Verschillende mensen die zijn van genezen kanker krijgen plotseling een agressieve vorm van kanker nadat ze de Covid-prik hebben gekregen. Het lijkt erop dat het vaccin de kanker wakker schudt. Zijn de waarnemingen wetenschappelijk bewijs? Nee. Maar niets is in de verste verte wetenschappelijk voor mensen met kanker als het gaat om Covid en vaccins; er is geen betrouwbaar onderzoek, schrijft Chris Woollams van de website Canceractive.

Het leek een beetje op Londense bussen. Je wacht eeuwen, dan komen er ineens drie tegelijk.

Mijn eerste was een patiënt met colorectale kanker. Al 4 jaar schoon; nu zit zijn kanker ineens overal, vooral in zijn lymfeklieren. Hij kwam naar me toe. Ik vroeg hem wat hij had. Hij zei dat hij een gezwollen lymfeklier in zijn nek had. Hij wist niet wat het was, dus ging hij naar het ziekenhuis. De verpleegkundige wist het niet en vroeg hem of hij onlangs iets ongewoons had gedaan. Hij antwoordde dat hij het Pfizer vaccin had gehad, eerste dosis. Blijkbaar weigerde de verpleegster er verder over te praten. Verscheidene tests later werd overal colorectale kanker in hem gevonden, vooral in zijn lymfeklieren.

Dit gebeurde nog twee keer in minder dan 10 dagen. Toen had ik een andere man, wiens kanker onder controle was maar plotseling zonder duidelijke reden agressief werd . “U heeft toch niet toevallig het Covid vaccin gehad?” “Ja, de oncoloog drong erop aan”.

Vervolgens interviewde ik professor Dr. Dana Flavin in mijn zondagsshow. Zij heeft precies hetzelfde gezien. Een plotselinge toename van kanker agressie na niets anders dan een vaccin injectie. Toen interviewde Dokter Mercola vorige week een hoofdverpleegster op een Amerikaanse kankerafdeling en zij rapporteerde precies dezelfde bevinding.

Natuurlijk, het zou toeval kunnen zijn.

Maar blijkbaar kan het dat ook niet zijn. Christine Mayr is lid van het Cancer Biology and Genetics Program van Sloan Kettering. Onderzoekers in de sectie bestuderen regelmatig mRNA. mRNA is een kopie van je DNA, verzonden als een boodschap om dingen in het lichaam te laten gebeuren. Onderzoekers hebben al ontdekt dat het mRNA tumoronderdrukkende eiwitten kan inactiveren en zo kanker kan bevorderen. De oude theorie dat er een mutatie (een sequentieverandering) in je DNA is en dat daardoor een boodschap verloren gaat, wordt volgens deze onderzoekers snel “op zijn kop gezet” en vervangen door de theorie van de epigenetica, waarbij mRNA-boodschappen worden gewijzigd en zo chemische processen in je lichaam op abnormale wijze kunnen beïnvloeden. We weten bijvoorbeeld al dat ziekteverwekkers in je darmen je eigen mRNA-boodschappen kunnen “overtroeven” door ze te blokkeren, te wijzigen en zelfs te versterken en/of te vervangen. En het nieuwe onderzoek bij Sloan Kettering suggereert dat sommige soorten mRNA kankerverwekkende berichten kunnen bevatten (1).

“Als je het DNA in de cellen van een persoon sequentieert, zou je deze veranderingen niet zien. Ze doen zich voor op het mRNA-niveau. Maar ze zijn net zo belangrijk als veranderingen in het DNA,” aldus Mayr.

Dit zou een al lang bestaand raadsel kunnen verklaren, namelijk dat er bij leukemie, en bij CLL in het bijzonder, geen mutaties in het DNA lijken te zijn.

Op dit moment bestaat alleen het gevoel dat Covid, net als andere ziekteverwekkers, de status quo in het lichaam in beroering kan brengen, en Sloan Kettering wijst er snel op dat er geen bewijs is dat mRNA van de vaccins de mRNA-capaciteiten van een bestaande kankerpatiënt in beroering zou kunnen brengen.

