Foto: freepik / baronizan2

Geen Coronamaatregelen, geen experimentele vaccinaties – en de Amish doen het prima: de kritische blogger Steve Kirsch had een fiere $2.500 uitgeloofd aan iedereen die meer dan vijf Amish kon noemen die aan Covid-19 waren gestorven. Maar Kirsch kon zijn geld houden, omdat het Corona sterftecijfer in de Amish gemeenschap uitbleef. Er is nauwelijks een betere manier om de ineffectiviteit van de zogenaamde beschermingsmaatregelen aan te tonen dan met deze “controlegroep” – het vaccinatievoorlichtingsprogramma #Impfgeflüster doet verslag van alle details, bericht Report24.

Lees het hier in aflevering 6 van het derde seizoen van #Impfgeflüster:

#IMPFGEFLÜSTER – SEIZOEN 3 | Aflevering #6

Welkom bij ons nieuwe seizoen 3 van Impfgeflüster, aflevering #6!

2500$ premie voor mensen die stierven aan Corona?
Massale sterfgevallen in de ongevaccineerde Amish-gemeenschap in de VS?
De perfecte placebogroep wordt genegeerd….

De Amish hebben hun wortels in de reformatorische doperse beweging van Centraal-Europa, vooral Zwitserland en Zuid-Duitsland. De Amish scheidden zich in 1693 af van de hoofdstroom van dopers, de Mennonieten, en zijn een protestants kerkgenootschap dat voornamelijk in de VS leeft.

De Amish van de Oude Orde leiden een leven dat sterk geworteld is in de landbouw en staan erom bekend dat ze bepaalde moderne technieken (bijvoorbeeld vaccinatie) afwijzen en innovaties pas aannemen nadat ze de gevolgen ervan zorgvuldig hebben overwogen. De Amish hechten veel waarde aan een gezin met natuurlijk voorgeschreven rolpatronen. Gemeenschap en afzondering van de buitenwereld maken deel uit van hun manier van leven.

De Noord-Amerikaanse Amish bevolking groeide van 249.500 mensen in 2010 tot 341.900 in 2019, een toename van 37%. De Amish bevolking verdubbelt elke 20 jaar. De Amish sluiten uit principe geen verzekeringen af. De Amish werden ook vrijgesteld van de verplichte ziektekostenverzekering die in 2012 door president Obama werd ingevoerd. Eventuele gezondheidskosten worden uitsluitend gedragen door donaties van de Amish.

Angst en bezorgdheid over te veel aanbevolen vaccinaties, die het organisme van de kinderen zouden kunnen overbelasten, leiden tot een verbazingwekkend lage vaccinatiegraad in Amish gezinnen. Ondanks de weigering om te vaccineren, was er in 2005 slechts één “polio-uitbraak” van 4 kinderen zonder symptomen, die alleen kon worden ontdekt door intensieve tests. En dat na vele tientallen jaren zonder vaccinatie! Gelukkig berichtte de Duitse Ärztezeitung!

  Luchthavens beginnen 'Covid-passen' te gebruiken om niet-gevaccineerde mensen uit te sluiten

Uittreksel uit de Ärztezeitung uit 2005:

WASHINGTON (dpa). Voor het eerst in 26 jaar is er een uitbraak van poliomyelitis (polio) geregistreerd in de Verenigde Staten. In een Amish gemeenschap in de staat Minnesota waren ten minste vier kinderen geïnfecteerd met het virus, meldde de lokale krant “Star-Tribune” in het weekend van 2005.

Geen van de vier kinderen heeft tot nu toe symptomen van de ziekte, zoals verlamming, vertoond. Het poliovirus werd twee weken geleden voor het eerst ontdekt bij een zeven maanden oude baby met ernstige immunodeficiëntie. Latere tests brachten de andere infecties aan het licht. – Bron: Ärztezeitung

Helaas zegt het artikel in Ärztezeitung niet precies welke test er is gebruikt.

Een uitbraak van mazelen in de Amish gemeenschap in Ohio in 2014 verliep zonder complicaties. 383 mensen werden getroffen. Ze herstelden allemaal.

Een ander voorbeeld is het aantal tetanusgevallen in de Amish gemeenschap. In Pennsylvania januari 2006 tot december 2015, dus een periode van bijna 10 jaar, gepubliceerd in het “Open Forum Infectious Disease” 2017: De resultaten zijn opmerkelijk. Er werden slechts 4 gevallen van pediatrische tetanusinfectie vastgesteld in bijna 10 jaar, waarbij 100% voorkwam bij ongevaccineerde patiënten en 3 van de 4 (75%) bij Amish personen. Alle 4 patiënten werden behandeld en ontslagen als genezen.

