Globalistische supremo Henry Kissinger, de man die Klaus Schwab in de jaren ’60 voor de zaak rekruteerde, heeft toegegeven dat open grenzen langzaam maar zeker westerse naties van binnenuit vernietigen.

Kissinger, de 100 jaar oude voormalige minister van Buitenlandse Zaken en nationale veiligheidsadviseur – en een belangrijke frontman voor de beweging die streeft naar het opleggen van wat hij en andere globalisten een “Nieuwe Wereldorde” noemen – deed de schokkende concessie over massamigratie tijdens een interview met Politico deze week, schrijft Baxter Dmitry.

“Het was een grote vergissing om zoveel mensen met een totaal andere cultuur en religie en concepten binnen te laten, omdat het binnen elk land die dat doet een pressiegroep creëert,” zei Kissinger. Kijk:

De opmerkingen van Kissinger vormen een grote afwijking van zijn gebruikelijke globalistisch gewauwel.

Tijdens de Covid pandemie verklaarde Kissinger dat de Verenigde Staten zich moesten aansluiten bij een “mondiaal programma” dat na afloop van de pandemie een nieuwe “liberale wereldorde” zou inluiden, waarbij hij waarschuwde dat de wereld “in brand zou kunnen vliegen” als dit niet zou gebeuren.

De Nobelprijswinnaar voor buitenlands beleid droeg de VS op om “de principes van de liberale wereldorde” hoog te houden en zei dat “welvaart afhangt van wereldwijde handel en het verkeer van mensen”.

“De founding legende van de moderne regering is een ommuurde stad beschermd door machtige heersers, soms despotisch, andere keren welwillend, maar altijd sterk genoeg om het volk te beschermen tegen een vijand van buitenaf,” schreef Kissinger.

“Verlichtingsdenkers hebben dit concept geherformuleerd door te stellen dat het doel van de legitieme staat is om te voorzien in de fundamentele behoeften van het volk: veiligheid, orde, economisch welzijn en rechtvaardigheid,” vervolgde hij.

“De pandemie heeft geleid tot een anachronisme, een heropleving van de ommuurde stad in een tijdperk waarin welvaart afhangt van wereldwijde handel en verplaatsing van mensen.”

Kissinger gelooft dat “de democratieën van de wereld hun Verlichtingswaarden moeten verdedigen en in stand houden.”

Kissinger waarschuwde dat het falen om het coronavirus te overwinnen of de post-coronavirus wereldorde op te bouwen tot een wereldwijde catastrofe zou kunnen leiden.

“De historische uitdaging voor leiders is om de crisis te beheersen en tegelijkertijd aan de toekomst te bouwen,” concludeerde hij.

“Falen zou de wereld in brand kunnen zetten.”

De voormalige Britse premier Gordon Brown heeft de wereldleiders ook opgeroepen om een nieuwe orde te creëren door een “tijdelijke” wereldregering te vormen om de medische en economische crises als gevolg van de Covid-19 pandemie aan te pakken.”

Volgens Brown is de wereldregering nodig om ervoor te zorgen dat de inspanningen van de centrale banken worden gecoördineerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Groepsverkracht meisje vermoedelijk vermalen tot kebab – zaak heropendVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNetanyahu pochte over zionistische steun voor Hamas
Volgend artikelHaviken gebruiken geweld in Gaza als voorwendsel voor oorlog met Iran
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

25 REACTIES

 1. Hé……. nog één…..wie praat nou wie na……
  Elon Musk zei hetzelfde….
  En nu deze oude knar…..
  Tja op deze manier gaat de islam ook de nieuwe wereld orde verstoren.
  Dat is de aanvulling op Elon Musk van DEZE globalist…….

  Bijna grappig.

 2. Ligt die man op zijn sterfbed dan? En wat zegt hij nou precies – dat het een grote fout was, en verder? We hebben er een zooitje van gemaakt met onze dwang? Het probleem met die neurotische gasten is dat ze het niet aankunnen dat er verschillende soorten mensen rondlopen op Aarde. Alles moet een eenheidsworst zijn om hun behoefte aan controle te ondersteunen. En als dat niet lukt, dan maar op een andere manier. Totaal verrotte mentaal gestoorde hufters, waarvan er altijd nieuwe zullen komen. They walk amongst us!

 3. It was a grave mistake???

  Het was hun diabolische plan. Dit soort satanisten moeten we publiekelijk berechten en cm voor cm in zoutzuur oplossen. De hele mensheid moet zien dat ze één gezamenlijke vijand heeft. Vluchteling, migrant, autochtoon, we zijn allemaal slachtoffers van één en dezelfde club smeerlappen.

  En die smeerlappen moeten publiekelijk worden berecht, ze moeten het gezicht worden van de satanisten die hel op aarde creëren in de landen waar vluchtelingen vandaan komen, om nu een hel op aarde te creëren in de landen waar die vluchtelingen heen vluchten.

