Wat denken ze wel niet? Zonder voldoende zonlicht zou het leven op deze planeet niet lang kunnen overleven. Dus als wereldleiders beginnen te praten over het blokkeren van de zon of het “re-engineeren van de atmosfeer”, moeten we allemaal heel erg nerveus worden. Planten hebben zonlicht nodig om te groeien. Dus minder zonlicht betekent minder voedsel voor ons allemaal. En gezien het feit dat we ons al in het beginstadium van een verschrikkelijke wereldwijde voedselcrisis bevinden, zou het verbouwen van voldoende voedsel een zeer hoge prioriteit moeten hebben. Helaas zien de globalisten dat heel anders. Ze zijn blijkbaar bereid om extreem riskante maatregelen te nemen in een wanhopige poging om de temperaturen terug te krijgen naar een niveau dat zij als “normaal” beschouwen. Het volgende komt uit een artikel van Bloomberg met de titel “EU Looks Into Blocking Out the Sun as Climate Efforts Falter“… schrijft Michael Snyder.

De Europese Unie zal zich aansluiten bij een internationale inspanning om te beoordelen of grootschalige ingrepen zoals het afbuigen van de zonnestralen of het veranderen van de weerpatronen van de aarde haalbare opties zijn in de strijd tegen klimaatverandering.

Het blok zal woensdag een raamwerk aankondigen voor het beoordelen van de veiligheidsimplicaties van een snel opwarmende planeet, zoals het potentieel voor schaars water of voedsel om conflicten en migratie te veroorzaken, volgens een ontwerpdocument dat Bloomberg heeft ingezien. Onderdeel van die beoordeling is het bestuderen van de potentiële gevaren van het aanpassen van de atmosfeer.

Dit is waanzin.

Het blokkeren van de zon lost niets op.

In feite zou het veel grotere problemen kunnen veroorzaken dan waar we nu mee te maken hebben.

  Geen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!

Maar de globalisten zijn wanhopig. Ook al hebben ze hun bevolking ondenkbare mandaten opgelegd, de koolstofuitstoot daalt gewoon niet snel genoeg om hun doelen te halen. De Nederlandse regering dwingt bijvoorbeeld duizenden boeren om hun boerderijen over te dragen

De Nederlandse regering is van plan om tot 3.000 boerderijen op te kopen en vervolgens te sluiten in een poging om te voldoen aan een milieumandaat van de Europese Unie om de uitstoot te verminderen.

Boeren in Nederland zullen “veel meer” dan de waarde van hun boerderij aangeboden krijgen in een poging om vrijwillig op het aanbod in te gaan, zo meldt The Telegraph. Het land probeert zijn stikstofvervuiling te verminderen en zal de aankopen doen als niet genoeg boeren op de uitkoop ingaan.

“Er komt geen beter aanbod”, vertelde Christianne van der Wal, minister van Stikstof, vrijdag aan het Nederlandse parlement.

Duizenden boerderijen sluiten in het midden van de ergste wereldwijde voedselcrisis in de moderne geschiedenis is letterlijk krankzinnig.

Maar ze doen het toch.

En de regering van Canada overweegt soortgelijke maatregelen. Canada wordt verondersteld om de CO2-uitstoot van kunstmest tegen 2030 met 30 procent te verminderen, en dus bekijkt de regering manieren om draconische productieverminderingen op te leggen aan boeren…

Volgens een analyse in opdracht van Fertilizer Canada zouden de productieverliezen aanzienlijk kunnen zijn. Canada zou volgens het rapport tussen 2023 en 2030 meer dan 160 miljoen ton canola, maïs en zomertarwe kunnen verliezen als gevolg van het plan. Dat is bijna het dubbele van de verwachte graanproductie van Canada dit seizoen.

De landbouwemissies zijn de afgelopen decennia enorm gestegen doordat boeren meer kunstmest gebruiken om hun productie te verhogen. Volgens de laatste gegevens van Environment and Climate Change Canada is de uitstoot van landbouwgrond in drie decennia tot 2020 met 87 procent gestegen tot ongeveer 7,6 ton kooldioxide.

Ik kan niet eens beschrijven hoe dom dit is.

  Dit wordt te ECHT, waarom praat niemand hierover?

We hebben meer voedsel nodig, niet minder.