Massale sterfgevallen door Corona?

De Amish isoleerden zich niet, namen geen sociale afstand, maskeerden zich niet en vaccineerden zich niet tijdens Corona. Slechts enkelen stierven. Steve Kirsch had $2.500 uitgeloofd aan iedereen die meer dan 5 gestorven Amish kon noemen.

De traditionele Amish laten zich niet vaccineren en hebben een andere benadering van gezondheid. Geen testen. Geen maskers. Geen vaccins. Mensen die ziek werden gingen niet naar het ziekenhuis. De Amish bleven in hun gemeenschap en werden behandeld zoals ademhalingsziekten worden behandeld. De perfecte placebogroep.

  Geen nepnieuws: Ongevallenverzekering ADAC weigert dekking voor vaccinatieschade als gevolg van gemandateerde massavaccinaties

Steve Kirsch schrijft hierover op zijn blog:

https://stevekirsch.substack.com/p/can-you-name-5-unvaxxed-amish-who

Ik heb onlangs vernomen dat er in de ongevaccineerde Amish gemeenschap in Lancaster, PA, met meer dan 50.000 inwoners, waarschijnlijk minder dan een handjevol mensen is overleden aan COVID. Lancaster is de grootste Amish gemeenschap in de VS.

Als niemand ter wereld meer dan 5 ongevaccineerde Amish kan opnoemen die in Lancaster, PA gestorven zijn, dan betekent dat dat de hele reactie op de pandemie (vergrendeling, sluiting van winkels, scholen, kerken, testen, maskeren, sociale distantiëring, regelgeving) volkomen onnodig en contraproductief was.

Tot nu toe heeft niemand meer dan 5 ongevaccineerde Amish mensen in Lancaster, PA kunnen noemen die aan Covid zijn overleden. Sterker nog, ze kunnen niemand noemen. Nul.

De Amish hebben volkomen normaal gehandeld en hun dodental is 30 keer lager dan bij ons. Ze deden alsof er niets gebeurd was.

Zullen wij iets leren van de Amish gemeenschap? Tot nu toe lijkt het er niet op!

Als het CDC een onderzoek zou doen naar de Amish, zou dat te gênant zijn! Het zou de wereld laten zien dat alles wat het CDC ons gevraagd heeft te doen zowel schadelijk als onnodig is geweest; het heeft dingen erger gemaakt. En de dingen die het CDC zei niet te doen? Nou, dat is wat de Amish deden. U weet wel; zoals die paardenpasta. – Bron: Steve Kirsch

Natuurlijk was er een zogenaamde “factcheck”, de Amish gemeenschap zou erg geraakt zijn door Corona. Deze zogenaamde “factcheck” bewees weer eens een groot probleem met “begrijpend lezen”. De passage staat in de bronvermeldingen (Twitter Steve Kirsch).

De SIDS-gevallen, evenals de SADS-gevallen en de “plotselinge en onverwachte” gevallen zijn onbekend in de Amish gemeenschap (aflevering #5 Impfgeflüster). Bovendien hebben ze geen last van de bekende bijwerkingen van verschillende vaccinaties. Zou dit ons niet aan het denken moeten zetten?

  De oversterfte in Europa blijft stijgen, IJsland zit al op plus 55 procent!

In plaats van de WHO de leiding te laten nemen over de volgende pandemie en onze soevereiniteit op te geven, zouden we beter de Amish de leiding geven! De cijfers en statistieken geven de Amish absoluut gelijk!

Linken Seizoen 3, Aflevering #6:

https://groups.etown.edu/amishstudies/statistics/amish-population-profile-2019
Amish Population Profile, 2019, Young Center for Anabaptist and Pietist Studies
https://groups.etown.edu/amishstudies/statistics/population-2022/
Amish Population, 2022, Young Center for Anabaptist and Pietist Studies
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28302434/
Impfraten – Evaluation of low immunization coverage among the Amish population in rural Ohio, Am J Infect Control, 2017 Jun 1
https://www.aerztezeitung.de/Medizin/Wieder-Polio-in-den-USA-beim-Volk-der-Amish-376886.html
Wieder Polio in den USA – beim Volk der Amish, Ärztezeitung, 18.10.2005
4 „Fälle“ ohne Symptome, die erst durch Tests entdeckt werden konnten, im Jahr 2005 – nach 0 Fällen in 25 Jahren ohne Impfung
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27705270/
Masern Ohio: A Measles Outbreak in an Underimmunized Amish Community in Ohio, Gastañaduy PA et al, N Engl J Med. 2016 Oct 6
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5632055/
Tetanusfälle und Krankenhauskosten: Mapping Pediatric Tetanus Cases in Central Pennsylvania and Analyzing Hospital Costs Associated with Treatment, Ahmed B et al, Open Forum Infect Dis. 2017 Oct 4
https://academic.oup.com/cid/article/72/2/285/5741633?login=false
Incidence of Tetanus and Diphtheria in Relation to Adult Vaccination Schedules, Ariel M Slifka and others, Clinical Infectious Diseases, 15 January 2021
https://www.mdr.de/wissen/mensch-alltag/tetanus-auffrischung-100.html
US-Forscher: Tetanus-Impfung in Kindheit reicht, MDR Wissen, 25. Februar 2020
https://de.statista.com/statistik/daten/studie/1293645/umfrage/impfpraeventable-krankheiten-fallzahlen-weltweit/
Impfpräventable Krankheiten: Fallzahlen ausgewählter Infektionskrankheiten weltweit in den Jahren 1980 bis 2021, Juli 2022, Statista.com
https://www.reuters.com/article/factcheck-covid-amish/fact-check-amish-communities-have-been-affected-by-the-covid-19-pandemic-idUSL2N2NZ1TY
Fact Check-Amish communities have been affected by the COVID-19 pandemic, Reuters Fact Check, June 17, 2021
https://twitter.com/stkirsch/status/1660731289966874625
Tweet von Steve Kirsch, 22.05.2023
https://de.wikipedia.org/wiki/Amische

Alle #IMPFGEFLÜSTER Texte & Videos in voller Länge nur auf Telegram und Rumble!
🔗 Telegram (https://t.me/Impfgefluester)
🔗 Rumble (https://rumble.com/c/c-2338704)
🔗 Youtube (http://m.youtube.com/channel/UC88-oRlcI9eoGZMHkz6L4Gg?app=desktop&sub_confirmation=1)
🔗 Twitter (https://twitter.com/Impfgefluester)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne lanceert zijn tegenaanval
Volgend artikel‘Geef oorlog een kans’ – Een ‘oorlog waar zelfs pacifisten achter kunnen staan’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

  • wel, ongevaxxineerd..twee keer ‘covid’ gehad…en weet je wat? ze hadden gelijk…ALLE luchtweginfecties van virale aard zijn ‘covid’s…dus niets nieuws onder de zon…reden dan ook waarom in maart ’20 de griep opeens ‘verdween’ om plaats te maken voor ‘covid’ lol….
   drie maanden geleden tweede keer ‘covid’ gehad…ging naar dokter van wacht in ziekenhuis…blablablablabla…griep dus……gevaxxineerd? nope…arrgh ‘antivaxxer’? nope…doe alleen niet mee met medische experimenten…
   wel..dan is het ‘covid’ he…;ik hoop dat ge niet stikt (letterlijk gezegd)…
   testje met die stik dat niet kan vertellen wat voor virus ge hebt en poef…’covid’ lol…
   ah wel..zalig de armen van geest zeker?

   • Ik heb in 2018 een griep gehad waar ik niet uit was gekomen zonder medicijnen. Ik hoestte me werkelijk kapot. Alles ging pijn doen. De oplossing, een paar codeinepilletjes van de dokter. Ik heb ze nu altijd op voorraad en als ik maar even begin te hoesten een dag op bed blijven met een paar codeinepilletjes en het is snel over. Het werkt in ieder geval voor mij. Het is een tip.

    Dezelfde dokter bleef me trouwens post sturen over de vaxx, ik mailde hem dat ik daar niet van gediend was. De brave man belde me op, ik vroeg nog “neemt u de vaxx?” nou ik wel “ zei hij. Nou ik niet, en geen post meer gehad. Dat was mijn COVID avontuur. Voor de rest had ik een essentieel beroep en een hond. En als je de televisie uitzette was het enige wat je merkte dat het rustig was op straat. Mensen zaten gewoon tv te kijken, een boek te lezen of een spelletje te doen.

    Dat er zoveel voor de vaxx gevallen zijn begrijp ik nog steeds niet.

    • Rustig aan met die codeïne pilletjes.
     Codeïne onderdrukt de hoestprikkel. Is goed…

     Hoesten is een gezonde manier om onreinheden uit de longen te verwijderen. Hoesten schendt ook de slijmvliezen, en dan ontstaat de “prikkel”hoest.

     Als ge dus onnodig of teveel codeïne neemt blijft het vuil en/of risidu in uw longen achter en dat is erger dan de kwaal.

     Dus enkel indien nodig en voor de rest kunt ge u aanleren de “prikkel” bewust onder controle te houden.