We zullen zien. Onlangs nog behandelden wij een onderzoek (2) naar polymerasen van de Thomas Jeferson University Medical School, waaruit bleek dat, terwijl normaal gesproken polymerasen je DNA kopiëren in mRNA-boodschappen, ‘polymerase theta’ in staat was mRNA terug te kopiëren in je DNA! Mensen haasten zich om ons gerust te stellen dat mRNA van Covid, of de vaccins onmogelijk in uw DNA-blauwdruk kan worden gekopieerd – maar dat is precies wat er met HIV en AIDS is gebeurd.

Kanker-actieve patiënten vragen me de hele tijd of ze gevaccineerd moeten worden. Ik heb absoluut geen onderzoek van het een of het ander. Ik kan geen objectief, wetenschappelijk standpunt geven. Dus doe ik het niet.

In Oxford, specialiseerde ik me in kanker en in virologie. Wat ik wel weet is dat mensen met kanker een slecht immuunsysteem hebben als ze voor het eerst bij mij komen voor een persoonlijk programma en we maken ze sterker. Veel sterker. Een goed microbioom (goede voeding, veel oplosbare vezels, dood de ziekteverwekkers, voeg goede bacteriën toe), goede niveaus van vitamine D in het bloed (meer dan 100 nmol/L), wat zink, bijvoorbeeld, en wat butyraat om de vitamine D te activeren.

Maar er is een wetenschappelijk gat. Oncologen zeggen tegen patiënten: “Je hebt een verzwakt immuunsysteem, je hebt wat bescherming nodig, dus neem je vaccins”. Maar als je een zwak immuunsysteem hebt, heb je weinig T-cellen, dendritische cellen en weinig B-cellen. Het is sowieso veel moeilijker voor je om antilichamen aan te maken. Dus, als je een slecht immuunsysteem hebt, hoe ga je dan veel Covid antilichamen maken? Waar is de wetenschap? En waar is het onderzoek naar kankerpatiënten en de effectiviteit van de vaccins bij verschillende leeftijdsgroepen en verschillende vormen van kanker?

Als we kijken naar de solide onderzoeksgegevens uit Israël, is het andere probleem dat de antilichamen van de bestaande vaccins slijten. Na 2 weken is het Pfizer-vaccin voor 95% werkzaam, maar na 4 maanden is het nog maar voor 74% werkzaam en als je de prik 7 maanden of langer daarvoor hebt gehad, is het nog maar voor 39% werkzaam. Geen van mijn patiënten wordt door de oncoloog op deze dalende cijfers gewezen. Voor alle duidelijkheid, ik heb geen betrouwbare informatie over de ernst van de ziekte als een kankerpatiënt Covid oploopt en gevaccineerd is. Ik heb alleen betrouwbare gegevens over Covid en de effectiviteit van het vaccin om besmetting in de eerste plaats te voorkomen.

En ook heb ik patiënten gehad die Covid ontwikkelden en er gemakkelijk doorheen kwamen, zonder vaccinatie. Ja, echt waar. Drie dagen tot maximaal tien dagen; niemand opgenomen in het ziekenhuis. Maar ze hadden dan ook allemaal een goed immuunsysteem – want dat is een belangrijk onderdeel van een PP. Ik heb nog nooit een patiënt gehad die het slecht deed met Covid.

Doe ik een aanbeveling? Nee. Ik doe slechts een observatie gebaseerd op wat er in het echte leven gebeurt.

Veel patiënten vinden dat de oncologen en verpleegsters zich agressief opstellen als het over vaccins gaat. Als iemand in het ziekenhuis zegt dat u een vaccin moet hebben, vraag hem dan naar het onderzoek bij mensen van uw leeftijd, met uw kanker. Als het bestaat, publiceren we het  ten voordele van iedereen met kanker. Als het niet bestaat…

Referenties

1. Sloan Kettering – Scientists find cancer drivers hiding in a new place – https://www.mskcc.org/news/scientists-find-cancer-drivers-hiding-new-place?fbclid=IwAR0vQ-aUBxdU1c0V4mFGuCYfWVMjnf4r3USNH64RuHOZJASG5XqElygpDtY

