H-stt / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

In volle paniek heeft het Duitse politieke en media-establishment geprobeerd om de boerenopstand tegen de globalistische regering in Berlijn af te doen als een creatie van Vladimir Poetin en aangewakkerd door zogenaamd “extreem-rechts”.

Duizenden boeren begonnen maandag aan een wekenlange opstand als reactie op het anti-boerenbeleid van de linkse regering van kanselier Olaf Scholz, waarbij langzaam rijdende tractoren, vrachtwagens en andere voertuigen werden ingezet om het land tot stilstand te brengen, schrijft Kurt Zindulka.

De Duitse regering moet een zwart gat in de begroting dichten en terwijl sommige uitgavensectoren een enorme impuls krijgen – zoals het financieren van de oorlog in Oekraïne – gaan binnenlandse bezuinigingen en belastingverhogingen door. Dit heeft geleid tot woede in de Duitse landbouwgemeenschap, die heeft gewaarschuwd dat het beleid van de regering het voortbestaan van de sector in gevaar brengt.

In plaats van de zorgen van de boeren met waardigheid te behandelen, heeft het politieke establishment ervoor gekozen om te proberen de plattelandsopstand te bezoedelen als een creatie van snode krachten. De Duitse minister van Economie, Robert Habeck, tegen wie de boeren vorige week persoonlijk protesteerden, beweerde dat Rusland de protesten op gang heeft gebracht.

“Sociale mediacampagnes, waarvan sommige betaald worden door Poetin, waarin je jezelf voordoet als slachtoffer om geweld tegen mensen en dingen te rechtvaardigen, politieke programma’s die pleiten voor omverwerping of zelfs herbevolking en altijd anderen de schuld geven, rechtsradicalen die de beschermende ruimte van vrijheid gebruiken om die af te schaffen… Dat kunnen we niet tolereren,” zei Habeck per omroep NTV.

Ondanks de blijkbaar brede politieke basis van de boeren die betrokken zijn bij de actie, hebben de gevestigde media in Duitsland ook geprobeerd om de protesten te brandmerken als gelieerd aan “extreem-rechts”. Hoewel de boeren steun hebben gekregen van centrumpolitieke figuren, waaronder Friedrich Merz, partijleider van de Christen-Democratische Unie (CDU), verkondigde het staatsmedium Deutsche Welle maandag dat “Duits extreem-rechts de protesten van de boeren uitbuit.”

  Nederlandse Boeren: Nederland een "proefland" voor Grote Reset Agenda, vertelt Eva Vlaardingerbroek aan Breitbart

DW benadrukte de steun van de populistische rechtse partij Alternative für Deutschland (AfD), die in de peilingen is gestegen tot een van de grootste partijen van het land en alle drie de partijen waaruit de coalitieregering bestaat heeft ingehaald. DW bestempelde de partij niet alleen als “extreem-rechts” – een label dat de partij verwerpt – maar vergeleek haar ook openlijk met het naziregime van Adolf Hitler.

“Jarenlang heeft de AfD elk mogelijk onderwerp gebruikt om te protesteren tegen de Duitse federale regering, zoals tegen de controversiële maatregelen om de COVID-19 pandemie te bestrijden… Waarnemers zijn bezorgd dat de huidige boerenprotesten zouden kunnen worden misbruikt voor de antidemocratische doelen van rechts-extremisten,” schreef de door de overheid gefinancierde omroep.

Terwijl liberale elementen in Duitsland de AfD vaak als antidemocratisch hebben bestempeld, heeft de regerende sociaaldemocratische partij (SPD) van kanselier Scholz vorige week nog betoogd dat de opkomende populistische partij volledig verboden zou moeten worden. Er wordt beweerd dat het verbieden van de tweede partij in Duitsland noodzakelijk is om de democratie te beschermen.

De Duitse media, die een trifecta van boosdoeners voltooiden voor de boeren die in opstand kwamen tegen de regering, kregen ook een woedeaanval over het feit dat miljardair X-eigenaar Elon Musk zijn steun betuigde aan de boeren en de internationale media bekritiseerde voor een gebrek aan aandacht voor de protesten, wat leidde tot voorpagina-artikelen van de toonaangevende Duitse krant Die Welt en de regionale Berliner Zeitung die voorpagina-artikelen wijdde aan de tweets van Musk ter ondersteuning van de boeren.

  Geen plaats meer voor boeren met "WEF Food Hubs"

De eerste dag van de protesten verliep bijna geheel vreedzaam, met de duidelijke uitzondering van iemand die zijn auto tegen een demonstrant ramde toen hij over het trottoir probeerde te rijden om een blokkade van een tractor te omzeilen.

