Foto Credit: Strategic Culture Foundation / (Public Domain)

Uiteindelijk hebben de dreigementen, chantage en arm-omdraaien van de Europese Unie vruchten afgeworpen om er een gigantisch hulppakket van 50 miljard euro door te drukken voor het hopeloos corrupte regime in Kiev. En dat terwijl de Europese boeren in opstand komen tegen het leiderschap van de EU vanwege de hogere energiekosten en de goedkope import uit Oekraïne, waardoor ze failliet gaan en in hun levensonderhoud worden bedreigd, schrijft Strategic Culture Foundation.

De EU-leiders verplichten het hele blok van 500 miljoen mensen tot politieke zelfmoord. De roekeloze arrogante houding is iets om te zien. Kom maar op met die hooivorken, Merci!

De 27 leiders van de Europese Unie kwamen deze week op een spoedtop bijeen, niet om de toenemende interne politieke, economische en sociale problemen van het blok aan te pakken, maar om bergen extra hulp aan niet-lid Oekraïne te geven.

Toen de leiders hun laatste top in december hielden, was het een spektakel van achterklap en vunzig geruzie. Op die bijeenkomst sprak de Hongaarse premier Viktor Orban zijn veto uit over de toewijzing van meer fondsen aan het Oekraïense regime, te midden van bittere verwijten en gekibbel. Deze keer gaf Hongarije echter toe aan de intense druk om in te stemmen met het pakket.

Enkele dagen voor de top in Brussel deze week meldde de Financial Times dat de Europese Raad plannen had opgesteld om de Hongaarse economie te saboteren als Boedapest zou volharden in zijn weigering om in te stemmen met het omvangrijke hulpplan. Dat spreekt boekdelen over de perverse mentaliteit aan de top van de EU-bureaucratie. Het toont het ondemocratische karakter van het blok ondanks pretentieuze beweringen van het tegendeel.

Brussel had al tot 10 miljard euro aan centrale financiering voor Hongarije bevroren en er waren dreigementen om Boedapest het stemrecht in de besluitvorming van het blok te ontnemen, wat een flagrante schending zou zijn geweest van het verklaarde unanimiteitsbeginsel van de EU.

De toewijzing van 50 miljard euro aan een niet-lidstaat is verbazingwekkend. Nog verbijsterender is het feit dat de recente vrijgevigheid slechts een fractie is van de totale hulp die het leiderschap van de EU in Oekraïne heeft gepompt sinds de proxyoorlog tegen Rusland uitbrak in februari 2022. In de afgelopen twee jaar heeft de Europese Unie het regime in Kiev naar schatting 100 miljard euro gegeven.

  Westerse analyse: Incompetentie en zwak leiderschap in het Oekraïense leger

De Verenigde Staten en andere westerse bondgenoten hebben Oekraïne ook nog eens 100 miljard euro gegeven. Ongeveer de helft hiervan gaat naar wapens, terwijl de andere helft naar staatsfinanciering gaat.

Zoals we hier al eerder hebben opgemerkt, is de cumulatieve financiering door het Westen aan Oekraïne veel hoger dan het historische Marshallfonds dat de VS aan heel Europa heeft toegekend voor de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog (ongeveer 170 miljard euro in het geld van vandaag).

Er is eenvoudigweg geen precedent of gerechtvaardigde reden voor deze mobilisatie van financiële steun voor Oekraïne. Dit is allemaal gedaan als een voldongen feit door een eliteklasse zonder democratisch mandaat. Er zijn geen referenda gehouden om het publiek te raadplegen over de buitensporige uitgaven. Sterker nog, opiniepeilingen geven aan dat het Europese publiek – net als het Amerikaanse – ertegen is dat hun regeringen Oekraïne steunen.

De regering Biden strijdt met groeiende weerstand in het Congres om Oekraïne 60 miljard dollar extra te sturen.

Bovendien is het regime in Kiev onder de marionettenpresident Vladimir Zelensky een toonbeeld van welig tierende corruptie en onderdrukking. Bronnen bij het Pentagon geven toe dat ongeveer 400 miljoen dollar aan militaire uitgaven is weggesluisd door de Kievse junta. Het werkelijke bedrag is waarschijnlijk nog hoger.

De groteske toewijzing van financiële middelen aan Oekraïne heeft niets te maken met het ondersteunen van de democratie of het verdedigen van het land tegen vermeende Russische agressie.

