Er is absoluut geen “Als”, alleen wanneer.

“Ondernemer Elon Musk heeft gesuggereerd dat de Europese Unie een burgeroorlog tegemoet kan zien vanwege haar immigratievriendelijke beleid. Twee weken geleden bezocht hij de zuidelijke grens van de VS en mengde zich in het bittere debat over immigratie in zijn adoptieland. “Als de huidige trends zich voortzetten, is een burgeroorlog in Europa onvermijdelijk,” beweerde hij woensdag in een bericht op X (voorheen Twitter). Musk reageerde op een bericht van de in Moskou geboren Britse satiricus en politiek commentator Konstantin Kisin. Hij hekelde wat hij noemde “mensen die verkrachting en moord vieren door een verboden terroristische organisatie terwijl de politie toekijkt in grote Europese steden”.

Lees de hele context van de mening van Musk op deze link, MAAR… Kisin die Murray’s boek The Strange Death of Europe: Immigration, Identity, Islam aanhaalt, komt een beetje te laat op het feestje, net als Musk. De alarmbellen rinkelden al lang voor Murray, Musk of zelfs Houellebecq. Ik heb het al vaak gezegd, er was Russisch voor nodig om er begin jaren 2000 op de meest dramatische manier voor te waarschuwen. Uiteindelijk hebben we plotseling een van de breinen achter de zelfmoord van Europa, Jacques Attali, die in Figaro oproept tot het opwerpen van grenzen… terug.

Nou, nou, nou – is Europa nu een zeef? Maar hier gaat het om – voor degenen die deze blog de afgelopen 10 jaar hebben gevolgd, hebben misschien de verandering van mijn standpunt opgemerkt, van alleen maar droevig zijn voor Europa naar presenteren – laat ze maar branden. Ik heb nooit gezegd dat alle Europeanen slecht zijn, maar ik geloof NIET in het excuus dat steeds luider klinkt vanuit alle hoeken van Europa – het spijt ons, maar we hebben geen invloed, de elites hebben ons verraden, enz. BS! De economisch-culturele zelfmoord van Duitsland en de cultureel-economische zelfmoord van Frankrijk zijn bewijsstukken A en B van de complete misvatting van zo’n excuus. Uiteindelijk, vóór Murray (zoals toegepast op het in principe cultureel dode Engeland), waarschuwden zelfs Amerikanen:

Maar nu, in reactie op de nieuwste kwinkslag van Musk, reageert een prominente Duitse waarnemer Alexander Rahr vandaag, zoals gemeld door Vzglyad:

  "Ik liet me leiden door de Voorzienigheid en de Maagd Maria" - slungelige Franse student op pelgrimstocht confronteerde asielzoeker die jonge kinderen in het park neerstak, wordt geprezen als 'rugzakheld' (Video)

“Ik zou de uitspraken van Elon Musk serieus nemen. Hij begrijpt de wereld goed en aarzelt niet om de regels van de taal van de “politieke correctheid” met voeten te treden. Protesten en straatgevechten tussen migranten uit het Midden-Oosten en de politie in Frankrijk breken zo vaak uit dat ze al een voorbode van een burgeroorlog worden genoemd,” zei de Duitse politicoloog Alexander Rahr. “In Duitsland is een soortgelijke situatie aan het ontstaan. Veel westerse denkers voorspellen een massale invasie van vertegenwoordigers van de Afrikaanse en Arabische wereld in de zuidelijke EU-landen. Tegelijkertijd zullen ze niet langer als vluchtelingen optreden, maar als veroveraars. Dit zou in de komende tien jaar kunnen gebeuren,” meent de expert. “De oprichting van een Europees kalifaat kan werkelijkheid worden. In sommige EU-landen zijn er al wijken waar de wetshandhavers de controle over wat er gebeurt volledig kwijt zijn. In dergelijke buurten is het leven van de burgers volledig onderworpen aan de regels van de Sharia,” benadrukt de gesprekspartner.

