De ademloze krantenkoppen over “het virus” vervagen geleidelijk tot een chronische onderstroom van “vrees uw naaste want hij kan u Covid brengen”. Wat je niet in de krantenkoppen zult vinden, zijn verhalen over een wijdverspreider en uiteindelijk dodelijker virus: een toenemende minachting voor anderen en een devaluatie van het leven. De ongebreidelde moordpartijen zijn al ontmoedigend genoeg, maar nog schokkender is de veranderende moraal in de geneeskunde, schrijft Dr. Singleton.

De krantenkoppen wekten de indruk dat de nieuwe Covid-regels bedoeld waren om levens te redden, maar al snel bleek dat de lockdoowns, mondkapjes en schoolsluitingen meer kwaad dan goed deden. Ondertussen werden – in het volle zicht – ouderen op een door de staat gesanctioneerde manier opgeofferd. In vijf “progressieve” staten werden Covid-positieve patiënten uit de isolatieafdelingen van ziekenhuizen ontslagen en naar hun verpleeghuizen teruggebracht, waar zij in contact kwamen met niet-geïnfecteerde bewoners. Natuurlijk werden nog veel meer bewoners ziek. Het haalde de krantenkoppen niet dat de helft van de Covid-sterfgevallen  zich voordeed in verpleeghuizen en dat 80 procent van de sterfgevallen zich voordeed bij mensen boven de 65. Dit had kunnen leiden tot meer maatregelen ter bescherming van ouderen, zodat jongeren verder hadden kunnen gaan met hun leven. Tot op de dag van vandaag is er geen enkele verontschuldiging in het nieuws voor de families van de slachtoffers van de incompetentie van de regering en de artsen.

In 2020 overwogen veel ziekenhuizen in de Verenigde Staten een beleid dat artsen zou toestaan reanimatie te weigeren aan Covid-patiënten, waarbij de wensen van de patiënt werden genegeerd. Onze noorderbuur, Quebec, had zelfs een dergelijke verordening uitgevaardigd, die van april tot september 2020 van kracht was. God zegene de eerstelijns paramedici die klaagden en het bevel lieten opheffen.

  Niemand komt ons redden! "De advocaten gaan ons helemaal niet redden en we moeten ophouden op hen te vertrouwen"

Leeftijdsgebonden rantsoenering is springlevend. De ethische adviseur van de 78-jarige president Biden, Ezekiel Emanuel, MD, auteur van het utilitaristische “Complete Lives System” van medische zorg, koos leeftijd 75 als zijn persoonlijke maatstaf voor het beëindigen van het leven. Dit is zo verkeerd. Zoals Mahatma Gandhi zei: “De ware maatstaf van elke samenleving kan worden gevonden in hoe zij haar meest kwetsbare leden behandelt.” Of ze nu mentaal scherp zijn of in afnemende gezondheid verkeren, oudere mensen geven textuur en context aan ons leven. Reflecteren op ouderen herinnert ons eraan dat innovaties in hun leven zijn geëvolueerd van rondrijden in een auto tot raketvaart naar de maan. En de tweeweg-polsradio van Dick Tracy uit het stripboek is nu een algemeen gedragen Apple-horloge.

Het gedrag van bureaucraten en de medische wereld tijdens de Covid-crisis legde de minachtende behandeling van ouderen bloot. En een ongemakkelijke vraag hangt in de lucht: was het verpleeghuisdebacle een bewuste poging om de kudde uit te dunnen? Medicare slokt immers 15 procent van de federale begroting op en 25 procent van de Medicare-dollars wordt uitgegeven in het laatste levensjaar van de patiënt. Volgens het rapport van de Medicare Trustees van 2019 zal het trustfonds van de Medicare-ziekenhuisverzekering in 2026 uitgeput zijn – over slechts vijf jaar.

Als deze vorm van bevolkingsbeheersing on-Amerikaans klinkt, bedenk dan dat ons land zich ernstig heeft beziggehouden met eugenetica, gekenmerkt door 75 jaar door het Hooggerechtshof goedgekeurde gedwongen sterilisaties. De abortusindustrie is geëvolueerd van een tijd waarin een vrouw zich schaamde om een abortus te ondergaan naar een tijd waarin klinieken worden aangeprezen op reclameborden langs de snelweg. Het streven naar schone lucht is geëvolueerd van het aanmoedigen van recycling en hernieuwbare energie tot de opvatting dat menselijke ontvolking de enige manier is om de planeet te redden.

