Dit is een boodschap aan de hele mensheid. We beginnen te winnen in de rechtbanken. Ik geloof dat Alberta zich heeft teruggetrokken en Covid-19 heeft gedegradeerd tot de seizoensgriep, dankzij rechtszaken over de hele wereld. Dat betekent dat andere provincies zullen volgen. Stop niet met druk uitoefenen mensen, dit zal nooit voorbij zijn, totdat ALLE CRIMINELEN zijn aangeklaagd, veroordeeld en geëxecuteerd voor misdaden tegen de mensheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna COVID VACCIN ingrediënt: VERGIF “SM-102 – Niet voor Menselijk of Veterinair gebruik”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Er komen hier steeds meer mensen die na de vaccinatie een beroerte hebben gehad”
Volgend artikel“Het is alleen maar…” – Waarom ik nooit en te nimmer zal opgeven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

  • Natuurlijk kan Fuellmich niet elke rechtszaak (alleen) doen. Volgens mij zit het meer zo in elkaar; Dat Fuellmich spreekt namens een groot team van advocaten wereldwijd.

  • “We” wil zeggen wij, de mensheid, niet hij of Corona Ausschuss. Ik lees dat hij blij is dat er toch overal initiatieven zijn. Als Corona Ausschuss zelf rechtzaken begint zullen we dat vermoedelijk wel vernemen.

   Dat “pluimen stelen” geouwehoer door enkelen van jullie hier is te dom voor woorden. Hoeveel donaties hebben jullie zelf al gedaan naar Viruswaarheid, Pieter Kuit van BPOC of de Corona Ausschuss? Niets dus. Een beetje vanuit je luie stoel domme reacties plaatsen op deze site gaat werkelijk niets doen voor niemand.

  • Waar haal je de onzin vandaan!? Waar loopt Fuellmich de eer dan naar zich toe?
   Daarbij komt dat ie het helemaal niet over die zaak in Canada heeft.
   Jij houdt je eerder bezig met “plat opportunisme” in `n poging Fuellmich te framen.
   Trol.

 1. Weer een mooi Fuellmich verhaal:
  “Ik geloof dat Alberta zich heeft teruggetrokken en Covid-19 heeft gedegradeerd tot de seizoensgriep, dankzij rechtszaken over de hele wereld. Dat betekent dat andere provincies zullen volgen.”
  Hij “gelooft” iets – wat dus niet een feit is – en baseert daar dan een aanname op, “dat betekent”.

  Wat is de status van zijn eigen “tribunaal”? dat zou heel lang geleden in drie weken beginnen. De Fuelmich volgers zijn ook van die schapen…

  • Ik geloof verder wel in de goede bedoelingen van de man.
   Waarschijnlijk is het toch wat moeilijker dat hij van tevoren bedacht had en heeft zich er een beetje op verkeken.
   Vind eerst maar onpartijdige rechters die hier aan willen beginnen.
   Dat gaat moeilijk worden in Europa.

   • Iedereen zit maar aannames te maken over die Fuelmich… alsof hij de redder van de wereld is. ik heb nooit gelezen dat hij spreekt voor een groot team van advocaten wereldwijd. Waar is dat team?

    Begin eerst maar eens met de rechters. Die staan ook onder constante bedreiging en laten niks meer toe. Kijk maar naar de video over de Canadese ondervraging over de kampen die Bert had neergezet.Wat daar gebeurde spreekt boekdelen: er mogen geen vragen meer gesteld worden, de waarheid mag niet aan het licht komen. Rechters snoeren litiganten gewoon de bek. En er blijven maar geheimzinnige dingen gebeuren waar niemand uitlegt over krijgt. Zoals bijv die gevangenissen in Canada. Zie video’s (zoek op google, of zoek hier op FN, ze staan er). En korte tijd daarna accepteert iedereen het als pap van de dag. Net zoals iedereen het nu accepteert dat de gifspuit feitelijk een experiment was, wat van te voren ook nooit verteld was. Dus de rechtsbanken spelen ook onder 1 hoedje om de stappen in het programma niet aan het licht te laten komen.

    Laat je niet gek maken door een niet-onderbouwde uitspraak van de eoa Beroemde Persoon. Blijf kritisch en blijf helder denken.

