Een onafhankelijke journalist confronteerde leidinggevenden van de belangrijkste media met hun jarenlange kruistocht om het Amerikaanse volk te misleiden met propaganda en nepnieuws.

Tijdens een mediaconferentie in New York over “het opbouwen van een democratische pers“, waar leidinggevenden van The New York Times, Reuters, The Washington Post en LA Times aanwezig waren, nam journalist Jose Vega de microfoon ter hand en legde hun vuur na aan de schenen omdat ze jarenlang censuur hebben aangemoedigd en nepnieuws hebben verspreid, wat een directe schending is van de journalistieke ethiek, schrijft Jamie White.

“Het is een beleids- en persbijeenkomst. Moeten we het niet hebben over de Nord Stream, aangezien dat het grootste verhaal van de eeuw is?” vroeg Vega vanuit het publiek.

Vervolgens wees hij erop hoe de New York Times alles in het werk stelde om het explosieve verslag van oud-journalist Seymour Hersh, waaruit bleek dat het Biden-regime de Nord Stream-pijpleiding had opgeblazen, in diskrediet te brengen.

“Ik bedoel, de hoofdredacteur van The New York Times kwam met een nepverhaal om te proberen Seymour Hersh tegen te houden,” zei Vega. “Het is gewoon grappig hoe dat gebeurde, weet je?”

“Hebben jullie Seymour Hersh eigenlijk wel opgemerkt? Jullie zijn allemaal hoofdredacteuren van kranten die Pentagon [Papers], My Lai, Watergate hebben gepubliceerd. Zijn dit dezelfde kranten of niet?”

  Willen jullie de totale deïndustrialisatie?

Vega wees er verder op hoe de mainstream media hebben gelogen over belangrijke gebeurtenissen sinds de oorlog in Irak.

“Is er iets dat jullie de afgelopen 20 jaar goed hadden? Of vergis ik me daarin? Het is wel grappig, want Irak hadden jullie verkeerd, Syrië verkeerd, RussiaGate echt verkeerd. De lijst gaat maar door,” zei hij.

“Terwijl Julian Assange in de gevangenis zit, hebben jullie allemaal vette cheques gekregen omdat hij in de gevangenis zit voor het doen van jullie job,” voegde hij eraan toe.

Vega wees er ook op hoe voormalig Fox News presentator Tucker Carlson meer heeft gedaan om de waarheid te vertellen dan enig ander mainstream media nieuwsorgaan.

“Tucker Carlson is geen Seymour Hersh, maar hij deed iets waar jullie bang voor zijn: de waarheid spreken en kritiek hebben op de oorlog. Daarom is hij eigenlijk ontslagen bij Fox News, omdat jullie allemaal lafaards zijn,” zei hij. “Niemand van jullie heeft enige relevantie gehad. De mainstream pers is nu stervende. Niemand zal ooit nog naar jullie luisteren.”

De Washington Post-redacteur Sally Buzbee probeerde hem af te kappen, maar Vega hield vol: “We staan op de rand van Wereldoorlog 3! We hebben de Nord Stream pijpleiding opgeblazen,” zei hij terwijl de beveiliging hem uit het evenement begon te slepen.

Andere verontwaardigde burgers namen zijn plaats in en spraken zich uit tegen de onverantwoordelijke en leugenachtige berichtgeving van de media over Oekraïne, terwijl stomverbaasde nepnieuwschefs toekeken.

Deze nepnieuwsverkopers zijn niet gewend aan een directe confrontatie met hun leugens en de video laat dat zien – daarom is het zo bevredigend om naar te kijken.

  Achter de frontlinies: Het ontmaskeren van de geopolitieke dans in Oekraïne en de poppenkast van The Moscow Times

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Grachten, Nepnieuws, SchurkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGast op Franse tv-programma zei dat Celine Dion en andere beroemdheden Adrenochrome nemen … en de massamedia sloegen door
Volgend artikelHet lijkt erop dat Rusland niet alleen sterk is, maar ook de hoofdstad van de multipolaire wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Hoernalisten behoren als volksverraders te worden behandeld. Hun leugens veroorzaken ellende en zijn vaak de oorzaak van een onrecht dat niet meer stopt.

 2. Dat ridiculiseren als ze met waarheden en feiten worden geconfronteerd is een van hun grootste wapens.

  De beschuldiger beschuldigen waarvan ze beschuldigd worden en ridiculiseren.
  Het toont de totale onspening van echte emoties en je kunt hun acteer-talenten hierdoor duidelijk waarnemen.
  Zie Holly-Wood.