Meer dan 500 tractoren en andere voertuigen blokkeerden de centrale 17e Junistraat in Berlijn tussen de beroemde Brandenburger Tor en de Overwinningszuil. Ondertussen schatte de politie dat ongeveer 5.500 tractoren München maandag omringden en de ingangen naar de stad blokkeerden. Nog eens 1.000 tractoren en vrachtwagens vormden een 20 kilometer lang konvooi op de snelweg naar Mainz, de hoofdstad van de deelstaat Rijnland-Palts. Andere demonstraties werden gehouden in steden als Bremen, Düsseldorf en Hamburg.

Ondanks de opstand zei de regering dat ze niet bereid was om iets wezenlijks te veranderen aan haar geplande subsidieverlagingen en belastingverhogingen voor boeren: “Er zijn geen overwegingen binnen de regering om iets te veranderen.”

“Uiteindelijk moet een regering beslissen en de weg wijzen, en dat kan niet altijd naar ieders tevredenheid zijn.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederland: Schandaal – Koninklijke familie uitgejouwd in koets bij traditionele ceremonie – arrestaties voor “belediging”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterlingen hebben een absoluut psychotische kijk op luchtaanvallen
Volgend artikelHet einde van pax americana
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

71 REACTIES

 1. Is de huidige Duitse regering voor oorlog tegen Rusland? JA! Is de AfD dat ook? NEEN, de AfD is tegen oorlog met wie dan ook.

  Wie is dus vergelijkbaar met het nazi-regime van Adolf Hitler, you fricking dickhead Scholz?

  • Duitsland nu met Scholz en Europa willen geen oorlog tegen Rusland..!!
   Amerika wil een oorlog tegen Rusland, maar wil zijn handen er niet aan vuil maken voordat Rusland verzwakt is.
   Amerika gebruikt nu hiervoor de NAVO en het grondgebied van Oekraïne, maar heeft geen moeite als heel Europa gebruikt gaat worden, grondgebied en mensen om een oorlog te voeren tegen Rusland.!
   Een proxy oorlog is voor Amerika de GOEDKOOPSTE oorlog die ze kunnen voeren.
   Waarom doet Europa dit, “OMDAT DIT MOET VAN DE KOLONIST AMERIKA” punt uit.!
   Amerika c.q. het Pentagon geeft de COMMANDO’S en Europa moet zonder vragen deze klakkeloos aanvaarden. Op straffen van “SANCTIES” Europa is nu afhankelijk van Amerika voor energie.!, en Amerikaanse minster van buitenlandse zaken, heeft geroepen fuck de EU.
   DE HELE POLITIEK HIER IN EUROPA WORDT GEMAAKT DOOR AMERIKA…!!!
   Ook Afd partij in Duitsland heeft als regering geen DONDER te vertellen, zijn ze eigenwijs tegen Amerika kunnen ze net als nu SANCTIES verwachten.
   Voor Amerika is Europa de Afvalberg van de wereld..!!!

   • Scholz wil, net als rutte en anderen, wèl een oorlog tegen rusland.
    sterker nog, ze zijn nogal betrokken bij de strijd tegen rusland.
    gelukkig lijkt het er op dat poetin inziet dat de bevolking niet achter deze lieden staat.

    • Natuurlijk zeggen de regeringsleiders in Europa niet, dat ze bij Amerika onder de duim zitten.
     Ze zijn betrokken bij de oorlog omdat Amerika ze daartoe aanzetten.
     Amerika heeft de Gas pijpleidingen opgeblazen.
     Heeft U Eén regeringsleider horen protesteren bij Amerika.
     Amerika heeft met deze actie Europa kompleet in de tang.
     Doet een Europees land niet wat Amerika wil, DAN VOLGEN ER SANCTIES.
     Hoe ziet z’n sancties eruit, kijk naar wat Amerika met Rusland heeft gedaan.
     Alle Amerikaanse bedrijven uit Europa, alle Europese bedrijven uit Amerika.
     Een land protesteert, wordt uit het Amerikaanse SWIFT betalingssysteem verwijderd, nog niet genoeg, krijgen ze geen vloeibaar gas meer geleverd.
     Is het nog niet genoeg gestraft, worden er bommen neer gegooid.
     De Amerikaanse Deep State is de Baas over Europa, en ook Scholz en Rutte kussen de schoenen van de Amerikanen.
     Amerika, Hegemonie, Unipolar….!!!

