De ongekozen bureaucratische bestuurders van de EU in de Europese Commissie hebben voorgesteld om het COVID vaccinpaspoortsysteem van het blok nog een heel jaar in stand te houden, ondanks het feit dat veel lidstaten de beperkingen aan het afbouwen zijn, bericht Steve Watson.

In een mededeling op haar website stelt de Commissie:

“Vandaag stelt de Europese Commissie voor om het digitale COVID-certificaat van de EU met een jaar te verlengen, tot 30 juni 2023.”

Zij vervolgt:

“Het COVID-19-virus komt nog steeds veelvuldig voor in Europa en in dit stadium is het niet mogelijk om de impact te bepalen van een mogelijke toename van het aantal infecties in de tweede helft van 2022 of van het opduiken van nieuwe varianten.”

“De verlenging van de verordening zal ervoor zorgen dat reizigers hun digitale COVID-certificaat van de EU kunnen blijven gebruiken wanneer zij reizen in de EU waar de lidstaten bepaalde volksgezondheidsmaatregelen handhaven,” voegt de verklaring eraan toe.

Het gaat verder:

“De Commissie keurt het voorstel vandaag goed om ervoor te zorgen dat het Europees Parlement en de Raad de wetgevingsprocedure op tijd kunnen afronden voordat de huidige verordening verstrijkt.”

Deze maatregel komt er terwijl verschillende landen, waaronder Denemarken, Noorwegen, Italië, Zweden, Frankrijk, en niet-EU-landen zoals Zwitserland en Engeland, maatregelen nemen om de beperkingen af te schaffen, waaronder de vaccinpaspoorten.

De Europese Commissie geeft in haar verklaring toe dat het aan de afzonderlijke landen is of zij de COVID-vaccinpaspoortregeling van de EU blijven gebruiken.

Zij merkt ook op dat,

“Wanneer een lidstaat een systeem van het COVID-19-certificaat voor binnenlandse doeleinden opzet, hij er tegelijkertijd voor moet blijven zorgen dat het digitale COVID-certificaat van de EU ook voor die doeleinden volledig wordt aanvaard. Daarnaast moedigt de Commissie de lidstaten ook aan om hun binnenlandse geldigheidsduur in overeenstemming te brengen met de geldigheidsduur die op EU-niveau is vastgesteld voor reisdoeleinden.”

Zoals reeds eerder gemeld, bleven de COVID-gevallen in heel Europa toen de winter begon, toe te nemen, ondanks de vaccinpaspoortregelingen en de hoge vaccinatiegraad in veel van de getroffen landen.

Bovendien concludeerde een recent onderzoek door deskundigen in Spanje dat vaccinpaspoorten geen significant effect hebben op het terugdringen van het aantal COVID-19-infecties.

De bevindingen zijn vergelijkbaar met het door de regering van het VK gevonden bewijs dat vaccinpaspoorten het aantal gevallen van Covid in het land juist zouden kunnen verhogen.

In de Spaanse studie wordt opgemerkt dat de enige positieve effecten van een dergelijk systeem zijn dat het “de mensen waarschuwt dat er nog steeds gevaar dreigt voor de pandemie en de mensen die zich terughoudend opstellen stimuleert om zich te laten vaccineren”.

Met andere woorden, hoewel vaccinpaspoorten geen waarneembaar effect hebben op het gestelde doel – de verspreiding van COVID-19 beperken – slagen zij er wel in mensen angstig en volgzaam te houden.

