congerdesign / Pixabay

In het begin van 2020, te midden van de covid-lockdowns, voerden blauwe staten met linkse gouverneurs met extreme vooringenomenheid de mandaten uit. In rode staten zoals Montana negeerden de meesten van ons na de eerste twee maanden gewoon de beperkingen en gingen door met hun gewone leven. Het was duidelijk dat covid niet de bedreiging was die de federale autoriteiten ervan maakten. In staten als Michigan werd onder leiding van louche leiders als Gretchen Whitmer de strop echter steeds strakker aangetrokken, schrijft Brandon Smith.

Whitmer gebruikte covid als een kans om een aantal bizarre beperkingen op te leggen aan het publiek, waaronder een mandaat dat grotere winkels verbiedt om zaden en tuinbenodigdheden te verkopen aan klanten. “Als je geen voedsel of medicijnen of andere essentiële zaken koopt, zou je niet naar de winkel hoeven te gaan,” zei Whitmer bij de aankondiging van haar bevel. De linkse gouverneur vond het prima om loten en drank te kopen, maar geen tuingereedschap en zaden.

Ze gaf nooit een logische reden waarom ze zich op tuinbenodigdheden richtte, maar de meeste mensen in de voorbereidingsgemeenschap begrepen heel goed waar het om ging: Dit was een bètatest voor bredere beperkingen op voedselonafhankelijkheid. In de media was er in 2020 een wijdverspreide retoriek waarin iedereen die voorraden aanlegde van eerste levensbehoeften werd aangevallen als “hamsteraars”, en nu gingen ze achter mensen aan die vooruit planden en probeerden hun eigen voedsel te verbouwen. Het establishment wilde NIET dat mensen een persoonlijke voedselvoorraad zouden opslaan of produceren.

Een ander vooruitzicht dat openlijk werd besproken onder globalisten was het idee dat lockdowns “nuttig” waren op manieren die verder gingen dan het stoppen van de verspreiding van covid (de lockdowns waren eigenlijk nutteloos in het stoppen van de verspreiding van covid). Ze suggereerden dat deze maatregelen effectief zouden kunnen zijn in het voorkomen van wereldwijde koolstofuitstoot en het redden van de wereld van “klimaatverandering”. Het idee van klimaatlockdowns begon zich te verspreiden.

  Neil Oliver waarschuwt dat er een 'storm op komst is' voor de schuldigen

De bedrijfsmedia hebben sindsdien gelogen over het bestaan van de klimaatlockdown agenda, maar artikelen en white papers die de deugden aanprijzen van het stilleggen van de planeet in naam van de klimaatverandering zijn gemakkelijk te vinden en te lezen. De globalisten en hun academische verdedigers wilden PERMANENTE lockdowns, of rollende lockdowns om de paar maanden, waarbij de meeste menselijke activiteiten en reizen buiten de basisproductie werden stilgelegd.

Ik heb in het verleden betoogd dat wat Whitmer in Michigan deed deel uitmaakte van deze agenda – dat haar verbod op de tuinvoorraad deel uitmaakte van een breder doel dat niets te maken had met de veiligheid van de volksgezondheid en alles te maken had met het tegenhouden van mensen om te preppen. De covid-controle was slechts bedoeld als voorloper op de koolstof-controle.

De afgelopen week hebben we hier meer bevestiging van gezien, want een onderzoek van de Universiteit van Michigan beweert dat zelfgekweekt voedsel vijf keer meer koolstofuitstoot produceert dan industriële landbouwmethoden. Met andere woorden, privétuinen kunnen worden beschouwd als een bedreiging voor het milieu. De Telegraph en andere bedrijfsplatforms zijn op het verhaal ingesprongen en ik denk dat dit een reden tot bezorgdheid is.

Het onderzoek omvat een analyse van verschillende tuinen, van individuele familiepercelen tot stedelijke en gemeenschapspercelen, en beweert dat “tuininfrastructuur” voor individuele percelen (zoals verhoogde plantenbedden) veel meer koolstofvervuiling oplevert dan grootschalige landbouw. De studie lijkt voorbij te gaan aan het feit dat verhoogde plantenbedden efficiënter zijn en meer voedsel verbouwen in een kleinere ruimte, maar ik betwijfel of ze er echt om geven dit soort dingen in overweging te nemen.

