Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

De Amerikaanse journalist Tucker Carlson zou een reisverbod naar de Europese Unie kunnen krijgen na zijn interview met de Russische president Vladimir Poetin, aldus Newsweek op woensdag, waarin men een voormalig en twee huidige leden van het Europees Parlement citeert.

De voormalige Fox News presentator werd afgelopen weekend gespot in Moskou en onthulde dinsdag dat hij Poetin zou interviewen. Het interview zal worden geplaatst op X (voorheen Twitter), waarbij de eigenaar van het platform, Elon Musk, garandeert dat het niet zal worden gecensureerd, aldus Carlson, bericht RT.

De voormalige Belgische premier Guy Verhofstadt, nu lid van het Europees Parlement, heeft al opgeroepen om Carlson uit het blok te verbannen.

“Aangezien Poetin een oorlogsmisdadiger is en de EU sancties oplegt aan iedereen die hem daarbij helpt, lijkt het logisch dat de Europese Dienst voor extern optreden zijn zaak ook onderzoekt,” zei Verhofstadt tegen Newsweek. De EAS is verantwoordelijk voor het buitenlands beleid van het blok en kan sancties aanbevelen, die door de Europese Raad moeten worden goedgekeurd.

Verhofstadt is vooral bekend als hoofdonderhandelaar van de EU voor Brexit en als voorvechter van het idee dat het blok een “imperium” wordt. Hij is echter niet de enige die een verbod op Carlson eist.

De journalist “is niet langer een nieuwsman, maar een propagandist voor het meest gruwelijke regime op Europese bodem,” vertelde de voormalige Spaanse Europarlementariër Luis Garicano aan Newsweek. De alumnus van de London School of Economics doceert nu aan twee Amerikaanse universiteiten.

“Carlson wil een platform geven aan iemand die beschuldigd wordt van genocide – dit is verkeerd”, zei de Estse Europarlementariër Urmas Paet tegen Newsweek, waarmee hij de eisen van het Internationaal Strafhof (ICC) tegen de Russische president verkeerd karakteriseerde. Moskou heeft de zaak afgewezen als politiek gemotiveerd.

  Joodse corruptie in Oekraïne

“Dus voor dergelijke propaganda voor een crimineel regime kun je op de lijst van sancties terechtkomen. Dit betreft in de eerste plaats een reisverbod naar EU-landen,” voegde Paet, de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van de Baltische staat, eraan toe.

Bij de aankondiging van zijn interview op dinsdag zei Carlson: “We zijn hier niet omdat we van Vladimir Poetin houden. We zijn hier omdat we van de VS houden en willen dat de VS welvarend en vrij blijft.”

Amerikanen waren onwetend over “ontwikkelingen die de geschiedenis veranderen” als gevolg van het conflict in Oekraïne, omdat Engelstalige media hen hebben voorgelogen, meestal door verzuim, zei Carlson. “Dat is verkeerd. Amerikanen hebben het recht om alles te weten over een oorlog waar ze bij betrokken zijn.”

De VS en hun bondgenoten in de EU hebben sinds de escalatie van het conflict in 2022 meer dan 200 miljard dollar aan militaire en financiële hulp naar Kiev gestuurd, terwijl ze beweren niet direct betrokken te zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Dit is een spirituele strijd”: Tucker Carlson waarschuwt voor de “anti-menselijke” Nieuwe WereldordeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFascisme-deskundige waarschuwt dat “2024 wel eens het nieuwe 1933 zou kunnen zijn” omdat “desinformatie” de opkomst van “extreem-rechtse partijen” in de hand werkt, waardoor Vladimir Poetin Oost-Europa kan annexeren
Volgend artikelMr Bean acteur beschuldigd van slechte verkoop elektrische auto’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

72 REACTIES

 1. Dáár zijn z’ r dan méé …..
  HATOstan kan ’t niét láten, ook niet met Tuckerboy,
  de lieveling van àlle occidentalos !

   • Inderdaad, even gezocht, occidentalos is latijn blijkbaar voor “Westerlingen”, maar verder snap ik het ook niet.
    Tucker is zeker geen lieveling van álle westerlingen, vooral niet bij de linksen…

    • Neeje, ‘Bas’, zo “cryptisch” blijft ’t wèl, “2 whom it may concern”,
     want ànders speel jij ’t misschien nog dóór naar HaraKIri 😎.
     Overigens, enig extra geestverruimend ‘linguistiek’ gepeins kan nooit kwaad….