“De massale en ongecontroleerde instroom van migranten zal binnenkort leiden tot een sociale explosie in de EU. Europese leiders proberen dit te voorkomen, maar tot nu toe tevergeefs. Voor kwalitatieve veranderingen is het nodig om sociale uitkeringen aan buitenlanders te verlagen en betalingen te herverdelen ten gunste van lokale burgers in nood,” verduidelijkt Rahr. “Het is echter onmogelijk om dit te doen onder de druk van de idealen van de liberale democratie. Het beleid van multiculturalisme dat door westerse ideologen wordt gepromoot, heeft gefaald. We verwachten botsingen tussen voorvechters van “progressieve” waarden en islamisten. Bovendien staan de demografische kenmerken van de twee samenlevingen ook aan de kant van de vluchtelingen,” meent de gesprekspartner.

En hier zijn twee punten die ik voortdurend maak:

1. De dood van Europa is in de eindfase, we zien alleen maar stuiptrekkingen. Het kalifaat is in wezen een voldongen feit, voorlopig de facto, maar uiteindelijk zal het de jure zijn.

2. Ik heb ander nieuws – “voorvechters van “progressieve” waarden” in Europa kunnen in principe niet “botsen” met islamisten, net zoals een verwend 6-jarig kind niet kan “botsen” met zijn strenge 30-jarige oom.

  Meisjes vierden feest met vluchtelingkinderen – en werden groepsverkracht

In het algemeen is het idee dat een of andere “progressieve” professor van de Sorbonne of een of andere Duitse kerel die er nog steeds niet uit is of hij een het of zij is, in botsing komt met jonge, steeds beter georganiseerde en binnenkort tot de tanden bewapende “jongeren” uit de banlieue, lachwekkend. Niet alleen de Europese bevolking in het algemeen is ontmand, Rarh zou zich ook eens serieus moeten afvragen waarom bepaalde, en vrij invloedrijke, lagen van de Europese vrouwen zo enthousiast waren over het verwelkomen van immigratie in Europa. Ik denk niet dat het antwoord Rarh zal bevallen. Nu is hij ook nog in de waan dat wat bezuinigingen en herverdeling van sociale uitkeringen wel zullen helpen, wat trouwens alleen maar het niveau van de moraal in Europa laat zien – het niveau van aquariumvissen. Nee, voor immigranten uit Afrika is het veel meer dan sociale uitkeringen – oh nee, het gaat allemaal om verovering.

Ik weet zeker dat de Zweedse strijdkrachten klaar zijn om het op te nemen tegen de jongens die de Europeanen in Gaza een voorproefje gaven. Dit is wat Europa vrij snel zal worden, misschien wel eerder dan we denken. Te oordelen naar de gevechtsklaarheid van de Zweedse strijdkrachten of het Britse leger of de Bundeswehr – het is al voorbij het “point of no return”, en we hoeven alleen maar te kijken naar het proces van de uiteindelijke Afrikanisering en Arabisering van Zuid-Frankrijk, de Lampedusaisering van Zuid-Italië en, ik weet niet hoe het zit met Spanje. Dit is een opwarmertje. Ik snap nog steeds niet waarom de EU-media het merkwaardige feit niet kunnen opmerken dat om de een of andere reden de overgrote meerderheid van deze immigratiestroom bestaat uit zeer jonge, gezonde mannen, waarvan de meesten duidelijk geschikt zijn voor militaire activiteiten.

En dan is er natuurlijk nog het simpele feit dat Europeanen ongewapend zijn en dat een overweldigende meerderheid het verschil niet weet tussen AKM en AK-74 en niet weet hoe ze RPG-7 moeten afschieten, zelfs niet als hun leven ervan afhangt. En nu het puur militaire einde van SMO in zicht is, raad eens hoeveel extra wapens er naar Europa komen, en wie ze van het slagveld in Oekraine gaat halen. Ik betwijfel of deze man weet hoe hij met zelfs het eenvoudigste vuurwapen moet omgaan. Hé, dit is Miss. Portugal 2017- een prachtig meisje.

  In het voetspoor van de culturele verrijking: Kakkerlakken, wandluizen en vlooien

En hier is Miss. Portugal 2023.