Hier in de Verenigde Staten heeft het USDA het tegengaan van klimaatverandering tot hun eerste prioriteit gemaakt. Het volgende komt van Doug Casey

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw heeft ongeveer 100.000 werknemers. Het is een van de vele Amerikaanse overheidsdepartementen die afgeschaft zouden moeten worden. Als één van die 100.000 werknemers ook maar iets van landbouw of veeteelt afweet – en dat doen de meesten niet – dan zouden ze dat moeten gaan doen, in plaats van het leven van boeren zuur te maken.

Interessant genoeg is de belangrijkste missie van de USDA, die op haar website staat, het bestrijden van klimaatverandering. Niet het verbeteren van de voedselproductie.

De USDA, de EPA en vele anderen maken regels voor alles wat boeren tegenwoordig doen. Ik wil erop wijzen dat volgens de regels van de USDA een “boerderij” elk stuk land is dat meer dan $1000 aan producten produceert of kan produceren. Dat is een ongelooflijk laag bedrag. Een tuin in uw achtertuin kan als een boerderij worden beschouwd als dat de autoriteiten goed uitkomt.

Ik heb zo’n medelijden met onze boeren.

Zij zouden dit niet hoeven te pikken.

Helaas lijkt de ijver van de klimaatveranderingscultus elk jaar extremer te worden.

In New York City zijn ambtenaren van plan om hard op te treden tegen restaurants die pizzaovens gebruiken die worden aangedreven door kolen en hout

Historische pizzeria’s in de Big Apple kunnen gedwongen worden om hopen deeg uit te delen onder een voorgesteld stadsbesluit dat vervuilende kolen- en houtovens aanpakt, zo heeft The Post vernomen.

Het New York City Department of Environmental Protection heeft nieuwe regels opgesteld die eettentjes die de decennia oude bakmethode gebruiken, zouden verplichten om tot 75% minder koolstof uit te stoten.

Als u wel eens pizza’s hebt gegeten die boven echte vlammen zijn gebakken, dan weet u hoe ongelooflijk lekker ze kunnen zijn.

  Onze "leiders" worden gekozen, niet verkozen

Maar als de autoriteiten in New York City hun zin krijgen, zullen New Yorkers binnenkort van dit genot verstoken zijn.

We leven in een wereld die letterlijk gek aan het worden is.

We gaan dit jaar niet genoeg voedsel maken voor iedereen in de wereld, en de vooruitzichten voor de komende jaren zijn nog slechter.

Onze leiders weten dat er hongersnood op komst is, maar ze lijken vastbesloten om het nog erger te maken.

Neem de komende vakantie de tijd om van onze zon te genieten nu het nog kan.

Als de globalisten hun zin krijgen, zal het niet lang meer duren voordat de zon veel zwakker is en er veel minder zonlicht onze planeet bereikt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-projectVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe duisternis voor ons: Waar de oorlog in Oekraïne naartoe gaat
Volgend artikelAmerika heeft zojuist een groot imperium vernietigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Volledig van God los de smeerlappen. De genocide bank de rotprik heeft volgens die idioten te weinig resultaat gebracht. Nu is de door hun gewenste hongersnood aan de beurt.
  Wat een verschrikkelijk TUIG! Zelf biefstuk vreten en het plebs honger lijden.
  Wat een in en in verrotte wereld!

 2. Ik wil geen ‘zeurpiet’ zijn, maar ik zeg dit nu al jaaaaaaren… Ook in NL weer een poging ondernomen om de touwtjes aan elkaar te knopen. Zie:

  zonderreden.substack.com

  Vergeet ook niet dat de GMO-vaxspuit hier direct mee te maken heeft. Ontkoppeling van de levenskracht.

  • Hoi Immortal – Weet jij toevallig ook iets over (de stand van zaken omtrent) het Artificial Sun Project? Ik geef het hier even een naam, maar zal vast onder een andere naam in productie zijn. Aantal jaren geleden alweer heeft RFB (Richie from Boston) er aandacht aan besteed; inclusief locatie en beeldmateriaal. Dat object zou de zon moeeten vervangen… RFB is al een aantal malen uit de lucht gehaald en is steeds doorgegaan met info bloot te leggen. Heb ´m al tijden niet meer opgezocht, maar wellicht dat jij weet hebt van dit project?
   Groet!

