Verschillende Europese landen hebben hun beperkingen versoepeld en zelfs de vaccinpaspoorten afgeschaft nu duidelijk wordt dat deze maatregelen niet veel doen om de verspreiding van het virus tegen te houden. De ongekozen leden van de Europese Commissie die de EU besturen, stellen echter voor om het COVID-19 vaccinpaspoortsysteem in de Europese Unie nog een jaar te handhaven, bericht Cassie B.

De Europese Commissie heeft onlangs een mededeling op haar website geplaatst waarin zij verklaart dat zij voornemens is het digitale COVID-19 certificaat van de EU te verlengen tot 30 juni 2023.

De verklaring luidt als volgt: “Het COVID-19 virus komt nog steeds veelvuldig voor in Europa en in dit stadium is het niet mogelijk om de impact van een mogelijke toename van het aantal infecties in de tweede helft van 2022 of van het opduiken van nieuwe varianten te bepalen.”

“De verlenging van de verordening zal ervoor zorgen dat reizigers hun digitale COVID-certificaat van de EU kunnen blijven gebruiken wanneer zij reizen in de EU waar de lidstaten bepaalde volksgezondheidsmaatregelen handhaven.”

In de verklaring wordt echter wel erkend dat individuele landen kunnen beslissen of zij al dan niet willen doorgaan met het gebruik van het COVID-19-vaccinpaspoortsysteem van de EU, en wordt gesteld dat “Het binnenlands gebruik van de digitale COVID-certificaten van de EU blijft een zaak waarover de lidstaten zelf kunnen beslissen. De EU-wetgeving inzake het digitale EU COVID-certificaat schrijft het binnenlands gebruik van het digitale EU COVID-certificaat (zoals voor de toegang tot evenementen of restaurants) niet voor en verbiedt het evenmin.”

  Top 8 meest voorkomende en ernstigste bijwerkingen van Covid-vaccins

In de verklaring worden de EU-lidstaten voorts aangemoedigd om de geldigheidsduur van de nationale COVID-19-paspoorten af te stemmen op de geldigheidsduur die de EU voor reisdoeleinden heeft vastgesteld.

EU dringt aan op versoepeling van de beperkingen door de lidstaten

Deze maatregel komt er nadat uit een recente studie van deskundigen in Spanje is gebleken dat vaccinpaspoorten geen significante invloed hebben op het terugdringen van het aantal besmettingen met het virus, wat aansluit bij de bevindingen van de regering van het Verenigd Koninkrijk dat vaccinpaspoorten het aantal COVID-19 infectiesin het land zelfs kunnen doen toenemen. Volgens de Spaanse studie kunnen de paspoorteisen niettemin nuttig zijn in die zin dat zij de mensen waarschuwen voor het voortdurende gevaar en degenen die aan de samenleving willen deelnemen, aanmoedigen om het vaccin te halen.

Verschillende Europese landen hebben onlangs de vaccinatiepassen en andere beperkingen afgeschaft. Zweden bijvoorbeeld heeft sinds 9 februari al zijn COVID-19-beperkingen afgeschaft, zodat mensen weer kunnen leven zoals voor de pandemie.

Deze aankondiging kwam slechts een dag na een soortgelijke aankondiging door Zwitserland, dat beloofde een einde te maken aan zijn verplichte thuiswerk- en quarantainebeperkingen. Bovendien zullen toeristen die het land binnenkomen, geen COVID-19-certificaat hoeven voor te leggen. Verschillende andere beperkingen zullen deze maand ook in Zwitserland geleidelijk worden opgeheven.

De twee landen voegden zich bij Denemarken, het eerste EU-land dat alle COVID-19-beperkingen ophief en de classificatie veranderde in een endemische ziekte. Vanaf 1 februari hoeven mensen geen gezichtsmaskers meer te dragen of COVID-19 paspoorten te tonen om vestigingen in het land binnen te komen, hoewel er beperkingen gelden voor degenen die vanuit andere landen binnenkomen.