    • Da’s nou net de onderhuidse sneer, Simon …
     T. Carlson is bijlange niet geliefd bij ‘àlle’ occidentalos ….

     In sommige nederlandstalige contreien (gewesten)
     noemt men dat een ‘piekuur’, een steek onder water …
     😎

  • PR is een Phone tikker, kijkt niet wat hij tik, en leest nooit is na.
   Hij is van het moderne ras, nooit geleerd om begrijpelijk informatie aan een ander door te geven, en ook niet geïnteresseerd of hij begrepen wordt.
   Deze PR Phone verslaafde, tikt alleen maar om dat er dan op z’n scherm iets beweegt.
   Mijn buurman heeft een kindje van 3 jaar, doet precies hetzelfde.
   Phone berichten lees ik ook nooit, ik verdiep mij altijd in berichten waarvan de zender zijn BEST doet een begrijpelijk verhaal te delen, ik had het bericht van PR al overgeslagen, maar door de reacties ben ik terug gegaan naar het bericht.
   Wat ik ook storend vindt, is al die poppetjes en handjes en zonnetjes, schrijf je moers taal, of ga met je Phone spelen, maar val mij er niet mee lastig…!!!!

 2. DSA toepassen: 6% van de volledige jaaromzet boete per dag dat “X” het interview toelaat. Dat is wet in Europa. Dit is de proef op de som, als de EU het laat bij flauwe sancties tegen individu Carlson zal niemand de DSA en wat dat betreft de EU nog ernstig nemen.

   • Die EU nemen w’allang zéér èrnstig, hé Greet, bloedèrnstig zelfs !!
    Méér dan ons lief zou mogen zijn, zo èrg zelfs dat w’er onze buik vol van hebben !

    “P.J.” = en français “Police Judiciaire” (in ’t frans).
    “Sancties, wet, … ” kkkk

  • Beste PJ,
   Dus jij bent een voorstander van censuur wetten?

   Dus, als de EU besluit om ieder persoon met een nickname beginnend met een P op de alternatieve media een jaarsalaris aan boete op te leggen, jij in de rij staat om akkoord te gaan om de geloofwaardigheid van de EU hoog te houden.

  • Ik denk dat PJ het meer als verwachting bedoelde, dat het een DSA testcase zou kunnen zijn en niet zozeer dat hij voor censuur is. Kijken of X een boete gaat krijgen als ze het doorlaten.

  • DSA kan alleen als er onwaarheden worden verspreid toch? Dus dat Poetin interview kan geen probleem zijn. Overigens ik denk dat als ze Musk een boete proberen te geven van 6% van de jaaromzet (per dag?) dat Elon een dikke middelvinger opsteekt en zal zeggen, kom het maar halen. Hij sluit de EU gewoon af van X, FU met je DSA. Via VPN kunnen we dan toch gewoon doorgaan en Tucker blijven volgen.

 3. wat een zielig zooitje is dat EU toch ach ach ach ze zijn echt laf en BANG voor de waarheid wat een criminelen en dat moet ons lijden?????????? ik hoop het niet NETIX

 4. Wat een debiele losers zijn het hier in de EU de waarheid komt te dicht bij hun kont mijn moeder zei altijd wie zijn kont verbrand moet op de blaren zitten. 🧐😜😂😂😂😂

 5. Dat hele corrupte zootje moet nu eindelijk voor eens en voor altijd korte metten mee gemaakt worden. Oorlogshitsers, moordenaars. Verhofstadt…. om te kotsen dat lelijke misselijkmakende mannetje. Kan zomaar familie zijn van onze beruchte Mark R… net zo’n mensenhater.

 6. “Carlson wil een platform geven aan iemand die beschuldigd wordt van genocide – dit is verkeerd”

  Ze zijn zo vol van zichzelf dat ze niet eens doorhebben wat ze nou werkelijk zeggen.. heeft Netanyahu niet precies dat platform, en dan bedoel ik na de beschuldigingen bij het ics, en dus in de msm? Het web is vol! iedere leugen die ze verder nog uitkramen draagt alleen maar bij aan de instorting ervan👌 gaat niet lang meer duren lieve mensen, hou vol❤️

  • Je zegt het goed. Beschuldigd. Zonder enige vorm van proces en hoor en wederhoor is hij nog niet veroordeeld. Dus heeft hij nog steeds het recht om zijn kant van het verhaal te vertellen. En propaganda komt van beide kanten dus die kunnen tegen elkaar worden weggestreept. Blijft over de hypocrisie van het westen en de Bidenbende. Dat maakt de beschuldiging jegens Poetin behoorlijk disputabel.

