Dus, het schuldafschuiven begint in alle ernst. Zoals de heraut van het regime, New York Times, meldt:

Inlichtingen suggereren dat een pro-Oekraïense groep de pijpleidingen heeft gesaboteerd. Nieuwe inlichtingenrapportage vormt het eerste belangrijke bekende spoor over wie verantwoordelijk was voor de aanval op de Nord Stream-pijpleidingen die aardgas van Rusland naar Europa vervoerden.

Opmerkelijk is dat NYT hier niet liegt, wat op zich een uiterst zeldzame gebeurtenis is, aangezien NYT een leugenachtige zak stront is. Het is absoluut waar als men, terecht, de VS en de NAVO ziet als een “pro-Oekraïense groep”, die ze zeker zijn. Maar ach, de imperatieven van een bipolaire Amerikaanse binnenlandse politiek en een enorme geopolitieke herschikking die op dit moment plaatsvindt, vooral in Oekraiene, dicteren het kinderachtige gedrag van de Amerikaanse “elites”, die plotseling de hitte voelen, schrijft Bernhard.

Ze geven het tenminste toe:

Sommige Amerikaanse en Europese speculaties gingen aanvankelijk uit van een mogelijke Russische schuld, vooral gezien hun bekwaamheid in onderzeese operaties, hoewel het onduidelijk is welke motivatie het Kremlin zou hebben om de pijpleidingen te saboteren, aangezien ze een belangrijke bron van inkomsten zijn en een middel voor Moskou om invloed uit te oefenen op Europa. Volgens een schatting zouden de kosten voor de reparatie van de pijpleidingen ongeveer 500 miljoen dollar bedragen. Amerikaanse functionarissen zeggen geen bewijs te hebben gevonden van betrokkenheid van de Russische regering bij de aanval.

Ja, natuurlijk, waarom zouden de Russen de kip met de gouden eieren doden die zij decennialang hebben gekoesterd? Het is volkomen onlogisch om “aanvankelijk te speculeren” dat het de eigenaars van deze kip waren, Russen dus, die besloten de kip te doden. Maar dan gaat NYT natuurlijk weer over tot de orde van de dag met het verzinnen van onzin en liegen.

  Viktor Orban heeft gelijk: Het tegenoffensief wordt een bloedbad voor Oekraïne

Amerikaanse functionarissen die zijn geïnformeerd over de inlichtingen zijn verdeeld over hoeveel gewicht moet worden toegekend aan de nieuwe informatie. Ze spraken allemaal op voorwaarde van anonimiteit om geheime inlichtingen en gevoelige diplomatieke zaken te bespreken. Amerikaanse functionarissen zeiden dat de nieuwe inlichtingenrapportage hun optimisme heeft versterkt dat Amerikaanse spionagediensten en hun partners in Europa meer informatie kunnen vinden, waardoor zij tot een duidelijke conclusie over de daders zouden kunnen komen. Het is onduidelijk hoe lang dat proces zal duren. Amerikaanse functionarissen hebben onlangs de inlichtingen besproken met hun Europese collega’s, die het voortouw hebben genomen in het onderzoek naar de aanslag.

Ik heb nieuws voor de lowlifes in NYT: “Amerikaanse functionarissen” weten verdomd goed wie, wanneer en hoe de NS2 heeft opgeblazen. Laat ze dit in zich opnemen, terwijl ze zich hergroeperen om te verhullen wat neerkomt op een daad van staatsterrorisme en alleen maar meer toevoegt aan de oorlogsmisdaden die de regimes van Obama en Biden hebben begaan in wat vroeger Oekraïne was. Zij verwachtten zeker slechts een gematigd geweld en de snelle ineenstorting van Rusland. Tjonge, hun plan is in duigen gevallen en nu is de hele wereld getuige van de vernietiging van VS-handlangers in aantallen die sinds WO I niet meer zijn voorgekomen en de Russen doen het economisch en militair prima. Maar de lijken stapelen zich op – Shoigu meldde vandaag dat de VSU alleen al in februari meer dan 11.000 gesneuvelden had (in het Russisch) – en we weten allemaal dat het Russische leger uiterst conservatief is in zijn cijfers. En de vleesmolen voor de VSU in Bakhmut en elders langs het 1000 kilometer lange front draait onverminderd door. Iemand zal zich voor dat alles moeten verantwoorden. En dat zal ook gebeuren.

