Tijdens de rellen zijn meer dan 500 politieagenten gewond geraakt, zelfs buiten diensttijd, terwijl er een schrijnende video opduikt: een bewusteloze agent die bruut afgeranseld wordt door Arabische relschoppers, die de ernst van het voortdurende geweld blootlegt.

Na de dood van de 17-jarige Naël [Nahel], een moslim met een verleden van criminele overtredingen die bijna een politieagent overreed tijdens een verkeerscontrole, braken er gewelddadige rellen uit in Nanterre. Tijdens een routine verkeerscontrole op 27 juni schoot een gedecoreerde voormalige soldaat met een decennialange carrière bij de nationale politie de jongeman dodelijk neer. Naël had een beruchte reputatie opgebouwd met 15 vermeldingen in het strafregister en vijf gevallen van weerspannigheid sinds 2021. Het tragische incident vond plaats toen hij de politie probeerde te ontlopen, wat uiteindelijk leidde tot een confrontatie die zijn dood tot gevolg had, bericht Rairfoundation.

De dood van Naël werd een verzamelpunt voor bepaalde groepen, voornamelijk linkse mensen en migranten, voornamelijk moslims, die de tragedie uitbuitten om een golf van wijdverspreid geweld en onrust in heel Frankrijk te ontketenen. Hun acties bestonden uit rellen, moedwillige vernieling van eigendommen, gerichte aanvallen op bedrijven, overheidsgebouwen en toeristen, en zelfs het verbranden van boeken en monumenten. De situatie escaleerde met gewelddadige mishandeling van burgers, waardoor de alarmerende chaos die het land in zijn greep hield nog groter werd. Tragisch genoeg zijn zelfs politieagenten het doelwit geworden van bedreigingen en geweld.

De escalatie van deze burgeroorlog-achtige situatie stuurt schokgolven door het land, met extreem geweld dat Nanterre in zijn greep houdt en zich over heel Frankrijk verspreidt. De voornamelijk islamitische Afro-Arabische migrantenrebellen vertonen een ijzingwekkende wreedheid en werpen een donkere schaduw over de straten van de stad. Hun dreigende ideologie vormt een ernstige uitdaging voor de Franse samenleving en de westerse waarden.

  Waarheid is een bedreigd concept op het punt van uitroeiing

In een ijzingwekkende video die tijdens de rellen is gefilmd, is een moslim te zien die directe bedreigingen uit aan het adres van politieagenten, waardoor de toch al onstabiele situatie nog verergert:

Ze hebben ons kleine broer vermoord – Allahu Akbar [islamitische strijdkreet].

Allahu Akbar.- Allahu Akbar! Allahu Akbar. Allahu Akbar.

Wij zijn niet bang. Wij zijn als moslims geboren, Allah zij geprezen.

Als de politie ons doodt, hebben wij het recht om hen te doden. Het staat hier in de Koran:

” Degene die jullie doodt, hebben jullie het recht om hem te doden”. “Oog om oog, tand om tand!”

Een stap voor gerechtigheid is een stap voor vrede.

Het is voor jullie allemaal voorbij, agenten. (We zullen jullie allemaal uit de Pablo metrohalte laten stappen.) Nationale politie, iedereen.

Maar nee, nee… We zullen nooit stoppen!

Kijk! Kijk! Het wordt nog erger dan in 2005!

We zullen nooit stoppen! In 2005…

Tegelijkertijd zijn tienduizenden politieagenten moedig aan het werk om de orde te herstellen in de chaos, waarbij ze geconfronteerd worden met het constante gevaar van mensen die van plan zijn om kwaad of erger te doen.

De gevolgen voor de ordehandhavers zijn ernstig: sinds het begin van de rellen zijn er meer dan 500 politieagenten gewond geraakt. Zelfs politieagenten zonder diensttijd zijn het doelwit van de relschoppers. Politiebronnen hebben bijvoorbeeld de verontrustende echtheid bevestigd van een virale video waarop een man te zien is die bewusteloos op de grond ligt en wreed geslagen wordt door Arabische relschoppers. Schokkend genoeg bleek deze man een Franse politieagent buiten dienst te zijn, één van de twee agenten buiten dienst die ernstige verwondingen opliepen door toedoen van de gewelddadige menigte. De gerichte aanval vond donderdagavond plaats, de derde nacht van hevig geweld.