   • Ja i know, er zit ook enige vorm van sarcasme in m’n voorbeeld. De hypocrisie van “het westen”.. wijzen naar een ander als het om hun eigen daden gaat.. lekker interessant doen met handgebaren en jezelf god wanen zijn ze erg goed in volgens zichzelf

  • Dit miste ik nog ! Meneer Netanyahoe heeft veel meer totaal onacceptabele dingen uitgekraamd dan Poetin en zo’n 11000 vrouwen en kinderen vermoorden als zoenoffer voor zo’n 1200 Israëliers, waaronder veel soldaten en voor de rest velen door eigen vuur is een rotstreek die ik van Poetin nog niet zag… En hij gaat voorlopig nog gewoon door…Mag, als je ‘uitverkoren’ bent boven alle andere volken door je God… Vroeg toen ik 15 was al wat eigenlijk het verschil was met gasten die zichzelf als superieur heersersras beschouwden !?
   Of is dit gewoon de wat meer ‘westerse’ aanpak, net als het bedrog van Minsk en de onnoemlijke gevolgen ervan ??

  • PR is een Phone tikker, kijkt niet wat hij tik, en leest nooit is na.
   Hij is van het moderne ras, nooit geleerd om begrijpelijk informatie aan een ander door te geven, en ook niet geïnteresseerd of hij begrepen wordt.
   Deze PR Phone verslaafde, tikt alleen maar om dat er dan op z’n scherm iets beweegt.
   Mijn buurman heeft een kindje van 3 jaar, doet precies hetzelfde.
   Phone berichten lees ik ook nooit, ik verdiep mij altijd in berichten waarvan de zender zijn BEST doet een begrijpelijk verhaal te delen, ik had het bericht van PR al overgeslagen, maar door de reacties ben ik terug gegaan naar het bericht.
   Wat ik ook storend vindt, is al die poppetjes en handjes en zonnetjes, schrijf je moers taal, of ga met je Phone spelen, maar val mij er niet mee lastig…!!!!

 7. Zijn de covid gif injecties geen genocide en is omvolking ook geen genocide .

  Daarnaast heeft Rusland zich nooit schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden maar de EU en NATO maken zich al ruim 35 jaar schuldig aan oorlogsmisdaden vanwege hun oorlogen en illegale levering van wapens.

  Hoe eerder die hele EU uit elkaar spat des te beter.

  • Na de val van de Berlijnse muur op 09.11.1989 en de ineenstorting van de USSR op 08.12.1991. (8 + 1 + 2 = 11) was de rol van de NAVO de facto uitgespeeld. De uitbreiding van de NAVO richting de Russische Federatie was slechts een provocatie van Moskou door de duistere krachten achter de schermen om hun nieren te proeven.
   Het in de eerste helft van de negentiger jaren door de NAVO-landen geïncasseerde ‘vredes’dividend was een mooie opsteker voor de economie van de westerse landen om ze klaar te stomen voor het globalisme.

 8. De globelisten en wef zijn wel héél erg bang dat mensen de waarheid te horen krijgen.

  Ik ben 100 x banger voor Amerika, NATO, EU oorlogsmidadigers dan voor Rusland.

  Ik hoop maar 1 ding dat is dat jongeren massaal dienst zullen weigeren……. ZONDER SOLDATEN GEEN OORLOG !

  ALL WARS ARE BANKERS WARS !!!

  https://youtu.be/ObnV1Y__wFw?feature=shared

  WEET VOOR WIE JIJ WIL STERVEN !!!!!

  .

 9. Zo doen ze dat in de EU, net als het straffen bij ontkennen van de Holocaust!
  Hitler en de nazi’s zijn nooit weg gegaan, ze dragen het stokje gewoon over. Maar nu zie je ze niet staan in militaire uniform maar ik nette pakken en kleding.

 10. Guy Verhofstad stond samen met die dikke vvd van Balen op het Maydamplein in Kiev de door Amerika gecreëerde regime Change in Kiev de ondersteunen!

  Hij heeft heel veel bloed aan zijn handen. Die van Balen is een tussen overleden.

 11. Tja ergens was het wel te verwachten dat ze met tegenmaatregelen komen ‘de westerse strategie kennende’ Doet me weer denken aan de belachelijke sancties tegen David Icke. Maar wat ze ook doen ze maken Tucker er alleen maar populairder mee.