Deze man, Maria Machete, is zeker prachtig op een Quagmire perverse manier. Stel je haar, hem, het, zij, wat dan ook voor met AKM. Dus, we weten nu wie de Europese elites zijn, en hoe steeds agressiever “immigranten” naar Europeanen kijken, vooral naar de Europese man die in wezen uitgestorven is. Ik heb ook nieuws, dit is hoe de meerderheid van de Russen tegen deze in ontbinding verkerende cultuur aankijkt en ik heb nog nooit zoveel minachting gezien, zelfs niet in voorgaande jaren toen ik op bezoek was, tegenover het gecombineerde Westen, maar vooral Europa dat nu dood is. De laatste keer, een maand geleden, was er meer dan alleen minachting.

Hé, we zijn hier in de VS tenminste tot het uiterste bewapend en we hebben in 2016 tenminste Trump gekozen – hij bleek een BSer te zijn, maar hij BSte tenminste dingen die in Europa als een gedachtemisdaad zouden worden beschouwd. Dat komt er ook aan, BTW. Maar nogmaals, ik zeg al jaren dat er tot nu toe maar drie geopolitieke entiteiten belangrijk zijn in de wereld en Europa hoort daar niet bij. De vraag is dus “Wanneer” zal Europa imploderen tot de toestand die we nu in Gaza en Israël zien? Ik kan de datum natuurlijk niet voorspellen, maar het komt eraan en als het zover is, zal geen enkele “herverdeling” van “sociale uitkeringen” helpen, want de ontmande, gehersenspoelde, ongewapende, slappe Europese bevolking is geen partij voor de jongens die wel weten hoe ze moeten schieten, hoe ze zich moeten organiseren in eskaders en pelotons en ze hebben de islam op hun spandoeken staan. Europese ongelovigen, maak je klaar – de tijd tikt naar 9:29.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”

Vorig artikelWoordvoerder Witte Huis: “Financiering Oekraïne aan het einde van het touw”
Volgend artikelIsraël goed, Rusland slecht – Ursula von der Leyen definieert wat “daden van pure terreur” zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. In Nederland zijn wij allang een soort van 2de rangs burger geworden.
  Zogenaamde vluchtelingen worden opgevangen in hotels en cruise boten.
  De Nederlandse daklozen krijgen in Amersfoort een tentje en zoeken het verder zelf maar uit.
  En elke vrij gekomen woning gaat niet naar een Nederlander die vaak al ruim 10 jaar op de lijst staat maar naar iedere ” statushouder “.
  Ja, dat gaat wringen op den duur.
  Ik vind nog dat het geduld hier wel eindeloos lijkt te duren.

  • …Eigen schuld dikke bult ! Als wij hen met rust gelaten hadden was er geen probleem geweest … Bijv. zo maar een Israelische staat stichten te midden van tribale woestijnnomaden die enkel onder elkaar vochten, koloniale uitbuiting voor de grondstoffen, vooral door Frankrijk dan, en last but not least de criminele bemoeienissen van de US of A in de regio, nooit geziene oorlogsmisdaden, Iraq, Libie, Syrie Afganistan, enfin je kent de lijst wel….Onze lord en masters oogsten nu wat ze gedurende meer dan een halve eeuw gezaaid hebben….De elite van de EU en andere waardeloze politieke parasieten zullen wel gevrijwaard blijven van de problemen die op ons afkomen het gewone volk echter …Enfin, we zullen wel zien wat er gebeurt zei de blinde tegen de dove….Niks positief in elk geval, daarvoor is het al te laat, de klok tikt meedogenloos verder en de boer ploegde voort ….

   • De bevolking zelf heeft hier geen enkele schuld aan.
    Niemand die hier om gevraagd of voor gekozen.
    Maar wordt wel er mee geconfronteerd en met alle ellende die het met zich mee brengt.

