In een escalatie van acties uit protest tegen de regeringsplannen om grote delen van het landbouwareaal af te sluiten, hebben Nederlandse boeren woensdagochtend in heel Nederland op de snelwegen mest gedumpt, bericht Breitbart.

Nederland werd overspoeld met tientallen wegblokkades, bestaande uit mest, hooi, banden en ander afval dat op de wegen was gestort door aanhangers van de Nederlandse boerenprotestbeweging tegen de globalistische regering van premier Mark Rutte, die draconische, op de EU gebaseerde stikstofvoorschriften wil opleggen, waardoor tot 30 procent van de landbouwbedrijven in het land zou kunnen verdwijnen.

Bij verschijnen van dit bericht is er nog geen politieoptreden geweest, ondanks het feit dat verscheidene van de stapels hooi of andere blokkades in brand zijn gestoken. Volgens de Nederlandse Omroep Stichting (NOS) heeft een politiewoordvoerder gezegd dat het moeilijk zou zijn om vast te stellen wie de mest of ander afval precies op de snelwegen heeft achtergelaten, en dat het ministerie van Openbare Werken verantwoordelijk zou zijn voor het opruimen van de wegen, en dat er dus geen politieactie zou worden ondernomen.

Eerder liepen de spanningen hoog op nadat de politie de boerendemonstranten confronteerde, waarbij één agent zelfs zo ver ging zijn pistool af te vuren op een tiener die achter het stuur van een tractor zat. Hoewel de schoten misten, kreeg de politie zware kritiek te verduren wegens het onevenredig gebruik van dodelijk geweld.

Een woordvoerder van het Ministerie van Landbouw veroordeelde de laatste actieronde van de boeren op woensdag: “Protesteren is alleen toegestaan binnen de grenzen van de wet. Dat is dit niet. Dit is ook niet de manier om samen vooruitgang te boeken,” eraan toevoegend dat de regering graag zou zien dat de boeren naar de onderhandelingstafel komen om hun grieven met de klimaatdoelstellingen te luchten.

Een woordvoerder van Openbare Werken voegde eraan toe dat het een “zeer onwenselijke situatie is,” die automobilisten in gevaar zou kunnen brengen, “niet alleen brandende hooibalen, maar alles op de weg waar automobilisten voor moeten uitwijken.”

De directe actie heeft naar verluidt enige steun gekregen van automobilisten, waarbij een verslaggever ter plaatse voor RTV Oos beweerde: “Sommigen steken hun duim op. Je ziet sympathie voor de acties, maar anderen schudden hun hoofd, want het zorgt wel voor veel oponthoud.”

De protesten van de boeren komen als reactie op de poging van de regering van Mark Rutte om radicale plannen uit te voeren om de stikstofuitstoot van de veestapel tegen het jaar 2030 te halveren, om te voldoen aan de doelstellingen van de Natura 2000-regeling van de Europese Unie, die de lidstaten opdraagt industrie of landbouw te verwijderen uit gebieden die geacht worden van ecologisch belang te zijn.

NAVO-sancties en de komende wereldramp met dieselbrandstof - Welkom bij de eugenetica-agenda van Davos Great Reset

De regering Rutte heeft gezegd dat, om deze doelstellingen te bereiken, sommige landbouwbedrijven hun uitstoot met 95 procent zullen moeten verminderen en dat 30 procent van de landbouwgronden in het land volledig zullen moeten worden gesloten, ondanks de zich ontwikkelende voedselcrisis als gevolg van de oorlog in Oekraïne.

Hoewel de Nederlandse regering de maatregel heeft afgedaan als een “onvermijdelijke overgang”, hebben de boeren aangevoerd dat zij ten onrechte het doelwit zijn, omdat andere lidstaten van de EU lang niet zo agressief zijn geweest in hun pogingen om de agenda van Brussel uit te voeren.

In een toespraak tot Breitbart News Daily op SiriusXM, zei de Nederlandse politieke commentator Eva Vlaardingerbroek dat haar land gebruikt werd als proeftuin voor de Grote Reset van het Wereld Economisch Forum, en zij zei dat “al dit beleid uit die instellingen komt en het wordt eerst in ons land uitgevoerd, wij zijn samen met Canada een soort van proefland voor deze agenda.”