    • Je had ook pure chocolade (70% of beter) kunnen sabbelen. De theobromine daarin werkt nog beter dan codeïne zonder de bijwerkingen.

     Daarbij hoor ik niemand over hoog gedoseerde vitamine c, of in plaats daarvan lipospherische (liposomale) vitamine c, hoog gedoseerde vitamine d3, magnesium-chloride, etc.
     Allemaal remedies om een griep of wat dan ook in een paar dagen weg te werken.

 1. Prachtig Artikel over de Amish mensen…ik ben ook Nooit gevaxt, zelfs niet één test.. verkoudheid ja zoals zowat elke winter eentje..en dan ?? Geen probleem hier..heb je weer wat antistoffen aangemaakt…💪..

 2. Check barn raising op youtube. Die mannen bouwen in 1 dag een vijf generatie boederij. Een Amish man werkt twee jaar om dat te hebben. Itt dertig jaar sloven voor een hondenhok in een haatstad.

  • Handen-mouwen-poten-moddejuni 6, 2023 at 11:45

   Juist dat hondenhok in een van de 4 grote haat-steden betaald men 2 keer aan de bank voor dat je eigenaar bent op een fluctuerende huizenmarkt, je huis hoeft niet onderwater te staan wanneer er en dam doorbreekt, je moet ook nog een portie geluk in het leven hebben.

 3. ´In deze aflevering van Looking 4 Healing Radio neemt Dr. H je mee op een tour door de Griekse mythologie en geschiedenis op zoek naar hoe een verdomde slang het symbool voor de geneeskunde werd en waarom dat vandaag de dag zo relevant is bij eugenetici, die vastbesloten zijn om de bevolking te verminderen en te beheersen met gif als hun favoriete wapen.´

  Vanaf minuut 1:30 ongeveer.
  https://www.americaoutloud.com/the-cult-of-asclepius-how-snakes-myths-lost-history-doom-our-future

 4. Asklepios (Oudgrieks: Ασκληπιός, Asklepios; Latijn: Aesculapius;
  Nederlands Asclepius) is in de Griekse mythologie de god van geneeskunde en genezing.

  • Hoi Jema, via de link naar de audio presentatie zijn onder in de pagina bronvermeldingen opgenomen. Interessante materie. In de tempels van die zogenaamde god van geneeskunde en genezing vonden de meest lugubere zaken plaats. Het was Hippocrates die naar aanleiding hiervan zijn stellingen deponeerde. Welbeschouwd zijn we terug in de tijden van die tempels al is de methodiek enigszins aangepast, maar is men nog altijd in de weer met slangengif…

 5. De Amish vaccineren niet, dus gingen ook niet mee in de Covid injectiegekte.
  Belangrijk punt is wel, dat zij voornamelijk binnen hun eigen groep leven, terwijl de mensen die zich niet hebben laten injecteren met die genetisch manipulerende nano-slangengif troep, voortdurend worden blootgesteld aan de transmissie van de inhoudsstoffen van de Covid-injecties en -boosters door de geïnjecteerden.
  Ten overvloede: Het zijn dan ook de Covid-geïnjecteerden die een gevaar vormen voor de niet-geïnjecteerden`!!!
  Het politiek correcte narratief moet je altijd 180 graden omdraaien!

 6. Dat de mensheid in 2020 wereldwijd is belazerd door hun overheden moet nu wel vast staan.
  Echter het virus waarover het ging was het SarsCov 1 of 2 virus, maar al spoedig Corona genoemd, dat feitelijk geldt voor elk griepvirus.
  Maar Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor C ertificate O f V accination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  En 19 stond voor het jaar (Covid19) waarin het werd geïmplementeerd!
  De bedoeling was dat jouw lichaam jouw paspoort moest worden!
  Heel Sneaky allemaal.
  Hopelijk verandert er nu wat, ten eerste nadat Steven Grear het voor elkaar heeft gekregen, het eindelijk openbaar is gemaakt dat UFO’S echt zijn en dat buitenaardsen zich al heel lang op onze aarde bevinden.
  Daarnaast is bekend gemaakt dat er een overkoepelende schaduw regering bestaat die eigenlijk alles over de wereld regeert.
  Dus nu gaat het erom spannen, de beer is los.
  Bovendien hebben sommige buitenaardsen ook aangegeven hoeveel mensen er in dat schaduw gebeuren zitten en ik heb van hen op Youtube vernomen dat het er 1 miljoen zijn en dat zij zullen worden geëlimineerd!
  Daarna zullen we eindelijk af kunnen komen van dominantie van regeringen die reeds duizenden jaren bestaat.
  Maar……… wij zullen als mens hier ook zelf aan moeten meewerken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in