 2. De ideeën over bevolkingsgroei en eugenetica van Jacques Attali (1943) heeft hij in 1981 geventileerd in het door Michel Salomon geschreven boek ‘De toekomst van het leven’. Deze latere adviseur (1981 – 1991) van president & vrijmetselaar François Mitterrand (1916 – 1996) was als insider uitstekend op de hoogte over de toekomstige op 11.03.2020 gelanceerde plandemie om de wereld in een groot digitaal concentratiekamp te veranderen met een half miljard overlevers van de ‘vaccins’, die als gedweeë aseksuele cyborgs in 15 minutensteden zullen zijn opgeborgen.
  Een citaat: ‘We zullen iets vinden of een pandemie veroorzaken die gericht is tegen sommige mensen (…)’. Deze Deep State-dienaar is een overduidelijk voorbeeld van een vos die de passie preekt en dan moet een boer extra goed op zijn kippen letten.
  Mockingbird press/ newspeak/ msm persbureau Reuters ontkent als ‘factchecker’ in alle toonaarden de brisante inhoud het in 1981 geschreven boek.

 3. “Er is geen “Als”… Alleen wanneer”

  Hetzelfde is reeds aan de gang in Nederland drugsbendes bestoken elkaar met vuurwerkbommen of zijn we de wapens die aan het nazi regime Oekraïne zijn geleverd die nu ook door Hamas gebruikt worden, nu ook in de handen van andere bendes die van de mocro bendes zijn, je kun je geld en spullen afgeven want anders….dankzij 13 jaar chaos beleid van de Minpres en al zijn politieke grifters, no one cares so fucking what.

 4. Ik kan mij voorstellen dat K Schwab en zijn trawanten dit alles gniffelend en handenwrijvend aanschouwen. Immers de plannen en de agenda werken precies volgens plan.

 5. Ravage Rutte: je helemaal de rambam werken in een land dat helemaal naar de rambam is

  Na de puinhopen paars de ravage Rutte. Het is echt werkelijk waar heel erg knap, maar vooral ook hilarisch om te zien hoe in 15 jaar tijd een land helemaal naar de rambam gaat, zegt jurist Sven Hulleman (BVNL) in een video.

  En dat daar één iemand aan het roer zit – meerdere malen demissionair zelfs – en vervolgens overal mee wegkomt. Dan verdien je als land ook een pak slaag, vindt Hulleman.

  De hele middenstand naar de rambam, de helft van de boeren eruit geschrapt, de armoede neemt toe, the stress levels are through the roof, burn-outs, migranten, crisissen en iedereen maar de hele tijd geloven wat er in de media staat, verzucht hij.

  Het volk heeft één vijand
  Rutte verdient volgens hem een lintje omdat hij ervoor zorgt dat iedereen snoeihard op z’n donder krijgt en nog steeds blijft applaudisseren voor deze onzin. >>>
  https://www.ninefornews.nl/ravage-rutte-je-helemaal-de-rambam-werken-in-een-land-dat-helemaal-naar-de-rambam-is/

 6. De mythe van de viriele neger heeft zich al zover ontwikkeld dat blanke vrouwen onvruchtbaar zijn op psychische gronden. Bijvoorbeeld door een trauma. De mannen bewapenen zich al. Persoonlijke gehoord.
  Ik kwam ook een blonde jongen tegen die drag queen had gelopen, en zich gedroeg alsof hij een kinderbeschermer was. Ze zijn gehersenspoeld.

  • Sommige vrouwen scheppen alhoewel zelfs op over die dingen, ze denken dat ze daardoor interessanter zijn.
   Nee.
   Terug naar de Tien Geboden van Mozes.

  • De tactiek om iemand te versieren was doorgaans al seksuele ervaring, om zich aantrekkelijk te doen voorkomen. Democratie. Als zij me leuk vinden, dan … jij ook. Competitie. En dit heeft zich voortgezet. Dit is commercialisering. Massa.
   Nee.
   Eerlijk gezegd zijn die vrouwen afgedaan. Ze zullen geen andere trucs kennen. Maar op alle niveaus van de samenleving ben ik misschien wel een beschermende invloed geweest, en dan werkt dat ook door. Dit is niet geïsoleerd. Misschien is het dat waardoor we eraan gaan?

   Ik sprak zelfs vrouwen die wel wat met me wilden terwijl ze nog zo’n soort vent hadden waar ze vanaf wilden. Maar die doen ze blijkbaar niet weg voordat ik er iets mee begin. Ze gaan uit van de stijlloze norm. Normaal zou ik daar ijdel van moeten worden?