  De pandemie van krankzinnigen: volledig gevaccineerden verspreiden Deltavariant - dus iedereen moet gevaccineerd worden en mondkapjes dragen

Deze conclusie sluit aan bij een recente bekentenis van de Franse minister van Volksgezondheid Olivier Véran dat de vaccinpaspoorten “een verkapte vorm van vaccinatieplicht” zijn, maar “doeltreffender”.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klokkenluider uit Berlijns verpleeghuis: verschrikkelijke sterfgevallen na vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel38.983 doden 3.530.362 gewonden na COVID-vaccins in Europese databank terwijl terwijl massabegrafenis plaatsvond voor kinderen die stierven na Pfizer-vaccin in Zwitserland
Volgend artikelJapanse studie heeft uitgewezen dat Ivermectine “veilig en doeltreffend” is voor de behandeling van Covid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Heel makkelijk gezegd
  Het is de Burger van een land niet langer toegestaan om te reizen
  Vooral niet buiten de grenzen van de doolhofjes labyrint waarbinnen die zich bevinden de Dictatoriaal Criminele afbakeningen
  De tijd wordt hierbij per direct weer terug gedraaid minimaal 22 jaren nu
  Wat zometeen gaat gebeuren ?
  Wie weet tot terug naar het jaar Nul ??
  Of nog verder Terug ???
  Jaja

  Dank U .

  • Tsja, helaas, dan maar voorlopig niet reizen.
   Rug recht houden, elkaar steunen en niet aan die onzin meewerken.
   Dat is de enige weg naar de vrijheid van ons allen.

  • Hoi Ringo Dada,

   Wat er gaat gebeuren is ”back to the future” als ze hun zin krijgen. Dan zijn alle rechten die verworven zijn sinds, op zijn best, de verlichting weg. Echter de technologie om dat af te dwingen is state of the art.

   Verder eens met Dobby, rug recht houden, elkaaar steunen en niet meewerken. Als het meezit krijgen we op die manier veel vrijheden, meer dan we hadden aan het begin van deze ellende.

   Groeten,
   Hugo

 2. Petities.nl is tijdelijk niet beschikbaar, waardeloos, ze moeten de capaciteit opschroeven of is de overheid de boel aan het saboteren ?

 3. Slechts voor een heel jaar? Welnee, dat is om de tijd te rekken.
  Als we dit toelaten wordt tijdens het jaar het opnieuw verlengd.
  Ze willen die paspoorten voor altijd.

 4. Uiteraard zullen de vaccinpaspoorten moeten verdwijnen!
  Redelijk veel babyboomers weigeren of gebruiken geen GSM of Phone…
  Ze gaan de NFC-chip of andere in je hand planten, tegen dan is ons digitaal geld ook klaar.
  Kijk naar DIY professor Kevin Warwick die loopt daar al meer dan 20 jaar mee en toont de voordelen.
  Maar als je weet waarvoor ze echt moeten dienen dan ga je kotsen.
  Transhumanisme had zo mooi kunnen zijn – maar de mens misbruikt alles, ook zijn technologie!

