EU-plan: 70 miljoen Afrikanen in Europa tegen 2035

6
© MONUSCO Photos, (CC BY-SA 2.0).

De EU werkt aan een migratiepact dat later deze zomer moet worden goedgekeurd. Als het wordt aangenomen, kunnen meer dan 70 miljoen Afrikanen Europa binnenstromen.

De Europese Unie is van plan een zogenaamd “migratiepact” goed te keuren, dat de lidstaten een massale migratie van 70 miljoen Afrikanen zal opleggen. Dat onthult de Duitse Europarlementariër Gunnar Beck (AfD).

In het voorstel wordt gepleit voor een meer gecentraliseerde massa-immigratie binnen de Unie.

“Ik heb zelf enige tijd gewerkt aan het EU-migratiepact en in mijn ogen zou het rampzalig zijn om zo’n pact aan te nemen”, vertelt Beck aan rt.com.

“De EU had het er nog niet zo lang geleden over om tot 2035 tot 70 miljoen Afrikanen naar Europa te importeren”, vervolgt hij, alvorens af te sluiten met een zeer voorzichtige opmerking: “Naar mijn bescheiden mening is dat niet wat we nodig hebben om onze economie te moderniseren”.

Massa-immigratie is in Brussel al lang gepland en wordt openlijk gerechtvaardigd door de wens om de vergrijzende Europese bevolking te vervangen door Afrikanen. In plaats van het geboortecijfer in Europa op te krikken, zullen er tot honderd miljoen raciale vreemdelingen uit de derde wereld worden ingevoerd. Het is een kwestie van mensen uitwisselen, omvolking.

Beck denkt verder dat de EU van de gelegenheid gebruik zal maken om later deze zomer de sluizen naar Afrika open te zetten, wanneer de Corona-beperkingen naar verwachting zullen worden versoepeld. Er zal een feel-good sfeer heersen in Europa, en daarom zullen de Europeanen zich niets aantrekken van een nieuwe golf Afrikanen, betoogt hij.

  Christelijke vrijwilligster verkracht en negen uur lang gemarteld door moslims – daarna doodgestenigd

Ondanks enige vertraging lijken de werkzaamheden voor het nieuwe massa-immigratiepakket goed op gang te komen.

“Het is nog niet door alle commissies van het Europees Parlement gegaan, en de onderhandelingen in de Raad van Europa zijn nog niet begonnen, maar ik denk dat de EU de wetgeving er vanaf juli door wil hebben”, zegt Beck.

Het Europees Parlement zal begin juli namelijk een laatste plenaire vergadering houden, waarna het zomerreces tot medio september duurt.

“Er is genoeg tijd om de kwestie tijdens het zomerreces aan relevantie (voor het volk) te laten verliezen. Het zal zijn alsof het (massa-immigratie) er altijd al geweest is”, aldus RT.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen AfrikanenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom we de lablek-hypothese moeten verwelkomen
Volgend artikelGezondheidsautoriteit loog, miljoenen stierven: de samenzwering achter de onderdrukking van hydroxychloroquine
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Natuurlijk halen we die lieve negertjes binnen. En vermoedelijk allemaal mannen want ze moeten kindjes maken bij onze blanke meisjes. En dit heeft niets met opvangen vergrijzing te maken want de meerderheid komt hier alleen naar toe om te profiteren en te verkrachten. En inderdaad tijd onze regeringen ter verantwoording te roepen die ons hebben overgeleverd aan die mongolen in Brussel.

