Charlene Downes verdween in 2003.

De Britse politie vermoedt dat Charlene Downes, 14 jaar, mogelijk door een bende van wel 100 mannen uit het Midden-Oosten is verkracht voordat ze in stukken werd gehakt en tot kebab werd vermalen. De zaak wordt nu heropend, bericht LBC News.

Charlene Downes verdween in 2003 op mysterieuze wijze in de badplaats Blackpool in het noordwesten van Groot-Brittannië.

Tien jaar geleden werd de zaak heropend nadat er nieuwe informatie aan het licht was gekomen. Het bleek dat ze kort voor haar dood seksueel misbruikt zou zijn door wel 100 verschillende mannen, schrijft de Daily Mail.

De gerenommeerde Britse krant meldde in 2013 dat de politie vermoedde dat de mannen deel uitmaakten van een Pakistaans-Arabische verkrachtingsbende die een groot aantal kebabzaken in het Verenigd Koninkrijk runde. Volgens eerdere artikelen in de Britse pers zou de bende zich hebben gericht op het “groomen” van jonge blanke meisjes met als doel hen seksueel te misbruiken – een immigrantenfenomeen dat zeer wijdverbreid is in het Verenigd Koninkrijk.

In 2007 werden twee mannen, Iyad Albattikhi en Mohammed Reveshi, beschuldigd van het in stukken snijden van Charlene Downes, het vermalen van haar lichaamsdelen in een vleesmolen en het verkopen van het vlees als kebab. De twee mannen werden echter vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs.

De 20 jaar oude verdwijning is nog steeds een onopgeloste zaak. Maar nu zijn Kirsty Bennett van de Leeds Trinity University, die gespecialiseerd is in cold cases, en Ronay Crompton van de Justice for Charlene campagne begonnen met het onderzoeken van de zaak.

  De grote dissonantie - Onhoudbare spanning tussen de wil van het volk en de acties van elites leidt onvermijdelijk tot grote afrekeningen

“Ons belangrijkste doel is om de zaak Charlene te herzien, de fouten te identificeren en nieuw bewijs te vinden,” zegt de heer Crompton.

Een woordvoerder van de politie van Lancashire vertelde LBC News dat het onderzoek nog steeds open is.

“We verzoeken iedereen met informatie dringend om contact met ons op te nemen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Blackpool, VK, demonstreert de realiteit van de Grote OmvolkingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom het misschien voorbij is…
Volgend artikelRussisch MvD zegt dat Kievse strijdkrachten er niet in geslaagd zijn op te rukken in Donetsk, Krasny Liman & Zuid-Donetsk (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Het zijn toch echt de Britten en Nederlanders, laten we zeggen het westen, die deze barbaren naar binnen halen om vervolgens verbolgen te zijn als hun kinderen worden verkracht die er, in de migranten hun ogen, haram uitzien.

  Nederlanders bijvoorbeeld kiezen toch echt zelf de partijen die dit promoten.

  Ik ben zelf hier geboren als nakomeling van migranten maar zodra ik kan peer ik em weer terug van waar mijn voorouders oorspronkelijk vandaan kwamen. Ik voel me hier wel thuis en heb allerlei vrienden van alle etnische afkomsten maar de weg die het westen bewandeld is er een van decadentie en teloorgang.

  • We worden er mee opgezadeld. Niks democratie. Het zijn puur gelukzoekers zonder enig besef van verantwoordelijkheid. Ze willen niks opbouwen, alleen maar profiteren.

   De èchte vluchtelingen herken je direct. Mensen met eergevoel die gelijk hun rug eronder zetten. Ze hebben vaak snel de taal onder de knie en anders hun kinderen zéker. Ze komen hier, zijn dankbaar voor hun nieuwe kans en willen meedoen om ons land op te bouwen.

   Ons partijenstelsel maakt single issue partijen kansloos. En zeker als het op immigratie aankomt. De hele media en politiek is constant bezig met demoniseren, ridiculiseren, ondermijnen, rechtzaken tot aan executie aan toe.

   Niemand heeft op Volkert van der Graaf gestemd.

   Ik zou snel wegwezen uit dit land als ik jou was. Doe geen moeite om tegen islam op te staan. Veel te link. Of ergens voor te staan. Veel te vermoeiend. Vluchtgedrag heet dat. Als je dat toelaat is het het begin van het einde.

