Ostia Lido strand, Italië © Marek.69 /  Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Een groep migranten heeft een “vakantiebonus” van de regering gebruikt om naar het strand in de stad Alassio te reizen, waar ze werden gearresteerd nadat ze toeristen hadden beroofd.

De zeven migranten, allen in de leeftijd van 18 tot 22 jaar en oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Afrika en Ivoorkust, hadden zich op kinderen gericht. Ze hebben mobiele telefoons, geld en creditcards gestolen. De bende zou in Turijn wonen en naar de badplaats zijn gekomen met geld dat hen door de overheid ter beschikking was gesteld.

Volgens de politie hebben veel van de migranten al een crimineel verleden met mishandelingen en overvallen. Rechercheurs zeggen dat de bende hun slachtoffers aanviel door ze in de maag te knieën, voordat ze ze mishandelden en beroofden. De politie vond de gestolen goederen in de hotelkamers van de migranten, rapporteert Breitbart.

Naar verluidt moesten ten minste vier van de slachtoffertjes voor hun verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht. De lokale politie beschreef de incidenten als een soort film die doet denken aan de film A Clockwork Orange.

De politie bevestigt dat de bende achter drie overvallen zit. Ze onderzoeken momenteel de mogelijke connectie van de migranten met nog eens twee overvallen in het gebied. Er is ook een onderzoek ingesteld om vast te stellen of de bende ook andere gemeenten in het nabijgelegen gebied heeft getroffen.

Migrantencriminaliteit blijft in vele delen van Italië een groot probleem. In een rapport van 2018 wordt beweerd dat bij maar liefst één op de drie misdrijven verdachten met een buitenlandse achtergrond betrokken zijn, ondanks het feit dat de migrantenbevolking van Italië slechts acht procent van de totale bevolking uitmaakt.

  50.000 Italiaanse restauranthouders hebben besloten te openen in weerwil van de Covid-19 lockdown

Nigeriaanse maffiabendes hebben de afgelopen jaren in Italië het voortouw genomen bij de activiteiten van buitenlandse criminele bendes, met name op het gebied van gedwongen prostitutie en illegale drugshandel.

In 2018 werd gemeld dat Nigeriaanse migrantenbendes de voormalige toeristische badplaats Castel Volturno bijna volledig hebben overgenomen.

Hier landen ‘vluchtelingen’ in Italië aan – met hond, smartphone en sieraden

Vorig artikelWild zwijn stal laptop van nudist
Volgend artikelTwee Irakezen houden een bloedig messengevecht buiten een Aldi supermarkt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. ….en dan lokaal….https://www.hln.be/in-de-buurt/blankenberge/politievakbond-vraagt-dat-de-term-jongeren-eindelijk-benoemd-wordt-door-de-politiek~a180cfef/

    Afrikaanse bendes vallen blanken aan in Blankenberge….komt dichterbij mensen, net als de grote massa die langs de Belgische en Franse kanaalkust bivakkeert en nog naar Engeland denkt te komen….druipt straks massaal af naar Nederland….

    Verder eerste Libanezen vertrokken naar Europa met EU handvest in de hand, mogen niet eens geweigerd worden. Vanaf september stroomt het vol en beginnen de grote straat gevechten.
    De groepen die komen plunderen zullen niet meer gestopt kunnen en mogen worden….

    Laten we hopen dat Het griepseizoen keihard gaat nivelleren onder het allachtoon gespuis, want dat is de enige hoop die we hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in