   • Hallo Anti, dat is een energie bron, die nuclear fusion gebruikt (dus geen afval zoals met fission). China hoopt dit klaar te hebben rond 2050. Maar dat heeft imo niks te maken met die idiote plannen van Bill Gates zgn voor de bestrijding van ‘climate change’. Gates wil van het dak van ons huis af, en dat dak vervangen met een zonneblokker dat de boel verduistert. Kennelijk is hij bezig met Harvard om daar iets van te brouwen. Het heeft echter niks met ‘climate change’ te maken, want dat is ook bedrog. Want de zon is niet zomaar feller gaan branden toen Al Gore met zijn boek uitkwam over de ‘global warming’ , en de Aarde doet ook niet zomaar ineens aan ‘opwarming’ ook al zegt het debieltje Greta T dat. Deze fusion reactor in China kan niet als een vervangende ‘zon’ functioneren, want het bevordert fotosynthese niet. Alleen de zon doet dat. De reactor geeft wel energie, maar voedt de normale levensprocessen niet. Dus ook niet Vit D aanmaak in je huid, en zo. Hun energie reactor laat de landbouw niet bestaan als de hele Aarde omhuld wordt in een soort van stoflaag die het zonlicht blokkeert. Of ze moeten overal bepaalde lampen installeren, met een specifieke wavelength voor specifieke planten, zoals bijv in de weed teelt… , die ze dan met energie kunnen voeden uit die reactor. Fusion betekent wel schonere energie. Deze reactors werken met plasma en magnetische velden voor de verhitting van de plasma, waar ook Tesla mee bezig was om vrije energie te kunnen tappen uit de ionosfeer. Echter, een contained experiment dat een paar seconden duurt (zo ver zijn ze), is éen ding. Maar als je op de ionosfeer gaat experimenteren met EMF veroorzaak je klimaatstoringen; dat zien we nu al jaren, en dat heet dan ‘global warming’ en daar zijn ook die chemtrails mee gemoeid. Er zijn andere redenen voor dat geknoei met de ionosfeer….De ‘artificial sun’ is een energie centrale die ze willen maken, die het proces van de zon imiteert. Maar dat gaat nog heel lang duren. Dat gedonder van Gates is veel gevaarlijker omdat dit voor de ‘ruimtevaart’ bedoeld is, wat nu al jaren loopt, en daar is veel geld mee gemoeid. Geld. Je weetwel.

 3. Nog even wachten als het aan die gekken ligt, hebben we met een jaartje een nucleaire winter.
  Is dit allemaal onnodig.
  Zo zie je maar elk nadeel heeft zijn voordeel.

  • Die gekken weten dat ze Poetin niet zo gek krijgen om als 1ste te gaan gooien (lanceren). Wel als men nucliare bekleede raketten (niet verwarren met atoombom) vanuit bv polen afschiet.
   Poetin heft gewaarschuwed dat hij niet zal aarzelen terug te schieten met radioactief spul.

 4. Bill Gates ontwikkeld het , laat zijn EU hoeren en het WEF tuig op onze kosten ons leven kapot maken. Wie tuigt de kerstboom op? in het kader van CO maatregelen is iedere willekeurige boom met laag hangende takken ook goed.

  • ik geef toe dat een nette verzorgde kerstboom wel wat bijdraagt aan de sfeer in huis gedurende de feestdagen. maar eerlijk is eerlijk, ik heb die massahysterie nooit echt góed begrepen. ineens moet iedereen een boom met lichtjes in de woonkamer hebben staan, simpelweg “omdat iedereen het doet”?????
   Ik heb die logica nooit kunnen volgen. En ik weet het, ik begeef me op glad ijs, want het beste alternatief, de kunstboom is kunststof en ook schadelijk voor het milieu, maar die boom gaat een leven lang mee, als je er zuinig op bent en geen katten hebt.

   • en voor alle duidelijkheid, ik heb een kunstboom en die blijft als nieuw, want hij komt al vele jaren niet meer van de zolder af. ik ben helemaal klaar met al dat BIJ geloof. de bijbel is ook maar gewoon een boek, meer niet.

    • Paul Peters juni 29, 2023 at 21:27

     ´Most people dismiss the commercialism, the pagan influence, or the impossibility of a December 25 birth, and take comfort in slogans such as “Put Christ back in Christmas.” But, would true Christians feel comfortable celebrating Christmas if they understood that you cannot “Put Christ back in Christmas” because Christmas is founded upon Satan worship?