   “If you stand for nothing you will fall for anything”

  • Vertrek zo gauw mogelijk voordat het hier van kwaad tot erger word en ik wens je het allerbeste toe en ik ben al jaren terug vertrokken naar Frankrijk in ene hele klein dorpje ver weg van alle gekte en hopelijk blijf ik veilig hier en heb spijt dat ik niet voor Hongarije ben gegaan vele jaren terug. Dar zijn de huizen nog betaalbaar en heb je veel grond voor een beetje. Hopelijk kom je van een land waar het nu goed is en kan je daar opnieuw starten en je kan beter nu vertrekken dan straks in de haast moeten.
   https://www.huisenaanbod.nl/index.php?p=detail_foto&sLand=Hongarije&Koophuur=K&Max=3k&order=&lan=NL&det=i*zo*&loc=HU:::::::;&pag=4&AdvId=3143399&rnr=2206

 2. Vruchten genoten en nu de bppm omzagen ?
  En wij willen de imigranten (geluk zoekers) niet .
  En wij zijn onze steden van origine ook uit gevlucht !!
  En onze wortels zijn ook door wanbeleid door gebeten!
  WTF heb je het over Sjaak Jager ?
  https://niburu.co/binnenland/18719-zo-worden-dorpen-in-ons-land-systematisch-kapot-gemaakt
  Tot de brink gedreven en ook regelmatig last van die badgasten .
  Er stond er een vuil naar mijn moppie te kijken laatst .
  Wat was die gast dichtbij !! ik had hem zijn binnenwerk door zijn strot opnieuw getrokken .
  Ik laat snachts ook mijn honden los de lampen vliegen aan ze gaan te keer en dan weet ik het alweer .
  Die gasten rennen voor hun leven .
  De honden om omcirkelen de gast en hij kan weg komen .
  Zo leven wij tegenwoordig . jaren geleden op de ten kate markt in mokum was het steeds hommeles met de buitenlanders (jaren 80) kinkerbuurt compleet onveilig . Schei ff uit ik kan een boek schrijven over de mede mens cq buitenlander . Oudwest zien veranderen in een getto .. noem maar op almere zaandam .
  Ik druk mij matig uit Sjaak !!
  Jouw draadje is een drol in de glitter gerold bedankt voor je bijdrage .

  • Nederland heeft dan ook overal op deze bol gezeten en er Schatrijk van geworden… maar elk jaar heb je op een dag… iedereen oranje op straat om de roversbende te bejubelen.. die hebben dit allemaal mogelijk gemaakt…en jullie kiezen hun vertegenwoordigers… Nederland heeft trouwens meer dan eens tegen een ander land gevochten om een land dat niet eens van hun was…bev Zuid-Afrika… hetzelfde hier in België, Congo..Rwanda…alles samen meer dan 12 miljoen doden gemaakt… hoeveel had Nederland er gedood…en nu maar janken…

  • Je bent bijzonder gefrustreerd lees ik. Ik heb daar minder last van gelukkig. Terwijl ze hier 26 miljard uitgeven om de opwarming met 0,000036 graden te verminderen en lgbtqirjrbrkd+xyz promoten op school zal ik kijken of een andere leefomgeving met normen en waarden meer compatibel zijn met die van mij.

   Emigreren heet dat, ik kan zelf niks veranderen en mijn vertrouwen in de legaliteit van deze democratie is gedaald tot een dieptepunt. Demissionair zijn en toch vrijheden afpakken. Ww3 promoten om een nieuwe wereldorde te scheppen.

   Nee ik ga terug naar naar Azië zodra het kan. Ik ben dankbaar dat ik hier ben geboren en een goede opleiding heb genoten. Maar mijn zusje is docent, leeft in een klein huurhuis met 3 kinderen met een mega studieschuld en 7 Afghanen (vluchtelingen)krijgen een kast van hoekwoning met uitkering en al.

   Dat gaat er bij mij niet in. Je zorgt eerst voor je eigen mensen lijkt me. Dat ontbreekt en ik zie fvd of pvc niet regeren omdat zoals ik al zei de democrat7en kiesstelsel rigged is.

   • Beste sjaak jager

    Voel je vooral niet verplicht om te blijven. Ook al is je familie destijds net zo gastvrij ontvangen. Nu voel je misschien wat mijn opa’s en oma’s hebben moeten afstaan om jouw welvaart mogelijk te maken. Met 2 gezinnen in één woning.

    Zeker, ik profiteer er ook van. Maar het is mijn familie. En ons erfgoed.

    Ik kan je aanraden om naar Canada te gaan. Of Nieuw Zeeland. Of Australië. Daar zijn ook veel Nederlanders en kun je gewoon Nederlands blijven praten. Allemaal gàve landen.

    • Oei, dat zijn nu net de Vaccinatie landen waar je gedwongen werd om je mouw opgestroopt te houden!!! En Canada???? Please Trudeu!!!

