal bij Rusland. Het zal weer zo worden. Tijdens reizen door Oekraine in oa 2010 merkte je al een cultuur verschil tussen oost en west, vond omgang met mensen over het algemeen prettiger in het oosten. Ik hoop wat meer rust voor deze bevolking na de referenda en dat Kiev inziet dat verder vechten zinloos is en alleen maar levens eist.
  Ik ben er nog steeds van overtuigd dat oekrainers de MH17 hebben neergehaald, hoe kan het het anders dat je korte tijd nadat het vliegtuig van de radar verdwijnt je al weet en op het nieuws meldt dat het door een BUK raket is neergeschoten, dat kun je alleen weten als je het zelf gedaan hebt.
  En meteen begon het demoniseren van Putin, dat was dus het doel….

  • Het demoniseren van President Putin begon tijdens zijn toespraak op de Veiligheidsconferentie van München in 2007. De plek waar Hitler zijn Verdrag van München heeft gesloten 1938. Tijdens die conferentie heeft President Putin duidelijk gezegd dat Rusland niet meedoet aan een Unipolaire wereld model. Verder heeft Putin specifiek tegen het het Westen (USA EU AUS CND) dat het plunderen van Rusland nu afgelopen moest zijn.

   • De gehele algemene delegatie USA, inclusief Rumsfield, zijn halverwege de zaal uitgelopen. Zoals afgelopen week bij Baudet tijdens de Algemene Beschouwingen.
    De link voor Putin https://www.youtube.com/watch?v=hQ58Yv6kP44
    Er waren vroeger makkelijk videos te vinden waar je de US delegatie zag afreizen. Ik kan ze niet meer vinden. Maar anyway, deze speech gaat de geschiedenis in als eerste streep van Rusland in het zand na het vallen van de muur.

  • De slavische landen horen bijeen.
   Het Slavische volk is anders verankerd met hun cultuur. Alleen vreedzame verbinding met hen kan Europa tot grote materiel en tevens spirituele groei brengen . het imperialisme heeft daarvoor geen mogelijkheden.
   Ze is uit op roof en bezit en vooral doodsheid verspreiden in de hoofden van mensen.

   • Beste Frans,

    Ik ken U niet maar uit Uw woorden die U schrijft klinkt wijsheid en dat is iets wat vandaag in Nederland met een vergrootglas moeten zoeken.

    Wijze mensen als U zijn de hoop voor de toekomst van dit land. Want we zullen van 0 moeten beginnen met weer op te bouwen.

    Het gaat U goed.

    Hartelijke groet,
    Ralph

 3. Zuzana Čaputová schijnt op bezoek te zijn bij Senile Joe.
  Zuzana Čaputová is de president van een van de toonaangevende landen in Europa!
  Volgens hun zelf dan!
  Je kunt het ze niet kwalijk nemen, ooit de MatoBitch Engels horen spreken.
  Zet hem aan een tafel met Guy Verhofstadt, en mensen zullen niet meer bijkomen van het lachen!

 4. Europa moet zijn banden met de US en de NATO verbreken. ALLE Europeanen moeten staken en een cirkel vormen over gans Europa, elkaars handen vast houden en zeggen: Dit belachelijke voetbal IS NU GEDAAN!

  • Ja, je kan met witte ballonen of kaarsen de straat op gaan… en alles is terug normaal?
   Je moet je dringend verdiepen waarom dit allemaal gebeurd!
   Kort door de bocht;
   De VS en Europa zijn al vele jaren failliet en drukken steeds geld bij…
   De gevolgen zal je ondertussen wel kennen.
   Ze hadden al in de jaren stillekes waterdicht financieel systeem bedacht maar de nodige technologie ontbrak. Nu hebben ze die technologie in handen en gooien alle remmen los.
   We krijgen een communistisch controlesysteem op punten, digitaal geld, digitale paspoort(QR-code) en gaan ons aan een infuus hangen. Doel van vaccins is ofwel je immuunsysteem afbreken en vervangen door een driemaandelijkse vaccin. Of… willen van je ruggengraat een soort wifi-antennen maken waar ze jou later via 5 of 6G kunnen updaten. Het zit nog allemaal in de test fase en gebruiken de mensen als proefkonijnen. Onzin? Nee want volgens experten is dat best mogelijk omdat de mens ook werkt op lage spanning; impulsen en scheikundige stoffen.
   We krijgen later een digitale basisloon en koop je te veel vlees dan verlies je sociale punten omdat je weigert deel te nemen aan de climate change. Is je geld niet op einde maand dan vervalt dat, haha
   Je zal niks meer bezitten; geen woning, land, auto, fiets, wasmachine, droogkast,… je zal alles moeten huren. Hun doel is nu om ons veel miserie en chaos te bezorgen zodat we akkoord gaan met hun nieuw systeem (The Great Reset). Later komen ze die aanbieden op een wit bord als reddende witte engel.
   Maar eerst moeten veel mensen opgeruimd worden door oorlog want hebben geen zin om iedereen een basisloon te geven. Wie overblijft en wilt werken ontvangt meer sociale punten en kan zich beetje meer extra permitteren zoals een klein reisje per vliegtuig of wat meer (labo)vlees kopen.
   Moet ik verder gaan?
   Enfin, hoop dat je nu beseft dat handje geven…

  • Lol, Poetin gevang in of dood gaan?
   Waar haal jij dat uit? Hij speelt gewoon zijn rol en de oorlog moet en zal escaleren op een traag tempo. We zijn nu die oorlog stilaan gewoon aan het worden… hun doel is ons steeds bang te houden.
   Ze moeten dus steeds met iets nieuws afkomen… en uiteraard op een traag tempo.
   Je gaat nog lang en veel over Poetin horen en ook Erdogan heeft een rol…
   Vergeet die atoombommen tenzij hier of daar een kleintje.
   Die hadden daarvoor allang een reden uit hun duim kunnen zuigen om die te gebruiken.

