© Mika Baumeister op Unsplash

Werden de Coronamaatregelen tot dusver gerechtvaardigd met de bewering dat zij infecties zouden beteugelen, nu vindt een kwantumsprong in de richting van dictatuur en beperking van de persoonlijke vrijheid plaats: voor het eerst worden niet-ingeënte mensen lastig gevallen zonder zelfs maar te doen alsof het medisch noodzakelijk is, bericht unser-mitteleuropa.com.

Herstelde mensen lastigvallen zonder opgave van medische redenen

In Oostenrijk zijn vanaf 22 juli slechts 2 van de 3 G’s van toepassing in de horeca. Gevaccineerd en getest (met PCR- test). De status van herstelt zal niet langer volstaan om tot de overeenkomstige horecabedrijven te worden toegelaten. Alarmerend ook voor Duitsland, want dit dictaat werd geïnitieerd door een Groene minister van Volksgezondheid die, in de stijl van een despoot, deze unieke arbitraire daad koelbloedig op tv aankondigde. En dat zonder opgaaf van redenen.

Mochten de Groenen ook in Duitsland aan de regering komen, dan krijgen we ook volledig ongebreidelde agenten van de farmaceutische industrie aan de hefbomen van de besluitvormers, die dan zonder scrupules de meest elementaire grondrechten met voeten zullen treden.

Het is geen geheim meer dat de Coronaterreur waarschijnlijk zal blijven voortduren. Het sprookje van het einde van de “pandemie” en een “terugkeer naar het leven zoals het was vóór Corona” wordt ons slechts voorgespiegeld als het erom gaat de bereidheid tot vaccineren te vergroten. De enige “stoorzender” voor de vaccinprofiteurs is waarschijnlijk de herstelde persoon, d.w.z. iemand die reeds een Corona-infectie of -ziekte heeft gehad. Dit komt doordat zij in feite immuun zijn voor verdere infecties en geen risico lopen op vaccinatieschade.

  Komt de wetenschap eindelijk bij zinnen over COVID-19 vaccinatie?

Het Coronaregime is echter niet geneigd om deze groep mensen aan de terreur van de vaccintucht te laten ontsnappen. Met sancties zouden deze mensen ook moeten worden gedwongen zich bloot te stellen aan het risico van experimentele inentingen.

Brutaal voorwendsel voor indirecte vaccinatieplicht voor herstelde mensen: “stimulans creëren”

Bij gebrek aan een voorwendsel om te vaccineren wegens medische noodzaak, geeft men achteloos toe dat deze (zeker) ongrondwettelijke wet alleen bedoeld is om mensen onder druk te zetten. Terwijl de minister van Volksgezondheid zwijgt, zegt zijn ministerie dat het “een stimulans” wil creëren om zich te laten vaccineren en testen. Waarvoor? De vraag is gemakkelijk te beantwoorden: Niemand mag ontsnappen aan het vaccinatieregime – de miljarden moeten blijven vloeien en de disciplinaire maatregelen moeten voor iedereen gelden. Zonder uitzondering.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse krant vraagt alle kinderen om vergevingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMysterie van de “magnetische vaccins”
Volgend artikel“Ze zouden stickers kunnen dragen”: Zwitserse Groenen eisen etikettering van ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het heeft allang niks meer te maken met het verhaaltje dat je ergens tegen beschermt zou moeten worden.
  Het gaat er om dat ze je onder controle kunnen houden en je zo kunnen beïnvloeden en op afstand kunnen besturen door middel van die giftige grafeen rommel en 5G.
  Mensen ombouwen tot een soort van robots.

 2. Het is hopelijk ook geen geheim dat alle nepregering in sept 2021 niet meer bestaan maar Daniel geruimd dan wel opgeruimd of misschien wel geevaporeerd.

 3. Het is triest maar de heftige bijwerkingen kunnen me niet snel genoeg beginnen, als het spul echt zo erg is als sommige mensen zeggen.
  Graag 100.000 vaccinatie doden de komende maand.
  Dan wordt tenminste duidelijk wat het is, en blijft de nog ongevaccineerde jeugd gespaard.

 4. Iets ontgaat mij… in den beginne ging men er van uit dat een groepsimmuniteit moest bekomen worden. Omdat natuurlijke immuniteit te langzaam ging werd het vaccin ingezet.
  Nu zoudt ge toch denken dat, na twee jaar, iedereen, inclusief niet gevaccineerden, al wel met covid in aanraking is geweest en een natuurlijke immuniteit ontwikkeld heeft.
  In mijn logica is er dus geen noodzaak meer tot vaccineren.
  Als de vaccins werken is er groepsimmuniteit. Als de vaccins niet werken zit de Pharma fout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in