     This is no new understanding! But the churches of the world hide or ignore this truth! The Catholic Encyclopedia reveals: “Christmas was not among the earliest festivals of the Church. Irenaeus and Tertullian omit it from their lists of feasts…” (vol. 3, pp. 724, 728). Christmas was even briefly outlawed in Massachusetts in 1659 and in England in the mid 1600s as being unbiblical.

     Understand. Before Christmas was the Roman Saturnalia, upon which Christmas is founded. Tertullian, considered an early Catholic church father, wrote that during the Saturnalia, presents were exchanged and “every pomp of the devil is frequented” (On Idolatry, circa 200–206ad).

     The Romans eagerly adopted Mithraism in the form of the Saturnalia. Emperor Diocletian built a temple to Mithra in Carnuntum, and “The 25 December was observed as his birthday, the natalis invicti, the rebirth of the winter-sun” (ibid).

     In Mithraism, the mid-winter festivals began with worship of Zervan, whose celebrations ended on December 24. The celebrations then transitioned to worship the reborn Zervan as the newborn Mithras, the new Saturn, born on December 25 who brought back the sun after the winter-solstice (Mithras, the Secret God, M.J. Vermaseren).

     The pagan god Zervan was depicted as a winged, part-human, part-lion figure. Thus, we see that Zervan depicts angelic cherubim characteristics (2 Chronicles 3:13; Ezekiel 10:14). Further, Zervan was typically accompanied by snakes wrapped around his legs, arms or body (The Mysteries of Mithra, by Franz Cumont, 1903, page 93). Scripture reveals that Satan (formerly Lucifer) is a fallen cherub (Ezekiel 28:14–16), and is associated with the snake (Genesis 3:1–14; Revelation 20:2).

     Regardless of fond memories or whether “everyone does it,” a true Christian will reject Christmas, not only because of the commercialism, the pagan influence, and the impossibility of Jesus being born mid-winter, but more fundamentally because Christ refuses to have any part with idolatry (2 Corinthians 6:15–16). Christ was never part of Christmas and He will not be “put back” in Christmas.´

     How Satan/Santa tricked the world with Christmas and Why I don’t celebrate Christmas anymore.

     https://www.youtube.com/watch?v=EwI0IcGWvUU

    • Een boek met zeer veel vouten die natuurkundig gezien opdat moment niet zou kunnen bv Arc van Noach omdat er niet genoeg ijs en sneeuw aanwezig is om heel nederland onderwater te verbergen.
     Laatstaande de hoogste bergtoppen.
     Helaas zelfs gelovien met universiteit blijven erin geloven.

     Oblix zou hebben gezegd:” Domme jongens die gelovigen”. 🤔😁

 5. “Planten hebben zonlicht nodig om te groeien”… JA!

  EN stikstof, want dat is het belangrijkste ingredient van kunstmest.
  EN CO2, dat ook voedsel voor alles wat groen en gezond is, dat door glastuinbouwers in grote hoeveelheden wordt toegevoegd aan het klimaat, en waar alle levende organismen ZUURSTOF voor terug krijgen!

  Willen we een groene planeet met een gezonde natuur dan hebben we MEER CO2 nodig!

  Maar de globalistische massa moordenaars willen alles wat voor een gezond lichaam en leven op aarde noodzakelijk is vernietigen! Uit naam van onze “vrijheid en veiligheid” en om “het klimaat te redden”…

  Is er ooit in de menselijke geschiedenis een meer leugenachtige en moorddadig regime aan de macht geweest?? Wat de NWO/WEFascisten van plan zijn is vele malen erger dan de ergste dromen van de zionazies!

 6. Om te weten hoe het afloopt hoef je alleen maar te luisteren naar het sprookje van “het ontevreden vissersvrouwtje” Zij wilde steeds meer en meer, ze kreeg het ook maar toen ze wou bepalen wanneer het regent of de zon schijnt, raakte ze ALLES kwijt wat ze vooraf gekregen had. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om wijs te zijn. Sprookjes en spreuken bevatten meer wijsheden dan dure scholing. “Hoogmoed komt voor den val” Jammer dat ik geen geduld heb want ik zou dat schorem graag vandaag nog zien branden

 7. Spoileralert!!!

  Dit verduisteren doen ze al jaren en slechts met het doel alles zoveel mogelijk te vernietigen en de mens zo min mogelijk overlevingskans te geven.

