Woordvoerder John Kirby van het Witte Huis geeft toe dat de financiering voor Oekraïne “het einde van het touw nadert”.

Het lijkt erop dat de VS geld wegleidt van Oekraïne, en het Biden-regime stilletjes heeft geaccepteerd dat Oekraïne een verloren zaak is.

Wat betreft de Oekraïne-financiering: we “komen aan het einde van ons touw” – Kirby

We zullen Oekraïne zoveel mogelijk blijven helpen, maar die hulp zal niet eindeloos zijn – Kirby

Zolang het duurt om het einde van het touw te bereiken. Het is soms moeilijk in te schatten hoe lang dat zal zijn, daarom lijken onze ‘bondgenoten’ van de ene op de andere dag weg te vallen. ROFL.

Het lijkt erop dat Israël de afrit was die ze nodig hadden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

NAVO scheurt: In een ommezwaai kondigt Polen aan dat het Oekraïne niet langer zal bewapenenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Het ware staatsterrorisme is de militarisering van woonwijken door Kiev
Vorig artikelLe Rouge et le Noir: De rood-bruine, nazi-commie canards van de NAVO
Volgend artikelEr is geen “Als”… Alleen wanneer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. dat het een dood lopende zaak was wisten we meteen alleen de NAVO EU VK Amerika enz wisten het niet kan je nagaan wat een bende het is

  • Het door de Nederlanders bij elkaar gespaarde pensioen (uitgesteld salaris) is al lang door hedgefondsen als State Street, Vanguard & BlackRock in beslag genomen met voorbedachte rade en uitdrukkelijke toestemming van ‘bestuurders’ als Paul Rosenmöller.

 2. Zoals de rest van de wereld zonder middelen komt te zitten…. Anders hadden we al veel ergere dingen gezien en gehad. CARE is de enige oplossing en ze weten het !

 3. zoals we al voorspeld hadden zal een andere crisis de aandacht van deze verloren zaak afleiden, mocht het in en rond israel ooit weer rustiger worden of niet meer interessant genoeg zijn dan volgt weer een volgende crisis.
  alles om de aandacht van zaken te houden die ècht van belang zijn. agenda 2030

 4. Natuurlijk, de oorlog verloren snel een ander conflict opgezet om stilletjes Oekraïne achter te laten. En Europa in aankomende armoede te laten.

 5. triest voor al die mannen en vrouwen die aan beide kanten zijn gestorven omdat een paar hufters op deze aardbol een spelletje spelen…Verhofstadt is er een van….schuldig aan volkerenmoord….

  Met de import van mijloenen jonge mannen uit het midden oosten is hier ook alles klaargelegd voor een enorm conflict, dit is opzettelijk gedaan met de bedoeling het blanke ras uit te moorden….we zitten al in een genocide die wacht op een startschot om massaal te worden….morgen is door de Hama oproep een kleine kanshebber….de gemiddelde mossel ziet alles blank als Jood of rechtmatig doel voor onvrijwillige stervensbegeleiding….

  Morgen word een van die dagen dat alles verkeerd kan gaan….en 13 heeft er niks mee te maken, vrijdag is het opjut en Jihad preekmoment voor de mossels en daarna mogen ze gek worden…..wat in Israël is gebeurd kan hier morgen of eender welke willekeurige dag ook gebeuren…..

  Sillicon chip inside their heads,
  switched to Jihad Gold….
  With the problems and the how’s and why’s
  And he can see no reasons
  ‘Cause there are no reasons
  What reason do you need to die, die?

  De wereld zit vol met gekken en gekken en nog meer gekken….

 6. Het heeft even geduurd… Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald.
  Hopelijk houden ze nog een paar dollar achter de hand voor een stukje touw voor die clown uit Ukraine.

 7. Woordvoerder Witte Huis: “Financiering Oekraïne aan het einde van het touw”

  Intussen de Gaza/Hamas situatie pakt niet goed uit voor Israël volgens Russische analisten de Engelsen liggen ook op ramkoers

  ‘Bombshell’-publicaties in de Russische media verwijzen naar het mislukken van de grondoperatie van het Israëlische leger in Gaza. De Russen melden dat het Israëlische leger de gestelde doelen niet zal bereiken, terwijl het aanzienlijke verliezen zal lijden.

  Het worstcasescenario voor Israël, en voor het Westen, is dat het verzandt in een oorlog en vervolgens op andere fronten wordt aangevallen met het risico in een regionale oorlog terecht te komen, zoals WarNews247 gisteren meldde. >>>

  https://warnews247.gr/vomves-roson-o-israilinos-stratos-tha-echei-sovares-apoleies-sti-gaza-i-antiparathesi-echei-schediastei-na-to-exantlisei-kai-na-ferei-to-israil-sta-prothyra-tis-epiviosis/

  *

  Scène van conflict met Iran: Groot-Brittannië stuurt schepen en vliegtuigen naar Israël – VS stuurt A-10 Squadron – Evacueert Sderot van 30.000 inwoners >>>

  https://warnews247.gr/ektakto-to-israil-ekkenonei-30-000-katoikous-apo-tin-snterot-i-vretania-stelnei-dyo-ploia-mazi-me-aeroskafi-sto-israil-oi-ipa-stelnoun-a-10-thunderbolt/

  • – VS stuurt A-10 Squadron –
   en twee vliegdekschepen met alle oorlogsschepen en straaljagers die daar bij horen,
   in griekenland zijn navy-seals en deltaforce zich klaar aan het maken om gegijzelden uit handen van hamas te halen, en israel heeft meer dan 300.000 reservisten opgeroepen waar ze al een hoop militairen paraat hebben.
   en dat voor een gebied twee keer zo groot als texel, ondergraven met tunnels en vol met gezinnen met kinderen.
   als dat geen zooitje wordt…

   • Totale waanzin… het is alsof je je brood s’ochtends roostert met een DEW en smeert/snijdt met zo’n XL kettingzaag waar ze oerbomen mee omzagen. What could go wrong?

    Maargoed… hoe meer ze ‘over the top’ gaan, hoe meer mensen er wakker worden.

   • ralf oktober 13, 2023 Bij 00:33

    Wat als Noord-Korea een barrage van raketten op Zuid-Korea afvuren en gelijktijdig China Taiwan aanvalt om het bij het vasteland te trekken, zie je al die gezichten van die psychopaten van Capitol Hill en Washington voor je.

  • Beste Adriaan niet vergeten even op de kaart te kijken, noordelik van Israel is Syrie en Taurus.
   Het is hier een vrij druk gebied, toen ik vanmorgen de hond uitliet kon ik de enorme SMOG boven Akroteri(Britse Basis op Cyprus) zien, er is dus enorm veel activiteit, niet alleen tegen de enorme Luchtmacht en Marine van Hamas maar ook op de deurmat van de Russische Middellandsezee vloot.
   Mijn vrouw wil het eiland niet verlaten maar ik zou graag inpakken.

 8. Usa, een compleet failliet land met 33 biljoen dollar schuld. En nog denken dat zij de wereld kunnen beheersen en alle landen naar hun hand kunnen zetten en hun wil kunnen opleggen. En in Brussel zijn ze nog zo gek om als usa schoothondje hun te dienen. Knetter en knettergek!
  Europa wordt doelbewust door usa naar de donder geholpen. Op allerlei gebied, energie, immigratie, politiek, de WEF waanzin. Een potentiële concurrent minder.
  En hun doel is bijna bereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in