  1-🤣🤪ridiculiseren & uitlachen
  2-😈👿demoniseren & beschuldigen
  3-criminaliseren en aanklagen onder wetgeving die de fraudeur beschermt omgekeerde wetten corp-0ratie.
  4-woede en aanvallen zoals gang-stalking & uitlokken geweld om tegen-geweld rechtvaardigen.
  5- gewonnen maar die laatste stap blijkt zeer hardnekkig omdat hun zeevaartswetten die NULL en leeg zijn nog steeds worden ingezet daar de grondwetten nergens meer vertegenwoordigd zijn of worden. Geen rechters bestaan geen echte politie bestaat geen echte officieren van justitie meer bestaan.

  Dus het is asn ons deze echte geldende en geldige grond-wetten te leren en er koste wat kost onder te gaan staan en blijven staan in elke confrontatie met de zionistische nep poltilie.

  En uit ervaring weet ik dat zij niet ophouden met dreigen nep-boetes nep aanmaningen nep aanhoudingen en geweld uitlokken als laatste middel zullen inzetten.

  Immers stellen hun regels voor ons dat (((zij))) geweld mogen uitvoeren vanwege een patent dat ze zelf aanvroegen en zelf goedkeurden wat ons vermeend ontspeent van ons mogen verdedigen.

  RIP mitch hendrikus
  festival denhaag
  Rellen er na .: rutte.
  Je blijft met je poten van andermans spullen af ,
  naar schade verzekeringskantoor.
  Maar met 7 agenten een persoon wurgen en verrot trappen mag wel waar kinderen bij staan om uitgesproken woorden
  (Hij zou .:Ik ben gewapend , hebben gezegt “geen wapen gevonden”)
  Agenten werden vrijgesproken vanwege zich “ bang- voelen”
  Dit is met wie de mensheid te maken heeft.

  Moordenaars en leugenaars van uit de wieg.

  Als stellen oorlogswetten waaronder (((zij)))) handelen dat elke handeling van dwang/oorlog met 10% vermeert mogen worden , kunnen we deze nog niet inzetten omdat we dan onder (((hun))) vermeende wetten/regels stappen.

  Dus blauwe ogen en wurggrepen voor ons zullen voor sommige van ons een onoverkoombaar aangedaan delict worden.

  Zie demon-straties
  afgelopen jaren

  Dus jesus bedoelde hiermee
  Laat je inelkaar meppen en nog een x als het moet.
  Dat overtreden zij
  hun eigen wetten.
  En uiteindelijk komt boontje om zn loontje.

  RIP ALL Blood of the Saint,s

  • Politie:
   Waar is de tijd dat men zei, “die pet past ons allemaal”?
   Was de politie niet die ambtenaar die het volk beschermde ?
   Wordt de politie niet betaald door het volk, (d.m.v. belastingen) ?
   Was de politie niet je beste vriend ?
   Waar is die goede oude tijd gebleven?
   Ik ben ruim in de 70, maar lang geleden, (was rond de 10 jaar), reed ik op mijn fiets zonder achter licht, een agent die mij aanhield zei, weet U dat Uw achter licht het niet doet?, nee agent zei, met een leugentje voor het ontkomen van een straf.
   Nou zei de agent, dan weet U het nu, U laat het snel maken, en morgen laat je de reparatie op het bureau controleren, goede avond, afgesproken mijnheer de agent, ook een goede avond.
   Deze politie was toen mijn beste vriend, ik vermoed dat hij inmiddels met vele andere bevriende polities is overleden.

   • He he… Een agent riep eens toen ik ’s avonds laat door het dorp fietste: “he! Je hebt geen licht! Je moet gaan lopen!” Ik riep terug dat ik dat al geprobeerd had, maar dat dat ook niet hielp. Ik ben snel verder gefietst.

 3. Jammer dat deze man alleen was. De volgende keer hoop ik dat een dergelijke actie dusdanig ruim ondersteund word dat de gecobfronteerde daders na confrontatie afgevoerd kunnen worden onder burgerarrest. En geexecuteerd worden, liefst ter plaatse zodat de beklappers daar meteen een hart wip van krijgen.

  Nee geen great reset….de grote opruiming graag. En echt opruimen deze keer.

  • Na het bekijken van deel 2 heb ik de indruk dat ze minstens met zijn vieren waren, in deel 2 zijn er volgens mij nog twee anderen die spreken, met daarbij een vierde die alles filmt. Geweldige actie in elk geval.
   Helaas heb ik óók de indruk dat de aanwezigen te diep zijn gehypnotiseerd, ze zijn hun eigen leugens gaan geloven…
   Of mogelijk nog erger, het gedrag van de leugenaars en de ontkenners wekt de indruk dat ze door de nano-chips in de ‘vaccins’ geen enkele controle meer over hun eigen lichamen hebben en dat ze reeds zijn overgenomen door een geavanceerd AI-systeem dat min of meer gecontroleerd wordt door een handjevol biljonairs. Een rationeel gesprek is in elk geval niet meer mogelijk met deze mensen (of zombies?).
   Een mens (of kloon of ding?) als Trudeau ervaar ik niet langer meer als mens maar als een sprekende robot, door zijn recente speech waarin hij met droge ogen beweert niemand gedwongen te hebben om de genocidespuit te nemen.