  Niets nieuws maar nu gaan ze de goedgelovige massa klaarstomen en er openlijk over praten. Een goede wappie ziet al decennia dat ze dit doen en weet ook al lang de werkelijke reden en dat is niet om iets te verbeteren…

 8. Totaal blokkeren lijkt mij absoluut onmogelijk, wèl reduceren! En, och wat maakt het allemaal uit?
  Als ik zie hoe ze in oecra omgaan met co2 en ik niets hoor van die “groene” jongens, eigenlijk helemaal niets!
  Dan zal het allemaal best mee vallen , toch? Och weet je, het kan mij allemaal niet zoveel meer schelen.
  Ik ben 76 wat kan mij nog gebeuren? AH, ik kan DOOD gaan? Nou, da’s niks nieuws voor mij!
  Ik, wij hebben geen kinderen waar we ons zorgen over hoeven te maken. Toch heb ik een hèèl klein beetje
  medelijden met de nieuwe generatie? Ja, écht waar? Nou neen, eigenlijk intresseerd het mij voor geen millimeter! Na mij de zondvloed!!! Ik heb begrepen dat er plannen of ideeen zijn dat militair materiaal “groen” gemaakt moet worden, dwz batterijen voor tanks en ander rollend materiaal. Waarom ons dan nog langer druk maken? Voor de co2 word in ieder geval gezorgd, toch? We leven in één groot circus.

  • Hahahaah! ik zit zo te lachen… echt waar wat je zegt. Laat de boel maar barsten, want de meeste mensen willen het toch zelf. Lekker alles laten regelen door anderen, ze weten het allemaal zo goed via de MSM, en de levenshoudig van ‘het zal me tijd wel duure’…

   Maar voor jezelf, beste Lucifer, die hele stikstof en CO2 sheistery is puur bedrog – trap daar niet in. Heeft niks te maken met de ‘klimaatopwarming’. Mensen trappen er graag in, want dat hebben ze weer wat. En anderen hebben dan weer een baantje, zoals Piet Hein-vd Wal, en kunnen ze lekker boeren domineren, en anderen gooien dan weer met soep op schilderijen, en dan houden ze weer leuke tokkie-klimaatprotestfeesten, en zo, met spandoeken, en hoedjes, en weet ik wat. Maar het gaat helemaal nergens om… want met zijn allen trappen ze in de stront die voor ze ligt te stinken. Grappig toch eigenlijk.

   Voor de vrolijke noot:
   https://www.youtube.com/watch?v=9PxYxwJ8pLw

 9. Dit doen ze om mensen te laten smeken om vitamine D. Chronisch tekort aan vitamine D3 veroorzaakt ontstekingen en kanker. Dit doen ze al vanaf 2014/15 ongeveer. Maarja, ik lul maar wat he

 10. Nee dit is geen vergissing.
  Dit is weer z’on aspect dat Amerika ALLES IN DE HAND wil houden.
  Zelfs de natuur moet naar hun mening HUN GEHOORZAAM ZIJN.
  Het zijn daar in Amerika totale querulanten…..
  Ik kon het ook niet geloven en ik verzette mij er ook tegen, maar met chemtrails en geofysische geoenginering methoden zijn ze ook al volop bezig om ons klimaat te beïnvloeden, en gezien de grillige zomers en weers invloeden en veranderingen lijkt dit toch zeker wel invloed te hebben.
  Tevens is het een mooie manier om ons de burgers, geld uit de zak te kloppen en VOORAL: NET ALS BIJ CORONA BANG TE MAKEN
  Deze idioterie is begonnen in China waar ze bij de erste Olympische spelen het weer probeerden te beïnvloeden met zilver nitraat en of zilver dioxide.met vliegtuigen over de wereld uit te sproeien…..
  ( overigens is dit ook een vrijeenvoudige manier om virussen uit te storten over zeer grote groepen mensen)
  Amerika kon toen niet achter blijven en John Brennan heeft het geofysische manipuleren pas gelden OPENLIJK TOEGEGEVEN.
  Google hem maar eens….. walgelijk om te lezen, dat mensen tot zulk groot kwaad in staat zijn…..