    • Gelukkig wel ja, dan hoef ik me iets minder te generen voor onze oorlog ophitsende, zogenaamde leiders en voor hun houding en mening waar ik absoluut niet achter sta

   • Wanneer hebben wij BURGER in onze fraaie democratie iets te zeggen over buitenlands beleid? Ook in Duitsland, Nederland en natùùrlijk hier in België mag je enkel gaan stemmen voor huisvesting, mobiliteit, sociale zekerheid. Maar de buitenlandse politiek? Hoho! dat is het domein van de Nationale Bank, de financiers, zeg maar de Joden, en de werkgeversvereniging. Dan kom je automatisch bij het gedwee achterna lopen van de United States.

    • Wel Luc daarmee dat die onnozele verkiezingen een fabeltje zijn. 09 Juni is het weer zover, de weken er voor gaan ze weer van alles beloven en daarna zetten ze hun plannen voort. Ooit was er een man in de jaren 80-90 hij was het medicijn voor zulke politici & rechters. Zo machtig maar ik vond het absoluut niet erg dat hij flikken, rechts, politici afmaakte en hij is heldhaftig gestorven en heeft zich niet laten inrekenen. Je zal wel weten over wie ik het heb één die zo machtig werd (natuurlijk keur ik dat niet goed die criminele praktijken) maar wel dat hij politici & politie/ magistraten aanpakte.

 2. Er komt ’n moment dat de mensen het doorkrijgen dat “extreem rechts” en “anti-democratisch” holle kreten zijn van een corrupte regering en corrupte media.

 3. De vijand van mij vijand is mijn vriend,
  En de Nederlandse overheid is mijn vijand en ik heb geen last van Poetin.

  Ik kies zelf wel uit wie ik aardig vind of haat.

  • Exact. Als ik moet kiezen dan weet ik het wel. Europese politieke puppets zijn niet te vertrouwen, moordenaars en psychopaten. Ik heb Poetin echt een heel eind hoger zitten.

 4. Met de huidige deep fake techniek kunnen we er op wachten dat er hele foute, valse video’s van integere mensen naar buiten komen..binnenkort zijn we allemaal pedofielen…zodat de echte pervert er mee weg komt.

  • maat van me overkomen.
   streed tegen de pedos of FB.
   streed is wat overdreven maar hij uite zich er tegen.

   en ineens was er een f.b. pagina geweid aan vermeende misbruik door hem
   politie erbij laptop mee , anti pedos (turken) aan de deur.
   hele buurt in rep en roer.

   de man doet geen vlieg kwaad.
   leven dmv de beschuldiging totaal vernietigt.

   gaslighting 101.

   • Daarom kan je helaas niet alles meer als waar aannemen zelfs je stem kunnen ze kapen. Daarom altijd voorzichtig zijn wat je ziet op de tv of elders.

    • Ze kunnen nog veel meer Ster, blijf met je foto van internet. Daarom weet je dat politici ook alleen maar acteurs zijn. De echte spelers krijg je nooit te zien. Die houden zich verscholen, ken ik er er eentje en had ik een foto kwam ik ook heel ver in mijn analyse m.b.h. Van Ai. Vergeet niet, wij hebben ook toegang tot Ai. Weliswaar met je creditcard maar we hebben toegang tot de zelfde tools.

     Voor de rest is van ons hier ook makkelijk een profiel op te bouwen. Maar geloof me, ze zijn in ons niet geïnteresseerd. Ze komen voor je kinderen en hoe meer ze poseren op instagram hoe meer AI leert over je kind leert. Dat zouden ouders eens moeten snappen. Maar ja, die lezen dit soort website’s niet.

 5. lijkt nogal erg veel op CIA technieken…het Zionisme, weet je wel…hetzelfde als in de rest vd EU… negeer de bevolking maar er gebeurt toch Niets…maar dan ook het Grote Niets..😮‍💨😵

  • Opzich zegt dat over de mensheid dat wij gewoon helemaal geen gezeik willen. Zolang wij niet doen wat zij willen, werken hun plannen niet. Uiteindelijk hebben ze alleen maar macht omdat wij naar ze luisteren. Zie het als een hond die niet meer luistert. Misschien is niets wel het beste dat we kunnen doen? Laat ze hun waanzin maar groots opkloppen, als wij nuchter blijven en niet meedoen aan hun spel lukt het ze niet om hun agenda uit te rollen. Wees het zand in hun motor dan lopen ze uiteindelijk vast.