    • We zullen vooral naar die bullshit van jou gaan luisteren. Je hebt niks te melden behalve dan dat er geen oplossingen zijn. Je bent iemand die geen moer bereikt in je leven omdat je in elke oplossing een probleem ziet.

     • Ga de gifspuit halen Nog Slimmer. Ik hoor het wel als je antwoord krijgt van Fuelmich op je brief aan hem wanneer zijn tribunaal begint. Dan gaan we er met zijn allen heen om hem te ondersteunen. Jij ook. En inderdaad, ik heb geen “moer bereikt in mijn leven” omdat het meeste uiteindelijk allemaal bullshit is. Maar het hangt er helemaal van af wat jij als “moer” ziet. Voor jou is dat mss schelden op iemand op FN. Daar bereik je net zoveel mee als dat ik realistisch blijf. En ik vermoed dat ik heel wat meer gedaan heb om mensen te waarschuwen dan jij in je hele leven. Haal ook maar een tweede spuit.

      • Maar beweren dat het toch niet gaat lukken is van tevoren alle hoop al laten varen.
       Ze zijn er allemaal druk mee bezig.
       Alleen niet met de verwachte snelheid die jij graag gezien had.
       Ik had ook graag dat het al allemaal opgelost zou zijn.

       • Bert, dat zijn ook aannames. En woorden in mijn mond leggen. Ik heb nooit beweerd dat het toch niet gaat lukken. Waar staat dat geschreven? Ik schrijf alleen dat je kritisch moet blijven denken. Naar de feiten kijken is van groot belang. En dat kunnen weinigen, kennelijk, uit de reacties te zien, ook die van jou hier. Ik heb het ook niet over de “snelheid” want ik weet hoe het gaat met rechtszaken. Maar om mijn toevoegingen bullshit te noemen, ga de gifspuit halen, dan doe je jezelf een groter plezier. Schapenzooitje.

        • Nee, je hebt niet beweerd dat het toch niet gaat lukken.
         Dat maak ik er van.
         Zo kwam het een beetje op mij over.
         Maar moet je dan meteen agressief reageren?

        • Huh? Agressief? Waar staat de agressie? Bert, waar gaat dit nog over…? Is dit weer een Bert verhaal aan het worden? Ik ga er niet meer op in. Toedeloe, en veel succes met alles.

        • ‘” ga de gifspuit halen, dan doe je jezelf een groter plezier. Schapenzooitje.”

         Ik noem dit niet vriendelijk meer.

       • Inderdaad Bert, tenenkrommende reacties v/d Azijnpissers, Alle respect voor deze , verguisde Advocaat, Straks me TRUMP weer hier, kan niet wachten, hoop hier ook die zogenaamde machtgeile MINkukels. Waar is het feestje, BIJ ONS, de slachtoffers, Oh ja, geen gifprik, gezonde bijna 70 vrouw. Grt.

      • Je moeder ja. Vertel, wat heb je voor oplossingen bedacht om wereldwijd uit de impasse te geraken? Of ben je hier alleen maar om te trollen uit frustratie van je pathetisch kut leventje? Injecties zijn voor imbecielen, dus heb je de GGD al gebeld voor je top up booster?

      • Jij hebt ook werkelijk geen idee, van het hoe en wat.
       Je springt zijdelinks in het verhaal en weet totaal niet waar het over gaat. Fuellmich houdt geen tribunaal, dat heeft ie eerder al eens uitgelegd. Maar dat heb je zeker gemist. Wel hebben wereldwijd advocaten en juristen zich met elkaar verbonden en voeren wereldwijd rechtzaken. Dat de nos daar niet over bericht, wil niet zeggen dat er niks gebeurd.

   • Hier Europa heerst het Romeinse Recht, In Amerika het Angelsaksische. Als in Amerika één persoon klacht indient, en die wint, dan wint de ganse groep met dezelfde klacht.Hij werkt met een gans team advocaten over heel de wereld.

    • Sommige klachten uit de VS zijn gewoon lachwekkend.
     Sinds die tijd staat er op plastic zakjes dat je die niet over je hoofd moet trekken of je huisdieren in de magnetron moet stoppen om te drogen vermeld.