  Waar zijn onze bijen❓
  Waarom vallen broedende kolonies sternvolgels in één weekend allemaal dood neer zowel de ouden als de jongen allemaal tegelijk….❓❗️❓❗️❓❓
  ( dit laatste is pas gebeurde in de omgeving waar ik woon) en dan wordt gezegd…. Vogelgriep maar de verschijnselen van vogelgriep zijn totaal anders, en er waren geen andere vogels dood…..

   • De bosbranden in Australië – niet eens zo heel lang geleden – zijn aangetoond ook aangestoken. Het zijn de grote compagnies die de natuurwateren ´beheren´ die uiteindelijk aldaar een grote catastrofe hebben aangericht en waar mens, dier en natuur slachtoffer werden en de verzekeringsmaatschappijen de boel verder uitkleedden. Uiteraard is ´de politiek´ met allerhande belangen er bij betrokken en blijven de feiten voor het grote publiek in de doofpot.

 11. Is al decennia gaande al vanaf operatie Popeye!

  Nu doet men net of het iets is wat nieuw is🙈

  Zonlicht heeft effect op het menselijk 6de zintuig, het derde oog en dus de connectie met spiritualiteit, en dat is wat ze graag wilde voorkomen!

  Maar om te blere over een onderwerp zonder enige kennis van zaken in pacht te hebben, wordt oordelen wel lastig voor mensen die zeggen iets van kennis in huis te hebben.

  Ze opereren onder solar radiation management, terwijl hun terreur naam Albedo Management hun echte naam is .

  Onthoud dit 👇🏻🙏🏻

  “Albedo is het percentage van zonlicht dat direct weer terug reflecteert de ruimte in”

 12. De zon willen blokkeren is een kansloze missie, nu met die chemtrails dat er een grijze bewolking ontstaat, groeien planten het bomen prima van. Dan komt het licht niet meer zo gericht, maar van alle kanten. Je hebt als ware geen schaduwen meer. Dat viel mij op als ik in de auto reed. Als nu de zon vol op schijnt verbrandt eigenlijk alles, want door die chemtrails decennia te sproeien is de vochtigheid steeds verder gedaald in onze atmosfeer, wat normaliter het schadelijke ultraviolet licht tegen hield, wat nu na genoeg verdwenen is. In de jaren 1970 zaten we nog massaal aan het strand zonder zonnecrème en zonder zonnebrillen, als we dat nu zouden doen branden we letterlijk weg door het ultraviolet licht van de zon.

  Zo zorgen de windmolens in het kader kunstmatig het klimaat warmer te maken, onder het kopje van zogenaamde groene energie en CO2 reductie. Windmolens zorgen ervoor dat de wind het land niet meer kan afkoelen, het remt de wind en verandert de windrichting door turbulentie na de windmolens.

  Windmolenparken zijn gewoon klimaat opwarmers, want het rendement energie opwekkers zijn negatief door die turbulenties. Tevens zorgen windmolens dat de verdamping van de aardbodem versnelt en zo alle leven rondom de windmolens vernietigen. Door o.a. hun constante trillingen in de bodem verdichten ze de bodem, waardoor bij neerslag geen regenwater meer in de bodem kan trekken. Wat overstromingen kan veroorzaken in lager liggende gebieden, maar ook dat het grondwaterpeil steeds verder zal zakken en uiteindelijk de funderingen van de windmolens en zijn omgeving alle funderingen verzakken, zoals nu bij de gasboringen in Groningen.

  Zo wordt met de 3,4,4+,5G netwerken bewust alle insecten mee bedreigd, omdat het aardse analogische elektromagnetisch veld kunstmatig wordt verstoort door de elektromagnetische digitale blokgolven, waardoor de oriëntatie van de insecten verstoort wordt en zo hun korf niet meer terug kunnen vinden en zo afsterven. Met als gevolg dat de insecten etende vogels ook uit onze omgeving zullen verdwijnen. Maar ook door alle chemische besproeiing van onze gewassen vermoorden we massaal onze insecten uit. Die nu gratis en voor niets onze gewassen bestuiven en de bodem vruchtbaar houden. We zijn alle zover geïndoctrineerd op de scholen, dat we dieren en planten afzonderlijk zijn gaan zien. Maar elk dier heeft een relatie met bepaalde planten en/of bomen. De 1 is afhankelijk van de ander en andersom. Alleen de mens is zover van de natuur verwijderd door die indoctrinaties, dat het niet meer weet welke taak hij/zij had in de natuur.