  Martin Luther King "keek lachend toe" hoe zijn vriend een christelijke vrouw verkrachtte

In de schrijnende video is te horen hoe een individu de bewusteloze agent uitscheldt en ongevoelig opmerkt: “Je ligt bewusteloos op de grond, hè? Dat is het, de Arabieren – ze hebben je in elkaar geslagen.”

De toewijding van de politieagent om de vrede te bewaren en het publiek te beschermen, zelfs met groot persoonlijk risico, onderstreept de immense uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd bij het handhaven van de wet en orde in deze gewelddadige tijden.

De representatieve vakbonden van de Franse politie, Alliance Police Nationale (APN) en UNSA Police, hebben de Franse regering resoluut gewaarschuwd en hun frustratie geuit over het gebrek aan steun aan de ordehandhavers. Het incident met Naël is een splijtzwam geworden voor opportunistische linkse politici en beroemdheden die zich haastten om de familie van Naël te steunen zonder te wachten tot alle feiten bekend waren. Hun opvallende hypocrisie blijkt uit hun veroordeling van de wetshandhaving terwijl ze de slachtoffers van misdaden begaan door illegale migranten negeren, mogelijk gemaakt door hun eigen roekeloze opengrenzenbeleid. Te midden van deze onrust hebben de vakbonden een “oorlog tegen ongedierte” verklaard en concrete wettelijke bescherming geëist om de onrust de kop in te drukken.

In een krachtige verklaring verklaarden ze: “Vandaag is de politie in gevecht omdat wij in oorlog zijn. Morgen zullen we in verzet gaan, en de regering moet zich daar volledig bewust van zijn. In hun officiële communiqué benadrukten ze: “Geconfronteerd met deze woeste horden is alleen maar oproepen tot kalmte niet langer voldoende; die moet worden opgelegd. De vakbonden benadrukken ook de noodzaak van eenheid binnen de politiefamilie en stellen dat alleen maar oproepen tot kalmte niet langer voldoende is.”

  IKEA catalogus wordt bekritiseerd voor het discrimineren van blanken: "Demoralisatie van het Zweedse volk"
Machinevertaling Yandex

Te midden van de chaos van gewelddadige rellen en gerichte aanvallen op ordehandhavers, staat Frankrijk op een kritiek kruispunt, waar de moed en toewijding van zijn dappere politieagenten tegenover een dreigende ideologie staan die de hele structuur van de samenleving bedreigt. Terwijl de vakbonden een “oorlog tegen ongedierte” verklaren en concrete wettelijke bescherming eisen, moet de natie zich verenigen en de confrontatie aangaan met de ijzingwekkende wreedheid van opportunistische linksmensen en migranten die agenten met de dood bedreigen en aanvallen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Is Parijs het nieuwe Bakhmut? Franse politie eist actie tegen “wilde moslimhordes”, dreigt met “verzet”, rellen breiden zich uit naar Brussel (+ Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFranse politie verklaart burgeroorlog in Frankrijk: Verrader Macron koos de verkeerde kant
Volgend artikelRusland’s Medvedev: “Een wereld met een nucleaire winter, met steden met miljoenen inwoners in puin… “
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Die agenten hebben sinds dec 2018 alle Fransen in een politiestaat opgesloten en nu moeten we ineens medelijden hebben met agenten die door een horde barbaren worden opgejaagd? De moslims die een islamitische staat willen, moeten allemaal opdonderen. Maar die politie agenten moeten ook worden berecht voor hun misdrijven tegen de mensheid. De politie heeft decennialang zijn taak niet gedaan en ons laten overspoelen door vluchtelingen. Politie breekt al decennialang zijn medemensen die hun loon betalen en ze juichen voor de invasie van vreemdelingen die het hele westen vernietigen. WIJ moeten zelf weer de wet gaan handhaven!!! Straat voor straat. De politie is een groep waardeloze losers die niks onderzoeken en geen enkele vraag stellen. WIJ moeten het zelf gaan doen. Er is maar 1 wet… liefde… en wie zich daar niet aan houdt is de vijand van een liefdevolle wereld en moet worden verbannen en geëxcommuniceerd. Het is tijd voor zuivering van het kwaad. Je bent een lief en fijn mens of je bent het niet… zo niet dan hoor je op een eiland met de andere psychopaten.