De gemiddelde persoon zou hierdoor in verwarring kunnen raken en aannemen dat het tegenovergestelde waar is – Zou het thuis verbouwen van voedsel niet BETER zijn voor het milieu? Niet als je financiering afhankelijk is van het afschilderen van onafhankelijke voedselvoorraden als slecht voor de planeet. Het onderzoek wordt gefinancierd door een groot aantal internationale groepen, waaronder het Horizon-programma van de Europese Unie, dat “100 klimaatneutrale en slimme steden in 2030” als een van zijn projectdoelen heeft. Deze 100 steden worden dan verondersteld te fungeren als vlaggenschipmodellen voor de uiteindelijke koolstofagenda-overname van alle steden tegen 2050.

  Machtselite komt bijeen om globale herstart te plannen - geeft aanleiding tot bezorgdheid

Dergelijke groepen hebben miljarden dollars tot hun beschikking en richten het grootste deel van die monetaire vuurkracht op onderzoek naar klimaatverandering (propaganda). Denk ik dat het onderzoek in Michigan is gemanipuleerd ten gunste van een vooraf bepaalde uitkomst? Waarschijnlijk wel. Als deze onderzoeken worden gefinancierd door globalistische belangen, lijken de uitkomsten altijd in het voordeel van globalistische doelen uit te vallen. Het onderzoek zelf stelt niet per se dat mensen moeten stoppen met tuinieren, maar het stimuleert wel het narratief dat koolstofbeperking noodzakelijk is, zelfs op individueel niveau.

Het rapport uit Michigan lijkt misschien een nietszeggende voetnoot. Maar, zoals we vorig jaar hebben gezien met een onderzoek van de Consumer Product Safety Commission over huishoudelijke gastoestellen, worden deze kleine en obscure onderzoeken vaak gebruikt om grootschalige overheidsinterventies in het dagelijks leven van mensen te rechtvaardigen. Het onderzoek van de CPSC leidde tot maandenlange debatten van Democraten in de VS die eisten dat gastoestellen, waaronder fornuizen, verboden zouden worden omdat ze MISSCHIEN bijwerkingen zouden kunnen hebben voor de gezondheid, met name bij kinderen (het bleek dat het onderzoek geen concrete basis had voor deze bewering).

Links en globalisten geven niet om het beschermen van je gezondheid; ze geven erom hoe deze onderzoeken kunnen worden gebruikt om angst aan te jagen en zo hun macht te vergroten. Met andere woorden, als je de wetenschap kunt manipuleren, dan kun je ook de wetten manipuleren.

Iets soortgelijks zagen we in 2006 in een VN-studie die beweerde dat vleesproductie bijdroeg aan bijna 20% van alle koolstofuitstoot en slechter was voor het milieu dan transport. Het onderzoek werd in 2010 ontmaskerd als “gebrekkig” (frauduleus), maar jarenlang gebruikten de media en globalistische organisaties de valse conclusies als springplank om beperkingen en verboden op de vleesproductie te eisen in naam van het redden van het klimaat.

  Mia Farrow bekent: "Satanische Hollywood-elites verkrachten en eten kinderen"

Als je denkt dat de oorlog tegen de landbouw die nu in Europa woedt alleen bedoeld is om industriële boerderijen te treffen, denk dan nog maar eens na. De gevestigde orde gaat proberen om de leugen over de door de mens veroorzaakte klimaatverandering te gebruiken om ALLE voedselproductie te dicteren, tot in jouw bescheiden achtertuintje aan toe. En ze zullen hun inspanningen niet beperken tot de EU; ze zullen Amerikaanse boerderijen met dezelfde beperkingen aanpakken.

Dit is waar de globalistische “netto-nul ” programma’s en de 15-minutensteden allemaal over gaan – Ze zijn gebaseerd op het idee dat alle menselijke activiteit gecontroleerd en beheerd moet worden. Ze zeggen dat het voor het welzijn van de planeet is, maar de systemen die ze tussen 2030 en 2050 willen invoeren, klinken als een nieuw digitaal feodalisme, een samenleving waar bureaucratieën elk aspect van je leven volgen en micromanagen. De elites profiteren hier enorm van terwijl ze nooit bewijzen dat koolstofuitstoot een gevaar is voor wie dan ook.