EU-leiders zoals de Duitse bondskanselier Olaf Scholz en de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen blijven een mantra herhalen over het verdedigen van Oekraïne omdat, zo zeggen ze, als het land verslagen wordt, heel Europa gevaar loopt op een Russische invasie. Dit is de meest absurde bangmakerij van politici die ideologisch verblind zijn door russofobie en slaaf zijn van het propageren van de westerse hegemonie.

  Frontnieuws filmpscoop – Vrouwelijke Israëlische schutters maken naar verluidt "Hamas"-militanten af in het water

Er wordt openlijk gezegd dat de laatste injectie van 50 miljard euro aan het oorlogsverslaafde Oekraïense regime bedoeld is om de regering in stand te houden en salarissen en diensten te betalen. Met andere woorden, Oekraïne is een mislukte staat en toch wordt er van Europese burgers, arbeiders en boeren – die zelf in moeilijke economische tijden leven – verwacht dat ze een corrupte cabal financieren.

Bovendien is de ontbering die tientallen miljoenen Europese burgers moeten doorstaan een direct gevolg van het feit dat hun politieke leiders en de Brusselse bureaucratische elite toegeven aan de agenda van de Verenigde Staten om Rusland te vijandig gezind te zijn.

Die door de VS geleide agressie, die kan worden teruggevoerd tot de door de CIA gepleegde staatsgreep in Kiev in 2014 om een neonazi-regime aan de macht te brengen, heeft de Europese economie gesaboteerd. Europese leiders hebben op verraderlijke wijze de geopolitieke belangen van Washington gediend en niet die van de gewone Europeanen. Het krankzinnige opleggen van sancties aan Rusland heeft geleid tot enorme stijgingen van de energieprijzen, wat het Europese bedrijfsleven en de levensstandaard van consumenten, arbeiders en boeren heeft gedecimeerd.

De hogere productiekosten zijn een belangrijke factor in de toenemende protesten van boeren in heel Europa. Een andere factor is de ondemocratische import door de EU van goedkopere landbouwproducten uit Oekraïne als zoethoudertje voor het regime in Kiev. Deze import heeft boeren in heel Europa ondermijnd, in Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Polen, Roemenië, Hongarije en de Baltische staten.

Het schandalige misbruik van Europese fondsen om een corrupt fascistisch regime overeind te houden dat politieke tegenstanders, de media en de Orthodoxe Kerk met geweld onderdrukt en nazi-collaborateurs verheerlijkt, heeft maar één fundamenteel doel: het verlengen van een proxy-oorlog tegen Rusland. Het doel van die oorlog is de uiteindelijke strategische onderwerping.

De westerse regimes zijn zo bankroet en machteloos in het aangezicht van hun gebroken kapitalistische economieën dat ze de enorme natuurlijke rijkdommen van Rusland willen exploiteren. Dit is de voortzetting van de Lebensraum-politiek van nazi-Duitsland door westerse imperialisten.

  Zelensky's topadviseur zegt dat men "Emotioneel, organisatorisch en bewust klaar" moet zijn voor de nederlaag van de Donbass

Oekraïne heeft de proxyoorlog tegen Rusland verloren. Het is een beschamend, crimineel debacle. Tot 500.000 Oekraïense soldaten zijn de afgelopen twee jaar gesneuveld door superieure Russische troepen. Het verachtelijke regime in Kiev wil de oorlog natuurlijk gaande houden voor zijn onverzadigbare graaierij. Washington en zijn Europese vazallen in hoge posities willen de oorlog gaande houden uit elitaire imperiale ambitie, een ambitie die uiteindelijk zinloos is in de nieuwe multipolaire wereldorde die aan het ontstaan is.

Terwijl de Europese leiders zich verschansten in de Europese Raad in Brussel, werd het parlement geblokkeerd door boze boeren uit heel Europa. Demonstranten noemden politici bij naam. De minachting is voelbaar. Parijs en andere hoofdsteden in Europa worden omsingeld door snelwegversperringen. De nationale economieën staan daardoor aan de rand van de afgrond.

Je zou zelfs kunnen denken dat Europese boeren in Frankrijk, Duitsland, België en elders een tactiek toepassen die vergelijkbaar is met die van de Jemenieten in de Rode Zee. Knijp de chokepunten dicht en zie het imperium kronkelen.

Je kunt deze klucht niet verzinnen. Europese elitaire regimes voeren oorlog in Europa tegen het nucleair gewapende Rusland door het geld van de burgers te verspillen aan een neonazistische maffia in Kiev en zo het leven van de Europese burgers nog moeilijker te maken. Het resultaat is politieke en economische zelfmoord voor de Europese Unie.