2. How a polymerase can upload mRNA into your DNA – https://www.canceractive.com/article/human-cells%20can%20write%20rna%20into%20genetic%20dna%20code


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Na de genocide: Zullen er genoeg vaccin-overlevenden zijn om de beschaving weer op te bouwen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelElite’s ontvolkingsagenda is nu onmiskenbaar
Volgend artikelGezichtsherkenning is niet alleen gezichtsherkenning en -verificatie: Het is ook fotoclustering, rassenanalyse, real-time traceren, en nog veel meer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Toevallig speelt opeens een goedaardig gezwelletje in de neus van mijn echtgenote weer op na een weekje verkouden te zijn geweest. Haar conditie is altijd supergoed en sport en eet uitstekend. Maar wat nu opkomt is heftiger en dat bevreemdde ons. We gaan het even aankijken maar ik weet dat ze de prik heeft genomen (ik niet). Ik zwijg erover want ze gaat helemaal uit d’r dak als het onderwerp Covid ter sprake komt. (valt me op bij alle geprikten). Dit wordt wederom een periode met spanningen en ellende door Covid met dank aan het criminele duo Rutte & de Jonge.

  • Veel wijsheid en inzicht bid ik jou toe, de misleiding om het een vc te noemen is misdadig en volksverlakkerij, sterkte

  • Onze ervaring is dat ook. Je kan er niet over praten met gevaccineerden. Het gekke is ze beginnen er altijd zelf over. Gelukkig zijn mijn man en ik het er samen over eens om ons niet te laten vaccineren. Ik wens u dan ook veel sterkte toe.

  • In 2014 kreeg mijn zus na borstkanker nog 3 mnd van regulieren oncoloog. Ze is doorgegaan met natuurtherapeut en veel supplementen en alternatieve methodieken en deed het goed. Zij wilde absoluut niet gevaccineerd worden. Haar man direct wel. Hij onderzocht nooit iets en weet niets. Vorige week bij controle blijkt kanker in haar botten heel erg verergerd te zijn. Wetende dat op de 1 of andere manier gevaccineerde mensen ongevaccineerde mensen besmetten, kan ik niet anders dan me afvragen of de keuze van haar man er voor gezorgd heeft dat haar kanker plotseling heel erg verergerd is.

 2. Wat jammer dat u daar niet met uw vrouw over kan praten een moeijke situatie lijkt mij maar de gevolgen zijn zichtbaar ik wens u veel sterkte en kracht toe

 3. Dank jullie allen voor het medeleven, ik voel me vaak gesteund door de niet-geprikten. Het wakker zijn, zoals ik het voel tenminste, geeft ook veel liefde wederzijds. Het is alsof de wakkeren ook letterlijk “verlicht” zijn. Sinds Corona is mijn geloof in God alleen maar sterker geworden en daar schaam ik mij niet voor. Voor degenen die hierin niet geloven, maakt mij niet uit. Hun medemenselijkheid is voor mij al een grote zegen.

 4. Misschien helpt het om geen wifi en zo min mogelijk andere stralingsbronnen in huis te gebruiken. Deze verzwakken het immuunsysteem, zie de site van dr. Magda Havas. Dit is waarschijnlijk ook de oorzaak van de corona pandemie. Ik heb de overheid en het RIVM (kennisplatform elektromagnetische velden en gezondheid) gevraagd hier onderzoek naar te doen. Dit wordt echter niet gedaan. Straling is nog steeds een taboe.
  Ondertussen zie je de toename van kanker, hersenbloedingen en allerlei andere ziekten in de westerse wereld.
  In gebieden waar weinig stralingsbronnen aanwezig zijn komen deze ziekten nauwelijks voor. Zie de corona sterftecijfers voor Afrika.

  • Wat betreft de schade aan de gezondheid door straling van apparaten/apparatuur, kan het interessant zijn op het internet of anderszins te kijken naar de stoffen Benzoliet en Ozaliet, welke op een speciale manier behandeld zeezout zijn.

 5. Wat betreft de schade aan de gezondheid door straling van apparaten/apparatuur, kan het interessant zijn op het internet of anderszins te kijken naar de stoffen Benzoliet en Ozaliet, welke op een speciale manier behandeld zeezout zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in