Waarom de obsessieve focus op voedsel? Omdat als mensen hun eigen voedsel hebben, ze misschien meer bereid zijn om in opstand te komen tegen verdere mandaten. Zo simpel is het. Het eindspel is duidelijk – Controleer het voedsel en je controleert de wereld. Doe het uit naam van het redden van de planeet en veel mensen zullen je zelfs bedanken terwijl je ze uithongert.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Deze oorlog zal de snel escalerende voedselprijzen wereldwijd in een stroomversnelling brengenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS bombardeert minstens 85 doelen in Irak en Syrië, waaronder met B1-bommenwerpers
Volgend artikelEU-leiders verkwisten nog eens 50 miljard euro aan steun voor regime in Kiev… en zelfvernietiging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

36 REACTIES

 1. Denk aan de stelling van Henry Kissinger eind jaren zestig: “Controleer geld en je controleert de wereld; controleer energie en je controleert staten; controleer voedsel en je controleert mensen!”
  Deze stelling is de basis achter alle onzin die we momenteel zien!

  • WIJ zijn de co2 die ze willen verwijderen… en WIJ blijven er maar over meepraten. Geen co2 = geen planten = geen zuurstof = geen mensen.

   Ze hebben een genocide bedacht die ze zo uitleggen dat het vee helemaal niet doorheeft dat ze zichzelf opruimen. Ik ken een aantal mensen die biologie hebben gestuurd… en die geloven ook heilig dat co2 een probleem is… dankzij hun hersenspoeling in het ONDERwijs. Hetzelfde hebben ze gedaan met economen die geloven dat het niks uitmaakt dat er geen goudstandaard meer is.

   Het is alsof ze vissen hebben wijsgemaakt dat water een levensbedreigend probleem is. Lang leve ons ONDERwijs. En we blijven onze kinderen er gewoon heensturen om ze totaal te laten verknippen tot snippers die ze de rest van hun leven bij elkaar proberen te raken of ze worden nooit in hun leven nog echte mensen. De misdaad waar we naar kijken is zo groots en zo kwaadaardig… ze zijn ons al duizenden jaren aan het gaslighten… en velen staan inmiddels compleet op de kop.

   • WIJ zijn de co2 die ze willen verwijderen…

    Precies zoals je schrijft Theme, de globalisten psychopaten hebben zowat alle middelen in gebruik , of deze wetenschappelijke grondslag hebben doet er niet toe ze draaien en propageren en benutten de idiootste redenaties om de bevolking tot in de kleinste details te vermorzelen.
    Deze hedendaagse misdaad is ongekend onmenselijk en wordt in zijn geheel door het overgrote deel van de bevolking niet begrepen mede omdat ze dit spelen op zoveel verschillende fronten en hangen er tegelijkertijd zoveel verschillende oplossingen aan (creëer een probleem en oplossingen) en zo zakken we steeds verder af in een hopeloze situatie.

 2. Tot er geen of te weinig voedsel is. Er was eens een IJslandse vulkaan, de Katla die uitbarstte en het zonlicht zo erg blokkeerde dat er gesproken werd over “het jaar dat het geen zomer werd” met alweer sneeuw in augustus. Alle oogsten op het noordelijk halfrond mislukt. Duurde een drietal jaren voor er weer normaal geoogst kon worden. Hongersnood. Dan worden de mensen pas echt boos. Protesten aan het koninkelijk paleis van boze onderdanen die hun maag moesten vullen met berkenschors. Vroeg ene Marie-Antoinette (de wereldvreemde Elite) wat dat lawaai betekende en het werd haar verklaard dat de mensen boos waren omdat er geen brood meer was, haar antwoord luidde “als het brood op is dat ze dan cake eten hein!”. Dat kostte haar de kop! Toen was het Franse Revolutie en werd de Elite op industiële schaal onthoofd onder de guillotine.
  Ach ja, Amerika, wij in Europa kregen van onze opperbevelhebbers de opdracht te preppen.
  Straks gaat het Vlaamse stikstofplan naar de rechtbank die zal bevelen dat dezelfde normen als die voor de landbouw ook voor de industrie moeten gelden. Dan is er geen werk meer om voor in de file te moeten staan. Je zal zien hoe boos de mensen dán worden.

  • De werkelijke achtergronden van de Franse revolutie op 14.07.1789 verschillen enorm met de officiële geschiedschrijving.
   Doe zelf onderzoek naar de rol van de sinds 1776 door de ordo illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars (1717) bij deze gebeurtenis.
   Nog iets waar de msm nooit melding van maakt: het ‘stikstofprobleem’ bestaat bij onze zuiderburen slechts in Vlaanderen en niet in Brussel & Wallonië.