  Amerikaanse rap-ster: Soros instrumentaliseert Black Lives Matter voor zijn politiek

De zorg voor de mens in de geneeskunde is op de achtergrond geraakt door marginale wetenschappelijke ethiek en misschien geheime agenda’s. Wij zijn gevoelloos geworden voor de experimenten waarbij vers geaborteerd foetaal weefsel wordt gebruikt om “vermenselijkte muizen” te creëren die verschillende menselijke organen ontwikkelen. Deze langzame gang naar de rand van de medische ethiek heeft de wetenschap in staat gesteld zich in grotesk anti-menselijke richtingen te begeven. Met financiering van de Chinese overheid hebben Amerikaanse onderzoekers levensvatbare embryo’s gecreëerd die een mengeling zijn van menselijke en apencellen (een “chimera”). Met financiering van het Chan Zuckerberg [Mr. Facebook] Initiatief, knutselden onderzoekers aan mannelijke ratten zodat ze levende baby’s ter wereld konden brengen via een keizersnede.

Helaas zijn artsen gewillige deelnemers geworden aan de grensverleggende dwang van de overheid door geen informatie te verstrekken over vroege behandelingen van Covid of de bijwerkingen van het experimentele vaccin. Federale en staatsregeringen kopen ons om en zetten ons onder druk om een injectie te nemen met een medicijn dat ons op ongekende schaal zou kunnen doden. Ernstige bijwerkingen zijn onder meer miskraam, Bell’s palsy, Guillain-Barre syndroom, bloedstollingsstoornissen (waaronder hersenklonters) en anafylaxie. Bizar genoeg roept het Witte Huis universiteiten op om hun hele campus te vaccineren, ondanks het feit dat er na vaccinaties soms fatale hartinfecties optreden bij jongvolwassenen (die een oneindig klein risico lopen op ernstige Covid-ziekten).

Het lijkt erop dat we proefkonijnen zijn in een groot experiment. De ouderen waren de slachtoffers van fase I. Terwijl de post-vaccin lichamen zich opstapelen, wordt het principe van de Code van Neurenberg genegeerd: het experiment moet gestopt worden als voortzetting letsel of de dood tot gevolg heeft. Het is nog niet te laat. Artsen moeten zich hun eed van Hippocrates herinneren en zich inzetten voor het welzijn van hun patiënten, ook al dicteert de overheid iets anders.

  Niets is perfect

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Advocaat Fuellmich: “Drosten’s PCR leugen bewijsbaar”, pandemische constructie zal vallenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPatholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensen
Volgend artikelBoze Canadezen bestormen vaccinatiecentrum – “Schaam jullie! Schaam je!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Zie je nou wel. Eerst de ouderen. En de rest wordt vanzelf bang voor hun leven. En dan krijg je te maken met irrationele idioten die inderdaad gaan geloven dat iedereen geprikt moet worden. Nog ff en dan weten zij ook wel dat ze gewoon geslachtofferd zijn. Maar wat bij de een direct gebeurt kan bij een ander nog wel jaren duren. 1ding is zeker. Bij de vacin wordt het bloed dikker en gaat zelfs door de bloed hersen barrière. Maar het zijn heel vaak stolsels die alleen maar zichtbaar zijn met een krachtige microscoop. Dus kan het nog een paar jaar duren voordat het ook dodelijk wordt. Daarom zijn er zoveel mensen die denken…ik ben dubbel gevaccineerd..wat kan mij gebeuren. Maar daar komen ze Jammer genoeg pas achter wanneer het te laat is.

 2. Ls.,

  Wat mij vooral verbaast is het feit, dat zoveel mensen in die dubbele, of misschien straks wel triple vaccinatie trappen, met een experimenteel middel. Ik zie in mijn omgeving mensen met een universitaire opleiding
  die de vaccinaties hebben laten doen, zonder zich ook maar een moment
  af te vragen : “waarom doe ik dit”.
  Eigenlijk is het een knap staaltje van beïnvloeding door de overheid.
  Ik denk dat dit nog maar een voorproefje is van wat ons te wachten staat.
  Ze hebben laten zien hoe gemakkelijk de massa daar te krijgen is waar
  je ze hebben wilt. Op weg naar een totalitair systeem; follow the money!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in