In juni zijn er parlementsverkiezingen in de EU en de opkomst van anti-EU of eurosceptische partijen is dramatisch. Twee jaar zinloze oorlog in Oekraïne wakkert de afkeer van de elite onder de bevolking aan. De woede die daar heerst, kan misschien niet eens in toom worden gehouden door te gaan stemmen. De woede lijkt verder te gaan dan het maken van kruisjes in een hokje. Er komt een ineenstorting en er zullen koppen rollen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ongelooflijk: EU-ambtenaren trakteren zichzelf nu op 8,5% meer loon!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGlobalisten gebruiken koolstofbeperkingen om je te weerhouden je eigen voedsel te verbouwen
Volgend artikelBoycot, Desinvestering en Sancties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

45 REACTIES

 1. Blijft kopen als een schaap VS producten en van de globalisten je vernitiegd jezelf.Er is een maneer niets kopen van de monopolie van de VS laat maar in een grote recessie belanden.

  • De Europese Raad vertegenwoordigt de regeringen (eigenlijk telkens één minister) van de lidstaten, die gekozen zijn door de parlementen, die gekozen zijn door het volk van telkens één lidstaat, maar niet afgezet kunnen worden door dat volk als ze niet voldoen. Vertegenwoordigt die Raad dan u en mij? Ik vind van niet. Hij heeft geen mandaat van u en mij, en met het Europees schijnparlement is het niet beter gesteld (ruim 1/3 op de loonlijst van Soros, geen bevoegdheid om zelf wetten – “verordeningen” – voor te stellen of zonder toestemming van de Raad goed te keuren), laat staan met de niet-verkozen Commissie (d.w.z. de Europese regering). Alleen al voor deze 50 miljard steelt de EU gemiddeld ruim 300 euro van elk Europees gezin, en dan zeggen we niets over het gevaar voor ons leven en welzijn dat zo ontstaat, en dat ook moet worden vergoed. Hoe kunnen we terugstelen wat ons hier wordt ontnomen? Niet voor niets willen ze baar geld afschaffen. Ze weten dat het volk vroeg of laat (eerder laat) niet meer zal willen betalen, en deze machtsmisbruikers ter verantworoding zal willen roepen. Ze hopen dat we niet zullen kunnen, omdat ze ons geld controleren. Maar het blijft tot nadenken stemmen, zelfs als ze ons in hun greep lijken te hebben: welke redenen hebben we nog om braaf onze belastingen te betalen?

 2. What ever you say and think about Hungary , their Gov got NO balls. And are as crooked as the rest of Europe. All gov in Europe are loosers. All of Europe will be destroyed soon or later.

 3. Op die manier staan er straks Noord-Koreanen in onze straten op goedkeuring van Poetin’s Rusland.. van de EU zal er straks geen sprake meer zijn…♥️🇷🇺🌹👊

  • ”van de EU zal er straks geen sprake meer zijn”

   Dat is toch positief ook geen NEXIT meer nodig.
   Komt nog eens bij dat de bevolking straks drastisch os uitgedund door de gifspuiten.

   Kan Wilders 1 het land perfect opbouwen. Alle ex-ministers bestraffen.
   En zijn plannen verder uitvoeren.

   • Beste Piet,
    “Kan Wilders 1 het land perfect opbouwen. Alle ex-ministers bestraffen.
    En zijn plannen verder uitvoeren.”

    Ben je hiermee serieus of sarcastisch?

   • Piet,
    Europa gaat helemaal naar de klote, mooier en duidelijker kan ik het niet schrijven, wat voor een leiders hebben we ook hier he, om te huilen, geen vrouwen of mannen met echte ballen!!!

 4. Details van het Britse plan voor de oorlog van de NAVO met Rusland zijn bekend geworden
  Auteur: Pavel Shishkin, redacteur

  Groot-Brittannië stelde voor een NAVO-expeditiemacht naar Oekraïne te sturen.

  03 februari 2024 08:50

  Details van het Britse plan voor de oorlog van de NAVO met Rusland zijn bekend geworden
  Auteur: Pavel Shishkin, redacteur

  Groot-Brittannië stelde voor een NAVO-expeditiemacht naar Oekraïne te sturen

  Zoals een geïnformeerde bron aan RIA Novosti vertelde, suggereerde Londen dat de NAVO-bondgenoten de mogelijkheid zouden overwegen om een NAVO-expeditiemacht naar Oekraïne te sturen. Een dergelijk voorstel was gebaseerd op de ongunstige ontwikkeling van de gebeurtenissen die zich aan de fronten ontwikkelen voor de strijdkrachten van Oekraïne.

