Oké, oké, ik heb hier al eerder over geschreven. In feite is bijna alles wat ik tegenwoordig schrijf een variatie op dit thema – schapen die het licht niet zien. Het fascineert me. En blijkbaar fascineert het veel andere mensen. Er zijn boeken over geschreven, zinnen gecreëerd om het te beschrijven, en eindeloze artikelen over dit vreemde fenomeen dat is ontstaan uit deze Covid/et al smurrie. Waarom zijn er zoveel mensen in deze wereld die niet zien dat de wereld instort, en dat hun volgzaamheid aan een totalitaire agenda de voornaamste reden is dat de wereld instort? schrijft Todd Hayen.

Omdat de schapen het geen reet kan kan schelen.

Vertel hen dat er bewijs is dat het vaccin hen zal doden of ernstig zal schaden, en de reactie is, “dus?”. Of dat Covid echt nooit zo gevaarlijk was als iedereen zei, “het kan me echt niet schelen”. Aanvankelijk geloofde ik dat ze deze dingen zeiden omdat ze de verklaring waarop ze reageerden gewoon niet geloofden. Dat denk ik nog steeds, tot op zekere hoogte. Maar hoe zit het dan met digitale valuta die contant geld vervangen, of digitale ID’s die nodig zijn om zowat alles te doen, of een implementatie van een sociaal kredietsysteem zoals in China. Dit alles wordt beantwoord met een schouderophalen. “Dus? Het kan me echt niet schelen.”

In eerdere artikelen heb ik het standpunt ingenomen dat de reden waarom mensen deden alsof het ze niets kon schelen, was dat ze het gewoon niet wisten (zie Freedom? So What!). Ze wisten niet hoe ernstig dit was, en zoals de kikker in de pot met langzaam verwarmd water, zouden ze gewoon omkomen zodra het water een temperatuur bereikte die fataal was. Ik geloofde dat als ze het water echt voelden opwarmen, ze er onmiddellijk uit zouden springen. Dit is misschien nog steeds waar, maar ik begin het me af te vragen. Ik begin me af te vragen of het ze echt niet kan schelen of ze in een totalitair land leven, of een communistisch land, of een ander soort onderdrukkend land.

Soms lijkt het alsof sommige van deze mensen het echt menen als ze zeggen: “Dus wat is het probleem? Waarom is het communisme zo slecht? Of onder welk ander “isme” we ook leven. Misschien is een moderne vorm van onderdrukking eigenlijk niet zo erg als teleporteren naar Noord-Korea – weten mensen in Noord-Korea of communistisch China echt dat ze onder een onderdrukkend bewind leven? Natuurlijk, als ze hun leven zouden kunnen vergelijken met dat van hun tegenhangers in het Westen, zouden ze het verschil inderdaad merken, maar zou het ze iets uitmaken? Ik betwijfel het.

  De Virus Uitdaging: Een gids voor de Purple-Pilled

Weet u nog (als u zo oud bent zoals ik!) dat Chroesjtsjov de VS bezocht toen Kennedy president was? Hij was inderdaad onder de indruk, maar ik denk niet dat hij overwoog over te lopen. Ten tijde van de Perestrojka werkte ik in Hollywood als filmcomponist en kreeg ik een opdracht voor een gezamenlijk Russisch/Amerikaans animatieproject. De producent en de regisseur waren allebei Russen en leefden hun hele leven onder het Sovjetregime. Ze waren “onder de indruk” van de VS, en genoten ervan, althans zo leek het. De Jack in the Box’s fastfood specialiteit “Fajita Pita” was de favoriet en de meest benijdde westerse decadentie. Maar dachten ze echt dat hun Sovjetlevenswijze inferieur was aan de levenswijze in het Westen? Ik denk het niet… ze lieten het in ieder geval niet merken.

