Vrijheidskonvooi truckers © Dan Aponte

Terwijl het momentum van het Vrijheidskonvooi in Canada toeneemt en zich een weg baant naar de VS, en soortgelijke konvooien in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland van de grond komen, staan mensen collectief op tegen twee jaar van COVID-beperkingen, leugens, ellende en misbruik door toedoen van onze regeringsmeesters. En dat hebben we allemaal te danken aan de Canadese truckers. Oh, Canada’s truckers! We houden van jullie! schrijft Sally Zelikovsky.

Maar het gaat niet alleen om de truckers. Het zijn hun gezinnen die met hen meereizen. Het zijn de gewone burgers die hen brandstof, warme dranken en maaltijden brengen. Het zijn de drommen mensen die de kou trotseren en uit solidariteit de esdoorn vlaggen hijsen. Het zijn degenen die aan de zijlijn zitten en hen aanmoedigen – hopend dat ze niet toegeven; biddend dat ze zich blijven verzetten. Het zijn de niet-MSM journalisten die truckers daadwerkelijk interviewen en voor het eerst hun goed gearticuleerde grieven horen en onthullen dat ze, zo blijkt, niet de nazi’s, terroristen, racisten, witte supremacisten, kleine randminderheid of Neanderthalers zijn die de Trudeau-Biden elites je willen doen geloven.

De truckers zijn een duidelijk voorstander van vrijheid. Ze begrijpen tirannie als ze het zien. Terwijl vrachtwagenchauffeur na vrachtwagenchauffeur naar voren komt als Sikh, Jood, Afro, Aziaat, Oekraïner, en gewone blanke man, spotten ze met de simplistische en te vaak gebruikte, nu ho-maal en volledig verwachte, verzonnen beschuldigingen dat ze racistische terroristen zijn. Degenen die uit verre landen naar het Westen zijn gekomen, zijn echter bang dat de ellende en onderdrukking die zij in hun vaderland hebben achtergelaten, naar hun geadopteerde vaderland zullen komen.

Geen kappen. Geen hakenkruizen. Geen Confederatievlaggen. Dat zijn allemaal ficties van de overheid.

En wat is de reactie van de ambtenaren zowel in Canada als in de VS? Ze zetten GoFundMe onder druk om de 10 miljoen dollar voor het Vrijheidskonvooi te annuleren; ze vriezen truckers en hun kinderen uit door de politie hun jerrycans met brandstof te laten verwijderen bij vriezend weer; ze arresteren een oude man omdat hij toeterde; en ze hongeren truckers en hun gezinnen uit door te dreigen mensen te arresteren die hun eten en drinken brengen. Intussen beramen de Biden-regering en Pete Buttigieg plannen om alternatieve routes te vinden rond bruggen die grote vertragingen opleveren door het vrachtwagenkonvooi, en de staat Michigan dreigt de grote vrachtwagens en hun aanhangers met geweld van de Ambassador Bridge te verwijderen.

  Prof tennisser Rafael Nadal: "Als ik probeer te ademen, is het pijnlijk... Het is de hele tijd alsof er een naald binnenin me zit"

Laten we niet vergeten dat het Amerikaanse Departement van Binnenlandse Veiligheid (DHS) heeft aangekondigd iedereen die standpunten over COVID verkondigt die afwijken van de officiële regeringsagenda, te onderzoeken als een binnenlandse terrorist, in een poging een Amerikaans konvooi te dwarsbomen nog voor het begonnen is. Heb je dat begrepen? Dat is een ongrondwettelijke voorafgaande beperking van meningsuiting als je het mij vraagt.

Vergeet de politici. Die zijn waardeloos. Maar de politie, zowel in Canada als in de VS, zal moeten beslissen of ze diegenen wil steunen die vechten voor het recht om vrij te leven, of dat ze de kaplaarzen en bruine hemden van de fascisten uit het verleden wil zijn, die robotisch het bevel van hun meesters uitvoeren.

Dit is niet langer de gewone rechtshandhaving – beschermen en dienen, zorgen voor vrede en veiligheid van de burgerij. Het gaat erom dat onze regeringen een virus gebruiken als excuus om ons te beperken in onze mogelijkheden om te werken, wonen, reizen, spreken, bidden en opvoeden; als knuppel om macht uit te oefenen over ons leven; en om desinformatie te verspreiden om ons in angst te laten leven en ons tegen elkaar op te zetten. De politie wordt gebruikt om gezagsgetrouwe, hardwerkende, belastingbetalende burgers te arresteren en op te sluiten wier mening over COVID de autoritairen niet aanstaat, maar die tot de rand van de afgrond zijn gedwongen en geen andere keuze hebben dan doortastende (maar vreedzame en wettige) actie te ondernemen om hun leven en vrijheden terug te winnen.

Het Vrijheidskonvooi. YouTube screenshot.

Velen staan al te trappelen om iets te doen, om het even wat, om de waanzin te stoppen. Maar te velen zijn geïntimideerd door de vervolging van de 6 Januariërs door de regering Biden en de voortdurende dreigementen van het DHS dat afwijkende standpunten over COVID of de verkiezingen van 2020 zullen worden behandeld als onjuiste, des- en verkeerde informatie. Deze intimidatie is opzettelijk.