  Nazi Propaganda: Staatsmedia geeft ongevaccineerden de schuld voor duizenden sterfgevallen

Tsjechië eist inmiddels vanaf 9 februari niet langer COVID-19-paspoorten om restaurants en andere uitgaansgelegenheden binnen te komen, wat betekent dat ongevaccineerde mensen weer aan de samenleving kunnen deelnemen. Zelfs Frankrijk, dat bekend staat om zijn zeer restrictieve vereisten voor vaccinpassen, eist niet langer dat mensen buitenshuis maskers dragen of thuis werken, hoewel andere maatregelen van kracht blijven.

De pandemie evolueert in Europa, en de houding ten opzichte van het virus is veranderd in het licht van Omicron en lopend onderzoek naar de doeltreffendheid van strenge maatregelen. De directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie, Hans Kluge, verklaarde onlangs dat Europa nu een “lange periode van rust” ingaat. In sommige landen zijn weliswaar recordgevallen geconstateerd, maar deze leiden niet tot ziekenhuisopnames in het tempo van vroeger, en het aantal sterfgevallen stabiliseert zich.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

33-Jarige “volledig gevaccineerde” man drijft de spot met “anti-vaxxers” en noemt hen “idioten” en “debielen” – binnen 3 maanden dood na zijn experimentele inentingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Roger Hodkinson: De poortwachters van het vaccinnarratief zullen onwetendheid gebruiken als hun “verdediging bij de Neurenburg II processen”
Volgend artikelWe zijn nu allemaal truckers!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

23 REACTIES

 1. Er was geen pandemie, enkel een golf van waanzin met bijbedoelingen. Wat we zien is poging om iedereen ter wereld ten markeren en een permanente QR code in de nek te draaien. Zo kun je slaven maken van vrije mensen, door ze te coderen en daarna te beperken in hun dien en laten door voorwaarden te scheppen….

  Wanneer geld puur digitaal word is vrijheid weg, wanneer reizen enkel mag met een code, wanneer wat je doet op interent word geregistreerd en nagekeken door regeringen, wanneer waar je ook gaat of staat jou gezicht word herkend, dan leef je niet meer maar dan mag je bestaan. De droom van iedere dictatuur. Tot de stroom uitvalt…..

  Mij zul je niet inneen demonstratie zien lopen, de drukte is niet verenigbaar met mijn gevoels en indruk verwerking. Dat ik er niet ben is niet omdat het mij niets interreseert, maar omdat ik geen heil zie in het protseteren volgens de regels van hen waartegen het protest is gericht. Als bijvoorbeeld demonstranten eerst toestemming moeten vragen en dan naar een veld of een uithoek op een industrie terrein worden gestuurd, dan is demonstratie niets meer dan een fijn gevoel hebben voor jezelf , een uitlaatklep, zelfbevrediging in groepsverband. Dat is prima in het voordeel van hen waar je tegen protesteerd.
  Als een regering niet luistert naar de wensen van het volk, als er geen mogelijkheid is tot een volksraadpleging met bindende uitkomst, dan is demonstreren enkel nuttig als het word gedaan waar de aanstichters er last van hebben, en als de demonstranten rugdekking hebben van een geweldsmiddel om niet te worden weggeslagen door een knokploeg van de overheid. Persoonlijk, en ik sta niet in menigten te protesteren, maar persoonlijk als ik tijdens een demonstratie word geslagen door een agent of men schiet op mij omdat men het niet kan winnen, dan is de volgende keer dat ik de straat opga uit protest dit in een meer dan gelijke geweldsmogelijkheid en met motivatie tot winnen ten kost van alles.
  Om die reden blijf ik ook weg uit demonstraties, ik zou niet kunnen accepteren dat lui die worden betaald uit mijn belasting bijdrage en die TEN DIENSTE moeten staan van hun volk met geweld in opdracht van lui die onterecht de macht hebben even hun wil opleggen aan de meerderheid. Zoiets is onacceptabel.
  En over dat onterecht de macht hebben het volgende: verkiezingen zijn enkel democratie waardig als men de winnaars ervan respecteerd. In 1994 werden de Centrum Democraten een van de grotere partijen in Nedeland. Geweldm vanuit alle hoeken en gaten was het gevolg, onder andere aangestuurd door andere politieke partijen en zelfs de Binnenlandse veiligheidsdienst, die hun Antifa personeel ( Paul Kraaier, Antifa, anderhalf miljoen achterstallige betalingen van de staat gekregen, zoek op internet)
  Dat geweld was de aanzet tot het slopen van vrijheid en grondwetelijke rechten, en de ambtenaren deden mee.
  En toen kwam er een kale Rotterdammer die vanuit niets de grootste partij van Nederland werd. Dat moest ten koste van alles worden vermeden, en gegarandeerd dat de overheid ergens in de moord op Fortuyn heeft meegeholpen. Wie waren de belang hebbenden? De zittende politici….en de rest van de lijst Fortuyn werd even omarmd en daarna wandelen gestuurd….als kleine kinderen met een lollie van de juf en een belonings sticker ….