  Wat we met vooruitgang bedoelen is dat we alles wat natuurlijk is afschaffen en vernietigen en voor in plaats de natuur kunstmatig na te bootsen tegen betaling, om er gebruik van te mogen maken. De globalisten is de nieuwe naam voor zionisten waar de NAZI’s onderdeel van zijn. Die andere helemaal niets gunnen en daarom op alles een meter willen zetten, zodat ze andere daarvoor willen laten betalen. Maar het wordt als ware van ons gejat en gaan ze dan bepalen wat we wel of niet meer mogen gebruiken. Maar niets is van iemand op de wereld, we hebben het allemaal te leen van de aarde. We moeten wat we te leen hebben in ons leven als goede leenmeesters het onthouden en de natuur staat voor overvloed en niets bestaat in schaarste. Alleen die dingen waar er kunstmatig een meter op is gezet. Zodat ze de prijzen kunstmatig kunnen verhogen puur uit eigen egoïsme. Door de kunstmatige geld creatie hebben ze macht over ons vergaard en spelen ze nu GOD over ons. Deze look à like mensen zijn in werkelijkheid al om gebouwde cyborgs die aangestuurd worden door het A.I. systeem dat van 0 tot 1 kan tellen. Waar het zwart/wit denken vandaan komt.

 13. Ik ben geen genie of wetenschapper op het gebied van meteo. Ik observeer, mijn hele leven, van mens tot natuur etc.. Nu nog meer dan ooit. Ik durf met zekerheid te zeggen, helaas dat men tot meer in staat is dan dat ik ooit had durven dromen.

 14. Het idee van “zon blokkeren” (wat ik trouwens een slechte, bevooroordeelde naam vind) zou ik niet gelijk associëren met de globalisten. Ik begrijp dat het schokkend kan overkomen bij breed publiek, maar het is niet verstandig om alle vergaande ideeën als “globalistisch” te bestempelen en op deze grond af te werpen. Globalisme is een – naar mijn mening verkeerde – economische leer, terwijl de vergaande ideeën om bijv. de klimaatverandering tegen te gaan niet in de eerste plaats de economie dienen.
  Uit mijn lange betrokkenheid met de ecologie en klimaatverandering komt steeds duidelijker naar voren dat JA, er vindt een zeer bedreigende, globale klimaatverandering plaats, maar NEE, deze is niet in de eerste plaats door de mens veroorzaakt (antropogeen). Geen wonder dus dat de huidige paniekerige reacties om de CO2 uitstoot te beperken geen of zelfs een tegengesteld effect hebben.
  Betekent dit dat we niets tegen de klimaatverandering kunnen doen?… Weet ik niet, misschien. Maar als we wel een kans hebben om dit proces af te remmen of om te keren dan ligt die kans in andere, goed doordachte en, jawel, globale ingrepen. Daarom zou ik ook de wetenschap in alle vrijheid laten denken aan het beperken van de zonnestraling op Aarde.

 15. It is as we ending a “Big Cycle” in nature as we move from Pisces to Aquarius are the cycles from every 2000 years we are passing through and as a result we get at the cycle’s ends with the following natural disasters such as:
  1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche;
  2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding;
  3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire;
  4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning.

  Volcano Earthquake Wildfire And Air Quality Update Live With World News Report Today July 18th 2023!
  https://www.youtube.com/live/TPoN06pj_Ng?feature=share

  The Sun is Exploding
  https://www.youtube.com/live/MWz1D2FEBl0?feature=share

  Earth Has Reached The End of a 26000 Year Spiritual Cycle. The earth is moving up in vibration or frequency from the third dimension, or third density is a better term, through fourth density, which is where we are now. And then eventually, into fifth density.

  Fifth density is a vibration of oneness and unconditional love.
  https://youtu.be/Ehpue8pNk38

 16. Jij zit een beetje in een andere dimensie Alex met je zorgen over zonnepanelen. Tenminste, als je het serieus bedoelt. En ik heb het niet over de “dimensions” van Andreas hierboven, die laat ik even aan hun eigen “vibrations” 😀. Meer de zaken zoals het probleem of ik mijn oude noren nog op zolder moet houden. Oké, dit zijn praktische vragen, en ik heb veel respect voor praktisch denken. Maar ze zijn toch weinig relevant in de discussie over klimaatverandering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in