 7. Veel vrouwen zijn onvruchtbaar geworden door de modRNA “vaccine” prikken, Arabieren, Afrikanen, Aziatische mensen, Noord-Afrikanen nemen de plaats in van de blanken dit is reeds bekend onder realisten een mix-ras van domme gemakkelijk te controleren mens slaven dat reeds in de vorige eeuw werd beschreven en nog steeds opgeld doet als het Coudenhove-Kalergie Pan-Europa plan, de blanke Europeanen worden vervangen misschien door de etnobom, want velen hebben reeds hun DNA afgestaan d.m.v. de PCR -test wattenstaaf door de GGZ en opgeslagen in de RIVM data bank, zomaar een hersenspinsel, anders kan het nog gruwelijker gaan.

  • Als je enkel de reclame hier zou bekijken dan lijkt het alsof het allang de normaalste zaak is dat elk gezin gemengd is.
   In elke reclame zit wel een neger of een arabier met een blanke vrouw en een half bloedje als kind.
   Zelden andersom.
   Een blank gezin is een zeldzaamheid geworden in de reclame’s.

   • In de reclame’s idd…

    Het wordt tijd om de tell-a-vision te zien voor wat het is… een kwaadaardige hersenspoelmachine. Films en muziek zijn al heel lang geen entertainment meer, eigenlijk waren films en muziek nooit entertainment. Klassieke muziek stimuleert en heelt, alles wat daarna is gekomen is emotie/gedachten manipulerende rotzooi. We worden doorlopend gehersenspoeld en geprogrammeerd dmv beats, teksten en beelden… vibraties, frequenties, NLP, hypnotiserende beelden… het is alles behalve onschuldige stukjes muziek.

    ALS we hier doorheen komen, zullen we films en muziek gaan loslaten, ze houden ons gehypnotiseerd zoals slangenbezweerders hun slangen hypnotiseren. Hedendaagse muziek en films creëren zelfs psychoses en totale zombies.

   • Eerder als een bekendheid een bepaalde haarstijl had, bijvoorbeeld lang haar, werd dat geïmiteerd. De wetenschap werkt nu aan een nieuwe manier niet alleen om van sekse te veranderen maar van blank naar zwart.

 8. Was de oorlog in Oekraïne er om via de zwarte markt wapens door heel Europa te verspreiden? Heeft iemand enig idee waar je dat wapentuig en de munitie van de Oekies koopt?

  En waar kun je als blanke nog heen? Of moeten we in eigen land een boerderij met een stuk grond kopen en ons voorbereiden/ingraven?

  Achja… wat moet gebeuren, gaat gebeuren. Deze Great Reset is onafwendbaar, het westen moet ineenstorten om een nieuw begin te kunnen maken. Hopelijk zijn er genoeg mensen wakker en sterk genoeg om te verbinden. Ik ben niet meer bang, laat de verandering maar beginnen, dan kunnen we tenminste hetzelfde gaan zien en daar naar handelen. Al dit wachten schiet ook niet op.

 9. Elon Musk is een “ mooi figuur”.
  Hij kan alles zeggen en vaak wordt er nog naar hem geluisterd ook, hij is scherp in zijn inzichten en soms geniaal.

  Geniaal in het opzetten van zijn imperium, van auto’s tot ruimte vaart, en nu met X, waarmee hij zijn publiek direct en onverstoorbaar van wat anderen over hem zeggen, kan informeren/ beïnvloeden.

  Scherp in zijn inzichten, dat zien we nu, Hij waarschuwt Europa voor een oorlog vanwege hun eigen beleid.
  Ook daar denk ik dat hij gelijk in heeft.❗️

  Zeker op termijn zal hij gelijk gaan krijgen en misschien wel op korte termijn, omdat Europa een beetje “ stuurloos” aan het worden is.
  Europa is steeds meer Onbestuurbaar en onbetrouwbaar en kan de eigen wetten vanwege de hoeveelheid en ingewikkeldheid niet meer naleven.
  Dit ondervinden we iedere dag…..