  Naast het sturen van het korps suggereerde Groot-Brittannië dat de bondgenoten de mogelijkheid zouden overwegen om een no-fly zone in te stellen boven het deel van Oekraïne dat onder controle staat van Kiev, en om de aanvoer van wapens en munitie te vergroten.

  Tegelijkertijd merkte een bron van het Russische agentschap op dat Londen zich er terdege van bewust is dat op dit moment niet alle NAVO-bondgenoten een dergelijk voorstel zullen steunen. De Britse berekening is gebaseerd op het feit dat met de snelle en aanzienlijke opmars van Russische troepen tot diep in het Oekraïense grondgebied, de meerderheid van de lidstaten van de alliantie gedwongen zal worden een dergelijk besluit te steunen.

  De Britten stellen voor om de expeditiemacht in het geheim over te brengen uit de grensgebieden van Roemenië en Polen; volgens de bron wordt ook een preventieve aanval van de strijdkrachten van Moldavië en Roemenië op Transnistrië overwogen.

  Tegelijkertijd omvat het Londense plan de inzet van NAVO-troepen in Noorwegen en Finland. Wat, volgens het Britse plan, Rusland in staat zal stellen zijn strijdkrachten en middelen te ‘verstrooien’. Er zijn ook plannen om strategische infrastructuurfaciliteiten in de noordelijke regio’s van Rusland aan te vallen.

  Zo zal de NAVO een bufferzone creëren binnen de bezette posities, waaronder de grens met Wit-Rusland en het gebied rond Kiev, en zullen de vrijgekomen reserves van Oekraïense strijdkrachten naar het front worden gestuurd.

  Volgens Groot-Brittannië zullen deze acties de NAVO in staat stellen de offensieve capaciteiten van de Russische strijdkrachten te ondermijnen en Moskou te dwingen aan de onderhandelingstafel te gaan zitten. Volgens de bron, RIA Novosti, zouden de voorbereidingen voor de implementatie van dit scenario in mei 2024 voltooid moeten zijn.

  https://voennoedelo.com/posts/id55752-stali-izvestny-podrobnosti-britanskogo-plana-vojny-nato-s-rossiej

 5. Qrban is slim: hij krijgt geen geld van de EU als hij zijn veto uitspreekt.
  Stemt hij voor krijgt hij wel geld uit de EU
  De EU betaald zichzelf dus. (met geld van de netto betalers dus)

 6. Het plaatje boven het artikel geeft precies de werkelijkheid weer.
  De regeringen in het zgn democratische Westen zijn de schoothondjes van uncle Sam.
  Flikker die yankees eruit en bepaal een eigen beleid. Maar nee hoor.
  Wat is het geld? Chantage? Beiden? Of een mooi baantje elders?
  En dan 50.000.000.000 pleuro,s voor die zooi in dat in en in corrupte Oekriland.De waanzin ten top. Usa wilde Tochter proxy oorlog tegen Rusland om de gas, olie en andere grondstoffen in te pikken? Laat die idioten uit usa dan die 50.000.000.000 betalen.
  Europa moet en zal naar de donder gebracht worden. Onthoudt de uitspraak van de denktank Statfor onder Obama: een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden.
  En de usa schoothondjes in Brussel en de westerse regeringen doen daar dapperen mee.
  Wat een walgelijke zooi. Volksverraders zijn het die niets, maar dan ook niets voor het volk over hebben. Datzelfde volk moet wel de belasting betalen, gehoorzamen en straks ook nog geknecht worden met de cbdc.

 7. Gewoon vraag die er in me opkomt… Wordt daarmee de Ukrainse boer gesubsidieerd om ver onder de marktprijs producten in de EU te kunnen leveren waardoor onze boeren hun producten niet meer tegen fatsoenlijke orijzen kwijt kunnen?

  • Dezelfde mensen die er nu weer 50 miljard voor vrijmaken Wim, De oorlog met wapens houdt ons bezig maar het is eigenlijk een economische oorlog. Ze willen ons vernietigen en gebruiken ons eigen geld. En ze zullen niet stoppen tot we ze smeken om een aalmoes. Het Joegoslavië scenario in wording, daar begon het ook met burgers tegen elkaar op te zetten. En ze gaan tot ze alles bezitten.

