Op beelden uit Canada zijn tienduizenden boze burgers te zien die protesteren tegen de invoering van de vaccinatiepas. In Montreal, Quebec, gingen duizenden mensen de straat op om hun ongenoegen te uiten over de draconische maatregelen die in het land worden ingevoerd, schrijft Infowars.com.

Een groep demonstranten bestormde zelfs een test- en vaccinatiecentrum onder het scanderen van: “Schaam jullie! Schaam je!” Ze hielden ook borden omhoog met de tekst “Onze kinderen zijn geen laboratoriumratten”.

Antilockdown-activist Chris Sky, die vorig jaar de medische tirannie voorspelde, hield een toespraak tijdens de demonstratie.

Op vrijdag kondigde de Canadese regering aan dat alle federale werknemers verplicht moeten worden ingeënt tegen Corona. De federale overheid is de grootste werkgever van het land. De vaccinatieplicht geldt ook voor passagiers in treinen, vliegtuigen en schepen.

Vanaf volgende maand heb je een vaccinatiepas nodig om een restaurant, café, sportschool of festival in Quebec binnen te komen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Huiveringwekkende studie toont aan dat mRNA-vaccin nanodeeltjes door het hele lichaam circulerenVolg Frontnieuws op Telegram

  Bezetting Ottawa dag 4: Alle ogen gericht op Alberta nu truckers standvastig zijn tegen bedreigingen en politie zich terugtrekt
Vorig artikelEr is meer met de dood dan alleen COVID-19
Volgend artikel“Gezondheidspaspoort als vernedering” – Filosoof waarschuwt “Er suddert een burgeroorlog in Frankrijk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Bestialiteit is het “nieuwe normaal” schijnbaar. Eigenlijk zijn alle handelingen van wat we overheid noemen hiermee te verklaren helaas.
  De gemodificeerden kunnen niet terug, dus zijn nu overigen aan de beurt.

 2. Door zulke dingen te doen worden niet gevaccineerde als wappies weg gezet.

  Het is lastig om tegen de overheid een vuist te maken, maar op zulke manieren worden de niet gevaccineerde als asociaal weggezet.

  • De zogenaamde ‘wappies’ werden al als asociaal weggezet, Bart. Demonstreren met hartjes en bloemen is geinig maar zet misschien niet zoveel zoden aan de dijk dan een fysieke vuist maken om de tirannie te laten weten dat het menens is. Want zeg eerlijk: wat hebben al die lieve demo’s nou echt geholpen om de strategie van Schwabs und Freunden te stoppen? Ze blijven draaien, liegen, manipuleren, dreigen, afdwingen en forceren. We kunnen wachten totdat Fuellmich – met alle respect voor zijn werk – eindelijk een rechterlijke macht heeft gevonden die spijkers met koppen weet te slaan, maar dat blijft voorlopig zoeken naar de speld in de hooiberg. Intussen gaan de machthebbers en volgers keihard door met hun kwaad – 24/7.

 3. Per direct de veroorzakers van deze medische tirannie de doodstraf geven ongeacht hun functie of maatschappelijke positie,deze leugens die het menselijk functioneren in de weg staan ,mogen niet straffeloos doorgaan!!!Neurenberg 2.0 tribunaal,ook voor de demissionaire criminele sociopatische psychopaten als Mark R ,en schoenenjongen Hugo de J.!!Waarschijnlijk is in Nederland ook de megalomane profiteur Willem Alexander medeplichtig aan deze geïnstitutionaliseerde misdaden tegen de menselijkheid,deze zogenaamde achterbakse laffe koning verleent waarschijnlijk hand en span diensten aan deze criminele COVID-19 plandemie !!!

 4. Goedzo. Apartheid dient de kop ingedrukt te worden. Na maanden gruwelijk coronafascime en vreedzaam demonstreren is het alleen maar lovenswaardig dat het zo lang duurde voordat de vlam in de pan sloeg. En het zal hier niet stoppen! Mij persoonlijk verbaast het dat er nog geen aanslag is geweest op politici die de coronafascist uithangen, mogelijk omdat iedereen wel weet dat de meeste te dom zijn om kwaadaardig te zijn. Maar dat duurt niet lang meer. De kennis is er en dom zijn zal niet nog veel langer een excuus zijn. Of het nou Canada, Australië of Duitsland is, dit wordt nog veel erger. En ik heb er zin in. Wat mij betreft gaan hele steden in rook op. Geen genade voor de coronafascisten

 5. Een Australische politicus heeft gezegd dat 24.000 kinderen in een stadion hun experimentele coronaprik zullen krijgen zonder dat hun ouders daarbij aanwezig zijn. Brad Hazzard, de minister van Volksgezondheid van de Australische deelstaat Nieuw-Zuid-Wales, deed deze verontrustende aankondiging eerder deze maand tijdens een persconferentie.

  “Misschien kunnen mama en papa je afzetten. Je mama of papa of één van je familieleden. Zorg dat ze buiten de arena blijven, want we willen niet dat er te veel mensen rondlopen in de arena,” zei Hazzard. Hij voegde toe dat dit een ‘gouden kans’ is voor kinderen om zich te laten vaccineren.
  https://www.ninefornews.nl/australie-24-000-kinderen-worden-geprikt-in-stadion-ouders-zijn-niet-welkom/

 6. Ik ben blij als ze mij een wappie noemen maar ik sta wel aan de menselijke kant en vermoord niemand ik laat mensen zelf kiezen in alle vrijheid op het moment dat dwang komt dan geef je de vrijheid en ben een onderdeel van een groep misdadigers, wees daar maar trots op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in