Vlaardingerbroek zei dat door de macht over de voedselvoorziening over te nemen, de regeringen “volledige controle” over het leven van de mensen zullen kunnen krijgen “als zij kunnen dicteren wat en wanneer je wel of niet kunt eten,” waarbij hij opmerkte dat “er oorlogen zijn begonnen om minder.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse Boeren: Nederland een “proefland” voor Grote Reset Agenda, vertelt Eva Vlaardingerbroek aan BreitbartVolg Frontnieuws op Telegram

Duitse regering overweegt legalisering kinderporno en verlaging toestemmingsleeftijd

Lees meer over:

Vorig artikelVrouw weent na COVID-19 prikverwonding haar gezicht letterlijk doet wegsmelten (Video)
Volgend artikelEen pandemie van de drievoudig gevaccineerden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

41 REACTIES

  • Vlaardingerbroek ‘superrechts’? Dat kan alleen uit de mond van een woke persoon komen, want zij heeft heel gebalanceerde standpunten gebaseerd op recht en logica en daar is niks ‘superrechts’ aan.

 1. Protesteren is alleen binnen de grenzen van de wet.
  Mensen hun grond en hun huizen onteigen gebeurd ook alleen maar binnen de grenzen van de wet, een wet die in het leven word geroepen zonder er iemand bij te betrekken. Tja…oog om oog tand om tand. Rules are for tee but not for me. Fuck de regering 🤨en hoera voor de boeren🔱

 2. De grote veehouderij moeten per direct stoppen, geen subsidie meer die hebben zij altijd geprofiteerd. Alleen de kleine boeren en biologisch zou de beste zijn!

  • Vroeger lid van RaRa zeker. Zet je mondkapje af en gebruik je volle verstand i.p.v. dit soort onzin rond te blaten als een gewillig schaap dat naar de slacht gaat. Neem vooral geen vaccins meer wat je hersenen zijn aardig aangtast.

  • Zijn er nog kleine boeren dan? De kleintjes zullen hobbyboeren zijn of en die nou verstand van dierenwelzijn hebben vraag ik me af. Hier zitten er ook een paar in de buurt en ze hebben nergens verstand van. Laten hun vee het hele jaar door op hetzelfde stuk grond lopen, hebben geen wintervoorraad en weten niks van dierziektes af. Zien dus niet of een dier wat mankeert. Een drama in 5 delen en de dieren lijden eronder.

   • Vaak lui uit het westen die de toko goed hebben verkocht en denken dat ze met het kopen van een plattelands locatie ook maar direct “boer” kunnen zijn.
    Deze lui zorgen juist voor zulke misstanden…..as je geen boerenverstand hebt…blijf AUB weg van het platteland.
    IPV op het platteland te kopen en vervolgens lopen klagen over mestlucht en de tractor…..koop een flat als je uit de hoogte wilt doen.!

  • Wanneer de veehouders hier verjaagd worden dan staat de Oekraïne straks vol met megastallen waarin de dieren het dan zeer waarschijnlijk minder goed zullen hebben dan nu hier.

 3. Den Haag een week platgooien onaangekondigd !

  Die klootzakken daar moeten het ook voelen !!

  Hangen zouden ze moeten , van Den Haag tot Brussel !!

   • Hoop dat we dat mogen meemaken en niet pas over tien jaar..

    Overigens geldt dat mi niet slechts voor alle ‘lieden’ in Den Haag maar met name voor alle Bilderberg-gangers / -collaborateurs en alle leden van het WEF wat imo een criminele organisatie is!

    • hear hear, no mercy! they all have to go and can no longer breathe on this planet.

     bovendien alles van dat soort in beslag nemen(geld goederen land huizen enz) waar ook ter wereld incl dat van hun families die mee vraten van, dan dat alles verdelen onder de mensen die het beter kunnen gebruiken.

 4. Lief actievoeren heeft geen resultaat, dan maar kwaadschiks, deze regering moet omver, maakt niet uit hoe, en daarna Brussel.

  • ‘protesteren moet binnen de grenzen van de wet’ stelt een ‘regerings’ woordvoerster: tikje vreemd, omdat de ‘regering’ zich houdt aan God noch gebod: de diverse wefregimes in de wereld houden zich niet aan nationale wetten, de grondwet in hun land, en ook niet aan EU- of andere internationale wetten.
   In hun optiek is regeren de medeburgers laten afzien……..

   • U haalt me de woorden uit de “machine”; wilde nét iets dergelijks reageren.
    Waar haalt dat “haagse Gajes” de euvele moed vandaag om andere te beschuldigen van het overtreden van wetten ?
    Belastingwetten, de Mijnwet enz. worden dagelijks overtreden doorde “regering”.