 2. Westerse waarden? De structuur van de samenleving wordt bedreigd? Bedoelt de Rearfoundation de WOKE waarden, het transgenderisme, pedofilie? Het WEF en alle andere globalistische clubs bedreigen soms NIET de structuur van de samenleving? Links en de multimiljardair-‘élites’ heeft het Westen al lang gesloopt.

  • Dat is wel zo maar de fundering staat nog. De bevolking is nog niet totaal horig gemaakt. Er zijn nog volksprotesten mogelijk.

   Islam is een totalitair systeem onder het mom van religie. Zoals Europa onder de roomse kerk in de middeleeuwen maar dan nog uitgebreider.

   (PS nog excuus voor mijn foute aanname gisteren)

 3. Ach deze “dappere” politieagenten hadden er geen moeite mee om tijdens de cojona protesten bejaarden en onschuldigen in elkaar te slaan, de honden erop los te laten of ze onder een bus te gooien.
  Dus nu moeten we ineens medelijden hebben?
  Gewoon inderdaad een gevalletje oog om oog, …..

  • Tijdens de protesten van de gele hesjes in Frankrijk, die abrupt eindigden op 11.03.2020 toen in Frankrijk door Macron de plandemie werd afgekondigd hebben Franse agenten/ME’ers zich als beesten gedragen door met rubber kogels gericht te schieten op vreedzame demonstranten. Enkele tientallen mensen hebben ernstig oogletsel opgelopen en/of zijn blind geworden.
   In zekere zin heeft ‘corona’ het Macron-bewind gered, want de meerderheid van de Fransen was toen ook al helemaal klaar met zijn WEF-beleid.

  • En ze lieten zelfs Eurofor–een buitenlands leger met legerwapens op oude mensen los–gele hesjes.

   Het is al een beetje overgewaaid naar gatenkaas land; nou nog naar mofrikana

 4. Regeringen plannen dit soort escalatie.
  Hoe vaak is hier al voorbij gekomen; actie – reactie- en nog meer legergeweld en kijk nu ook al een lokcdown.
  De regering heeft zijn uitbarsting onder het volk, gelukt!!
  De kloof is zichtbaar. Het nut van onderdrukkking en misbruik vd Algerijn.
  Waarom moet ern politieagent iemand doodschieten met een flink strafblad?
  Georkestreerd?
  Wat een regering!

 5. Het is allemaal bedoeld om mensen te laten verlangen naar de ‘sterke man’, die de antichrist zal blijken te zijn en daarom doet WEF-Macron zo laconiek want hij weet dat dat het einddoel is.
  En satan lacht….

  • God en Satan zijn beiden onderdeel van de cabal. De antichrist is daar om alles wat bij het vissentijdperk hoort waaronder het christendom, het huwelijk en gezinsleven te vernietigen.

   • Newage gebral. “De cabal” is de priesterklasse van alle religies / mysterie Babylon. Religie inclusief astrologie komt allemaal oorspronkelijk uit Babylon en is 4500 jaar oud.

    Alle religie is een ‘shortcut’ voor zelfverheerlijking in plaats van het eren van de Schepper. Het is dus opstand tegen God. Opstand tegen Gods plan.

    Satan is een schepsel die zich tegen God heeft gekeerd. Hij is de oorsprong van al die leugens en religies. Religies dienen hem en zijn medeopstandige engelen. En de daaruit voortgekomen demonen die mensen kunnen bezetten.

    God heeft echter zijn plan en dit omvat vrije wil, een uitgestrekte hand en een redding op basis van persoonlijke keuze. Het huwelijk is hier een symbool van.