Net als de kikker in het water die niet merkt dat er langzaam warmte aan het water wordt toegevoegd, merken mensen niet dat er langzaam dingen worden afgenomen. Ze merken niet dat ze nog een uur moeten wachten in de rij voor de beveiliging van een vliegtuig en dat hun privacy wordt geschonden door het doorzoeken van hun persoonlijke bezittingen en hun naakte lichaam met röntgenstralen. Ze merken niet dat ze hun schoenen en riemen moeten uitdoen en hun waterflessen moeten inleveren. Dit is nu allemaal vanzelfsprekend, weinigen herinneren zich nog de tijd dat je met een ticket in de hand direct door de luchthaven naar je vliegtuig kon rennen als je een paar minuten te laat was. Ik vertelde dit aan mijn vrouw (een van de schapen in mijn leven van wie ik veel hou) en zij zei: “Je gaat me toch niet vertellen dat je daar een probleem mee hebt? Dat je je schoenen niet mag uitdoen voor de veiligheid van andere mensen en jezelf bij het instappen in een vliegtuig?”. Ja, liefje, daar heb ik wel een probleem mee… maar het is een kleinigheid als je bedenkt wat er nu komt.

  Vaccincatastrofe: Israël - 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS - significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerden

En ja, alle vrijheden die de Sovjet-Russen waren kwijtgeraakt, gingen allemaal verloren onder het mom van “het is het beste voor het volk”. Zeer zelden (of nooit) worden vrijheden afgenomen met de begeleidende opmerking: “Wij nemen u dit af omdat wij een totalitaire regering zijn en wij willen dat u zich onderdrukt voelt.” Misschien komt het uiteindelijk zover, maar tegen die tijd hoeven ze u niet meer reden te geven dan een pistool op uw gezicht gericht. Tegen die tijd zijn de schapen volledig hersendood en zullen ze zelfs het antwoord dat we nu horen, “het kan me niet schelen”, niet meer horen. Tegen die tijd weten ze niet eens meer wat dat betekent.

Zeg ik dan nog steeds dat wanneer het zover is, de schapen wakker zullen worden en zich zullen realiseren wat ze verkeerd hebben gedaan? Nee, eigenlijk zeg ik dat niet. Vanaf dat moment zullen ze zeggen: “Het kan me niet schelen”, totdat ze het niet meer zeggen. Zo eenvoudig is het. Ik geloof niet dat er een “massaal ontwaken” zal plaatsvinden, samen met het besef dat het helaas te laat is om er nog iets aan te doen. Zodra het zover is, zullen de mensen door en door hersendood zijn en zombies – om die redenen zullen ze geen woord meer zeggen. Niet alle schapen, sommigen zullen omdraaien… maar naar mijn bescheiden mening zullen de meesten dat niet doen.

Dit is inderdaad een vreemde situatie, want ik kan u bijna garanderen dat als u een hard core schaap (dat waarschijnlijk 30% tot 60% van de bevolking uitmaakt) alles zou vertellen wat wij snappies weten, zij zouden reageren met een vorm van “het kan me niet schelen”. U kunt vragen: “Wilt u in een communistisch land leven?” Antwoord: “Kan me niet schelen.” Vraag: “Wilt u dat de meeste van uw vrijheden worden afgenomen?” Antwoord: “Het kan me niet schelen.” Vraag: “Wilt u leven onder een totalitair regime?” Antwoord: “Kan me niet schelen.”

Nogmaals, vroeger dacht ik dat dit gewoon kwam omdat deze mensen niet wisten wat deze dingen eigenlijk waren. Nu geloof ik dat niet meer, ik geloof dat het ze echt niet kan schelen, en als een van deze verschrikkingen morgen zou worden ingevoerd, zou het ze nog steeds niet kunnen schelen. Ja, als hun smartphones werden afgenomen, of hun internet, of hun gemak om boodschappen of benzine te kopen, of wat dan ook, zouden ze een beetje zeuren en klagen, en dan de schuld geven aan iets waar dat er geen schuld aan heeft (zoals Poetin of de opwarming van de aarde, of de ongevaccineerden). Maar ze zouden eraan wennen, denkende dat het tijdelijk was en uiteindelijk weer normaal zou worden, of misschien twee stappen terug naar normaal na drie stappen te hebben gezet…