  • De mest kan men ook deponeren op de oprit van degenen die aansprakelijk zijn voor het gedram over een niet-bestaand stikstof’probleem: bijvoorbeeld
   ratte, remkes, van der wal, zorreguieta etc..

 5. Als de boeren slim zijn rippen ze gewoon op tientallen plekken de snelwegen overdwars OPEN met een oude ploeg !
  Afijn, wat niet is kan nog komen hè ?

 6. Boeren kunnen ook met gier spuiten, wel 30 meter ver. Stront over onze regering, tot ze er in verzuipen. Heel den Haag een strontberg.

 7. De regering wil dat er geprotesteerd wordt binnen de grenzen van de wet en dat terwijl deze regering zelf hun reet afvegen met die zelfde wet !!
  Achterlijk zooitje, vertrek zo snel mogelijk…..Landverraders !

 8. Weet niet hoelang de snelheid op 70 en 50 km is blijven staan boven de mesthopen. Zou natuurlijk schandalig zijn indien een bestuurder met 70 of 50km de mesthoop inrijdt of daardoor over de kop slaat. Krijgen de boeren hiervan uiteraard de schuld i.p.v dat de borden zijn aangepast i.v.m wegopbreking zoals altijd meteen wordt gedaan…

  • Wie inrijd op een vast of stilstaand object rijd te hard en let niet op. Eigen schuld dus, hoewel de publieke opinie door de kranten en media word beïnvloed door stomme achterlijke chauffeurs slachtoffer te maken….als er een kind liep was het met zulke sukkels in het verkeer dood….een kwestie dus van dader slachtoffer noemen…

   …ik vind het hinderen van eigen volk een achterlijke manier van protest, dus mijn mening over de boeren protesten bij deze….als die boeren iets willen bereiken moeten ze de overheid diensten en de inkomsten bronnen van de overheid raken en functioneren belemmeren, en de verantwoordelijken in kwestie persoonlijk hinderen. Ten slotte worden de boeren persoonlijk gepakt, dus persoonlijk terugpakken is niet meer dan billijk.

   Iedere minister die daarover zeikt is zichzelf niet bewust dat hij of zij (of de broodrooster in kwestie) mensen in hun leefruimte raakt en kapot maakt. Persoonlijk raken is persoonlijk worden terug gepakt. De boeren is geen anoniemen groep maar een verzameling individuen, met ieder een eigen leven en gezin.

   Alleen met kei en dan ook keihard toeslaan bij de verantwoordelijken kunnen de boeren iets bereiken, of als de bevolking naar Den Haag gaat en het aftreden eist van de WEF hoeren in charge….al dan niet met hooivork, pek en veren….

   Al het andere qua protest is een uitputting slag en nutteloos tijdverdrijf. Vechten tegen de regering is keihard direct toeslaan en als niet binnen de week is gewonnen dan word het niets meer, slechts irritatie en tijdsverlies.

   Ze hebben geluk, ik bezit geen vierkant meter en ik ben geen boer.

 9. Ik kwam er vanmiddag langs.
  Die hoopjes ruim je normaal in een nog geen half uurtje op.
  Maar ze laten het liggen om negatieve gevoelens bij automobilisten t.o. de boeren op te roepen.
  De meeste hebben dit wel door als je die hoopjes ziet liggen.
  Op de foto’s (van diep genomen) lijkt het nog wat, maar in werkelijkheid stelt het nauwelijks iets voor.
  Omdat dit er te dik bovenop ligt, trapt hier niemand in en wordt en tegengestelde bereikt van een ieder die hier langs kwam en zijn hersens gebruikt.

 10. De criminele corrupte regering heeft weer “romeos” ingezet om rotzooi op de snelweg te gooien en in brand te steken.Dit natuurlijk om de boeren in een kwaad daglicht te stellen,dat mensen hier in trappen begrijp ik niet.

 11. Wat een wereld leef ik in zeg pffff. Soms wou ik dat ik een strontvlieg was.
  Gewoon lekker in het rond vliegen achter vrouwtjes aan en mensen irriteren.
  Waar slapen strontvliegen eigenlijk??? Als ik er 1tje was dan zou ik op een mooie
  ult poep slapen als je dan wakker wordt smorgens ken je gelijk ontbijten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in