   • @Sjaak jager .
    Ik quote je Je bent bijzonder gefrustreerd lees ik.””
    Heb je verkeerd gelezen ik ben duidelijk rationeel.

    • No problemo amigo.. we kunnen prima onder het genot van een koud biertje dit soort onderwerpen nader kunnen uitdiepen. Ik denk dat we meer gemeen hebben dan verschillend zijn.

     Ik hoop dat het geuzenbloed nog rondwaart in de Friezen en dat ze de ene asielzoekers centra na de andere zullen tegenhouden met hooivorken desnoods om te voorkomen dat hun mooie gebied verpauperd word. Ik kom graag in Friesland om er Friesch brood te halen, in de appie niet te vreten, en ik wordt er hartelijk ontvangen en spreek dan ook uit dat ze moeten knokken om het zo mooi en authentiek te houden.

     Toekomst zal het zeggen.

 3. Ik moet denken aan het nummer mein teil van Rammstein, bizar dat men dit doet, walgelijk, in India en Pakistan gebeurde verkrachtingen gewoon in de trein of de metro, wat een beesten, gescheiden treinstukken zijn er geloof ik ter bescherming van de vrouwelijke passagiers!

  • flardinga juli 8, 2023 at 14:54

   Vrouwen zonder hijab en niet in gezelschap van een man zijn de seksuele verkrachtings bronnen voor moslims Beste, zodra een westerse vrouw zonder hofddoek en alleen zich op straat begeeft in een moslimland dan is het prijs. een tijd terug een VVD motie in de Amsterdamse gemeenteraad om het na fluiten en sissen van dit moslimtuig is het enige wat die idioten voor elkaar hebben gekregen en werkt het? Nee natuurlijk niet.

   • Vergeet het blowverbod niet!!! Top geen wiet roken maar wel op elke hoek van de straat een coffeeshop!! Wie verzint deze onzin toch?

 4. De broer van het meisje heeft een van de daders aangevallen, is veroordeeld tot celstraf en heeft uit frustratie zelfmoord gepleegd. de oudere zus is door deze zaak ook de confrontatie aangegaan met daders en heeft hier ook een veroordeling door gekregen. Ze schijnt momenteel in een centrum voor mensen met geestelijke problemen te zitten. update: zo link : https://www.wiltshirelive.co.uk/news/wiltshire-news/concern-growing-welfare-missing-warminster-8515125
  De moeder schijnt zware geestelijke en lichamelijke problemen te hebben omdat ze niet met deze waanzin kon leven maar ik heb hiervoor geen bevestiging.

  ….een van de 9 vermoedelijke) daders werkt momenteel in een kebabzaak…

  Had hetzelfde gebeurd in een Islamitisch land en waren de daders Christenen dan had er in het hele land hang en steniging van christenen plaats gevonden….dit is waarom wij onze wereld kwijt raken, omdat we ons de les laten lezen door weekdieren en ons leven laten afnemen door roofdieren….

  In April 2008, the week after the attempt at re-trial failed, Karen Downes stabbed her husband during an argument. The wounds were minor and he declined to press charges, saying that she was maddened with worry and frustration. In March 2009, Charlene’s sister, Emma, pleaded not guilty to racially aggravated assault against the brother of the man who had been charged with murdering Charlene. She maintained that her assault on the man’s brother had never been racially motivated; on the first day of her trial the prosecution accepted her plea to common assault, a less serious offence.[32] She was sentenced to community service.[33] In 2012, Charlene’s younger brother admitted in court to punching the man who had faced the charge of helping to dispose of her body.[34] He was given a fine and a suspended sentence

  bron wikipedia en wat meer achtergrond info…

  https://www.blackpoolgazette.co.uk/news/people/heartbreak-for-family-of-charlene-downes-after-brother-robert-found-dead-aged-just-30-3502873

  Maar een ding te zeggen: enkel met een overkill aan geweld stopt deze waanzin, niet met theedrinken en op de knietjes meebidden naar een cultus van geweld tegen het menszijn zelf…. Balans moet er zijn en deze balans is ernstig verstoord.

  • De “zegeningen” van multi culti invasie/ omvolkingen zijn legio, maar slechts een totale idioot noemt het culturele verrijking.

   Het is een vorm van genocide die momenteel alleen een andere naam draagt….

  • Het is echt zó schrijnend.

   De corruptie heeft het politie en justitie apparaat totaal aangetast. In Nederland en ook daar. Ze houden de daders buiten schot omdat anders de beerput opengaat.