 6. Er zouden de komende dagen of weken wel eens rare dingen in de wereld kunnen gebeuren ! Ik vrees escalatie in het midden oosten bijvoorbeeld ! Invasie met grond troepen in Libanon! Is trouwens al aan het escaleren in het midden oosten !

 7. Je ziet het ook in de beeldvorming natuurlijk bij de Duitsers, zij, die zogenaamde vrije democratische media zweeg toen de Nordstream werden kapot geblazen, we weten allemaal wie dat heeft gedaan, i.p.v. Rusland te beschuldigen van van alles, hadden de Europeanen gewoon goedkoop gas kunnen hebben voor hun bevolkingen en waren er geen grote problemen gekomen die men nu wel heeft, ook gaan we maar door met oorlogen, zowel de gasleidingen als de oorlogsteun voor die f.cking nazi’s in Kiev of de steun voor de zionistenschoften die Palestina kapotbombarderen, allemaal in het voordeel van de VS, ik ervaar zoveel boosheid maar ik laat mij er niet meer door lijden want ik bezie een ommekeer, Zuid-Afrika brengt de zionisten voor de rechter, i.p.v. praten doen zij wat net als Rusland tegen de nazi’s van het Westen en Kiev, laten zij nou allebei landen uit de BRICS zijn, is dat toeval nee ik dacht het niet, the world is a changin (USA and Israel) and I am so happy because of that, het is de hoogste tijd daarvoor na al die doden veroorzaakt door de VS!!!

  • Het in Den Haag (wereldhoofdstad van het recht) gevestigde International Criminal Court (ICC) is een van de mantelorganisaties van New World Order-organisatie VN.
   Laat je niets wijsmaken.

   • Ron Swart,
    Denk niet dat ik een simpele ziel ben, ik weet van de machten die er spelen, toch is er wel degelijk een tegenmacht nu bezig, Rusland en ook Zuid-Africa zijn toevallig in de BRICS, hoe het ook gaat aflopen, ik kan niet ontkennen dat ik hoop krijg op een aardbol met meer recht voor iedereen, of spreekt U dat ook tegen, de zionisten en de VS zouden dit graag anders zien maar het feit van die andere macht is enorm aan het groeien, het is een hele lange weg maar de ogen en oren van veel volkeren zijn echt nu open hoor, het Westen is echt duivels, Rusland weet er alles van, ook toen steunden het Westen Nazi-Duitsland, een groot gedeelte van de niet Westerse wereld ziet wel de 2 standaarden die het Westen erop na houd, kijk naar de genocide op de Palestijnen en het steunen en wegkijken van dat Westen, maar Rusland moet voor het gerecht komen vanwege mensenrechtenschendingen, onderschat niet dat mensen dit wereldwijd allemaal zien he en diverse landen handelen ook anders, hoor graag van U, groet U als medereaguurder!!!

 8. Ondertussen heeft in Frankrijk Rothschild-aarslikker Emmanuel Macron (1977) een nieuwe premier benoemd, Gabriel Attal (1989) en de jongste ooit. De gelijkenis met klimaatfantast & notoire CO2-uitstoter (tripje naar Argentinië) Rob Jetten (1987) is opmerkelijk.
  Iets met bloedlijnen?

  • Nee, geen bloed en lijntjes, gewoon de toiletten en andere latrines van de Rothschild mansion in ‘countryside England’ schoon gehouden.

   • Jacques Attali (1943) werd bij het aantreden van de socialist & 33ste graad vrijmetselaar François Mitterrand (1916 – 1996) als president in 1981 diens naaste adviseur.
    En als ingewijde van de cabal/ ordo illuminati/ the Cult was hij uiteraard in 1981 uitstekend op de hoogte van de sinistere plannen met de mensheid.

 9. Tuurlijk, alles wat tegen het linkse WEF narratief is wordt weggezet als extreem rechts, natuurlijk is putin de zondebok, tijd voor nog hardere acties, go on Germany

 10. De ” Putin zit erachter” en ‘ extreem rechts’ narratieven worden (helaas ook nog vrij succesvol) naast andere ‘ demonisering’ tactieken gebruikt door de machtshebbers en hun lakeien de MSM om de bankzitters op de bank te houden en /of zelfs op hun hand te krijgen. Eventueel rustig/passief houden door ze een paar kruimels toe te werpen.
  Ze weten donders goed dat zolang de protesteerders maar een relatief kleine groep zijn ze deze onder controle kunnen houden , desnoods met geweld van hun andere hielenlikkers van de politie en het leger (niet allemaal gelukkig , de grote meerderheid helaas). Even een paar weken stoom laten afblazen en daarna is het weer business as usual. Eventueel de voorgestelde maatregelen tijdelijk wat afzwakken en later stapje voor stapje toch doordrukken.
  Een wassen neus partij zoals hier de BBB oprichten kan ook (mee)werken.
  Wanneer de bankzitters zich massaal bij protesten zouden aansluiten of op zijn minst weigeren mee te werken zou hun spel zo afgelopen zijn.
  Verdeel en heers , brood en spelen , met schulden controleren en bovenal dom houden , het werkt na duizenden jaren nog steeds goed.