  NAVO klaar om Tiraspol aan te vallen?

Het is te laat om de misdaden tegen de mensheid van de regimes van Biden (en Obama) schoon te wassen. Maar ze zijn wanhopig, omdat ze het gevaar aanvoelen. Het gevaar om te verliezen, en ze verliezen flink. Asia Times komt vandaag met deze kop:

Oekraïne gaat verliezen. De kans op een regeling is verkeken.

Er is echter één probleem met deze kop – het is niet Oekraïne, dat als land zal ophouden te bestaan en dat al heeft verloren, het is het gecombineerde Westen dat al een catastrofale nederlaag heeft geleden, zowel militair als economisch, en er zullen gevolgen zijn. In feite beginnen we die waar te nemen terwijl ik dit typ. Geen enkele hoeveelheid op pathos gebaseerde onzin zal de realiteit ter plaatse veranderen. Ik heb ervoor gewaarschuwd, maar niemand luisterde. Het is nu te laat.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het plan “Europa verkrachten” is het volgende, stommerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen opiniestuk in mainstream media Newsweek roept op tot “verontschuldigingen” en “onderzoeken”
Volgend artikelKolonel MacGregor: Oekraïne wordt verwoest en er blijft niks meer van over (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Seymour Hersh heeft, met veel feiten en argumenten, aangetoond hoe het gegaan is. :
  de V.S., i.s.m. U.K. en Noorwegen.
  [ Trouwens : 200m diep : er lagen 4 pijpleidingen : 2x Nodstream1 werd opblazen; 1 van Nordsream2 werd opgeblazen, de 2e van Nordstream2 was nog intact — maar zal inmiddels ook wel gesaboteerd zijn.
  Vakmensen zeggen dat snelle reparatie best doenlijk geweest was. ]

  Het gaat de V.S. om het verzwakken van Rusland, het uitschakelen van Duitsland,
  en het afhankelijk maken van de rest van West-Europa.
  De V.S. : een wereldmacht zonder scrupules.

 2. Het ministerie van Defensie van Duitsland reageerde om te praten over de aanval van “pro-Oekraïense saboteurs” op de “Nord Streams”

  Het Duitse ministerie van Defensie reageerde op een gesprek over een aanval door “pro-Oekraïense saboteurs” op Nord Stream | Russische lente

  De Duitse minister van Defensie Boris Pistorius moest reageren op publicaties in de westerse media, waarvan de auteurs beweren dat de gaspijpleidingen Nord Stream 1 en Nord Stream 2 zouden zijn opgeblazen door “pro-Oekraïense saboteurs” . (Een “pro-Oekraïense groepering” zit achter de Nord Stream-explosies, schrijft The New York Times) https://rusvesna.su/news/1678206245

  Bedenk dat het Kremlin deze artikelen een gecoördineerde vulling noemde, en de Duitse autoriteiten zien er het stomste uit in de zich ontwikkelende farce, aangezien de belangrijkste Europese infrastructuur werd vernietigd door externe krachten, en Berlijn nu niet de mogelijkheid heeft om een ​​​​normaal onderzoek uit te voeren – er is immers een enorm risico dat de NAVO de hand reikt naar hun eigen strategische partners.

  Als gevolg hiervan moet Pistorius vage uitspraken doen die hem tot een voorwerp van spot maken.