  Ga jezelf eens wat meer verdiepen in de Islam en je zult ontdekken dat deze religie niet verenigbaar is met onze democratieën.
  ( lees het boekje ; Twee gezichten één Islam “ geschreven door Koen Raadt. eens. )
  En het is bekend dat de islam een wereldwijde overheersing nastreeft.
  Zij zijn de laatste geopenbaarde religie waaraan de hele wereld onderworpen moet worden. ❗️

  In het begin van de immigratie in Europa werd hierop gewezen door verschillende politieke, partijen, maar zij werden omwille van de “ humaniteit “ kalt gestelt “ en nu toleren we al jaren de isalm in ons midden.
  En het is een feit, mensenrechten hebben wij hoog in het vaandel en als er geen overtredingen zijn, mag ieder zijn religie belijden. ❗️

  Zelf heb ik tijdens mijn docentschap aan een MBO school de wrange dingen van de islam gezien. Meisje die na de vakantie in hun thuisland niet meer terug kwamen, op school omdat ze te westers werden. En zelfs één meisje waarbij dit niet goed is afgelopen. ( eerwraak)

  Elon Musk heeft gelijk. Wat nu binnenkomt zijn mensen uit zeer moeilijke achterstands gebieden, zo uit de woestijn, die een primitieve vorm van de islam meebrengen.
  Dit kan “ gevoed “ worden…… of in goede worden geleid, maar omdat het er zoveel zijn, en niemand zich echt om hen bekommert moeten we bang zijn dat Elon ook deze keer gelijk zal krijgen.

  Elon Musk hou hem in de gaten…. En heel bijzondere man….,

  (Hij is eigenlijk een beetje de “ongekozen president van Amerika.”
  Hij heeft waarschijnlijk meer sympathisanten dan Joe Biden.en misschien ook nog wel invloed)
  Dit laatste zegt meer over Amerika dan over Musk !

 10. Elon Musk kan goed lullen. Waarom iedereen achter hem aan draaft is niet te volgen. Hij wordt goed betaald voor zijn neural satellieten netwerken die jou in de gaten moeten houden voor de Agressors.

  • ‘Waarom iedereen achter hem aan draaft is niet te volgen.’

   Kijk op yoetoep welke filmpjes de meeste views krijgen, de meest krankzinnige domme BS krijgt honderden miljoenen views.

   De kudde is alleen maar geïnteresseerd in gras en de verschillende smaken gras en hoe je gras op verschillende coole manieren kan eten. Elon is een soort ‘Hart van Nederland’ voor de gemiddelde internetgebruiker. Pas als de kudde geen gras meer heeft veranderen er dingen.

   • “Elon is een soort ‘Hart van Nederland’ voor de gemiddelde internetgebruiker.” Hahahaah de humor….!
    Grrrrrrrrr….. en ze vreten maar gras, de stomme stomme kudde. Echt, de meest stupide shit vreten ze. Al jaren zie je dat, het Internet heeft de stupiditeit een gezicht gegeven.

 11. pijnlijk om te zeggen..sociologie gelezen en begrepen (50 jaar geleden) om de xxx aantal jaren..en dat zal Nooit veranderen..al die mensen die voor de eerste keer een schip zagen vol met ruwe sterke mannen met….Vuurwapens..Onze voorvaders…🤔

 12. Niet alleen de sociaal democraten zijn schuld aan deze omvolking de hele politieke spectrum is ruk, gaat u nog stemmen op 22-11-23 u heeft keuze genoeg OMG.

  Intrekking van staatsburgerschap en remigratie: Zweden Democraten doorbreken het taboe

  De roep om een ​​remigratiebeleid wordt steeds luider in Europa. Nu hebben de Zweedse Democraten een belangrijk taboe doorbroken en opgeroepen tot de mogelijkheid om het staatsburgerschap in te trekken. Het idee van integratie wordt door partijleider Jimmie Åkesson als een leugen ontmaskerd met het oog op de voortdurende bevolkingsuitwisseling.