 11. Demonstreren helpt je niet verder. Ze lachen erom! Niemand gaat ons redden, niemand gaat dit tuig oppakken en veroordelen. Ze bezitten alles. Het recht systeem, politie, leger, pers enz enz. Enige wat ik kan bedenken is een burger army of een soort IRA of ETA. Enige waar ze zenuwachtig van worden, dat ze beseffen dat hun huisje kan worden opgeblazen. Of hun auto met gezin en al. Of massaal niet meer meedoen en lekker je eigen gang gaan. Maar meeste mensen zijn bang of zo geprogrammeerd tot NPC.

  • Klopt… met demonstreren geef je ze de macht. Met staken en boycotten, weigeren en negeren ontneem je hun macht. Wij doen al het werk, als wij dat niet doen, ligt alles stil. En de wereld heeft dat wel nodig… even een tijdje stilte. Maar dat wil nog niet indalen. Maar wij zijn een natuurkracht dus heb geduld.

   • Vandaar hun dwang en drang om te digitaliseren ,automatiseren en AI op grote schaal te gebruiken en ook CBDC’s en een vorm van UBI in te gaan voeren.

 12. @Theme Maar wij de natuurkracht zijn binnen een paar decennia dood en dan is er alleen nog Gen Z over…..ach vandaar de letter Z.

  • Generatie Z is hun natte droom en in zekere zin is het ze gelukt, maar de groep devianten is veel te groot. Zij verzinnen van alles om ons mee te misleiden, maar dat is niet hoe de natuur (waarheid) werkt.

   Ze kunnen ons heel veel aandoen, maar de natuur incasseert alles en wekt een energie op die onhoudbaar wordt. De reactie op hun acties komt en ze fantaseren dat zij dat allemaal kunnen bespelen zoals ze al duizenden jaren kleinschaliger doen. We zullen zien.

 13. En de Duitse tegering heeft het over extreem rechts maar zij zelf steunen nazis in Oekraïne met wapens, soldaten en geld tegen Rusland die niet mee wilt in de globalistische agenda maar zijn eigen agenda volgt met Iran, China, India, Noord korea. Allemaal landen die openlijk bedreigd worden door politiek tiran Amerika, zij hebben geen andere keus en gelukkigsteunen zij elkaar daarom geen kand voor NAVO en Amerika om Rusland te verslaan.

 14. Mbt die andere reset:
  California Migrant Health Insurance Now Covers Gender Reassignment Costs
  Dat is een win win
  De migrant krijgt zijn transformatie heel gratis en in een positieve omgeving
  En de dokter heeft oefen materiaal

 15. Als de mensen massaal demonstreren, moet de USA dan geen wapens leveren “want het volk komt in opstand”? Dat doen ze toch in andere landen.

 16. Frontnieuwsers opgelet! De Navo-gazet in België “Het Laatste Nieuws” komt vanavond met het verhaal dat Kiev met de witte vlag zwaait voor onderhandelingen. (Maar het probleem is dat Poerin niet wil.)

 17. De Duitse regering reageert als hun ‘LEIDER”, de VS. Als het tegenzit gelijk de ander de schuld geven omdat het eigen volk het niet meer pikt. Met andere woorden afschuiven van taken.

 18. “Sociale mediacampagnes, waarvan sommige betaald worden door Poetin, waarin je jezelf voordoet als slachtoffer om geweld tegen mensen en dingen te rechtvaardigen, politieke programma’s die pleiten voor omverwerping of zelfs herbevolking en altijd anderen de schuld geven, rechtsradicalen die de beschermende ruimte van vrijheid gebruiken om die af te schaffen Toch wel eigenaardig dat van alles wat ze zelf doen en zijn de anderen de schuld geven.

 19. De Spoorwegen in Duitsland nu ook plat, ook de verkeersleiding doet mee ! Word een grote chaos in Duitsland wat vervoer en transport betreft , ook vrachtwagen bedrijven en rederijen doen mee met de grote staking , schijnbaar zijn de Duitsers het Spugzat !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in