  • Lol, Hugo begrijpt het natuurlijk weer niet…
   Je ging mij niet meer storen, ga dus aub weer niet klagen bij de beheerders!
   Transhumanisme is voor de een een zegen, voor de ander een vloek.
   Ik zal speciaal voor jou weer eens tekening maken!
   OK, daar gaan we Hugoke;
   Ik neem aan dat jij ook een GSM, Phone, laptop,… gebruikt, denk niet dat jij ermee uit de voeten kan maar onbewust gebruik je de tools van de transhumanist, haha
   Ja, dat is niet zonder gevaar want die batterijen kunnen ontploffen en of die Phone straling geeft of niet daar vegen wij ons klak aan… We kunnen niet meer zonder die brol.
   Denk hierbij ook aan de voordelen van biotechnologie, nanotechnologie of neurotechnologie.
   Een chip voor de ziekte van Parkinson of Gilles de la Tourette, blinde die terug kan zien, dove die terug kan horen, geamputeerde ledematen die vervangen worden door robotisme zodat je terug kan rond huppelen.
   In schoonmaakmiddelen vervangen selectieve Nano deeltjes de giftige stoffen.
   Bij een olieramp leveren met olie besmeurde kusten geen probleem meer op want pientere Nano robotjes scheiden het zand van olie… Ze maken ultrasterke scheepsrompen met nanotechnologie… enz.
   In de toekomst zullen miljoenen Nanobotjes zelfs een volledige nieuwe wagen kunnen assembleren uit een hoop afval afkomstig van oude wagens.
   Mijn buur is net geopereerd met behulp van de da Vinci robot… de risico’s waren te groot zonder behulp van deze robot.
   Dit zijn maar enkele voorbeelden en het geheel noemen ze Evolutie…
   En Hugo die evolutie kan je niet tegenhouden… je gebruikt het zelfs (onbewust) elke dag, haha.
   OK, het zou onsportief zijn wanneer ik alleen mooie dingen vertel… want Evolutie heeft ook nadelen voor de werknemer, maar basisloon zal dat probleem oplossen?
   Niet iedereen, maar de rijke transhumanist gaan stapje verder door hun hoofd na hun dood te laten invriezen (cryogenics) zodat ze hem later terug uit de dood kunnen wekken.
   Eng maar die willen vooral weten hoe de wereld later zal zijn.
   Terroristen kunnen de zaak natuurlijk ook misbruiken maar we zien nu dat niet alleen terroristen gevaar kunnen betekenen maar ook onze eigen regering en wereldleiders.
   Zoals ik eerder zei; de mens misbruikt alles !
   Ik ben ook zeker niet blij met alles maar jij insinueert niet alleen maar besluit ook zonder na te denken!
   Ben ik nu echt van het padje Hugo?

   • Dank je voor het bewijzen dat je echt van het padje bent. Je had niet beter het heersende, falende, narratief kunnen verwoorden. De vraag is, krijg je er voor betaald om dit soort onzin te versprijden (k denk dat) of ben je echt zo een dom iemand die het lekker vind voor eigen ego om met onzin mee te gaan. Lastig hoor. lol

   • geloof maar niet als klaus zijn plan volbracht is .dat men aan de arbeider (want je hebt dan alleen elite en arbeiders ) een cent gaat uitgeven .het gaat alleen om macht en controle .

 5. jaar of 7/ 8 geleden..
  bevrijdings festival stadspark groningen
  10.000den mensen.
  in eens stond het hele festival achter heras hekwerk de vrijheid te vieren.
  alle megebrachte flesjes water en moeders met zelfgesmeerde boterhamen gefouilieerd en alles ging in grote tonnen.
  flesjes water , 7 eu…

  toe luisterde niemand.
  niets verranderd.

  nog ff en ik ontplof.

  disclosure aivd….
  figuurlijk sukkels!

 6. Over welke bevoegdheid spreekt de EU eigenlijk over? De EU is geen land, dus. Wat er nu telkens gesuggereerd wordt als virus of besmettingen genoemd wordt komt het van de 5G stralingsmasten. Met deze hoge stralingen krijgt iedereen een stralingsziekte, deze symptomen lijken verdacht veel op griepachtige verschijnselen, die zo Covid-19 noemen. Daar bestaan geen vaccins voor en dat weten zij donders goed. Dus als de bevolkingen alle 5G masten zouden neerhalen, verdwijnen alle zogenaamde besmettingen als sneeuw voor de zon. De gehele EU is een criminele organisatie die zich met list en bedrog bedient. Zij hebben niet eens het mandaat van de Europese bevolking, omdat er geen draagvlak voor hen is. Daar zij nu ieder wil verplichten een vaccinpas te hebben, is dat tegen elke internationale mensen rechten in. Elke verplichting = dwang en dwang = slavernij. Maar slavernij = wereldwijd verboden. Dus plegen zij willens en wetens hoogverraad en daar staat de doodstraf op.

 7. Nou, nee. Ik doe er niet aan mee. Klaar.
  Kom me maar halen. Ik ga liever dood aan een kogel dan op een verschrikkelijke manier aan die spuit. Maar ik zorg wel dat ik er minimaal één meeneem.