  Deze twee gevallen van het kapot maken van politieke partijen door de gevestigde orde is de reden dat het huidige kabinet en die daarvoor kwamen onrechtmatig zitten. De oppositie is vermoord, verjaagd en dan nog stellen dat je vrije verkiezingen hebt? Nederland is een dictatuur waarbij de leiding zowel in de politiek as in het ambtenaren gebeuren zit. De enige “oppositie” die er nog is word structureel uitgesloten….
  Dit is geen vrij land, dit land is een verkapte dictatuur.

  Als de EU, welke bestaat uit ambtenaren in loondienst van de Europeese landen hun wil gaan opleggen aan vrije mensen dan zit er iets structureel fout. Dan moeten ambtenaren die de macht grijpen met zware straffen en sancties worden geslagen tot de stront uit hun oren komt. Welk bedrijf accepteerd het als de arbeiders de directie en de aandeelhouders buiten spel zetten en zelf bepalen wie en wat er gebeurd in het bedrijf maar wel eisen dat hun loon oiedere maand op tijd is overgemaakt? Welk bedrijf accepteerd dat? Geen een !

  Maar dus wel een stel volgevreten ambtenaren die scheef hangen van de smeergelden even de les laten bepalen en ieders leven….ik denk het niet.
  Wie weet loopt er een keer een boze burger binnen die twee dozijn van die honden volpompt met zijn of haar puddingbuks….of een vliegtuig dat het EU gebouw platmaait….het zou zowel gewenst als verdiend kunnen zijn….

  Als burgers moeten we tastbare voorbeelden gaan stellen gezien het protesteren en petities aanbieden en het vragen om gezond verstand en redelijkheid bij bestuur nutteloos en tijdverspillend zijn.

  Of we zijn een democratisch werelddeel of we zijn een unie van dictatuur….en als we een dictatuur zijn dan kan iedere burger dartegen vechten, simpelweg door lokaal de legosteentjes en dito poppetjes weg te nemen die gezamelijk het huisje vormen.

  Vrijheid is het waard om voor te sterven, maar beter is het hen die vrijheid bedreigen te doden en hen die het vrijheidsberoven beroepshalve doen nog een keer te laten overdenken of vrijheid willen een misdrijf is zoals beroving of dat het in ieders belang is om gegarandeerde vrijheid in zowel geschrift als werkelijkheid te hebben. In welke biotoop kan de mens mens zijn en waar beging het slavendom?

  Duchesne.

 2. “Zweden bijvoorbeeld heeft sinds 9 februari al zijn COVID-19-beperkingen afgeschaft, zodat mensen weer kunnen leven zoals voor de pandemie.”

  Cassie B. vergat te vermelden dat dit alleen geldt voor Ingespotenen. Voor niet-Ingespotenen gelden alle restricties.

