Dit laatste deel van het interview van de RAIR Foundation USA met de vooraanstaande patholoog Dr. Roger Hodkinson gaat in op Antilichaamafhankelijke versterking (ADE) en de schokkende toename van de ” sterfte door alle oorzaken” na de introductie van het coronavirus “vaccin”.

Verder beschrijft de patholoog hoe de wanhopige pandemienarratieven over de hele wereld afbrokkelen, en geeft hij advies aan degenen die medeplichtig zijn geweest aan de bevordering ervan, schrijft Rairfoundation.com.

Antilichaamafhankelijke versterking

Vorig jaar waarschuwde de Franse Viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier voor ADE, een potentieel dodelijk fenomeen dat verband houdt met vaccins en immuniteiten. Vandaag de dag zijn eerlijke artsen “zeer bezorgd” dat ADE “nu plaatsvindt” nu de sterfte door alle oorzaken omhoog schiet ondanks de introductie van het coronavirus “vaccin”, vertelt Dr. Hodkinson.

Dr. Hodkinson legt uit dat zijn bezorgdheid is gebaseerd op de eerste experimenten met messenger RNA vaccins, die werden uitgevoerd op dieren:

Nu, wat dat betekent is dat het put uit historische experimenten met apen en andere diersoorten waarbij ze werden ingeënt tegen ziekte X en vervolgens na een periode van tijd werden blootgesteld aan ziekte X om te zien of ze beschermd waren.

En in plaats van beschermd te zijn, begonnen ze allemaal te sterven.

“En ondanks dat afschuwelijke effect van het doden van juist die mensen die je wilt beschermen,” zegt de patholoog, “gaan ze toch door [met het mRNA-vaccin].” “Dit was volledig bekend in de literatuur,” vervolgt hij.

Sterfte door alle oorzaken

De patholoog brengt een schokkende  opmerking ter sprake van de in Indiana gevestigde verzekeringsmaatschappij OneAmerica’s CEO J. Scott Davison, die verklaarde dat “mensen in de werkende leeftijd (18 tot 64) sterven met een percentage dat 40% hoger ligt dan vóór de pandemie.” “We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we ooit in de geschiedenis van deze business hebben gezien,” zei Davison.

  Over vriendschap met zelfingenomen lafaards

De grote toename van sterfgevallen die niet in verband worden gebracht met Covid-19, krijgt steeds meer aandacht. Deze stijging is verwoed, maar onvoldoende verklaard door partijdige “factcheckers”.

De statistiek van Davison “zou moeten boeien in termen van zijn betekenis,” zegt Dr. Hogkinson. Dat is een “monster getal,” vervolgt hij.

Bekijk de verklaring van J. Scott Davison hier:

Insurance CEO Describes Unprecedented All Cause Mortality

Er zijn slechts “drie mogelijke verklaringen” voor de toename van het aantal sterfgevallen: 1.) Er vinden massale zelfmoorden plaats – zelfs onder kinderen, 2.) Enorme achterstand in de behandeling van mensen met kanker en andere ziekten die “ertoe kunnen leiden dat hun aandoeningen uit de hand lopen…”, en 3.) De “temporele relatie met deze vaccinatieprogramma’s”.

Onaannemelijke ontkenning

“We weten dat ze niets noemenswaardigs controleren,” zegt Dr. Hodkinson. “Ze willen het niet weten – zie geen kwaad, hoor geen kwaad, spreek geen kwaad.” De patholoog stelt een belangrijk punt aan de orde over hoe “deskundigen” de gegevens negeren ten gunste van het narratief.

Voorbereiding op Neurenberg II

De poortwachters van het vaccinnarratief zullen onwetendheid gebruiken als hun “verdediging bij de Neurenberg II-processen”, zegt Dr. Roger Hodkinson. “Maar het is geen verdediging omdat deze dingen bekend zijn, ze hebben er alleen voor gekozen ze te negeren,” vervolgde hij.

De “vaccinmandaat” promotors vinden het steeds moeilijker om hun narratief vol te houden, zelfs als “factcheckers” met voornaamwoorden in hun social media bios klauteren om iets anders dan het Covid “vaccin” de schuld te geven van de grote stijging van het aantal sterfgevallen.

  IJsland verbiedt Covid mRNA-injecties nu plotselinge sterfgevallen de pan uit rijzen

“Nu zien we de dominostenen vallen omdat de waarheid niet voor altijd kan worden onderdrukt,” zegt Dr. Roger Hodkinson. “We zien een massale afbrokkeling van het bouwwerk dat ze hebben neergezet om te proberen te zeggen dat zij gelijk hadden en wij ongelijk,” zegt de patholoog. “Maar het valt uit elkaar terwijl we spreken,” vervolgt hij.