 3. weet wie we moeten bevechten en dat we dit uiteindelijk zelf moeten doen!
  zorg voor een goede voorraad noodvoedsel
  Ga op je gevoel af en waarschuw mondeling iedereen die je wil beschermen, geprikt of ongeprikt dat ze zich niets meer mogen laten inspuiten ook geen griepspuit!
  Laat ze ook nooit naar een oorlog sturen, dat is ook ontvolking en wegwerken van bewijsmateriaal, ze sterven dan als gevolg van een medische handeling ver weg van hun naasten en vrienden voor een land dat hen wil laten sterven.

 4. En dan de hetze tegen het gebruik van zelf geproduceerde eieren waar zgn pfas in zou zitten , wat een bangmakerij weer om niks. Nee zelf voedsel produceren staat onder grote druk, want we zullen allemaal aan het processed food van de multinationals moeten.

  • Giftige grond, giftig water, giftig voedsel, giftig drinken, giftige medicijnen, giftige benzine toevoegingen, giftige cosmetica, giftig plastic, giftige E-nummers… ze doen ALLES om onze levens te verkorten.

    • Het is de duistere krachten achter de schermen een doorn in het oog dat steeds meer mensen wereldwijd overstappen op biologisch(-dynamisch) voedsel en kiezen om flexitariër/vegetariër/veganist te worden.
     Deze mensen voelen intuïtief dat het meeste supermarktvoedsel wel vult maar niet voedt door alle ziekmakende additieven.
     64% van de Nederlandse bevolking is chronisch ziek en zijn een dankbare klant voor big pharma.

   • Over de “benzine” van vandaag de dag kan ik je wel iets vertellen. Euro95/98/100 is geen benzine maar een mix van een aantal vloeistoffen die niet met elkaar mengen en om dit toch mogelijk te maken word een soort trichlooretyheen gebruikt. Dit product is jaren geleden verboden. Je word besodemieterd waar je bij staat. Zo zal het met alles zijn. Ik heb mijn tuin voor eigen gebruik en wie daar iets van zegt mag gratis 1.60 diep onder mijn tuin komen “wonen”

    • Idem. Mijn tuin en daar doe ik wat ik wil.
     Overigens heb ik dat onderzoek gelezen en dan valt het op dat er nogal wat verschil tussen de uitkomsten zit. Al is het alleen al omdat er vergelijkingen worden gemaakt tussen de traditionele grote boerenbedrijven, ‘urban farming projecten’ (een soort gezamenlijke lokale volkstuin), kleinere bedrijven en eigen tuintjes. Er wordt ook melding gemaakt van hoever de producten moeten worden vervoerd en de impact daarvan.
     Deels klopt het natuurlijk wel; schaalvergroting maakt zaken nu eenmaal effectiever en dat is ook zo met stikstof gebruik.

     Maar laten we wel wezen; wat ik in mijn tuin vebouw, allemaal met de hand, waardoor de producten ook feitelijk niet hoeven worden te vervoerd, kan nooit en te nimmer meer vervuilend zijn dan een grote boerderij.
     Al is het maar vanwege de biodiversiteit vs monocultuur.
     Hun aannames over composteren was ook al zo-iets. Ja, als je dat niet goed doet dan kan dat methaan in de lucht brengen. Het is iets wat je moet leren, maar alweer geldt dat het idee dat eigen compost schadelijk zou zijn voor de natuur is gewoon debiel.

     En laten we wel zijn; de hele aanname is dat CO2 slecht zou zijn voor ‘de planeet’. Dat is sowieso al onzin. Planten gedijen beter met meer CO2. In feite zou het voor het plantenleven goed zijn als het CO2 gehalte zou verdubbelen.

     • @Johan P…
      ‘In feite zou het voor het plantenleven goed zijn als het CO2 gehalte zou verdubbelen.’

      Daarom is de overheid bezig om al het groen kapot te maken… zodat de co2 verdubbelt, maar niet wordt opgenomen door planten. Zodat ze hun bedachte crisis tot waarheid kunnen maken. Let maar op, ze kappen alles en bouwen alles vol en dan gaan ze meten en conclusies trekken en daarmee gaan ze ons dan verder hun gedroomde hel in slepen. Dat lijkt mij hun werkwijze.

