Een andere emailbom uit de Amerikaanse staats-immunoloog Anthony Fauci archieven is naar buiten gekomen, deze laat zien dat “Amerika’s dokter” heel goed wist dat hydroxychloroquine (HCQ) een effectief middel was tegen het Wuhanvirus en er toch voor koos om tegen het publiek te liegen door het tegendeel te beweren.

Niet alleen dat, maar Fauci spande samen met andere deep state entiteiten om HCQ te verbieden zelfs maar te worden toegestaan als een “goedgekeurde” behandeling voor het Chinese virus, hoewel talrijke studies bewijzen dat het een effectief middel is tegen allerlei soorten coronavirussen.

Vijftien jaar geleden was Fauci zelf een groot voorstander van HCQ, omdat hij, voordat het politiek incorrect was om dat te doen, had aangegeven dat HCQ werkt tegen SARS, een neef van de Wuhangriep.

Chloroquine, zo gaf Fauci al in 2005 toe, “heeft de SARS-CoV infectie volledig uitgeschakeld”. Om wat voor reden dan ook, veranderde het verhaal in 2020 toen SARS-CoV-2 (covid) opdook, toen Fauci plotseling besloot dat HCQ en zijn derivaten niet gebruikt konden worden voor behandeling van de Chinese ziekte.

In antwoord op een vraag van 24 februari 2020, was Fauci afwijzend over de mogelijke voordelen van HCQ in een vroege behandeling van de Wuhangriep.

“Zijn er aanwijzingen / gegevens om deze claim uit China (bijgevoegde publicatie) te onderbouwen dat chloroquine / hydroxychloroquine COVID-19-infecties en longaandoeningen kan verminderen?”, schreef Maryland-farmacoloog Philip Gatti in een e-mail aan Fauci.

“Er zijn geen gegevens in dit korte rapport en dus heb ik geen manier om hun claim te evalueren”, antwoordde Fauci. “Er gaan veel van dit soort beweringen rond. Ik zou graag hun gegevens zien”.

Fauci verdubbelde zijn misleiding door te beweren dat hydroxychloroquine “gevaarlijk is

  Ursula von der Leyen: "We hebben een continent gevaccineerd!"

Nadat hij de gegevens had gekregen, ging Fauci door met zijn bewering dat HCQ niet effectief was tegen het Chinese virus, en ging zelfs zover te beweren dat het gebruik ervan “gevaarlijk” was.

Tijdens een verschijning op CNN afgelopen voorjaar, waarschuwde Fauci de kijkers van het netwerk dat het gebruik van HCQ preventief, zoals toenmalig president Donald Trump had gedaan, gevaarlijk was, ondanks het feit dat het middel al tientallen jaren zonder problemen wordt gebruikt.

Het lijkt erop dat Fauci Trump alleen maar wilde tegenspreken in plaats van de Amerikanen te informeren over een veilig en effectief middel tegen de Chinese griep. Omdat Trump voor HCQ was, was Fauci ertegen, en bewees daarmee zijn loyaliteit aan de politiek in plaats van aan de geneeskunde.

Miljoenen mensen zijn nu dood, dankzij het slechte advies van Fauci. Big Tech volgde dit voorbeeld door alle informatie over HCQ verder van sociale media te censureren, en een groot deel van de wereld werd ondergedompeld in lockdowns, mondkapjesmandaten en bedrijfssluitingen – allemaal vanwege Fauci’s leugens.

Vergeet niet dat Fauci in 2013 het gebruik van HCQ promootte bij de behandeling van MERS, een ander type coronavirus dat lijkt op SARS en de Wuhangriep. Wat is er sindsdien veranderd? Trump werd president, is het eenvoudige antwoord.

Als de geschiedenisboeken worden geschreven zal Dr. Tony Fauci de boeken ingaan als een van de grootste massamoordenaars van onze tijd.

Hij financierde het onderzoek naar het coronavirus in de V.S. Daarna financierde hij het in China nadat het hier verboden was. Toen bagatelliseerde hij de ernst van de ziekte. Toen loog hij over een succesvolle behandeling voor de gevaarlijke door de mens veroorzaakte ziekteverwekker.