  • Fuellmich heeft met dit hele verhaal niets, maar dan ook helemaal niets te maken! De man had GEEN advocaat en dus zeker niet Fuellmich of een van de mensen die met hem samen werken. Dit is dus ABSOLUUT GEEEN Fuellmich verhaal!

 2. ik wil niemand ontmoedigen maarrrrrr,

  hoelang is fullmich al bezig onze redder in nood te wezen ? maar er verandert niets.
  hoelang was trump bezig onze redder in nood te wezen ? maar er veranderde niets.
  hoelang was q-anon bezig onze redder in nood te wezen ? maar er veranderde niets.
  hoelang is fvd al bezig onze redder in nood te wezen ? maar er verandert niets.
  hoelang is van haga al bezig onze redder in nood te wezen ? maar er verandert niets.

  nogmaals, ik wil niemand ontmoedigen maar ik (dat is mijn mening/gevoel) heb het gevoel dat we door dit soort redders enkel aan het lijntje gehouden worden.
  het zal m.i. enkel en alleen door het volk ZELF opgelost moeten worden, de oplossing is simpel maar de uitwerking van de oplossing een serieus moeilijk probleem.
  als 30 tot 50% van het volk morgen stopt met ALLE maatregelen, dan is het overmorgen voorbij.
  maar voorlopig zitten we met 90% volledig gebrainwashte “horigen”, dus de oplossing is nog ver te zoeken.

  hoe krijgen we toch die 90% terug in de werkelijkheid ?!!

  btw, 1 van de redenen waarom ik (tevens) fullmich niet vertrouw is dat ie erg veel bombastische spraak bezigt in zijn manier van praten in het algemeen, en vooral deze speech/video.

  een advocaat zal in principe nooit bombastische spraak gebruiken om een punt te maken, sterker nog, een advocaat is standaard altijd heel erg terughoudend in bewoording en weegt elk woord af in betogen/speeches e.d.

  maar ik hoop met elke vezel in mijn lijf dat ik het HELEMAAL verkeerd zie !

  • Haga telt niet meer, die is een partij voor zichzelf begonnen en heeft nu de kant van de VVD gekozen.
   En al die andere, dat zijn stuk voor stuk allemaal mensen en groepen die geen enkele macht hebben om iets te kunnen betekenen.
   De bedoelingen zijn er wel, maar hoe bereik je dat.
   Het zijn en blijven spreekbuizen die een oproep doen, meer niet. En hopen de rest mee te krijgen.
   Ook ik beweer dat wanneer we morgen allemaal NEE zeggen tegen alles, dan is het overmorgen afgelopen.
   Maar helaas blijft het bij een ploeg van 10-15% die hier toe over wil gaan.
   Maar daar bereik je ook niks mee.
   Maar wat je al schrijft, hoe bereik je die andere 90%, die zijn stokdoof voor ieder argument.

  • behalve q-anon hebben alle andere 4 partijen die jij noemt met politiek te maken en de corruptie er in, en als je daar als kleine partij tegen in moet boxen valt dat niet mee, en Trump heeft bijna alle politieke figuren tegen in Amerika incl de rechters. maar behalve q-anon werken zij allemaal keihard om toch iets voor elkaar te krijgen.

  • “hoe krijgen we toch die 90% terug in de werkelijkheid ?!!”

   Die zorgen zelf al voor de perfecte oplossing: De gifspuit inclusief al zijn opvolgende booster spuiten. Blijft er geen (gezond) schaap over en gaan we over tot de orde van de dag. De overblijvende niet gevaccineerde 10% zijn met genoeg om het moordlustige zootje en hun 0,01% baasjes op te knopen. Touw is goedkoop, ecologisch en vele malen herbruikbaar.

  • Jij mag nog niet zijn schoenen poetsen vervelend ventje, laten wij deze mensen maar koesteren die opkomen voor de vrijheid maar ik zie aan je schrijven jij bent een meeloper en heb angst wat er komen gaat in mijn ogen ben je een zielig mannetje waar elk woord aan vuil maken dom is, het beste.