  Britse schokcijfers: 9 van de 10 Corona-doden meerdere keren gevaccineerd

Er is een interessant stukje in Orwells 1984 wanneer wordt aangekondigd dat het rantsoen voor chocolade zal worden verhoogd tot 30 gram, terwijl het de dag ervoor nog was verlaagd van 30 gram naar 20 gram (er was dus eigenlijk geen verhoging). Het is een voorbeeld van de manipulatie van de geest door de staat, die probeert de mensen ervan te overtuigen dat zelfs als iets de schijn heeft dat het hun wordt gegeven, het in werkelijkheid wordt afgenomen. We zien dat voortdurend in deze huidige cultuur met het voortdurende gewauwel over het opheffen van mandaten. Canada heeft bijvoorbeeld deze week zijn Covid app ArriveCAN voor het volgen van de terugkeer aan de grens ingetrokken, maar in de aankondiging vermeldde het dat het die app op elk moment, om welke reden dan ook, kon terugbrengen. Wij geven u uw vrijheid, maar niet echt.

Ik kan er zeker naast zitten met mijn waarneming en het daaropvolgende toekomstige resultaat. Misschien wordt het inderdaad heet genoeg in de keuken voor de mensen om te beseffen dat hun vrijheden niet vanzelfsprekend zijn, en dat ze niet achterover zullen leunen en het nemen, zoals ze nu lijken te doen. Mensen lijken echter wel toleranter te zijn dan vroeger, of, ze lijken ongelooflijk veel toleranter dan wij wappies. Ik heb bijna geen geduld voor misbruik of valselijk veronderstelde autoriteit – zelfs niet tot het punt dat ik mijn koekjes kwijtraak als iemand me zegt dat ik in de verkeerde lijn zit en “de regels moet volgen”. De meeste schapen zijn helemaal niet zo, en ik ben er niet van overtuigd dat ze veranderd kunnen worden. Noord-Korea, hier komen we.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VaccingierenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAnalyse van “General Armageddon’s” inzicht in de situatie van Rusland’s speciale operatie
Volgend artikelZijn we te hard voor de schapen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. “Elk nadeel heb ze voordeel”, zei Johan. De schaapen helpen zichzelf meer of minder vlot tussen 6 plankjes en zo verhoogt het percentage niet-conformisten vanzelf. Gewoon adem blijven halen en je poot stijf houden.

 2. Het gemiddelde schaap heeft een IQ tussen de 40 en 45 dus wat wil je anders ????
  Chips, kratje bier, simpele tv programma’s van 13 in een dozijn, dat is het.

  • Sorry, die zitten er ook tussen, maar de grootste groep schapen heeft een universitaire of HBO opleiding afgerond!
   Zoals alle “ slimme” mensen denken ze dat ze niet gemanipuleerd kunnen worden!

  • Ik zal dan wel een simpele schaap zijn, maar IQ genoeg om geen prikjes te halen.
   Ik ken vele hoog opgeleiden die ze wel hebben gehaald.

 3. Dat klopt, het interesseert ze geen donder, al leg je ze in hap klare brokken in Jip en Janneke taal het uit. Dan nog schouder ophalend zeggen van nou en. Dan sta je toch met een bek vol tanden, van ben ik nou zo alert of zijn zijn nog in diepe slaap en wandelen in die toestand door het leven. Vele zijn ook nog eens compleet vergroeid met hun smartphone, die meer bekeken wordt dan hun eigen omgeving. Het lijkt net alsof zij in een andere dimensie leven, waar alles anders is dan in onze dimensie. Wat wij zien, horen en lezen die zei niet kunnen waarnemen of kunnen horen. Want anders zou ik het niet weten van waarom zij zo onverschillig doen, dat het hun niets kan schelen. Het gaat tenslotte ook hen aan. Of zit die programmering bij hen zo diep, dat ze het niet eens beseffen dat zij alles over zich heen laten komen, alsof het heel normaal zou zijn.

 4. De trieste conclusie is dat het mij ook niets meer kan schelen wie zichzelf de dood in jaagt. Ik heb al genoeg overlast ervaren van domme conformisten en doe niets meer voor ze.

  Ik heb mijn ouders al afgeschreven, net als mijn broer en zijn kinderen, allemaal braaf “het goede” gedaan. Ik blijf alleen over, heel kut en als de tijd daar is zal het zeker pijn doen maar ik kan niets veranderen aan de hypnose.