Fauci is een moordenaar. Arresteer Fauci, schrijft Jim Hoft op thegatewaypundit.com.

Men vraagt zich af waar Fauci zich verbergt nu dit hele schandaal aan het licht komt. Fauci is snel de meest gehate figuur op de planeet aan het worden, misschien nog wel meer dan miljardair eugeneticus Bill Gates. Het goede nieuws is dat er uiteindelijk gerechtigheid komt voor hen allemaal.

  Wetenschappelijke studie: Het werkelijke aantal doden door COVID-vaccins in de VS is 400.000


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vereniging van Italiaanse artsen behandelt COVID-patiënten met succes met vitamine D en hydroxychloroquineVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEU-plan: 70 miljoen Afrikanen in Europa tegen 2035
Volgend artikelMagnetgate bevestigd: vaccin produceert magnetische mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Wat mij opvalt is dat er zoveel gegevens binnenstromen vanuit het buitenland, voornamelijk vanuit de VS en/of andere landen. Bijvoorbeeld veel gegevens over bloedklonten en sterfte, neurologische aandoeningen, miskramen, etc. Wat ik bedoel te zeggen is dat ik niets lees over binnenlandse toestanden, hier in NederLaLaLand. Ik lees nooit iets over iemand die aan de bloedklonten doodging. Ik ken ook niemand die aan de bloedklonten doodging. Verder spreek ik alleen maar mensen die de spuit(en) hebben genomen en er “niks van merken”. Inclusief de buren, bijvoorbeeld. (Voordat je in de aanval gaat, ik ben totaal tegen de gifspuit, maar ik vroeg me af waarom we zo weinig over enige binnenlandse ellende te lezen krijgen. Omdat die niet bestaat, of omdat die niet publiek gemaakt wordt?)

  • Ze kennen hier de prioriteiten! 😉
   Net appte een Ingespotene kennis me dat “de hele familie van R en M de corona hebben” ondanks inspuiting. Wat hebben ze dan, vroeg ik, Oh, ze hadden koorts, hij is zijn boot nu aan het verfen, zei de Ingespotene kennis.
   Dus dan vraag ik me ook af wat is nou precies de bedoeling van die corona? Zijn die mensen in levensgevaar ook al hebben ze het zgn “vaccin” meerdere keren gehad? Of hebben ze een griep-achtig iets dat dan corona gaat heten na de test? Of is het weer gewoon een dagje vrij kunnen nemen om de boot te verfen? En hoe zijn ze getest, en hoe wijst die test uit dat ze corona hebben? En wat is het verschil met de “koorts” en aan de respirator liggen? Het hele gedoe is totale waanzin, en aan willekeur overgeleverd.
   Maar die gifspuit, dat is echt geen waanzin.

 2. Onze Fauci Hugo de Jonge heeft ook openlijk beweert dat HCQ kwakzalverij is en dat het gevaarlijk is om dit te willen inzetten in de 1e lijn; net zo misdadig, net zo schuldig, er moet een Neurenberg 2.0 komen en heel snel ook!

  • MSM is het kwade in deze. Mijn huisarts waar ik voor twee jaar geleden echt bewondering voor had, is voor mij door het ijs gezakt, Vermoed dat hij zelfs een mondluier op heeft in bed. Discussie, heb Corona gehad. Dus dokter je bent nu immuun, je hebt het overleeft. De angst zit er zo in, laat zich inspuiten en verspreidt het woord dat vaccinatie de wereld gaat redden. Treurig, treurig. Ik ben geen medicus, maar een beetje gezond verstand en logisch nadenken is mij niet vreemd.