Dr. Roger Hodkinson geeft advies aan medeplichtige politici

De patholoog houdt vervolgens een meeslepende toespraak die nu zou moeten worden uitgesproken door degenen die medeplichtig zijn geweest aan onwetenschappelijke, willekeurige mandaten die direct hebben geleid tot de dood van honderdduizenden, zo niet miljoenen burgers over de hele wereld.

“Ik stel voor aan elke politicus die hiernaar luistert: Je bent er klaar mee. Je. bent. klaar,” verklaart Dr. Hodkinson. De arts houdt een toespraak voor politici die medeplichtig zijn geweest om nu te geven:

“Maar je moet je standaard in de grond zetten en je moet publiekelijk zeggen, met grote gravitas: ‘Ik zat fout. Ik ben een politicus. Ik ben misleid door die idioten die me vertelden dat ik x, y en z moest doen, en nu realiseer ik me hoe slecht dat was, en ik heb ze allemaal net ontslagen. En ik smeek je om vergiffenis. Ik weet hoe je gekwetst bent. Ik weet wat er met je kinderen is gebeurd. Ik weet van uw bedrijven en ik ben voor altijd, blijvend vernederd door dat en ik smeek je om vergeving.'”

Als aanhanger van president Donald Trump betrekt de patholoog hem ook bij het opvolgen van adviezen van slechtwillende monsters als Anthony Fauci. “Ik ben een Trumper, maar alles wat hij deed met Covid was verkeerd,” zegt Dr. Hodkinson.

“Als Trump niet naar voren komt voordat de autopsie is geschreven door mensen als [Alex] Berenson, [James] Delingpole in Groot-Brittannië, weet je wel, onderzoeksjournalisten van de bovenste plank die een boekje zullen maken in lekentaal met kogels waarin ze iedereen laten zien in welke mate ze zijn voorgelogen, de gevolgen van die leugens. In lekentermen, wijdverbreid, ruim voor de verkiezingen van ’24 in de staten.

Als de politici die publicatie niet voor zijn, door meer dan één onderzoeksjournalist, zijn ze toast, klaar, af- daarmee ook hun partijen en hun pensioenen. Heb ik je aandacht al? Doe het niet voor de maatschappij, doe het voor jezelf.”

Bekijk het krachtige fragment met Dr. Roger Hodkinson:

Dr. Roger Hodkinson: ADE and Other Issues with Mass Vaccination During a Pandemic


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson – “Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien”Volg Frontnieuws op Telegram

  Officiële regeringsgegevens: 9 op de 10 COVID-doden zijn bij gevaccineerde mensen
Vorig artikelWaarom een samenleving delen met politiek links onmogelijk is
Volgend artikelEU pusht voor verlenging vaccinpassen nu veel landen beperkingen beginnen te versoepelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Na het lezen van dit artikel is de conclusie dat deze gevolgen geen toeval zijn maar doelbewust nagestreefd door de aanhangers van de eugenetica. Dit is erger dan een genocide aangezien er geknoeid wordt met het menselijk DNA met of zonder toestemming. In een normaal funtionerende wereld zal het grote gevolgen hebben voor degenen die deze vergrijpen promoten laat staan uitvoeren. PZG.

 2. Pontius Pilatus deed dat ook al. Zijn handen wassen in onschuld.
  Niets nieuws onder de zon.
  Al die politici, die zeggen dat ze geloven, zullen hier zeker op worden afgerekend.

 3. Alle diefstallen die in naam van deze misdaden zijn gepleegd
  Alle inkomen die zijn vergaart door al die lieden door deze misdaad worden aan de Burgers terug gegeven

  Alle maar dan ook echt alle dieven worden tot op de kleren ontbloot en krijgen een gevangenisstraf met een boete oplegging
  Van datzelfde hoge bedrag
  Na het ontnemen van dat bedrag

  Bijvoorbeeld :
  Iemand Van die dieven bezit nu 900 Miljard Euro na stelen
  Dan eerst alle bezittingen ontnemen
  Dat bedrag terug vorderen

  Vervolgens een gevangenisstraf met oplegging een boete exact van de zelfde hoogte 900 Miljard Euro aflossen

  Die persoon blijft net zo lang in de gevangenis zitten totdat het geheele bedrag op met eerlijk verdiende inkomen is afgelost

  Als geheele bedrag is afgelost dan pas komt die persoon vrij uit de gevangenis
  Niet eerder

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in