   • Heel juist opgemerkt 99,95% van de gehele mensheid heeft lichte tot zware vorm van de Downsyndroom> hele volks-stammen vrouwen die ff snel zich laten vaccineren met kind en al om daarna ff weekend naar Disneyworld te gaan en als je ff doorvraagt gaan ze zweten …doen het voor en tegen de kwetsbaren….zelf meisje van 25 had Corona gehad> stelde niks voor … maar ging weekend ski-en in Oostenrijk> ze had alle boosters al gedaan zodat ze gelijk uit haar werk in vliegtuig kon stappen,want dan had ze geen last meer van al die waanzinnige controles..nou deze logica kan je bijna niks tegenin brengen… allemaal door al die overheden die ervoor zorgen dat zelfs als mensen niks hebben of zogenaamd hersteld zijn dan nog hoppa alle boosters erover heen want men wil gewoon vrij kunnen uitgaan en vrij op vakantie.Er leeft dus totaal geen intelligentie vermogen bij de bevolking en doen meteen wat de overheid vraagt> ergste geval jongen van 33.. wil alle boosters echt nemen ,dat liever dan zo doorgaan was helemaal klaar met crisis…

  • Ik heb politiek aangekaart dat iedereen in de tweede en eerste kamer eerst ff laten testen alvorens in zaal te gaan zitten…wij moeten dat ook … dus politici… ook dus als je op tv -show terecht komt eerst ff testen>>
   En het gekste verhaal>> er was een omicron-variant ontdekt ergens in een achterafsteegje in Afrika… waarschijnlijk dus bij een gevaccineerde ,want hoe komt anders het virus de grens over??En alle gevaccineerden testen doen ze niet en die nemen dus alles mee naar Europa> grappig want een on-gevaccineerde kan het nooit geweest zijn ,die mogen nergens de grens over> op onderzoek bij RIVM,steken ze kop in zand en in de politiek is het niet eens belangrijk om r te melden>> maar alle besmettingen per dag dat wel????grrrrrrrr

 3. Alles alleen op politieke beslissingen van beesten die geheel in hun eigen kooi leven.
  Alle door hen aangevoerde motivatie, als er die al een is, is gebaseerd op leugens en bedrog.
  Het nieuwe normaal?

 4. Zoals verwacht…beetje optochten houden en toeteren is meer dan zonde van de tijd.
  Een krachtige goed voorbereide aartsvijand en dan denken dat ze van zo’n giller onder de indruk zullen zijn?
  Wsl was dit de hoop ook want dan kan de ontwrichting op de conto van de “truckers en andere terroristen” geschreven worden.
  (en ik vrees dat ze afgevoerd gaan worden voor de primeur in de heropvoedingskampen)

  We zijn echt een dom proletarische kudde en geven niet genoeg om onszelf….. EINDE VAN ONS!

  • geen truckers geen levensmiddelen /medicijnen,dus dat heeft echt effect en als nu ook al het leger en de politie weinig meer wil ertegen doen… nou dan gaat heel Europa plat en hopelijk wereldwijd

 5. Met andere woorden voor die achterna hollers
  De Domme massa schaapjes

  Die genen die Geld in het laatje van de Duivel Wolven in schaapskleren zal brengen

  De rest is op zichzelf aangewezen
  Als het aan de Duivel licht is het liever nu dan straks
  Laat staan vandaag dan morgen
  Dat de Atoombommen regen zal worden gestart .