    De crux van deze redding is het kruis waar Yeshua zijn leven gaf. Hij heeft daar onze schuld betaald en bewezen de Zoon van God te zijn door uit de dood op te staan. God heeft vanaf het eerste begin beloofd dat Yeshua (God redt) als mens geboren, Satan zou overwinnen. Deze belofte spitste zich toe op het volk van Israël. En door de vervulling ervan ontstond het christendom.

    De ‘cabal’ heeft dit plan niet geschreven. In feite doet het er alles aan om Gods woorden te verdraaien en het plan tegen te werken. Met als speerpunt een verwrongen pervers (omgedraaid) alternatief, een nageaapte pseudo-verlosser en prins de anti-christ.

    God heeft in de schepping zijn plan al bekend gemaakt te zien in de sterrenbeelden, de mazirot. De namen van de sterren in volgorde van grootte in de opeenvolgende sterrenbeelden vertellen het verhaal van de bijbel. Astrologie is wederom de Babylonische perversie hiervan.

    Gelukkig heeft Satan niks te lachen. Hij weet dat hij verslagen is omdat hij een Onschuldige ter dood gebracht heeft. Nu is deze aanklager ‘goody two shoes’ zelf ten dode schuldig. Maar zolang hij nog tijd heeft, en hij weet niet hoe lang, gaat hij rond als een brullende leeuw, kijken wie hij nog kan verslinden.

  • Zegt het voort, zegt het voort. De moeder van alle religies is de hoer Semiramis (Maria) die rijdt op het beest (islam).

  • PS: als je doorhebt hoe Rome dit opgezet heeft begrijp je ook de animositeit tegen Rusland van het collectieve westen. Rusland is het laatse originele bisdom (byzantijnse, 1 van de 5) dat weerstand bied tegen de overheersing van het roomse dogma.

    • Ron en Adriaan… Doen jullie nu niet precies hetzelfde trucje als de MSM hoernalisten en woke Twitter trollen? Ad hominem om de informatie teniet te doen.

     Je valt de boodschapper aan en gaat voorbij aan de inhoud. Ik vind het een zeer terechte constatering.

     Net zoals de demonstraties door de bezorgde Franse burgers afgelopen tijd systematisch door de corporate media verzwegen werd en de ‘rassenrellen’ nu ineens wel ‘nieuws’ zijn.

 6. ook in Nederland gaat het gebeuren maar dan gaan ze de agenten te lijf en geen oude vandagen neer knuppelen en demonstranten belagen neeeeee ze gaan er zelf aan en dat zullen ze merken die lafaards kijken waar ze blijven zij kunnen zelf niet denken kijk maar naar de corona tijden laf de bevelen opvolgen stelletje schijters

  • Bedenk dat dit alles tot doel heeft om tot een nieuwe wereldorde te komen, het Aquarius tijdperk ofwel de nieuwe social matrix waarin de mensheid wederom gevangen wordt gehouden.

   • Dat is wat er aan zit te komen als we niet samenwerken tegen de puppetmasters en dit niet intelligenter gaan aanpakken dan tot nu.

 7. Geldt niet alleen voor de politie. Wat te denken van de groep medici. Ze weten donders goed het verschil tussen een pandemie en gewone ziekteverschijnselen. Zij hebben vanaf 2020 , op enkele na, hun mond gehouden en dus meegewerkt aan die hele hoax. Nu de vraag: wat heb je aan een dokter die jou moedwillig de dood injaagt. Van een moordenaar kan je niks anders verwachten. Deze is dus oprechter in zijn handelingen. Zoals Jezus zelf gezegd heeft: beter een goede vijand dan een valse vriend. En helaas is dat laatste in het Westen als een kankergezwel uitgezaaid naar de politiek, de wetenschap, het onderwijs, de media, het rechtssysteem(incl. de politie) en ten slotte het leger. Het motto is doorgaan met liegen en het wordt vanzelf een waarheid.