  Hij wordt ook regelmatig via Sputnik uitgezonden en de Russen mogen hem graag zo te horen > https://www.youtube.com/watch?v=RqLw1BFmOx0

 12. Dit is echt een teken van zwakte. We mogen de waarheid niet weten. Poetin is een beter politicus dan al die wappies in Europa. We zitten hier met een georganiseerde maffioso.

 13. Binnenkort na het NOS journaal: Integrale weergave van het interview van Tucker Carlson met Vladimir Poetin (NL ondertiteld), daarna nabeschouwing met Pieter-Jaap Aalbersberg. (Niet in dit universum waarschijnlijk).

 14. Heb even gekeken op de MSM: Het NRC kopt: “De radicaal-rechtse televisiepresentator Tucker Carlson was dinsdag in Moskou om de Russische president Vladimir Poetin te interviewen.”
  “radicaal-rechtse”, ze kunnen het niet laten hè die bijvoeglijke naamwoordjes om te framen.

  • Simon,
   Tucker kwam van Fox dus een progressieve jongen kan ik het niet noemen, als we het maar allemaal kunnen horen en zien, hoop dat die gasten dit niet tegen kunnen houden, hoe zij hem noemen, het is je framen, gebeurd tegenwoordig overal, ik bezie mensen als conservatief of progressief, het feit dat ik hier nu post was vroeger ondenkbaar voor mij,inmiddels zie ik wel dat hier ook mensen voor het vrije woord zijn, dat we kunnen posten wat we willen, juist dat punt vind ik ZO belangrijk, maar dat ik het soms echt heel oneens ben blijft, gewoon mee omgaan en waarderen wat je wel met elkaar deelt, soms letterlijk in gesprekjes, groet van mij naar jou Simon!!!

 15. Het mooie van dit alles is dat Europa laat zien dat zij niet voor vrije mening, democratie, waarheid zijn. Maar dat zij de grootste desinformatie verspreiden over de burgers van Europa. “Dank” zij covid hebben zij allemaal hun ware gezicht getoond.

 16. Het E.U. oordeel over Tucker Carlson valt dus VOORDAT het eerste woord met Putin is gesproken.

  Onze E.U. leiders hebben blijkbaar geen behoefte aan het feit dat wij beide kanten van de zaak horen.

  Dat wijst nadrukkelijk in de richting dat hun kant van de zaak niet zo mooi is als ze ons doen willen geloven.

 17. Als we nu eens met zijn allen ook naar Moskou gaan? Als we niet terug mogen, dan komen we terug met “vriendjes” van ginds.

 18. Het zooitje is Brussel. Wat een zielige vertoning van die volksverraders daar. Ze roepen democratie maar bedoelen tirannie. En als je mening /visie niet overeenkomt met die van de volksverraders, dan moet je geboycot worden en kun je sancties tegemoet zien. Ik walg van dat zooitje daar. Weg ermee en Nexit NU. Maar dan wel met een regering die 100% voor het volk staat en niet onder de dwang van de WEF bende, het WHO zooitje en USA staat. Wat een wereld, in en in verrot! En voor dat corrupte zooitje moet je nog belasting betalen, zodat ze dat corrupte zooitje in Oekriland 50.000.000.000 pleuro,s kunnen geven. Wat een volk daar, dat het gewone volk minacht, probeert te verarmen, te knechten, kakkerlakken laten vreten en 100% controle met de cbdc. Walgelijk!
  Ooit schreef een medereageerder: politiek is van de duivel. En de schrijver heeft 100% gelijk. En dat geldt ook voor de media, die als een kip zonder kop schrijft wat hun opgedragen wordt.

 19. Ja, we leven in een democratie, zolang je maar zegt en denkt zoals het in hun straatje past.
  Maar oh wee als je zelf een mening ventileert die anders klinkt.
  Dan komt het Politbureau in actie.

 20. Verhofstadt is de corrupste politicus die België ooit gekend heeft, Hij heeft met zijn “Notionele Intrest” wet bijna de sociale zekerheid van België kapot gemaakt,hij heeft ook het patrimonium aan gebouwen verkocht om het dan terug te huren met belastingsgeld; Hij is ook een agent van de USA die er alles aan doet om de wensen van de USA te verwezenlijken in Europa,tegen het belang van de bevolking. Hij vliegt regelmatig tussen Brussel en Toscana met een Leatjet naar zijn domein in Italië aangekocht met door coruptie bekomen dertig zilverringen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in