   Te beginnen met de boeren en het MKB. Straks door (verarmde) mensen naar het front te sturen als kanonnenvlees. Ik ben alleen zo bang dat dit ook speelt in Rusland. Ik vertrouw Poetin ook niet. Het is volgens mij een mondiale staatsgreep en het is nu zoeken naar mogelijkheden de vlam in de pan te laten slaan. Ook Poetin en Trump gingen met Corona mee. Misschien dan geen gentherapie, maar misschien ook wel. Dan verzand je alweer in welles nietus en zie je de olifant in die kamer niet. Verdeel een heers. In ieder geval de mensen nu in dienst van de overheid en de rechterlijke macht, ze gaan over lijken. Samen met de multinationals.

   Daarom moeten de boeren kapot en boeren de boeren in Oekraïne gewoon door. De graanprijs op de wereldmarkt is gewoon te laag. Daar profiteren dan weer de veeboeren van want veevoer is goedkoop maar daar hebben ze weer de uitstoot voor verzonnen. Ze willen de hele middenklasse en voedselvoorziening wegvagen net als in de USSR. Oude wijn, nieuwe zakken. En ze zullen niks schuwen. Dan hebben ze ultieme macht, ze stoppen niet als wij ze niet stoppen.

 8. Terwijl ze weten dat het zinloos is en er nog duizenden mensen zullen sterven. Dat maakt hen dus allemaal schuldig aan moord met voorbedachte rade!

 9. 50 miljard euro voor de salarissen van politieagenten,ziekenhuizen,leraren en andere ambtenaren dus met andere woorden WIJ betalen nu voor de salarissen van Oekraimse ambtenaren,leuk detail is dat Zelenski een dag later alweer loopt te bedelen om meer geld omdat men nog altijd meer wapens nodig heeft en dus zal Oekraine ook nog eens 100 miljard nodig hebben voor meer wapens (wat is er trouwens gebeurd met al die Leopards en Bradleys en al die andere wapens) het houdt maar niet op,rupsje nooit genoeg blijkt een lintworm te zijn.
  Oekraine en Oost Europa zal de EU´s dood worden,die gasten zuigen ons helemaal leeg en daar hoeft Rusland niets aan te doen dat doen zij wel.
  Polen ligt al jaren aan het Europese infuus en daar zijn Letland,Estland en Litouwen bijgekomen en Moldavie en Georgie zitten in de wachtkamer,
  Allemaal bananenrebublieken die ons de afgrond in jagen en wij mogen voor hun tokkies gaan zorgen,man man man wat een zooitje is die EU toch geworden.

  • Uhm… de EU is het probleem, niet Oekraïne of het oostblok of Rusland. Wij, het westen, is een maffia die alles en iedereen oplicht, kaalrooft, uitbuit, vermoord en verkracht. De corrupte poppetjes in het oostblok en Oekraïne, zijn door de CIA en de geheime diensten en de EU geïnstalleerd.

   WIJ WESTERLINGEN ZIJN DE KANKER WAAR ALLES OP AARDE MOMENTEEL AAN DOOD GAAT. Al het kwaad begint in het westen.

 10. 50 miljard… ons geld, waarmee ze ons vernietigen… ons geld heeft inmiddels een 100% negatieve waarde, elke euro die ze uitgeven trekt de ‘You will own nothing’ strop wat strakker. Europa en de USA zijn feitelijk al een lijk aan een galg. Om de westerse mens definitief helemaal totaal te verwoesten bouwen ze de schulden verder en verder op… en met de narratieven die ze gecreëerd hebben, kunnen ze alles en iedereen de schuld geven en tot slaven maken.

  • Beste Theme,
   Na de 2e WW was het; ” dit nooit meer”
   Helaas pas na miljoenen slachtoffers.
   Ik vrees dat het nu dezelfde kant in gaat, dat men na miljarden !!! slachtoffers hetzelfde gaat zeggen.

   Destijds wisten de meeste mensen van niets door gebrekkige informatie.
   Echter, in het huidige informatie tijdperk is niet weten geen excuus meer.
   Het bewustzijn bij de meeste mensen gaat als dikke poep door een klein buisje.

  • Beste Dan,
   Niet doen.
   Die mensen worden aangewezen en niet gekozen.

   De enigste schaamte die men kan hebben is, indien je zelf dingen doet die achteraf stom bleken en voorkomen hadden kunnen worden.

   schaam je nooit vanwege gedragingen van anderen, dat is immer hun verantwoordelijkheid.

