Veel mensen die zich op tragische wijze aan de DEATHVAX™ hebben onderworpen, beweren vaak dat zij zich “prima” voelen en geloven ten onrechte dat zij “beschermd” zijn en dat “het erger had gekund”, terwijl zij allemaal steevast COVID oplopen, beter gezegd, VAIDS verschijnselen krijgen, schrijft 2nd Smartest Guy in the World.

Deze beweringen hebben veel weg van blootgesteld worden aan dodelijke straling of rondlopen met ongediagnosticeerde kanker in een laat stadium en weinig reden hebben om te geloven dat je leven iets anders dan normaal is.

Volgens een recente Japanse biodistributiestudie, uitgevoerd door Pfizer, kunnen wij nu helaas bevestigen dat miljarden baby’s die geboren zijn uit ouders die blootgesteld zijn aan de traagdodende biowapeninjecties, de spike-eiwit genen geërfd hebben.

Uit de studie van Pfizer is gebleken dat het gemodificeerde mRNa de neiging heeft zich te concentreren in de eierstokken en de milt. Omgekeerde transriptase wordt in deze organen gevonden. Dit betekent dat miljarden van de nieuwe generatie een uiterst wrede dood zullen sterven.

Abstract

Preklinische studies van het COVID-19 mRNA vaccin BNT162b2, ontwikkeld door Pfizer en BioNTech, hebben omkeerbare levereffecten aangetoond bij dieren die de injectie met BNT162b2 kregen. Bovendien bleek uit een recente studie dat SARS-CoV-2 RNA omgekeerd getranscribeerd kan worden en in het genoom van menselijke cellen geïntegreerd kan worden. In deze studie onderzochten wij het effect van BNT162b2 op de menselijke levercellijn Huh7 in vitro. Huh7 cellen werden blootgesteld aan BNT162b2, en kwantitatieve PCR werd uitgevoerd op RNA dat uit de cellen was geëxtraheerd. Wij ontdekten hoge niveaus van BNT162b2 in Huh7-cellen en veranderingen in de genexpressie van long interspersed nuclear element-1 (LINE-1), dat een endogeen omgekeerd transcriptase is. Immunohistochemie met behulp van antilichamen die binden aan LINE-1 open reading frame-1 RNA-bindend eiwit (ORFp1) op Huh7-cellen die met BNT162b2 behandeld zijn, wees op een verhoogde kerndistributie van LINE-1. PCR op genomisch DNA van Huh7-cellen blootgesteld aan BNT162b2 amplificeerde de DNA-sequentie die uniek is voor BNT162b2. Onze resultaten wijzen op een snelle opname van BNT162b2 in de menselijke levercellijn Huh7, wat leidt tot veranderingen in LINE-1 expressie en distributie. Wij tonen ook aan dat BNT162b2 mRNA intracellulair in DNA wordt getranscribeerd in zo snel als 6 uur na blootstelling aan BNT162b2.

De criminele mainstream media garandeerden samen met hun trawanten in het kwaad BigPharma, het Center for Disease Crimes (CDC), de FDA, enz. dat deze experimentele gentherapieën het DNA op geen enkele manier zouden veranderen en dat ook niet zouden kunnen. Zij hebben allen willens en wetens gelogen; te weten:

  De volgende "grote pandemie": Publiek wordt nu al schrik aangejaagd met astronomische sterftecijfers

Conclusies

Onze studie is de eerste in vitro studie over het effect van het COVID-19 mRNA vaccin BNT162b2 op de menselijke levercellijn. Wij presenteren bewijzen voor een snelle binnenkomst van BNT162b2 in de cellen en de daaropvolgende intracellulaire omgekeerde transcriptie van BNT162b2 mRNA in DNA. – Bron.

DEATHVAX™ verandert niet alleen het DNA van volwassenen ingrijpend, het verandert ook letterlijk het DNA van foetussen die zich ontwikkelen in de baarmoeder van de genetisch gemodificeerde menselijke (GMH) moeders die proberen zwanger te worden.

Wat wij nu al meemaken is een dystopische maatschappij van mensen die omgevormd zijn tot levende spike-eiwitfabrieken, en hun pasgeboren en ongeboren kinderen zullen ook de dragers en producenten zijn van deze eindeloze cytotoxische spikes.

Maar het meest gevreesde onderzoek moet nog worden uitgevoerd: de bevestiging dat de nakomelingen van de huidige spikesfabriek-baby’s ook deze afschuwelijke genetische verandering zullen erven.