  Lange tijd werd het intrekken van het staatsburgerschap dat al was afgegeven als een waarschuwingssignaal beschouwd. Dit was volkomen ondenkbaar – grote delen van het politieke landschap waren het hierover eens. Gezien de noodsituatie in veel Europese landen, zoals Zweden, zal dit taboe echter moeten verdwijnen. Dit is de enige manier waarop de getroffen staten de situatie weer onder controle kunnen krijgen, zegt Jimmie Åkesson van de Zweedse Democraten. >>>

  https://heimatkurier.at/remigration/staatsbuergerschaftsentzug-schwedendemokraten-wagen-tabubruch/

  • De Zweden Democraten zijn uiteraard ook onderdeel van het omvolkingscomplot aka Coudenhove-Kalergi Pan-Europa waarvan de gevolgen steeds meer zichtbaar worden. Zoals bekend gaat tientallen jaren als voorbereiding vooraf aan the great reset en met heel veel scenario’s is rekening gehouden. IJverige & gehoorzame studenten zijn via beurzen die namen dragen als Fulbright en Rhodes geselecteerd om het handwerk binnen de roverheden voor hun rekening te nemen.
   Een ‘veilig’ land als Marokko o.l.v. aanvoerder van gelovigen de puissant rijke Mohammed VI (M6) weigert sinds jaar en dag gelukszoekers uit de EU terug te nemen, terwijl dat land enorme bedragen toucheert van diezelfde EU om de economie van dat land te versterken.

 13. rutte en het kartel bewerkstelligen dit onder leiding van de w e f , juist om die bedoeling Europa te verzieken ,ontwrichten , mensen die ons bloed wel kunnen drinken , te faciliteren , huizen , geld , en ze met rust te laten met lockdowns , moskeen open kerken op slot , nadat de mensen elkaar uitgemoord hebben en / of tijdens grijpen ze in met militair gezag / wetten , dan hebben we helemaal niets meer in de pap te brokkelen , allemaal van te voren bedacht , en helaas lukt hun plan , zeker als Nederlanders verdeeld blijven , ook daar wordt voor gezorgd , ze zijn werkelijk ziek die / de elite , moordenaars van kinderen vrouwen mannen ouderen , iederen die van hun het gif moet nemen , behalve hunzelf , euthenasie wordt aangepraat na ze ze jaren alleen hebben gelaten , !,5 millioen euo zou bespaart kunnen worden , als ouderen euthenasie zouden willen doen , en wat kost een vleugel van de nieuwste beste straaljager , die ook nog een om de haverklap neerstorten , kortom , ook het euthanasie verhaal mensen de strot door te duwen ,,, is hun zoveelste leugen , uiteindelijk is liegen alles wat ze doen

 14. In Eindhoven op stratum eind , is het terras in tween verdeeldt , het grootste stuk zitten , naargelang het wat later wordt negers , in de smalle strook die overblijft van het terras zitten de Eindhovenaren , op en mooie zomerdag ben ik er S’middags gaan zitten , naarmate het later werd , verdwenen de nederlanders , van het grote terras , om vervolgens aangevuld te worden door negers , was de laatste die nog lang is blijven zitten , toch wel een beetje raar , vond ik wat daar plaatsvond , en het waarom ervan , boeit me in die zin , dat het kan leidden tot ellende , meestal voor beidde partijen , als ik het zo mag zien , twee partijen . Jammer in ieder geval .

 15. Leraar halal afgeslacht in Frankrijk

  BUITENLAND. Er is een ogenschijnlijk door moslims gemotiveerde mesaanval gepleegd op een middelbare school in Arras, in Noord-Frankrijk. Eén van de slachtoffers is een leraar bij wie, volgens onbevestigde berichten, de keel zou zijn doorgesneden.

  Een met een mes zwaaiende aanvaller drong vrijdagochtend het schoolterrein op.

  Volgens Le Figaro riep de man “Allahu akbar” en viel hij een literatuurleraar aan met een mes. Verschillende anderen werden aangevallen en gewond, minstens twee ernstig.

  De dader – een 20-jarige man – en zijn broer zijn volgens BFMTV door de politie gearresteerd. Beiden zouden van Tsjetsjeense afkomst zijn en de dader zou eerder op de school hebben gezeten.

  Alle scholen in de stad zijn na het incident gesloten, schrijft Le Figaro. >>>

  https://www.friatider.se/larare-halalslaktad-i-frankrike

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in