  Op het radiostation Deutschlandfunk zei het hoofd van het Duitse Ministerie van Defensie dat publicaties in de media over de “pro-Oekraïense groep” die de Nord Streams aanviel, geen invloed mogen hebben op de steun van Oekraïne door het collectieve Westen, aangezien we het hebben over de aannames van journalisten, en niet de resultaten van een officieel onderzoek.

  Hij herhaalde ook de mantra dat Europa de industriële productie van munitie moet verhogen om het regime in Kiev te helpen.
  Het domste in de zich ontwikkelende farce zijn de Duitse autoriteiten

  https://rusvesna.su/news/1678263806

 3. USA is failliet; de enige sectoren die winstgevend zijn: militaire producties en vloeibaar gas.
  En omdat wij gedegenereerden als kabinet hebben, hebben ze succes daarin.

  Maar RU gaat winnen in oekiestan; simpelweg: omdat ze niet kunnen verliezen.En idd, dan bestaat Oekiestan niet meer, maar de graanvelden nog wel, en de mijnen ook, en die zijn in russische gebieden.

  aarschijnelijk zal het stemvee in NL wel weer hetzelfde vuilnis kiezen; alhoewel PVV en FvD wel sterk zullen groeien.

  Maar voor verbetering moet eerst de elende nog groter worden; er moeten voedsel tekorten komen, en wellicht gaan dan de mensen straat op om echte veranderingente krijgen.
  ——————————
  Toeslag affaireis een meetpunt.
  De linksen WILLEN dat niet oplossen; alleen de oppositie zietdat niet.
  Daar zijn twee stappen: eerst de dosiers.
  Dat kan afgehandeld zijn in 2 weken.
  Dan de algemene compensatie; een bedrag dat ieder krijgt.
  Kan ook afgehandeld zijn in twee week, ook wel een week
  Daarna vaststellen wat de werkelijke schade was per individu.
  Dat kan in een maand oftwee klaar zijn; uitbetalen: een week erna.

  9000 ambtenaren omdat uit te vogelen; en nog eens 4000 om die te controleren.
  De lunatics have taken over the asylment.

 4. De New York Times publiceerde pas ook nog een bericht waarin het beweerde dat er in één enkele dag 130 Russische tanks vernietigd waren bij Ugledar. Ook dit bericht was volledig uit de duim gezogen. Wie nog melding maakt van berichten uit die Fabeltjeskrant mag zichzelf niet serieus meer noemen.

 5. Usa wil resultaten zien van Oekraïne, dat is de eerste breuk. De NYT roeptoetert desinformatie over de north stream vanuit de usa dat is de Oekraïne nog een trap nageven ,dus de oorlog is aan het doodbloeden. De Duitsers zijn zwaar onderdruk gezet om tanks te leveren en wijzen de Oekraïne aan als daders. Dat is een breuk in het narratief vanuit de eu cq Duitsers.
  Deze berichten in de msm raken het sentiment van de publieke opinie. Dan scheurt de oorlogsbreuk verder.
  Helaas zullen de sancties van de eu tegen Rusland doorgaan, tot ook dat eens zal wreken en de eu gaat opbreken.
  Als de publieke opinie van het volk over de volksvertegenwoordigers in den den haag en Brussel afbreekt dan pas zal er veranderingen komen. Wij het volk kunnen massaal opstaan en vertellen waar het opstaat, als wij willen dat het huidige kabinet moet aftreden dan zullen ze gaan met of zonder verzet van interventie troepen. Het is afgelopen met deze communistische kartelpartijen. Als het Nederlandse schaap over de dam is dan volgen er meer lidstaten en breken wij met elkaar de eu dictatuur af. Hé its a Pieter of a cake , gewoon effe doen, wij zijn meestal de eersten in alles.
  Alweer een happy end.

 6. Goh…het klinkt als een sprookje…een paar pro-Okkies huren een roeibootje, peddelen naar plaats delict, gooien een paar handgranaten naar beneden…toen kwam er een grote olifant aan en blies het verhaaltje uit en ze leefden nog lang en gelukkig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in