 3. Zomaar even een bedenksel.
  Ik zeg niet dat het precies dit is maar toch?
  Het zou zomaar kunnen.Het overdenken waard.
  De vaccinatie is het Covid virus het zit er in.
  Je krijgt het ingespoten die teringzooi. In die spuiten zit wat eigenlijk Corona word genoemd.
  Het is gemaakt en verspreid doorgegeven aan de vaccine fabrikanten om het in productie te
  nemen.Om ons daadwerkelijk te decimeren elimineren steriel te maken en traceerbaar etc.
  Je word ook via de testen met covid besmet het zit namelijk al op het staafje en de vloeistof waar
  het ingedoopt word etc.
  Dus pas op u word vermoord.
  Naar het er uitziet is dit zeker geen gek bedenksel.
  Denk aan al die kisten die Jessie Ventura destijds gefilmd heeft

  Neem het dus niet wat er ook van moge komen.Laat je niet leiden door de vuile glibberige
  praatjes en angst cultuur.
  En deze jongen neemt geen enkel vaccine welke fabrikant etc dan ook.
  Wat de gevolgen ook moge zijn.
  Word het verplicht dan zal ik mijn huid heel duur verkopen en mijn benodigdheden gewoon
  nemen hoe dan ook.

  • Ik vind dat geen gek bedenksel hoor, en bedankt dat jet het neerzet. Zelf heb ik ook meteen aangenomen dat de “Staaf in je Schnaaz test” de rotzooi in je hoofd aanbrengt.

   Wat ik graag zou willen weten is vanuit wie toch die dwang wordt uitgeoefend om iedereen maar in te spuiten met dat gif…? Daar zijn we nog steeds niet achter! Wel wordt hier en daar gespeculeerd dat er een “klein groepje” medemensen bestaat die de macht in handen hebben op een heel geheimzinnige en anonieme manier, en alle vasalletjes influisteren wat ze moeten doen, zoals de Ruttes, de De Jonges, de Kagen, de Merkels, etc. En die fluisteren de vasalletjes beneden hun weer in het oor, en zo voort. De vraag is dan weer: wat voor druk staat er op die medemensen om de fluisteringen te doen? Worden ze van boven af met de dood bedreigd? Krijgen ze van boven af heel veel geld? Of vinden ze het zelf gewoon lollig en doen dus vrijwillig mee aan deze zieke bende? Of zit er zoveel haat en minachting in de mens voor zijn medemens dat de vasalletjes gewoon lekker meedoen?

   Ik weet alleen dat het altijd om dominantie gaat, en je kan kiezen uit “meedoen” of “niet meedoen” en meestal is “niet meedoen” confrontationeel dus de meeste mensen gaan dan ook gewoon mee met de dominante partij. Je kent het zelf wel van op de lagere school en zo: het dominante jongetje krijgt alle vriendjes en ze doen lekker mee met hem. Als een jongetje niet meedoet, dan wordt hij gesard.

   Ik denk dat het een ingebouwd mechanisme is om zo de mens uiteindelijk uit te roeien op de Aarde, zodat die weer eens een tijdje rust heeft. Van mij mag het, want ik heb ook minachting voor die stomme kuddebeesten die anderen ongewild meesleuren in hun vieze bagger. Echter, wie heeft er het unilaterale recht zijn medemens aan te tasten? Niemand!

 4. Mijn invalshoek is anders en simpeler, en makkelijk te controleren.

  HDQ en ivermectine zijn al tientallen jaren op de NL markt toegelaten.
  Nou was er een huisarts in NL (was ook in Frontnieuws) die daar uitstekende resultaten mee behaalde.
  Toen werd plotseling door de charletan de Jonge–die ik nog niet bij een ziek varken zou toestaan–verboden.

  Note. het gaat de staat geen barst aan, WAT een arts voorschrijft, zolang het toegestane medicijnen zijn.

  Dat die omgekochte linkse idioot het gebruik van effectieve geneesmiddelen verbood, viel al buiten zijn competentie, en zet mijn nekharen overeind.
  Dat maakt hem schuldig aan dood door schuld, of doodslag. Gezien, dat de kennis daaromtrent makkelijk te krijgen is, moord.
  ——————
  wat corona doet; het veroorzaakt bloedklonten; daardoor kan bloed geen zuurstof transporteren.
  Wat dan nodig is zijn bloeverdunners, steroiden, en vitaminen D en C.
  Maar ABSOLUUT geen beademingsapparaat en/of kunstmatig coma! Dat is moord!

  Dat b.v. ivermectine werkt in voorkomen en genezen: het is uitgegeven aan bewoners van New Dehli en mexicostad; bij elkaar 52 millioen…..en de ziekenhuis opnames vielen als een baksteen omlaag.