  Europese leiders hebben ons met jus overgoten en nu lokken ze alle roofdieren onze wereld in. En wij lopen als naïeve domme prooidieren zonder hersenen in de rondte.

  Zucht… het moet zo gaan om te kunnen veranderen. Er moeten schapen aan stukken worden gescheurd en de staat moet zich ontpoppen tot een totalitaire NWO dictatuur, het moet gewoon gebeuren zodat iedereen wakker schrikt. Het moet eerst fout gaan voordat het beter kan gaan. Zet je dus maar schrap, ons vliegtuig gaat heel hard crashen…

 4. “Globalisten-architect Henry Kissinger geeft toe dat “open grenzen westerse landen vernietigen”

  Adenochrome junk Kissinger een satanische über Jood en de onlangs overleden Jodin Madeleine Albright ook zo’n lichtend voorbeeld van een groothandelaar in menselijk leed, zij vond de dood van 500.000 dode Iraakse babies de moeite waard.

  https://www.yenisafak.com/en/video-gallery/world/us-first-female-secretary-of-state-says-it-was-worth-the-deaths-of-500000-children-3592384

 5. Maar omvolking mag je het niet noemen hoor, dan komt de ‘deug- & fatsoensbrigade’ in opstand om je weg te zetten als fascist, bruinhemd, FvD’er…

  • idd en ze zullen het weer zo spinnen dat bv ze de FVD proberen zwart te maken omdat ze bv niet kiezen voor ISraHell (ook niet voor Palestina, maar dat maakt ze niet uit)

   echt triest de Politiek, het gehele systeem zou vernietigd moeten worden en er een soort 1 groot familie bedrijf gerund NL van maken, met de beste op de posten, niet voor het geld maar voor NL en haar inwoners en natuurlijk Nexit en grenzen terug.

   • We moeten geld afschaffen en vervangen voor tijd en energie… in zo’n systeem zouden de meeste arbeiders schatrijk zijn want die zetten tijd en energie in om daadwerkelijk wat te creëren of daadwerkelijk een dienst te verlenen. Iedereen op management niveau of hoger zou in zo’n economie een straatarme bedelaar zijn.

    Geld is er alleen maar om ons corrupt te maken, kijk maar naar wie het meeste verdienen, dat zijn de mensen die niks creëren, niks presteren en niemand behalve zichzelf en hun meerderen dienen. We leven in een omgekeerde wereld doordat ALLES om geld draait.

 6. Zo zie je trouwens wederom hoe dit soort evil klootzakken iedere keer de dans ontspringen.
  Ze gaan ineens vol op het “wir haben es nicht gewusst” orgel. Net als straks die klootzakken hier gaan doen, rutte, de jonge, jetten, kaag, noem het hele smerige apocalyptische landverraders rijtje maar op.
  Die roemenen pakten het toen meteen goed aan met ceaucescu.

  • De ‘Ceaucescu afzetting’ was een westerse psyop.

   “Niet is wat het lijkt” en meestal zitten de satanisten/fascisten van de broederschappen of Jezuiten erachter.

   • Volgens mij zat daar toch kabouter Weishaupt achter, die streeft naar Wereld Kabouter Dominantie met zijn dertien Kabouterlijke bloedlijnen.

    • @Bas…
     Het waren de volgelingen van het vliegende spaghettimonster.

     Haha… maar ik vermoed dat Gerard gelijk heeft. Geen enkele ‘leider’ komt zomaar aan de macht of wordt zomaar verwijderd. Overal zijn Zelensky’s geïnstalleerd en als ze niet meer nodig zijn worden ze gedelete.

 7. George Soros maakt zeer opmerkelijke move: wat is hij van plan?

  Donderdag verscheen er een klein berichtje in de media. Het internationale netwerk van miljardair George Soros, dat 25 miljard dollar waard is, sluit overal ter wereld kantoren.

  Meer dan 40 procent van de medewerkers van de Open Society Foundations (OSF) van Soros wordt ontslagen.

  Medewerkers van de OSF in Afrika werden vorige week op de hoogte gebracht van de reorganisatie. Uit e-mails blijkt dat in Afrika zes kantoren sluiten. Ook in Baltimore en Barcelona gaan kantoren dicht. >>>

  https://www.ninefornews.nl/george-soros-maakt-zeer-opmerkelijke-move-wat-is-hij-van-plan/

 8. Kissinger kan je niet serieus nemen,die gast heeft zijn hele leven bij elkaar gelogen,als hij iets zegt dan moet je altijd oppassen,niet te vertrouwen,het is te hopen dat die snel dood gaat en terug naar de hel gaat waar die vandaan gekomen is!

 9. Die satanist (nepjood) bilderberger en leermeester van klauSS schwab ook bilderberger.Is een oorlogsmisdadiger die in veel landen gezocht wordt.Hij werkt met andere satanisten mee aan de NWO agenda,90% van de wereldbevolking uitmoorden.De overige 10% dient als slaven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in