  Ik ben ook boos op al die conformisten en zou iedereen die ik nu weer met zo een koffiefilter zie lopen het liefste een golfballetje in hun gezicht schieten met dat filter van ze. Ik kreeg ooit online een reactie van iemand over het feit dat mondkapjes slecht zijn het antwoord dat een arts in de UK 35km had hardgelopen met zo een ding op. En daarmee wilde hij bewijzen dat het helemaal niet schadelijk is… Daarop vroeg ik of het dezelfde arts was die 35 sigaretten achter elkaar heeft opgerookt om te bewijzen dat roken niet dodelijk is…

  Ik leef van dag tot dag in de opperste verbazing over de domme volgzaamheid van het gros. Ook hoe die weer van alles doen wat ze was afgepakt, shoppen en vooral veel genieten omdat alles leuk moet zijn. Ze gaan weer helemaal op in de waan van vrijheid en leuke dingen doen.

  Het is een vreemde tijd, ik weet dat er nog veel aan zit te komen, hoe, wat en wanneer weet ik niet dus het blijft afwachten hoe het precies zal gaan lopen.

 5. Dit collectief gedrag heeft een naam nl: nihilisme, er interesseert dit het soort mens eigelijk niets meer en dit is het rechtstreekse gevolg van een maatschappij die alle waardepatronen heeft afgebroken waaronder de moraal, eergevoel, verantwoordelijksgevoel, en vooral het spiritueel bewustzijn welke een godsbesef inhield die garandeerde dat alle daden of nagelaten actie’s van de mens waar men uiteindelijk verantwoording zou moet afleggen tegenover de schepper. MAW men ziet geen reden meer om goed of kwaad te doen want dit maakt geen enkel verschil om beloond of gestraft te worden, dus waarom zou men nog moeite doen of zich moe maken om iets dat u geen enkel voordeel oplevert zo redeneert men. Dus laat ons eten en drinken en genieten van deze beperkte tijd zolang we nog kunnen want dood is dood en dan is er niets meer.
  Uiteraard is dit de grooste dwaasheid die de wereld teisterd, maar dit is wel de ultieme oorzaak van de ondergang van het avondland !

 6. Deze man heeft gelijk….
  En dat gelijk wordt door iedere cynische hufter hier ( en daar barst het hier van ), gebruikt om de kwaadaardige rotzooi van hun gefrustreerde persoonlijkheidsstructuur middels deze site naar buiten te dragen, als een nieuwe vlag voor een nieuwe staat……
  Ik ben zelf ook niet zo’n makkelijke, maar de cynische ongevaccineerden als leidraad?
  Laat me niet lachen.
  Ik heb un klofie immu lip.

 7. Spijtig genoeg zijn we allemaal schapen, want niemand had in de gaten hoe hatelijk de schapen werkelijk zijn. Zelf had ik nooit verwacht dat die stomme debielenkudde zich zo vijandig tegen weldenkende mensen zou keren, met tomeloze haat. Stel dat ze allemaal bevelen hadden gekregen dat ze vax-vrijen mochten vermoorden, dan hadden de meesten dat nog met liefde en vurigheid gedaan ook – denk ik, ik kan er naast zitten. Mijn ogen zijn in die zin open gegaan.

  De enige echte niet-schapen is dat kleine clubje parasitaire psychopaten die de WEFfers e.d. aanstuurt. Maar ik ben dus ook een wakker “schaap” nu, in die zin dat ik nu donders goed weet dat mijn medemens dus echt niet deugt en dat ik niemand kan vertrouwen. Er is weliswaar een klein clubje niet-parasitaire, weldenkende a-psychopatische mensen, maar die zitten ook goed verstopt en verborgen overal. Ik hoop daar nu wel bij te horen, ook al ben ik niet door die mensen omringd en ook al heb ik geen regelmatige vergaderingen met ze over de toekomst van de wereld. Helaas. Op die manier “wakker” te zijn maakt ook weinig kans op het uitrollen en slagen van een positieve wereld constructie…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in