 5. Ook in België komen er geen of weinig berichten, doch we ook vele dokters ,virologen, imminulogen en wetenschappers die strijden voor de waarheid. We worden ook belogen door De Croo en consoorten…Van ranst met zijn mede leugenaars.
  Doch velen volgen ” Carine Knapen ” hier in België. Raad jullie aan eens naar haar blog te kijken.
  Alles gedubbelcheckt

 6. Ja bedankt Bert. Ik heb al op je links geklikt en zit wat te lezen. Ik zie waar ze voor staat nu, goede tip van Vranken Luc. (en duckduckgo, klopt. En Tor browser. Linux is me te specialistisch helaas, daar had ik jaren geleden al mee moeten beginnen. 😉 )

  • Zo’n Tor browser heb ik ook nog nooit bekeken.
   Als ze je van het dark web kunnen plukken, dan heb ik niet het idee dat een tor browser iets toevoegt aan mijn privacy.

   • En als ik al iets zou uitspoken wat ze vervelend zouden kunnen vinden, dan zal ik dat echt niet ergens op het internet vermelden.

    • Daarom neem ik ook al die acties die ze van plan zijn en op internet bespreken en wat ze allemaal van plan zijn ook altijd met een korreltje zout.
     Dan neem je je eigen niet eens serieus.
     Hoe kan je dat dan van andere verwachten.

 7. Met Tor geen tracering met cookies-zooi. Niet dat het dark web me veel uitmaakt, maar die cookies de hele tijd. Daar heb ik geen laptop voor gekocht, dat anderen die zonder mijn toestemming mogen gebruiken. Als ik met iets het misbruik van mijn persoonlijke eigendommen kan minimaliseren, is dat handig. Slot op de huisdeur bijvoorbeeld. (Maar net als met de cellphone – daar betaal je ook voor zodat anderen er baat bij hebben. Allemaal oplichterij, de hele technologie. Kort door de bocht, ja dat wel.)

  • Gebruik de Brave browser en regel je cookies in je instelling van je browser.
   En Linux als besturing scheelt ook wel in wat je allemaal doorgeeft aan derde.
   Linux verstuurd geen enkele info naar Linux zoals microsoft en apple.
   Als je windows of apple gebruikt dan ben je nooit de eigenaar maar een gebruiker die hiervoor toestemming heeft gegeven door het te activeren.
   Een Linux telefoon komt er ook nog wel hier want dat Android is zwaar kut w.b. de veiligheid.

   • Bert, Ik ga me toch maar eens verdiepen in de linux… het is alleen weer ff overstag gaan en de materie induiken. Ik kan me goed vinden in je opmerkingen, alles met een korrel zout nemen. Persoonlijk vind ik dat de hele technologie behoorlijk “over-rated” is en voornamelijk maar gebruikt wordt voor commercie door derde partijen. Bedankt voor je tips.

    • Ik weet verder niet hoe handig jij bent met een pc.
     Heb je nog wat staan misschien, een laptop of pc.
     Iets met een dual core van 3GHz en zeker 3-4 Gb aan werkgeheugen.
     Misschien een handige buurjongen of iemand anders.
     Je moet alleen de opstart volgorde van BIOS in je je pc veranderen en je pc start op met wat je er in stopt. En weer terug zetten.
     Veel werk is het niet om Linux ergens op te zetten en het is GRATIS.
     In 15 min ben je klaar met alles.
     https://www.ubuntu-nl.org/desktop/

     Je kan ook Linux vast op slaan op je pc en branden op een DVD.
     En uitproberen zonder dat er iets veranderd aan je houdige pc.
     Of zoek een 2de hands laptop of pc op voor weinig, om er bij te zetten en te proberen.
     Een dual boot op 1 pc raad ik je niet aan, dat kan heel verkeerd uitpakken.
     Dan heb je niks meer.

     • Een dual boot kan jaren goed gaan maar soms ook ergens corrupt raken in 1 van de 2 besturing systemen waardoor je wazige storingen gaat krijgen of iets wil niet meer goed opstarten.
      Of je windows start niet meer goed of je linux loopt niet lekker.
      Dan heb je een echt probleem.
      Een dual boot is wel wat de meeste je aan zouden raden.
      Ik zou het niet doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in