 2. De ISLAM zal zich nooit aanpassen. Ze willen al eeuwen het huidige EUROPA veroveren en hun godsdienst opleggen. In Duistland willen ze al handen afhakken en stenigen als straf invoeren. Wat denkt de EU eigenlijk waar ze mee bezig zijn. Die migranten( alleen maar mannen) komen om te profiteren van de “welvaart”. Kijk naar Scandinavische landen waar jarenlang vrouwen en meisjes worden verkracht( als seks slaven worden gehouden) en de dader een vergoeding krijgt bij een proces. De jongens worden vernederd en in elkaar geslagen. Landen rond de Middellandse Zee worden al overstroomd en in gijzeling genomen door migranten die hun gang gaan. Er is maar een manier om dit tegen te houden en dat is hoe Hongarije dat doet. Grenzen dicht houden en diegenen die door komt, oppakken en weer buiten de grenzen deponeren. Die migranten de weg wijzen naar de rijke goede wijken waar deze linkse gedachten gang is ontsproten! Ik ben niet gewelddadig maar het komt zo ver dat ik mij wel zo gedraag om mijn gezin en familie bescherm met alles wat ik tot mijn beschikking kan krijgen. Als het zover komt wordt het een Derde Wereld oorlog op Europees grondgebied! Als ik zo links en rechts hoor en zie ben ik niet de enige die daar zo over denkt!

 3. Vergif
  gaat ver terug
  gif bestaat nog steeds als een moorddadige entiteit vandaag
  wanneer men goed kijkt is vergiftiging de meest voorkomende doodsoorzaak
  vaak denkt men dan aan per ongeluk inslikken – lol

  Aanpakken van Racisme

  De American Psychoanalitical Association lanceert lopende gesprekken en acties om bewust en onbewust racisme aan te pakken.

  Over het hebben van witheid
  abstract:
  Witheid is een aandoening die men eerst verwerft en dan heeft – een kwaadaardige, parasitaire aandoening waarvoor ‘blanke’ mensen een bepaalde vatbaarheid hebben. De conditie is fundamenteel en genereert karakteristieke manieren om in je lichaam, in je geest en in je wereld te zijn. Parasitaire witheid maakt de eetlust van zijn gastheren vraatzuchtig, onverzadigbaar en pervers. Deze misvormde eetlust is vooral gericht op niet-blanke mensen. Eenmaal vastgesteld, zijn deze eetlust bijna onmogelijk te elimineren. Een effectieve behandeling bestaat uit een combinatie van psychische en sociaalhistorische interventies. Dergelijke interventies kunnen redelijkerwijs alleen gericht zijn op het hervormen van de geïnfiltreerde verlangens van Whiteness – om hun intensiteit te verminderen, hun doelen te herverdelen en af ​​​​en toe die doelen te richten op herstelwerk. Wanneer ze worden herinnerd en weergegeven, kunnen de verwoestingen die door de chronische aandoening worden aangericht, ofwel als waarschuwing (“nooit meer”) of als verleiding (“geweldig weer”) fungeren. Herdenking alleen is daarom geen garantie tegen regressie. Een blijvende genezing is er nog niet.

  Over het hebben van witheid
  Donald Mos
  Artikel voor het eerst online gepubliceerd: 27 mei 2021; Uitgave gepubliceerd: 1 april 2021
  pity the fool(s)

 4. Bepaalde joodse extremisten roepen al langer dat blank Europa kapot moet. Ik zou zeggen dat is genocide en racisme. Theodore Kaufman vond dat Duitsland kapot moest en schreef daar een uiterst aangenaam boekje over. “Why Germany must perish” Duitsland is nu vervangen door geheel Europa. Amalek, Edom het blanke ras moet kapot. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Volgens de compleet gestoorde joodse heks Barbara Lerner Spectre kan dat allemaal niet snel genoeg gebeuren. Maar ja daar mogen we niets over zeggen want dat zou wel eens antisemitisch kunnen zijn. De hele nep covid-19 hoax is onderdeel van het plan van de judea sekte om zich van ons te ontdoen en de wereld over te nemen.
  https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24&t=4s
  https://brandnewtube.com/watch/911-attack-the-jewish-banking-cartels-tighten-their-grip-on-america_2sF8g1w3n7smAdZ.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in