  De Ochtend Erna

Maar de truckers namen het initiatief en bevrijdden ons van die angsten. Zij moesten het zijn. Zij waren degenen die voorbestemd waren om actie te ondernemen, omdat zij niet alleen tijdens de pandemie hebben gewerkt om ons te verwarmen, te voeden en van medicijnen te voorzien, maar ook omdat zij in wezen de toeleveringsketen controleren. Geen truckers? Dan stort de bevoorradingsketen in. Zij zijn de enigen die de regering kunnen dwingen – net zoals de ouders van Amerika de enigen waren die het CRT leerplan, LGBTQ grooming, en schadelijke COVID mandaten op onze scholen konden stoppen.

Als de regering alle vrachtwagenchauffeurs arresteert, wie zal dan ons voedsel leveren? Als de regering hen belemmert, wie zal dan onze brandstof leveren? Als de regering hen verhindert zich te verzamelen en te protesteren, hebben de truckers duidelijk gemaakt dat ze niet verder zullen rijden en leveren. Ze zullen niet toegeven tot de mandaten van de baan zijn. Het is hun way of de highweg. Zij zijn de paarse eekhoorns voor deze klus.

Ze zijn uit het niets opgedoken om tussen ons en de regering te staan. En dus is het ons aller plicht om hen te steunen – of we nu een donatie doen via GiveSendGo, een Canadese vlag ophangen aan ons voorportaal, in de auto stappen en ons aansluiten bij het verwachte Amerikaanse konvooi naar DC, hen eten brengen, of hen aanmoedigen vanaf de kant van de weg. Dit is hoe de plandemie eindigt.

En als dit een paar maanden aanhoudt, dan is dat maar zo. Als we niet alle voorraden kunnen krijgen die we nodig hebben, maken we er het beste van. We graven in onze doemsdag voorraadkast. We slaan een voorraad in nu het nog kan. Zorg dat we genoeg medicijnen hebben voor een paar maanden.

  Duitse intensive care verpleegkundigen waarschuwen tegen boostervaccinatie: "Het verraderlijke is het narratief"

In dit gevecht tussen de regering en het volk, zullen wij winnen. Elites hebben niets dan minachting voor de mensen van wie ze afhankelijk zijn om te leven – mensen die met hun handen werken zodat de elites dat niet hoeven te doen; die hun huizen en gebouwen bouwen; zo ongeveer alles fabriceren wat ze nodig hebben; hun elektrische, sanitaire en verwarmingssystemen repareren; hun airco installeren en hun auto’s repareren; voor hun kinderen zorgen; hun voedsel, brandstof, bouwbenodigdheden, nieuwe ovens, wat dan ook leveren. Leraren, verpleegsters, pompbedienden. De mensen waar links om zegt te geven zijn nu binnenlandse terroristen en racisten. Wij zullen overleven, maar de elite zal uiteenvallen.

We hebben zoveel verloren: onze geliefden, onze gezondheid, onze vrijheden, onze dromen, onze banen, onze welvaart, en onze menselijkheid. We zijn de essentie kwijtgeraakt van wat het is om een Amerikaan of überhaupt mens te zijn.

Dit is ons “let’s roll” moment. De truckers hebben ons dit moment gegeven. Laten we het niet verkwanselen omdat we het te druk hebben of te bang zijn. En we zijn met velen. Deze beweging is internationaal en, in tegenstelling tot een wereldwijde marxistische beweging, is het een kracht voor het goede. Truckers van de wereld, verenigt u!

We zijn nu allemaal truckers!

En voor de rest van jullie? Truck you, you mother truckers!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De pandemie is nog maar het begin, de toekomst is rampzalig: “Er staat nu maar één ding op het spel en dat is het overleven van ons menselijk ras”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEU pusht voor verlenging vaccinpassen nu veel landen beperkingen beginnen te versoepelen
Volgend artikelDr. Robert Malone’s Open Brief aan de Canadese truckers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. I truly admire all the truckers who don’t give a damn what the Liars satanists threaten with!!!
  And we all can in various professions if we all say no to toxic Vaccines and other ludicrousy They are Lame!!!
  And Yes this takes carriage so cowards please back off off!! we are ready for a war
  Here is another proof that once again the working class needs to clean up the dirt!!! Personally I welcome all truckers and share my food and drinks! And every politician police officer soldier or other so-called man in power I kindly eliminate as everybody should be prepared to do!!!
  This Is Not About Corona this is not about all the bullshit they put up on our plate this is about eliminating wiping out all people in power representing satanistic politics. When this Job is done we can build on a Better World?
  With God Almighty in charge?

 2. En Niet te vergeten
  De Boeren in india die maanden achtereen hebben geprotesteerd

  Jaa we mogen niet alles over èèn kam scheren
  Er zijn meerdere kammen bezig in deze strijd

  Alleen samen kunnen we de strijd winnen
  Unite and we will Win the Battle
  De Duivel is sterker als èèn clubje voor de zegeningen zal willen gaan

  De heele Wereld hoort zich te verenigen
  Alleen Samen kunnen we de strijd winnen

  De Duivel is slim

  Die zaait verdeeldheid vervolgens mede dankzij die onenigheden onder de mensen gaat Die regeren en blijft Hij de Baas

  Dank U .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in