 11. Dit bedrag is enkel symbolisch. Want er kan geen 50 miljard meer even als lening bij de centrale banken aangegaan worden of bij welke bank dan ook. Dat is over. Elke bank moet ISO 20022 zijn, wil het nog zaken kunnen doen. Witwassen lukt niet meer. Wat de doodsteek is voor het nazi gebroed in de EU. Daar de handel van onze geboorte aktes op de stock market op de beurzen voorbij is, en deze alle in beslag zijn genomen. Kunnen landen niet meer miljarden lenen op naam van de bevolking in de vorm de staatsschuld te verhogen.

  • Het meeste wordt geleend bij het pensioenfonds ABP en bij Zorg en zekerheid.
   EU in Brussel weten op de Euro af hoeveel er bij die pensioenen in kas is.
   En om er makkelijk bij te kunnen, hebben de Nederlandse politici de Pensioenwet aangepast.
   Alleen geld dit niet voor de politici, die vallen buiten deze regeling, voor hun is het pensioenstelsel ongewijzigd gebleven…!!!
   Dag 50 miljard.

   • ChristenUnie-teefje Carola Schouten heeft onze pensioenpotten met de zegen van de kartelpartijen aan Brussel verpatst. Binnenkort volgt zij Ernst Kuiper met een leuke betrekking elders binnen of buiten het koninkrijk.
    Kuipers opvolger op ‘Volksgezondheid’ is D666’er & niet-medicus Pia Doodstra, die in 2018 de nieuwe donorwet (lees het verhaal van Gladiator nog maar eens) door de eerste & tweede slaapkamer heeft geloodst.

   • En nog wel meer ook. Hoeveel is er al weg. Maar daar mag niet over gesproken worden. De pensioenen zijn al weg. Google maar miljarden verlies pensioenfondsen terwijl de beurzen stijgen. Het geld is gestolen. We geloven het alleen nog niet. De overheid heeft een claim op de pensioenen want het is uitgesteld loon dat belastbaar is. Ze hebben dus veel macht en dus de macht. Ooit klonk het systeem logisch, eigenlijk ook niet echt want het was verplicht, maar het maakte de overheid zo machtig dat ze kunnen graaien wat ze willen. Degene die nu pensioen krijgen strooien ons zand in de ogen. Het zal de laatste generatie zijn. Misschien heb ik het mis, ik hoop het maar

  • Ik heb ISO 20022 opgezocht, en om het te begrijpen, zou ik nog en nog en nog meer moeten opzoeken. En dan die handel in geboorteaktes, het lijkt me allemaal heel interessant, maar misschien zou je bericht kilometers langer moeten zijn wil een arme zondaar als ik het kunnen snappen, jammer.

 12. Historicus-archivaris Alexander Djoekov stelde dat de belangrijkste vijand van Rusland in de confrontatie met het Westen niet de Verenigde Staten zijn, maar de Europese Unie, waarvoor het Oekraïne-project van cruciaal belang is. Wat de Verenigde Staten betreft, voor hen is Oekraïne slechts een van de troeven die ze in handen hebben.

  “De Verenigde Staten zullen, indien nodig, ‘passeren’ zeggen en de tafel verlaten,”
  meent de deskundige.
  Voor de EU is dit conflict echter existentieel, omdat het voortbestaan van het hele EU-project op het spel staat, dat eenvoudigweg uiteen zal vallen zonder de exploiteerbare hulpbronnen van de oostelijke periferie, die voor hen Rusland is.

  “Ze kunnen zich nergens terugtrekken; alleen de nederlaag van Rusland zal hen redden. We moeten niet vergeten dat elk verenigd Europa dat waarden heeft verworven naar ons toe komt om te vechten. Dit is een historische wet.”

  https://voennoedelo.com/posts/id55761-eto-ne-ssha-nazvan-glavnyj-vrag-rossii

  • De VS hebben ons goed beet genomen: toelevering van Russische hulpbronnen afgesneden (sancties, Nord Stream, oorlog) en de Oekraïense vervanging verwoest. Daar bovenop Amerikaanse wetgeving (heffingen, subsidies, de hand aan de gaskraan) die de afbraak van onze industrie bevordert, waardeloos Amerikaans schuldpapier in onze reserves, ons goud in bewaring bij hen (zoals het Venezolaanse, Oekraïense, Libische) en onze transacties gecontroleerd door SWIFT, de bank voor internationale betalingen en andere instellingen waar de VS de plak zwaait, zoals de Wereldbank.

   Zonder Rusland zijn we een vogel voor de kat, maar we hebben de tak afgezaagd waarop we zaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in