In een artikel in de Financial Times werd bijna terloops vermeld dat bronnen in de EU geen mogelijkheden meer zien voor het opleggen van belangrijke nieuwe sancties tegen Rusland. Dit nieuws werd gemeld door het Russische persbureau TASS, waarvan ik het korte artikel heb vertaald.

Begin van de vertaling:

Financial Times: EU denkt dat het afgelopen is met nieuwe sancties tegen Rusland

De EU heeft gezegd dat nieuwe beperkingen zullen leiden tot meer vrijstellingen als ze worden ingevoerd

De EU denkt dat er geen nieuwe sancties tegen Rusland komen omdat als er nieuwe sancties worden ingevoerd, dit zal leiden tot meer vrijstellingen, meldde Financial Times donderdag op basis van ambtenaren.

“Als we meer sancties opleggen, zullen er meer vrijstellingen zijn dan maatregelen,” citeerde de krant een bron, die ook benadrukte dat nieuwe sancties voorbij zijn.

De meeste Europese ambtenaren menen dat zonder de sectoren van de Russische economie die nog niet door de beperkende maatregelen worden getroffen, een of meer EU-lidstaten niet meer zouden kunnen bestaan, aldus de Financial Times. Zij wijst erop dat de nieuwe sancties tegen Rusland waarschijnlijk alleen zullen leiden tot uitbreiding van de lijst van personen en aanscherping van de reeds bestaande beperkingen.

In maart vertelde EU-commissaris Ursula von der Leyen op een persconferentie tijdens de EU-top dat het elfde pakket EU-sancties tegen Rusland bedoeld is om te voorkomen dat de reeds aan Moskou opgelegde beperkende maatregelen worden omzeild.

Einde van de vertaling

Via Thomas Röper.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video: Journalist reist naar Moskou om te zien hoezeer de sancties werkenVolg Frontnieuws op Telegram

  EU: lidstaten moeten zich garant stellen voor tien miljard euro schuld voor Oekraïne

Lees meer over:

Vorig artikelOorlog pushen… Westerse staatsmedia onthullen “Russische sabotagevissersboten”
Volgend artikelSteiner & De Bloeddemonen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • De EU (en de rest van het westen) is een tumor die zich uitzaaid dmv geld. Hopelijk zijn de krachten van het goede aan het werk om de balans op aarde te herstellen. Anders zie ik geen uitweg behalve het langzaam, en steeds sneller, afsterven van 90% vd mensheid.
   Tegelijk vraagt echte verandering om een echte noodzaak. En in NL zitten heel veel mensen nog met droge voeten te fantaseren over vakanties en spullen die ze willen kopen. De mens in het westen wordt bezeten door zijn/haar bezittingen. Leven is bijzaak, consumeren is het doel. Pas als de massa de vlammen voelt, gaan ze de wil vinden om te veranderen. Dat betekent dat alles nog veel erger moet worden en dat gaat ook gebeuren. En dat is ook nodig. Laat het toe dat er een sterven moet plaatsvinden voordat er een wederopstanding kan komen. De mensheid moet veranderen en dat gebeurt alleen als er een noodzaak ontstaat om te veranderen. Mensen MOETEN de vlammen voelen om te ontwaken. Zodra ze de vlammen voelen zijn de wakkeren nodig om ze op te vangen en te helpen met veranderen en SAMEN op te staan tegen onze gemeenschappelijke vijand.

   Kweek rust, omarm stilte, word de verandering die de mensheid nodig heeft… LIEFDE en compassie.

 1. Naar mijn mening wordt het Westen wanhopig, Oekraïne lid maken van de NAVO is een directe oorlogsverklaring van het Westen aan de Russische Federatie, het is nu inderdaad géén komkommertijd.

  *

  Oekraïne moet lid worden van de NAVO – Stoltenberg

  Alle NAVO-bondgenoten zijn het erover eens dat Oekraïne lid moet worden van de alliantie.