Maar veel te veel van deze baby’s die nu geboren worden, zullen ziek worden en de volwassenheid niet halen. Alle ongewenste bijwerkingen (AE) die wij nu bij volwassenen zien, zullen bij de volgende generatie een levenslange reeks AE’s worden.

Verwacht dat SIDS (Sudden infant death syndrome) en SADS (Sudden arrhythmic death syndrome) zullen blijven stijgen, samen met alle gebruikelijke ziekten en aandoeningen die veroorzaakt worden door een schandalig steeds toenemend kindervaccinatieschema.

En niemand begrijpt in dit stadium precies hoe één enkel onnodig en onveilig kindervaccin inwerkt op de spike-eiwitten die door al deze kinderen stromen.

Wij zijn op weg naar onbekende en uiterst gevaarlijke tijden.

Verwacht dat dit komende verkoudheids- en griepseizoen bijzonder wreed zal zijn voor zelfs de baby’s, die net als hun geïnjecteerde ouders allemaal VAIDS krijgen, ook al beweren zij zich voorlopig allemaal “prima” te voelen.

  "Domheid is een gevaarlijker vijand van het goede dan kwaadaardigheid" - Dietrich Bonhoeffer

Voldoe NIET.

Update:

Een kleine correctie op het eerder bovenstaande artikel van vandaag:

In het bovenstaande artikel wordt het Zweedse onderzoekspaper over reverse transcriptas aangehaald, waaruit blijkt dat in levercellen het RNA in DNA getranscribeerd wordt en in het menselijk genoom geïntegreerd wordt.

Het uitgelekte Japanse bio-distributieonderzoek is gedaan door Pfizer en laat zien dat het mRNA naar alle organen gaat en zich concentreert in de eierstokken en de milt.

Dit is het artikel in het Japans: https://archive.ph/NrrhK

In het artikel met de titel “We Made a Big Mistake” – COVID Vaccine Spike Protein Travels From Injection Site, Can Cause Organ Damage” wordt Dr. Bridle geciteerd die het Japanse paper vertaald heeft:

“Wij dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit antigeen was, wij hebben nooit geweten dat het spike-eiwit zelf een toxine was en een pathogeen eiwit was. Door mensen te vaccineren enten wij hen dus onbedoeld in met een toxine.”

De reden waarom de biospreidingsstudie uit Japan belangrijk is, is dat zij aantoont dat reverse transcriptase wel degelijk in de eierstokken wordt gevonden.

Dus om samen te vatten, de Japanse biodistributiestudie die begin vorig jaar is uitgelekt en het Zweedse paper van een paar maanden geleden bewijzen dat RNA getranscribeerd wordt in het genoom.

Samen stellen deze twee papers vast dat de DEATHVAX™ injecties ontegenzeggelijk het DNA veranderen.

Voldoe NIET.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. David Martin geeft explosief interview: “Dit is een geplande volkerenmoord”Volg Frontnieuws op Telegram

  Big Pharma-gefinancierd paper beveelt aan de ongevaccineerden te belasten

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky’s drugsdealer gearresteerd 
Volgend artikelHoe zal de Nederlandse regering de asielcrisis oplossen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • Vergeet niet dat wij zelf door dit ook ENORM in de problemen gaan komen, jij doet of
   het jou straks niks gaat doen, vergeet niet dat veel dingen wat wij hard nodig hebben
   straks niet meer verkrijgbaar zijn, omdat de mensen die het maken telen zaaien ziek
   of dood zijn, je moet heel erg naief zijn om zo te praten en denken zo als jij nu doet.

   En wil je wel horen als jou geliefden die het genomen hebben er aan dood gaan, is het
   dan ook “Whatever….Zoals ze zeggen….eigen schuld dikke bult”, ben je zo hard geworden,
   dat je het zelfde ben geworden als de mensen die JUIST willen dat je zo denkt en praat,
   de mensen aan de mesht zijn zo als de WAF en al die andere groeperingen die alles runnen op deze aarde.

 1. Welke zwakzinnige plant zich tijdens deze wereldoorlog voort?
  Beste is dat die “ongelukjes” niet levend ter wereld komen.

  Je zult maar zwaar gehandicapt ter wereld komen door spuitjunkouders.

