Wow. Newsweek publiceerde een opiniestuk van Scott Atlas, waarin hij oproept tot “verontschuldigingen” en “onderzoeken”, schrijft Igor Chudov.

Hoewel het artikel niets bevat dat echt nieuw is voor de lezers van dit blog, is het feit dat het gepubliceerd is in een groot tijdschrift een seismische verandering.

Bijna alle Amerikaanse leiders hebben geleidelijk hun COVID-mandaten, -eisen en -sluitingen teruggetrokken, zelfs in staten als Californië die het publiek de strengste en langdurigste beperkingen hadden opgelegd. Tegelijkertijd erkennen de media geleidelijk de voortdurende publicatie van studies die de vermeende redenen voor deze beperkingen volledig weerleggen. Deze openlijke ommekeer wordt ten onrechte voorgesteld als “bijgeleerd” of “nieuw bewijs”. Er is weinig erkenning van gemaakte fouten te vinden. We hebben geen publieke verontschuldigingen gezien voor het verspreiden van valse informatie, of voor het belasteren en delegitimeren van beleidsdeskundigen en medische wetenschappers zoals ikzelf, die zich correct uitspraken over gegevens, standaardkennis over virusinfecties en pandemieën, en fundamentele biologie.

De tragische mislukking van roekeloze, ongekende lockdowns die in strijd waren met de gevestigde pandemiewetenschap, en de bijkomende massale schade van dat beleid voor kinderen, ouderen en gezinnen met een lager inkomen, zijn onbetwistbaar en goed gedocumenteerd in talrijke studies. Dit was de grootste, de meest tragische en de meest onethische mislukking van het leiderschap op het gebied van de volksgezondheid in de moderne geschiedenis.

In een democratie, ja in elke ethische en vrije samenleving, is de waarheid essentieel. Het Amerikaanse volk moet de waarheid horen – de feiten, vrij van politieke verdraaiingen, verkeerde voorstellingen en censuur. De eerste stap is om de harde waarheid zo duidelijk mogelijk te zeggen. Er zijn leugens verteld. Die leugens schaadden het publiek. Die leugens waren rechtstreeks in strijd met het bewijsmateriaal, met tientallen jaren kennis over virale pandemieën en met de reeds lang gevestigde fundamentele biologie.

Het artikel, dat vele andere COVID-sceptici zouden kunnen onderschrijven, gaat verder:

  Covid-19 vaccinatie: steeds meer bijwerkingen en sterfgevallen wereldwijd

Hier zijn de 10 grootste onwaarheden – waarvan al jaren bekend is dat ze onwaar zijn, niet recentelijk bijgeleerd of bewezen dat ze zo zijn – gepropageerd door Amerika’s volksgezondheidsleiders, gekozen en ongekozen ambtenaren en nu in diskrediet gebrachte academici:

1. Het SARS-CoV-2 coronavirus heeft een veel hoger sterftecijfer dan de griep, met meerdere ordes van grootte.

2. Iedereen loopt een aanzienlijk risico om aan dit virus te sterven.

3. Niemand heeft enige immunologische bescherming, omdat dit virus volledig nieuw is.

4. Asymptomatische mensen zijn belangrijke aanjagers van de verspreiding.

5. Lockdowns – scholen en bedrijven sluiten, mensen thuis opsluiten, niet-COVID medische zorg stopzetten en reizen verbieden – zal het virus stoppen of elimineren.

6. Maskers zullen iedereen beschermen en de verspreiding stoppen.

7. Het is bekend dat het virus in de natuur voorkomt, en beweren dat het in een laboratorium is ontstaan is een samenzweringstheorie.

8. Vooral leerkrachten lopen een groot risico.

9. COVID-vaccins stoppen de verspreiding van de infectie.

10. Immuunbescherming komt alleen van een vaccin.

Tot slot vraagt Scott Atlas om onderzoeken en excuses. Hij erkent ook dat onderzoeken waarschijnlijk vals zullen zijn:

Maar om ervoor te zorgen dat dit nooit meer gebeurt, moeten regeringsleiders, door macht gedreven ambtenaren en invloedrijke academici en adviseurs die vaak belangenconflicten hebben ter verantwoording worden geroepen. Persoonlijk blijf ik zeer sceptisch of een overheidsonderzoek of -commissie politisering kan vermijden. Ongeacht hun bedoeling zullen dergelijke door de overheid geleide onderzoeken überhaupt worden gezien als politiek gemotiveerd en zullen hun conclusies door velen ronduit worden verworpen. Die onderzoeken moeten echter doorgaan, al was het maar om de waarheid te zoeken, om onze kinderen te leren dat de waarheid ertoe doet, en om ons G.K. Chesterton’s kritische les te herinneren dat “Goed is goed, zelfs als niemand het doet. Fout is fout, zelfs als iedereen het fout heeft.”

Dus, zou ik zeggen, degenen onder ons (waaronder ikzelf) die volhouden dat de tijden veranderen, zijn nu gerechtvaardigd!

  Pfizer is van plan de prijzen te verhogen en jaarlijks winst te maken met zijn COVID-vaccin nadat "pandemie" is omgedoopt tot "seizoensgebonden endemische ziekte"

Zullen we excuses en onderzoeken zien? (de echte excuses en onderzoeken, geen nep)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter: Hartproblemen door mRNA-injecties “Zal de meeste mensen doden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAnalyse van Pfizer-documenten bewijst: De “samenzweringstheoretici” hadden gelijk
Volgend artikelAh, dat is het
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. MAAR GAAN VERVOLGENS HET WHO VERDRAG GOEDKEUREN WAT ONS IN EEN CONSTANTE NOODTOESTAND KAN DWINGEN !

  IK WEIGER DAN OOK DE HELE WHO PLUS UN TE ERKENNEN !!!

 2. Een verontschuldiging is een bekentenis.
  Dan heb je recht op strafvermindering.
  Misschien 1x levenslang minder.

  • Beste marceluitnederland

   “een verontschuldiging is een bekentenis” maar heeft mogelijk geen betekenis.( dezelfde letters, anders geplaatst )
   Daarbij komt nog of een verontschuldiging in verhouding staat tot al die doden en blijvend gehandicapten.
   Verontschuldigen doe je als je iemand in de weg staat bij de supermarkt.
   RECHT op strafvermindering? Ik zou zeggen “kans”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in