  Dat maakte secretaris-generaal van het militaire blok Jens Stoltenberg vandaag bekend.

  Bedenk dat hij gisteren Kiev bezocht , en vandaag kwamen de westerse “vrienden” van het regime in Kiev bijeen voor een bijeenkomst van de Contactgroep voor de Verdediging van Oekraïne op de Amerikaanse luchtmachtbasis in Ramstein, Duitsland.

  Stoltenberg vervolgde dat de NAVO-landen in Ramstein de mogelijkheid zullen bespreken om Oekraïne te voorzien van verschillende soorten militaire vliegtuigen.

  Het hoofd van het Pentagon, Lloyd Austin, zei op zijn beurt dat de NAVO Oekraïne sinds het begin van het conflict militaire steun heeft verleend voor een bedrag van 55 miljard dollar.

  – Russische lente

  • Adriaan,
   Zo is het, we volgen het ver op afstand, de alliantie tegen de dollar is aan het toenemen, mijn hoop is daarop gevestigd, indien dit niet succesvol zou wezen dan kan de handdoek in de ring, voorlopig hangt de VS en zijn vazallen k.o in de ring!!!

 2. De demonische vazalstaten hebben zichzelf stuk gesanctifieerd.
  Met elke sanctie kwamen er meer uitzonderingen omdat wij zelf te snel niet meer konden functioneren zonder Rusland.
  En nu zijn we op het punt gekomen, dat de weg naar eeuwige duisternis nog slechts één zandpaadje voorstelt.
  Oekranazïe opnemen als wapenbroeder van de nato.
  Wetende dat dit het einde betekend voor honderden miljoenen mensen 😥.
  Gelukkig, ik ken geen angst meer, alleen verbazing.
  Ik geloof in God maar ik ben geen Christus in burger, ik kan alleen de wereld niet redden.

 3. Massa. 👀 👀. 👀.

  Blijft 35% met baan en inflatie compensatie zitten . de SS leden
  Hiernaast de omgekochte meelopers.

  Armoede zal over de rest verdeeld worden.
  Maar niet getreurd, een vrije geest is het wellicht meer dan waard.

  Voor De geesten die reeds ‘ gevangen’ zijn in het Klaus paradijs 👋.

  • De SS waren stuk voor stuk extreem goed getrainde en goed opgeleide mensen, misschien ben je het niet eens met hun ideologie maar om dit geteisem te vergelijken met SS vind ik toch te veel eer. Vergelijk ze liever met een hondendrol of iets wat nog viezer en waardelozer is. De SS was extreem trouw en loyaal aan strijdmakkers, volk en vaderland en dat is iets wat je van deze figuren niet kan zeggen.

   • Goed opgeleid in wat ?
    De 35% is goed opgeleid !
    Als Een leger orde.
    Niemand lijkt dit zelfs te hebben opgemerkt.
    Hun Loyaliteit staat hoog.
    Mogelijk krijgt men ook op fysiek vlak training – geen idee.

   • Nee hoor. Verschillende afdelingen van de SS waren andere nationaliteiten dan Duitsers–en duitsers waren/zijn xenofoben. Die kregen minimale training en werden plank gas naar het front gestuurd.

    Een paar gemotoriseerde afdelingen met Duise SS-ers waren goed getrained, maar de SS was overwegend goed voor het vuile werk en de moordpartijen.

    • Ik noem het SS voor de ‘ handigheid ‘ voor verraad . in ieder geval goed georganiseerd , Ruim 35%

     Loyaal, aan het systeem/ elkaar .
     Mijn interpretatie; denk dat de drempel laag is geweest ( selectie op karakter eigenschappen) bij binnenkomst, echter als je erin zit een ‘ VAL ’ –
     Dus loyaliteit is/ wordt overleving leden zullen zich nooit melden.
     Dit Toegeven of anders. Anders was dit niet undercover.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in