   Het is de geheime satanische elite (mooie ‘elite’) die een groep paki moslims de hand boven het hoofd houdt. Waarschijnlijk hebben ze ‘leverage’, geheime informatie verkregen om mensen af te persen.

   Van alle religies kan ik wel een paar bedenken die het meest verwerpelijk zijn: katholicisme, islam, en satanisme. Wat in feite hetzelfde is. Nee, dat zeg ik niet zomaar. Zoek het uit. Lees je in. Pas op je tellen.

  • ….” Dit is waarom wij onze wereld uiteindelijk kwijt raken, omdat we ons de les laten lezen door weekdieren en ons leven laten afnemen door roofdieren…. PRACHTIG!!!

 5. Engeland is verloren. Indiase en Pakistaanse bendes verkrachten hun kinderen en de idioten kiezen een Indiër als premier. Alleen Poetin kan het land nog redden.

 6. Beste Raphaël

  Wij Nederlanders hebben gevochten tegen de Spanjaarden tegen de Fransen tegen de Duitsers en tegen de Engelsen. Allemaal om ons eigen land te verdedigen.

  We hebben nieuw Amsterdam geruild voor Suriname en Indonesië waren losse stammen. Het ging vooral om de muskaatnoten. Ceylon voor de thee. Tijdelijk. Wij waren ook degenen die door de Japanners vertrouwd werden, eeuwenlang hun enige link met het westen.

  Zuid Afrika was leeg toen de boeren er gingen verbouwen. Ze maakten het land bloeiend. Toen kwamen de Engelsen en wilden het wel even overnemen. De Zulus, Mandinkas en Xhosa zagen de instand welvaart in het land waar zij nooit geen ene flikker uitgevoerd hadden en dachten ook in termen van ubuntu: samen delen. Alles wat van jullie is, is van ons en alles wat van ons is, blijft van ons.

  En als laatste: wij hebben ons vrijgevochten van het rooms katholieke juk in de beeldenstorm. Dat heeft ons onze onafhankelijkheid, vrijheid en grootste welvaart opgeleverd. En het vertrouwen van Japan omdat wij de jezuïeten er uitgegooid hadden.

  Wij hebben alle Surinamers, Antillianen, Molukkers en Indo’s, opgenomen als mede Nederlanders en hebben daar heel weinig last mee gehad.

  Wat Leopold op zijn kerfstok had is hemelschreiend. Toen ik in Antwerpen de stationshal binnenkwam deed het mij pijn in mijn hart. Laat staan Brussel. Daar is ons paleis op de dam een armetierig hutje bij.

  Ik voel me nergens schuldig over. Sowieso niet omdat ik geen Hollander ben. Scheepvaart is wat lastig in Gelderland.

 7. It is the stated intention of muslims, to outbreed the indigenous population in all EU countries, and Britain, and then introduce Islam and Sharia Law.
  NOT ONE European country has the required 2.1 birth-rate to sustain its indigenous population!
  The Muslim population, where some men have multiple wives, are outbreeding the indigenous population several times over.
  Add to that the massive influx of immigrants, also many who are muslim, and the problem will escalate.
  Frances recent riots over the killing of a young arab criminal, by police, during which Millions of Euros of damage and destruction was caused, shows what to expect in the future.
  Wherever Islam goes, death and destruction follows. History has a plethora of examples.
  To Ignore them is pure folly.

 8. Onze parteien in de politiek zijn ten einde raad en proberen alles in Novenber weer te herstellen wat Rutte en co heeft achtergelaten echter het schapenvolk zal weer op diezelfde schurken bende gaan stemmen

  • Hark Rukke had meteen uit de NL’se politiek moeten stappen. Voordat er weer verkiezingen komen (als die eer nog komen?) kan de ‘echte’ demissionaire diktator opstaan en doen wat’ie wil…

   Zal mij benieuwen wat de landverradende fascisten er allemaal doorheen gaan duwen in de korte tijd die hij heeft.

 9. Is er een imam in de zaal / onder de reaguurders ?

  Er komen toch een paar vragen op bij dit al wat oudere en gare artikel;
  aangaande het vermalen van een meisje tot kebab ?
  1 – mag dat zomaar van de engelse en islamitische wetgeving, haram ? Zo ja hoeveel ?
  2 – is deze kebab wel halal ?
  3 – mensenvlees is heel anders dan schaap of geit,
  mensenvlees is meer doorregen met vetlagen tussen de spiergroepen en
  daardoor lekker mals en sappig heel anders dan het droge schaap of geite vlees
  ( is ook lekker maar duidelijk anders)
  ervaren islamitische klanten zullen denken dat ze varken eten ?

  Tot zover

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in