 4. in Nederland precies het zelfde de journalisten zijn moordenaars eerste klas politie boa militairen al soort dat meeloopt met de regering vergeet de transgenders niet onze kinder verkrachters pedofielen enz

  • Posters plakken kan ook, maar dat raakte uit de mode of werd verboden toen die keurig gepoetste, glimmende etalageramen langs de straat kwamen te staan met standaard commerciële advertenties achter glas.

 5. Een zwarte dag. Overal zie ik die lelijke vlag met oranje kruiperij. Zelfs het tuincentrum is gesloten. Vandaag wordt ook hier de vlag uitgestoken. Maar dan wel op de kop!

 6. Fijn om dit te lezen! Jose Vega is de toekomst. De toekomst heeft keihard gesproken tegen dat vuige huicheltuig. Ik hoop dat er meer Jose Vega’s opstaan en ook in NL. Jose Vega is mega-groot en heeft zijn positie in de journalistiek positief gebruikt om voor de waarheid op te komen! Zonder dit soort mensen in posities waar ze echt gehoord worden komt er geen verandering. Mensen zoals wij worden niet ‘gehoord,’ wij kunnen mensen zoals Vega slechts toejuichen. De Nordstream pipeline is het ultieme bewijs van de moordlustige en misdadige aard van Ziomerica dat ondersteund wordt door de klootzakken bij de nieuwsmedia.

  En zo wordt er nog veel meer gelogen: maanlanding, global warming, CO2 en stikstof, chemtrails. Stop met larie te geloven en ga voor jezelf denken, ook al heb je ‘genoeg aan je eigen leventje.’ Iedereen is namelijk verantwoordelijk voor de toekomst van deze maatschappij en leefomgeving. Om het bedrog dat je dagelijks met de paplepel wordt ingegoten steeds maar voor waarheid te slikken is net zo hard meedoen aan de ellende van anderen. Terwijl de wereld voor iedereen aangenaam kan zijn, en niet alleen voor een paar supergulzige parasieten die overal bloed zuigen.

  • Hola april 27, 2023 at 10:59
   mwah… zou het betaalde oppositie zijn? Het is wel opvallend dat er een aantal van dit soort openbaringen uit de lucht vallen, om allen de bek gesnoerd te krijgen of ontslag – Carlson openbaringen (ontslag), Fauré openbaringen (bek gesnoerd), Jose Vega openbaringen (gegnuif alom en op de grond getrommeld). Gezien de timing lijkt het wel op betaalde oppositie, maar het kan net zo goed het begin van critical mass zijn. Ik zou het nog een kans geven voor ik dit oordeel vel. Afwachten maar wie er nog meer uit de kast gaan komen met openbaringen.

   • Legt geen verbanden, op zichzelf staande uitspattingen .
    De oorlog in Irak, Syrië dat het fout was : niets inhoudelijks. Idem Julian Assange. Mogelijk vindt witte huis ‘t tijd voor kleine opinie wijziging… op deze manier.

    • Als hij het over bedrag oorlogsuitgaven had gehad in verhouding tot bv per hoofd bevolking. , de bijkomende kosten voedsel, energie stijging, medische zorg
     Hier een berekening van had gemaakt
     – of totaalplaatje kosten Corona hierin meegenomen – had het iets betekend mi, waarom ze daar niet over schrijven/ of dat Oekraïne een neutraal land is, verdrag minsk ( de basis van de hoax )

     Dit is meer roeptoeteren.

 7. Front Nieuws, creator Rommel … en alle lezers en reageerders …

  Dank voor alle artikelen en informatie.
  Ben het natuurlijk niet overal mee eens, maar de onafhankelijke en onderzoekende geest is het belangrijkste.

  Keep the Spirit !

 8. Geweldige vent. Wordt vervolgens verwijderd omdat hij de waarheid spreekt. En dat zooitje corrupte hoernalisten op het podium kan alleen maar beschamend naar beneden kijken zonder ook maar één zinnig antwoord te geven. Het lijkt de nederlandse npo/nsb-pers wel.

 9. Die zenuwachtig en soms te luide lachen van het publiek weten ze dat de sprekers gelijk hebben, maar ze zullen het nooit erkenen, want ´dat hoort niet´.

 10. Mainstream media zijn leugenmachines op industriële schaal.
  Wat de burgers mogen weten en wat niet wordt tussen politici en hoofdredacteurs bedisseld in achterkamertjes en dure restaurants.

 11. Mijn bewondering voor die Vega!

  Maar ook: laat hem een vuistwapen dragen, een paar scherpe Rotweilers in zijn woning hebben en een uitstekend alarm systeem.

  Het is gevaarlijk gelijk te hebben als de staat ongelijk heeft.
  Levensgevaarlijk! Vooral daar!.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in