   • Theme februari 3, 2024 Bij 11:49
    En al die giftige producten al jarenlang. Het regent kwartjes, die van Kok valt er buiten 🙂
    En die producten, of delen daarvan, worden van aardolie gemaakt. Achteraf bezien zijn mensen die al heel veel jaren weten wat er speelt en daar verandering in probeerden / proberen te brengen.
    Etiketten lezen loont, en wat je niet kent, opzoeken op internet (vooralsnog). Blijven niet veel zuivere producten over om te gebruiken. Ik hoor wel eens: ik mag toch wel wat, of, het leven is dan zo saai.
    Maar “ze” hebben niet door dat daardoor hun gezondheid schade kan oplopen.
    Foodwatch probeert aan de weg te timmeren, goed initiatief, maar ik ben bang dat de regering, de EU hier toch niet naar zullen luisteren. Oke, alle kleine beetjes helpen, maar “ze” zullen hun agenda daardoor niet gaan veranderen vermoed ik.
    Overigens is het vliegen midden in het land ook weer in volle gang sinds enkele dagen. Overdag zowel als ’s nachts.
    Enfin na dit opwekkende nieuws gaan we maar weer aan de slag 🙂
    Fijne zondag voor iedereen. Alhoewel de zon zie ik nu niet, blijft alleen de dag over.

 5. Als je nog enig menswaardig bestaan wilt overhouden, dan verkas je naar een landelijk gebied in de periferie van Europa of beter nog, naar een gebied buiten Europa. Kun je je eigen voedsel verbouwen indien nodig. Dan ben je nog wat jaartjes veilig, voordat ook daar de controle toeslaat.
  Nederland is gedoemd tot een totalitaire wef-staat want ik zie de burger gewoon niet in opstand komen en dat terwijl wij met velen zijn. Ja, stemmen kunnen ze wel (degenen die er in geloven) maar als er dan niks van terecht komt, blijft het stil -op de boeren na dan. De burger is geleerd elkaar te beconcurreren op allerlei vlak om de schaarse middelen (ikke-ikke -ikke en hebbe-hebbe-hebbe), en dan ziet men niet waar de problemen nu echt vandaan komen.

 6. In sommige staten in de VS is het al bij wet verboden om zelfredzaam te mogen zijn.
  – verboden om voor meer dan 5 dagen voeding in huis of op voorraad te hebben.
  – verboden om voor meer dan 5 dagen schoon drinkwater in huis of op voorraad te hebben.
  – verboden om drinkwater te genereren uit putten en bronnen.
  – verboden om groenten/ fruit te telen, te verwerken, te verhandelen of op voorraad te hebben.
  – verboden om zaden/ vruchten of stekken door vermeerdering te verhandelen, te gebruiken of op voorraad te
  hebben.
  – verboden om kippen, konijnen, schapen, vissen of ander voor menselijke consumptie geschikt vlees te
  fokken, te vermeerderen, te slachten, te verwerken, te verhandelen of op voorraad te hebben.
  – verbod op het overdragen van praktische kennis en vaardigheden met betrekking tot bovenstaande.

  Zegt genoeg dacht ik zo. Codex Alimentarius.
  Alles onder de vlag van ‘voedselveiligheid’, milieu en klimaat.

  Eigenlijk bedoelen ze: “Wij zijn pas tevreden, als u bent overleden”.

  • Het is niet voor niets dat Trilateral Commission-lid (anno 1973) James E. – Jimmy – Carter (1924) in 1978 de FEMA-kampen in het leven heeft geroepen (FEMA betekent Federal Emergency Management Agency).
   Het oorspronkelijk plan was om na het uitroepen van de mondiale coronaplandemie op 11.03.2020 de hele wereld in een lockdown te gooien en ‘vaccin’weigeraars op te sluiten in de ruim 200 FEMA-kampen, die altijd zijn gesitueerd naast een spoorlijn en veelal gelegen bij een Wal-Mart.
   Carter heeft nog veel meer tijdens zijn presidentschap (1977 – 1981) gedaan, dat het daglicht niet kan verdragen, maar daarover in een later stadium meer.
   Voor de nodige info keek ik op de site fema.gov en die was voor het laatst bijgewerkt op 29.08.2022 (2 + 9 = 11).

   • Ron, er is een aantal jaren geleden in Zaanstad binnen enkele maanden een dubieuze en inmense faciliteit gerealiseerd die qua omvang en indeling nog wel eens een verwerkingsstation voor mensen zou kunnen zijn. Ook wordt ik regelmatig geconfronteerd met mensen die hun eigen idee bij de Betuwelijn hebben vanwege de hoge naar binnen toe lopende wanden, alsof het niemand mag laten ontsnappen.