 8. Wordt tijd dat de politie meer macht krijgt, altijd handig als er weer eens Corona is, mensen geen NATO of EU meer willen of protesteren omdat ze niks te eten hebben.
  En ik denk dat er en boel mensen het met Oekkiland zat zijn, voorkomen is beter dan blussen, nu flink de fik erin todat we weer smeken om opgesloten te worden net als 3 jaar geleden door al die randdebielen.

 9. Heb geen medelij met die agenten,gister hebben ze een onschuldige blanken afgerost met 5 man sterk, was een toerist wtf. Van mij mogen ze heel het land afbreken al die moslims, wens ze nog veel sterkte toe om macron af te zetten, juich het van harte toe🥳🥳🥳🥳. Zal ze leren de wefsnollen. Toep al drie jaar dat de moslims het overnemen als het land zwak is en voila. Eigen schuld dikke bult en dat gaat hier ook gebeuren. Toen bij mij in de wijk een noodverordering kwam met oudejaar,twee jaar terug omdat ze ingesloten zaten met die achterlijke lockdown waren het moslim relschoppers die mijn wijkafbraken en dat gaf mij hoop. Toen wist ik dat zij rutte zullen afzetten en de regering kunnen omverwerpen. 12 marrokanen en 10 me bussen en ze konden ze nog niet aan. De wijk stond in lichterlaaien langs alle kanten🤣🤣🤣🤣.
  Heb gewaarschuwd dat er genoeg alertheid moet zijn dat zij ons land niet overnemen…..🥶 when the shit hits the fan.

  • Beste Greet,
   Als de schaduwmacht wil dat de moslims het gaan overnemen dan zullen ze het overnemen. De islam is tenslotte net als het christendom een creatie van het Vaticaan. Hou er wel rekening mee dat je dan verplicht een hoofddoek moet dragen en jouw man als je die hebt zich moet laten besnijden (wellicht zonder verdoving) en dat is nog maar het begin. En als je lesbi bent kan je beter alvast emigreren.

  • Ik hoop voor jullie ginds dat ze niet zoveel doen dat ze sharia erdoor krijgen. Let maar op wat IMAMS gaan eisen. Eigen gebied onder sharia (een kalifaat) dat gaat uitbreiden via de baarmoeder of via het zwaard. Begin eens te weten waar u het over hebt en wat islam is…..

  • Dat denk jij! De Fransen waren al maanden aan het protesteren. Maar in de media was het stil.

   Voor de plandemie was het aanslag na aanslag door moslim ‘extremisten’ en toen de focus omsloeg naar ‘dodelijk’ virus was het ineens over.

   Let niet op wat de corrupte media zegt, maar op wat ze niet zeggen.

  • @Cor, de ontwaking is sinds 11.03.2020 in een stroomversnelling geraakt en de sneeuwbal wordt steeds groter en is door niets & niemand meer te stoppen. Het is niet voor niets dat de krankzinnige doelstellingen van de 17 SDG’s is vervroegd van 2030 naar 2025. Het zich niet meer willen laten ‘vaccineren’ hoor ik in mijn omgeving ook steeds vaker, maar veel mensen hebben nog moeite om alles wat momenteel gebeurt aan elkaar te koppelen.
   Hoe dan dan ook: met de dag word ik optimistischer.

 10. De pokitie heeft kwaad gedaan tijdens lockdowns en krijgt nu een rekening ? Mogelijk maar als de moslims wel de overhand krijgen en jullie ginds in een kalifaat gaan wonen dan gaan jullie lichtjes wel op maar wel veel te laat. FRONTNIEUWS WAAROM VERTAALT EN PUBLICEERT U NIET EENS HET DOKUMENT “PAKT VAN UMAR” WAARIN DE BEPERKINGEN EN PLICHTEN VAN NIET MOSLIMS IN EEN KALIFAAT WORDEN BESCHREVEN ? Beef en sidder westerlingen om niet in dat beest te moeten leven …

 11. Risico van het vak, heerlijk als ze helemaal de tering in gescholden en geslagen worden. Toen tijdens de coronademonstaties gingen ze helemaal los met rammen met hun wapens op de wappies. Nu is het tijd voor een soort tegenactie zo lijkt het, maar er moeten nog doden vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in