  • Frontnieuws.
   Reactie verwijderd.
   FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

   • Haha, Hugo de Rambo…
    Zware dingen aan het plafond… een valkuil met spiesen maken…
    Grapjas, tot er iets van het plafond op je eigen hoofd valt of tot jezelf in die valkuil valt!
    Dan heb je zo een spies in je gat, haha
    Je weet niet eens of Plot Armor huisdieren of kinderen heeft…
    Beneden strijd leveren terwijl ook op het verdiep… hoe doe je dat?
    En je denkt zelfs dat je in volle actie nog even snel als Harry Potter je voordeur kan vervangen maar dat is wel lastig, haha.
    Leuk je bent zo stoer dat ze ook gaan onderhandelen… en na het verslagen van de vijand kan je ook nog rustig gaan slapen maar gaan je uit je slaap houden…
    Er moeten doden of gewonden vallen maar gebruik bij dit alles aub geen illegale middelen, haha
    Gaat het voor de rest nog Hugo?
    Dat geweld is voor mij geen probleem maar je geeft enorme slechte tips.
    Wat mij vooral verbaast is dat jij nu zo wild tekeer gaat.
    Normaal ga je als moraalridder met je vinger hoog in de lucht tegen de mensen zeggen dat geweld niks oplost en niet mag. Dus koekje van eigen deeg; wat jij nu doet is mensen aanzetten tot geweld en wist je dat zoiets STRAFBAAR is?
    De beheerder van FN zou ook de gevolgen kunnen dragen door jou dommiteiten… Dit soort alternatieve nieuwssites worden heel scherp in het oog gehouden.
    Let daar dus mee op! En wie ging er van dat padje af?

   • nou HUgo ,toch even beter de wet nalezen ,elk voorwerp dat als wapen gebruikt kan en wordt is een wapen en dan illegaal.
    om over letsel en moord maar te zwijgen .
    wegwezen is het beste , want je kan niks winnen als je kapot bent.

    • Aanranding (het zonder toestemming in -waar en op welke manier dan ook- andermans lichaam binnendringen lees in casu: verplichte injectie) wordt ook niet meer vervolgd….

     • De wet van Peter is voor de kleine man/vrouw…
      De wet is als een web; de kleine fruitvliegjes(het volk) worden gevangen de dikke bromvlieg(elite) vliegt er doorheen…
      Valt dus te zien wie of wat je bent. Bepaalde mensen (en culturen) krijgen bij ons meer rechten of kunnen zich alles permitteren.

   • Wederom .. waarde Hugo .
    Ik heb nog een txt file “op 100 manieren zelfmoord plegen”
    Leg dat bij de voordeur .
    Geheid komen ze niet meer binnen . 😛
    Groeten .

   • Wederom .. waarde Hugo .
    Ik heb nog een txt file “op 100 manieren zelfmoord plegen”
    Leg dat bij de voordeur .
    Geheid komen ze niet meer binnen . 😛
    Groeten .
    2de keer 🙂

 8. het schept geen verbazing meer ,dat ursula von der leyen ,zo plotseling naar voren geschoven werd. Met haar sms aan pfizer . bijna de hele regeringen zijn in dienst van een buitenlandse club. ,Zo corrupt als de neten.
  En hoe je hier ooit af komt ,lijkt onmogelijk geworden

 9. Ze rekken en rekken het maar op…
  Zo kunnen ze hun onderliggende plannen blijven uitvoeren tot het punt van ‘no return’ of als, te groot om om te vallen excuus, ze zullen blijven doorgaan met alles op alles te zetten voor hun plannen, ze stoppen pas als ze echt zijn gestopt, dan bedoel ik niet met netjes vragen… (vul de rest zelf maar in)