    • In 2016 heeft bilderbergbilly het Justitieel Complex Zaanstad (JCZ) geopend en of dit ook een FEMA-kampfunctie heeft, weet ik niet.
     De Betuweroute (Kijfhoek – Babberich grens) is in 2007 door bilderbergbitchbeatrix in gebruik gesteld en door de lengte van en het ontbreken van vluchtroutes in de tunnels mogen daar geen reizigerstreinen rijden.
     De Betuwelijn is Dordrecht – Geldermalsen – Elst (Gld).

  • Die Codex Alimentarius is een krankzinnig ding. Zo doen ze het op alle fronten. Zo veranderen definities en schrijven dit soort boekwerken en schoolboeken (Soros bezit Van Dijk boeken inmiddels) om ons ego te programmeren om onszelf te vergiftigen. Ik leg nu al 25jr aan mn moeder uit waarom ze geen zoetjes of zoetstof (aspartaan) moet gebruiken en geen tandpasta met fluoride… maar alleen als de tv of een dokter of premier of een agent of een militair het zegt zou ze het serieus nemen… geheel zoals de elites het willen hebben. Veel mensen luisteren alleen naar de autoriteiten en elkaar nemen ze amper serieus.

   Die Codex Alimentarius vernietigd de gehele voedselketen en onze kennis die we daarover hadden. ‘Klazien Uut Zalk’ boeken over natuurgeneeskunde zijn idiote kwakzalverij, maar dit soort satanische boekwerken zijn heilig. De wereld is op de kop gedraaid. Dokter slopen de zorg, advocaten en rechters slopen de wet, economen slopen de economie, staatsbosbeheer sloopt de bossen, rijkswaterstaat sloopt het land, burgemeesters slopen steden en gemeentes, boeren slopen hun grond met gif en te grote stallen en machines, etc etc etc… en allemaal omdat de elites aan alle knoppen draaien. Alles is verrot en we moeten back to basic.

   Nederland is de op één na grootste voedsel exporteur van de wereld. Nederland past alleen al 68 keer in Frankrijk. Alles wordt totaal gemanipuleerd. Frankrijk zou dus in theorie 68 keer Nederland kunnen overtreffen qua voedsel. We zijn zo knetterdom gemaakt en in een val gelokt. Extra veel boeren in NL en dan stimuleren om megastallen te maken en dan zeggen dat ze te groot worden en dan alles kapotmaken. En zo doen ze het met alles. Zucht… ik ventileer dit tegen jullie, maar jullie weten ook hoe het zit. Het is toch echt nauwelijks te bevatten allemaal… daarom bevatten de meeste mensen het ook niet en dan worden mensen apathische volgers, zombies die bevelen opvolgen.

   • Met je eens Theme. Trapte daar vroeger ook in, fluoride spoeling voor tanden zoon.
    Afgelopen jaren, met meer kennis van zaken, andere tandarts aangesproken op fluoride gebruik. Nou was antwoord: tanden worden er sterker van. Verder denken en onderzoeken kwam de tandarts niet.
    Als het zo te pas komt, kan ik het niet laten om af en toe een balletje op te gooien om mensen meer bewust te maken.

  • LOL. Klets. Dat kunt u wel beweren, maar dat is gewoon onzin. Ik zou graag een lijst van die staten willen hebben. Ik woon al 10 jaar in de VS en heb nog nooit ook maar iets gehoord over dergelijke restricties, nergens, van niemand met wie ik contact heb. En ik heb contact met preppers en homesteaders in verschillende staten.

   Voor de meeste Amerikanen is het normaal om voor meer dan 5 dagen voedsel in huis te hebben, domweg vanwege de afstanden. In veel plaatsen kun je niet eventjes op de fiets stappen om boodschappen te doen; voor mijzelf is de eerste echte supermarkt zo’n 45 minuten enkele reis met de auto, dus als ik ga, dan haal ik een aardige voorraad.

   En in feite leven er in de VS meer dan 90 MILJOEN mensen als ‘homesteader’ dus (grotendeels) zelfvoorzienend van wat ze zelf verbouwen en/of de dierenproducten die ze eten en verkopen.
   Dat is exclusief de mensen zoals ik die in ieder geval deels zelfvoorzienend zijn voor wat betreft voedsel.
   Dat is een hele grote groep mensen. En een groep mensen die zich niet zomaar alles door de overheid laat vertellen.

 7. Voeg daar nog aan toe dat de wetgeving wordt aangescherpt met betrekking tot het hebben en fokken van grote honden. (Ter verdediging van eigen erf en huis of personen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in