  • Beste PJ,

   Waarom voor Putin “alles of niets”? Het gaat prima in Rusland. De Russen hebben het nog nooit zo goed gehad. De energie prijzen gaan door het dak. Andere grondstof prijzen mogen ook niet klagen. De Russen zijn praktisch zelf supporting. Ze hebben een gigantische markt voorzicht zelf gecreëerd die elke dag groter wordt. Ze hebben zich geweldig bewapend, met een voorsprong op het Westen van minimaal 10 jaar. Ze hebben genoeg voorraden aangelegd. Ze hebben waarschijnlijk het best afweer systeem van de wereld. Maar het allerbelangrijkste is dat ze de “morale high ground hebben”. En alleen al met dit laatste kunnen ze nooit verliezen.

   Nee PJ, het is precies anders om. Het Westen is degene die in tang zit. Niet Rusland. President Putin is wat dat betreft onbelangrijk (wij, hier in het Westen, mogen God op zin blootte knietjes danken, met Putin). Als er iets met President Putin gebeurd en opgevolgd wordt, dan pas mogen wij ons echt zorgen maken. Kijk maar is naar de hard liners in de Doema. Potentiele kandidaten zullen heel wat minder geduld en gedogen met het Westen hebben.

   Lang verhaal kort: Wij hebben de oorlog al verloren voor dat hij is begonnen. En dat, dat is iets wat we de afgelopen 500 jaar nog niet meegemaakt hebben. Dan zit ons hoofd achterste voren.
   Groet RS

 5. @RS
  Je roept wel wat aan maatje .
  Quote( mogen God op zin blootte knietjes danken,)
  Weet jij dat het in de katholieke tehuizen gangbaar was om kleine kinderen te straffen door ze vaak uren lang op hun blote knieén met gestekte armen op een kokosmat te laten zitten ?
  Ok het is iewat offtopic maar het is een deel van de bagger uit het verleden en heden ..
  Sommige en mischien velen onder ons zijn bikkelhard geworden en gelouterd door de aangedane ongein van de toen en noch verhevene van deze wereld . Poetin is ook een overlever .
  Er zijn veel bewuste recalcitrante mensen onder ons de kunst is het aangedane te kanaliseren en zonder verwijt je positief op te stellen (dit is geen zweef gelul) .
  Kijk eens deze link vrijblijvend uiteraard hoe die ratten (demonen) te keer zijn gegaan en nog doen.

  https://seksueelmisbruik.info/een-schandaal-blijft-een-schandaal/

  Groeten .

 6. Beste OHJD,
  Ik ga je link niet kijken.

  Ik heb genoeg gezien de afgelopen 6/8 jaar (internet) en begrijp dat al het Satanisch Ritueel Kindermisbruik tegen alle natuur wetten in druist, iets verschrikkelijks en tot het bot toe moet worden uitgeroeid.

  Ook geloof ik dat SRK een systematisch onderdeel is om ons huidige systeem in stand te houden. Eenmaal hier aan mee gedaan te hebben maakt je de rest van je leven chantabel.

  Dus nogmaals ik ga je video niet bekijken. Wel zal ik de uitdrukking proberen (hij is van vader, waarvan ik zeker weet dat het voor hem gewoon maar een drukking was) deze niet meer te gebruiken.

  Uiteraard was het niet bedoeling lezers aanstoot te geven. Mocht ik dat gedaan hebben, hierbij mijn verontschuldiging.

  Het gaat je goed,
  Vriendelijke groet,
  Ralph

 7. De energieprijzen gaan door het dak omdat je vergelijkt met wat hier de prijzen doen.
  Alles is onderhevig aan die vreselijke vrije markteconomie.
  Als die ophoudt dan normaliseren de kosten.
  Of zelfs dat alle energiebronnen dicht kunnen omdat de vrije energie zijn intrede doet.

 8. Als poetin eenzijdig besluit nucleair te gaan doen dan wordt hij teruggeroepen.
  Door hoger hand.
  Hoe dan ook komt er een niet nucleaire oplossing.
  Bv aftreden of afzetten van ,The Biden en de Rutte en allen waar het woordje ‘de’ voor kan. Want zij allen reageren als gehersenspoelden.
  En zijn per defenitie dus machines.
  De machines. De Maxima . de Alexander.

  • Beste Frans,

   Met zo een Koninklijk Huis dat wij hebben hebben we geen vijanden meer nodig. Die zijn gewoon “gek”.

   Als de schade die ze aanrichten nu alleen ten beurd zou vallen aan hun onderdanen, de Nederlanders, zou ik zeggen. Prima.

   Maar helaas is dat niet het geval. Alles wat ze aanraken vergiftigen ze.

   Een aardig voorbeeld hiervan is Alex zijn voorzitterschap van Het Internationaal Olympisch Comité (IOC).
   In deze positie heeft hij eigenhandig de Olympische Spelen de nek om gedraaid. Met als hoogte punt (voor mij Diepste Punt) de opening van de Spelen in London in 2012. Dat hij met Satanische Clown Voorstelling heeft kunnen weglopen blijft voor mij ongelofelijk.

   Zelf denk ik dat het feestje voor hun al is afgelopen. Echter aan ons, Nederlanders, om er voor te zorgen dat voordat ze hun lot ondergaan ze tot de laatste bezitting worden uitkleed en al die rijkdom wordt aangewend voor onschuldige slachtoffers die zij gemaakt hebben.

   Hartelijke groet,
   Ralph

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in