  Immers die hebben hun Bunkers de Ark van Noach in de ruimte al klaar
  Inclusief opgeslagen voedsel in concerven blikken
  Voor minimaal 80 tot 100 jaren

  Zie Tekenfilm WALL E uit jaren 2008
  Want minimaal zoveel jaren kan het duren voordat Moeder Aarde weer normaal bewoonbaar zal zijn

  Zie alles wat de bijbel verteld berust op waarheid
  Als het vergift is uitgewerkt zal de Ark wederom weer tegen een Rots botsen ergens in de Himalaya gebergten

  Hoe hoger hoe schoner
  Hoe lager hoe vuiler

  En alles begint weer van voren af aan
  Jaar Nul
  Daarom zijn de Amerikanen de Russen aan het treiteren uitdagen
  Van kom maar op dan ….
  Hee … Laffaards ….
  Gooi die bommen

  Maar boven in de Ruimte zal ditmaal het gevecht gewoon door gaan
  Dat vergeten de Amerikanen alleen

  Battle Star Galactica
  Star Wars
  The Terminator met Arnold schwartzenegger zwarteneger die Wit is
  Iets Als Michael Jackson mooie Zwart met Ronde bolle neus ineens punt neus blank is
  Maar wel een super helderziende
  Die kon voorspellen wat nu gaande is ver voor zijn dood in de jaren 1990
  The Thunderbird film uit de jaren 1949 – 1954
  Zijn ook door hunzelf gemaakt
  Het spelletje gaat door
  The Time Machine geld voor de achterblijvers film uit het jaar 1960
  De handjevol overlevenden op Moeder Aarde
  Met de Warlocks en de Bluries Morlocks
  Onder de grond en boven de grond levenden
  Wederom werkers en Slaven

  Jaa De echte film echter blijft gewoon door draaien zonder dat er een film wordt gemaakt
  De mensheid zal worden uitgeroeid door de Duivel
  Als de Mensheid liever lui dan moe is
  Verder in slaap in een roes wil bivakkeren gecreëerd door de Duivel

  Daarom
  Wordt wakker mensen

  Tenminste als U niet Uitgeroeid wilt worden

  Sorry het was wel een Bezeten Nederlander die de Laast Dodo heeft vermoord hè
  De Grootste vogel ter wereld
  Op een indonesische eiland

  Dank U

 6. Domme domme mensen, ze zijn aan het feesten in oorlogstijd. Omdat ze het niet willen zien,
  Er zijn toch geen bommen en granaten (Zucht) Ze zijn aan het survivallen, dat betekend voor hen vrijdag weg en zondag weer terug. ik heb de Beelden gezien van Frankrijk gisterenavond, Ronduit shocking! Er waren 7000 robots (Politie) (SS) met maar 1 opdracht zoveel mogelijk mensen straffen. Walgelijk, maar begint hier ook te komen. De trein raast maar voort, en wie kan hem stoppen? that’s the question. Vrees dat er andere middelen moeten ingezet worden. Overal ter wereld word de mens onderdrukt. Wat is het volgende. Kampen??

   • 99,95% van de wereld bevolking heeft ziekte van downsyndroom, zelfs echte debieltjes die snappen nog meer dan normalen…allemaal angst … massa hysterie en helaas er gaan mensen dood .. iedereen trouwens… maar dat is de voornaamste motivatie om in godsnaam dan maar vaccin te nemen dan ben je zogenaamd beschermt.. spreek er wekelijks … valt niks tegenin te brengen.. zijn dom blijven dom

   • Een ieder geborene moet verplicht sterven op een dag

    Men kan een Natuurlijke dood sterven
    &
    Men kan een Onnatuurlijke dood sterven
    Dus zelfmoord plegen hoort daar ook tussen

    Ookal gebeurt dat nu met hersenspoeling
    Oplegging onder dwang

    De Duivel bestempeld het als :
    Helaas is het de Uiteindelijke beslissing van de beslissing nemer degene die op zo een verschrikkelijke gekwelde manier wil sterven

    Terwijl er een kwellings traject van hersenspoeling vooraf gaat
    Door de Duivel Zelf in scene gezet

    Dank U

 7. met een zakjapanner en statistieken zie je zo dat het gelul is die corona pandemie ,en de ban op werkende medicijnen plus flinke vergoedingen aan ziekenhuizen en protocol met remdesivir , tel daarbij de censuur op die er zo ineens was . zeker allemaal toevallig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in