  • Drie nieuwe baby’s bij de over-/onderburen, in een drukke stedelijke woonwijk waar bijna helemaal geen kinderen wonen. De ouders lijken mij erg onwetend in wat er zich momenteel in de wereld afspeelt, dus ik vrees het ergste voor hun kroost als er een gifspuit ingaat.

  • Doe net als wij en stuur een nuttige financiële bijdrage aan Corona Ausschuss te Bremen. Deze lui hebben meer dan een jaar extra werk gehad aan het alsmaar dieper graven in de rabbit hole, maar zijn nu klaar voor tribunalen. In de E.U. wordt dat vooralsnog niks want het justitiële systeem in heel de EU is op enkele rechters na corrupt gebleken.

   De eerste processen zullen plaatsvinden in de VS en wel in de 2 staten die de meeste justitiële onafhankelijkheid hebben laten zien; Texas en Florida.

 2. Ik zie ze nog steeds niet als vliegen doodvallen om mij heen. Wel hoor ik meer sirenes en zie meer ambulances rijden. Waren er nog doden gevallen op het Decibel evenement vorig weekend? Ik zeg niet dat het niet zo is, want de feiten liegen niet, maar zelf zie ik het (nog steeds) niet. Als babies nu verminkt geboren worden omdat de ouders Ingespotenen zijn, dan gaat dat de samenleving heel veel geld kosten. Het hele krankzinnige gifspuit programma en alles er om heen stinkt en borrelt als een gierput, net als de asem die uit de verrotte smoelen van die psychopaten komt. Waar moet dit heen…

  • @Immortal
   Duur zwangerschap +- 9 maanden
   Hoelang zijn ze aan het spuiten, begin 2021 toen begonnen ze te spuiten (het duurt effe om iedereen te prikken)
   Vele hebben al menstruatie problemen

   En ik hoor ook elke dag sirenes ,soms 8 op 1 dag

   Ik ken wel veel personen met prik problemen(1 dode)

   En veel babies zijn dood/ziek door die prikken(doofpot affaire)

  • @Immortal augustus 27, 2022 at 18:05

   Goed verwoord, precies zoals ik het ook opmerk, gemiddeld 4 sirenes van de hulpverleners per dag, onlangs 2 buurvrouwen in de buurt die een kindje op de wereld gezet hebben, blijkbaar zonder problemen, op de sportschool geen mensen overleden.

 3. Duur zwangerschap +- 9 maanden
  Hoelang zijn ze aan het spuiten, begin 2021 toen begonnen ze te spuiten (het duurt effe om iedereen te prikken)
  Vele hebben al menstruatie problemen

  En ik hoor ook elke dag sirenes ,soms 8 op 1 dag

  Ik ken wel veel personen met prik problemen(1 dode)

 4. Er zijn veel jonge vaxxinvrije vrouwen die “ongewenst” zwanger worden.
  De Geestelijke wereld helpt hard mee om gezonde kinderen in de wereld te zetten .
  Het heeft iets weg van de baby boom vanaf 1945 tot 1960.
  Volledige generaties waren weggeschoten in 2 grote oorlogen.
  Bevolkingsgroei was dringend!

 5. Ik hoop dat die kinderen sterven, opgroeien met zo een waardeloze ouders is nog erger. Wie neemt er godverdomme nou ook vergif als ze zwanger is. Aanklagen voor moord die kutouders

 6. Dit krijg je als je je voor laat liegen de regering of die z.g. medische wetenschap.
  Je had het kunnen weten als je je huiswerk had gedaan.
  Maar ja…je bent een kuddedier nietwaar !

 7. Hoezo, miljarden baby’s sterven in de toekomst door de vaccins ?
  Volgens uw clickbait websitje breekt er binnenkort (of brak) een nucleaire alles vernietigende oorlog uit. Stond hier reeds tientallen keer de laatste 2 jaar met bijhorende paddestoel foto’s en zelfs de exacte data, and nothing happened.
  Dan weer is er sprake van massale hongersnood de komende jaren.
  De grote oversterfte ( met gelijktijdig miljarden pasgeboren baby’s 🙂 ), enz. enz.

  Niks dan tegenstrijdig gezeik staat er hier en het grootste deel van de reageerder typetjes merkt het zelfs niet, wat weeral bewijst dat het grootste deel van het volk alsmaar stommer wordt met dank
  aan de brainwasmachine(tellyvision), internet, sociale media en smartphones.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in