 3. Vlgs mij zijn ZR en Marcus trollen en die waarschijnlijk betaald worden door Soros netals die idioten van Antifa en BLM om je op het verkeerde been te zetten Dr Fuellmich heeft wel bewezen door de banken en Audi/Volkswagen in Duitsland op de knieën te krijgen alleen zulke zaken duren jaren dus ik zou maar niet meer dat hersenloze gewauwel van die gasten lezen.

 4. Als ik fout zich dan zij het zo, maar de enige reden waarom ik deze man (reiner fuellmich) geloof, is omdat ze in contact zijn met de BPOC2020 en het meeste van mijn vertrouwen ligt absoluut daar. En dat met name vanwege Jade, die al jaren veel dieper in de materie zit.

  Kan mijn vertrouwen nog steeds aan de foute persoon gegeven zijn, hoor, maar dat houd je altijd. Maar als je de onmacht in hun ogen ziet en de irritatie daarover in hun stem hoort, dan kan ik niet anders dan hen geloven.

 5. Beste reageerders….ik vind het bedroevend hoe sommige hier elkaar bekladden. Echt platvloers. Daar gaan we de wereld niet mee redden!!!! We moeten er samen voor gaan en met open mind eenieders mening respecteren! En ja het gaat niet snel …..en wat reiner niet kan ontnomen worden is dat hij mensen probeert wakket te krijgen , misschien is dat wel zijn opdracht in heel het plan, als we mogen geloven dat tribunalen al bezig zijn in gitmo! Liefdevolle grtn perry

 6. Zolang er mensen zijn die al die leugens van de EU en Rutte blijven geloven zal zelfs naar dat er recht is gesproken nog vele doden gaan geven de ingespoten mensen kunnen niet terug en zullen ook een vreselijke dood tegenmoet gaan , maar dan stop het niet de personen die je misleid hebben ook uit angst zal dan niet meer veilig zijn want dat er uiteindelijk met ook zal afgerekend gaan worden en dat maak mij beangstigend maar wel begrijpelijk wie laat nou zijn geliefde door onjuiste berichtgeving vermoorden en laat staan als het om je eigen bloed en vlees is. Dus ook scholen en instellingen die hier aan mee hebben gewerkt zullen wij niet vergeten verplegers artsen zullen een doelgroep zijn want zij hadden en weten beter dat dit niet juist is.

 7. Beste mensen, we kunnen op Reiner Fuellmich gaan rekenen maar ik ben altijd al van mening geweest, tijdens héél deze crisis, dat we het zelf zullen moeten aanpakken. Eerlijk gezegd had ik dit van de jongere mensen verwacht maar in plaats van te protesteren lijken ze blij dat ze een vergif ingespoten krijgen, waar gisteren in Australië 2 kinderen zijn door omgekomen 10 minuten na de inspuiting. Ik zie met lede ogen- als bijna 69 jarige aan, hoe week het volk is geworden, alles geloven ze van juist die politiekers die ze altijd veracht hebben. Marc Van Ranst heeft in Chatham house en prachtig stukje Gaslighting opgevoerd om +/- 2 jaar later de bevolking de stuipen op het lijf te jagen, en het is nog gelukt ook. De mensen zitten in zo’n massapsychose vast dat zelfs het feit dat er weldra een héél pak zullen sterven hen er niet uit zullen krijgen vrees ik. Ik vrees dat we de hel ingaan, begeleidt door handgeklap van de toekomstige slaven die blij zullen zijn dat ze hun zielig leven hongerig mogen voortzetten als kinderverwekkers, wiens kinderen voor de elite hun vertier zullen zorgen!

 8. Wat je als mens moet doen je zelf niet voor de gek houden en zo je angsten verbergen, wij leven in een hele rare tijd wij stemmen op mensen die niets goed voor hebben met het volk zij gaan letterlijk over lijken.
  Maar weet je ik heb het gevoel dat mensen juist de kwaadaardige zijn die op zo een gestoorde gekken stemmen en je hoef niet slim te zijn en je gewoon de vraag stellen, wat heeft VVD en Rutte de laatste 12 jaar voor het volk gedaan en wat heeft hij gedaan voor de elite en rijken en dan wil ik het nog niet eens hebben hoeveel doden hij inmiddels op zijn geweten heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in