  >>>De elites zijn maar een handjevol, maar ze hebben alle macht in handen. Zij beheersen de tv, mainstream en social media, universiteiten, denktanks, regeringen, financiën, grootschalige productie, balies, gezondheidszorg, de meeste beroemdheden, en hebben hun eigen organisaties die bestaan uit in elkaar grijpende directoraten zoals Bilderberg, Atlantic Council, Trilateral Commission, Council on Foreign Relations, de G30 groep van voormalige presidenten van centrale banken, World Economic Forum, de Wereldbank, het IMF. Dezelfde mensen maken deel uit van bedrijfsbesturen en de hoogste leidinggevende rangen van grote bedrijven.<<<

  en veel meer dan dat.

  Om een indruk te krijgen hoe groot de krachten tegen ons zijn, al die machtige instanties/banken/enz achter het WEF (partners) dan begrijp je dat het helaas niet ophoud na al die goed bedoelde legale acties tegen dat soort.

  Het houd helaas niet op bij Rutte en of Hugo en consorten, er zullen heel wat grote tactische stappen ondernomen moeten worden, die zullen niet legaal zijn, immers 'zij die tegen ons zijn' maken de regels.

  Hier alle (zichtbare) partners in crime bij het WEF (New World Order, One World Government) zie onder de ABCD and so on (ff naar beneden scrollen), het zijn er heel veel en vele grote bekende… honderden, vele zal je herkennen en wellicht mee verbonden zijn, bv banken, vaxs aanbieders, werk of stichtingen.

  https://www.weforum.org/partners/?fbclid=IwAR1ERVPgVCall9fr8IzMjjxZ1hpsHM8xjpMJp9T1cJjDnLTJlT4hHMKi76k#B

  • Oook de elite gaat liggen door ene paar gram lood of een goedgemikte baksteen. Sloop de fundering en de elite gaat plat.
   Elite is eigenlijk geen juist woord voor dit soort ratten, neem Guy Verhofstadt, een voorbeeld waarom abortus in sommige gevallen verplicht zou moeten zijn, of Frans Timmermans, te vet voor de standaard stoel en vetter aan het worden, spreekt over ecologische voetstappen maar veroorzaakt zelf in zijn uppie meer vervuiling dan een gemiddeld Europees gezin met 2.5 kinderen…. niks elite, gedrochten…misbaksels….menselijk afval…

   ONGEDIERTE !

 10. Dusdanige maatregel is in strijd met het Schengen verdrag tot vrij reizen….iemand zonder covid pas uit een land waar dat niet is verplicht word dus gehinderd in het vrij reizen naar andere EU landen.
  Tsjechie schaft per 9 februari alle zaken met de tekst covid af, dus deze volgt. Dit hele coid paspoorten gebeuren is tegen alle verdragen en wettelijke rechten van de burgers van de EU in.

  De ambtenaren van de EU die dit promoten moeten per direct oneervol worden ontslagen. voor het willens en wetens vastgelegde rechten en wetten overtreden is ook voor EU personeel niet toegestaan, zelfs al verzinnen ze zelf dat het wel mag….

  Opzouten, wegwezen en eventueel op de platte kart afvoeren.

  • Inderdaad Duchesne!
   Probleem is dat al die verdragen stukje papier zijn geworden!
   Ken je de wet dan kan je hier en daar nog scoren maar dat zal niet vanzelfsprekend zijn.
   Je zal door een HEL gaan…
   Goed voorbeeld hier is de Canadees Chris Sky… nu en dan lukt het hem maar niet steeds.
   Hij heeft ook al eens in de bajes gezeten en flinke boetes betaald.
   https://www.youtube.com/watch?v=1qqZ0PRu0LA
   Hier een speech bij Freedom Convoy
   https://www.youtube.com/watch?v=L5exan7bODg
   Voor veel mensen een roeptoeter maar mensen met lef heb je nodig.
   Die halen voor de mietjes de warme patatjes uit het vuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in